* Tetsuya Naito is the latest big name from New Japan to head to CMLL in Mexico, where he along with now former partner Yujiro have been before. Naito will return to New Japan close to the end of July, so will stay a month or so just like Nakamura.
* Some changes to the six man tag tournament that begins tomorrow. Brian Kendrick replaces Killer Rabbit to continue his team with Jado & Gedo that surprisingly formed in Osaka. With Nakanishi having been badly injured recently, he is out so Kanemoto leads the young lion tandem of Kyosuke Mikami and Hiromu Takahashi. And with Naito out of CHAOS and heading to CMLL, the soon to retire Dick Togo replaces him and teams with Yujiro and Tanaka.
* MVP returns for the summer tour, while Strong Man, Minoru Suzuki, Masato Tanaka, and CMLL star Hector Garza are other guests. Nakamura is also back from his CMLL expedition to lead CHAOS.
* Mitsuhide Hirasawa, permanently using his new ring name of Hideo Saito it appears, returns to New Japan on the tour and begins a feud with former teacher Nagata. Hirasawa or Saito as he will now be known is now a member of CHAOS.
* Yutaka Yoshie makes a rare return home on the 7/10 house show in his local Maebashi.
* Tanahashi vs. Bernard is the focus of the tour, with Tana & Goto challenging Bad Intentions for the IWGP Tag Team Title at Korakuen on 7/3 before Tanahashi defends his IWGP Heavyweight Title against Bernard on the big tour climax.
NJPW “J SPORTS CROWN 6 MAN OPENWEIGHT TAG TEAM TOURNAMENT”, 6/21/11 (J SPORTS)
Tokyo Differ Ariake
1. J SPORTS CROWN 6 Man Openweight Tag Team Tournament Prelude: Hiroyoshi Tenzan, Wataru Inoue & King Fale vs. Giant Bernard, Karl Anderson & Jushin Thunder Liger
2. J SPORTS CROWN 6 Man Openweight Tag Team Tournament Prelude: Hirooki Goto, Prince Devitt & Ryusuke Taguchi vs. Toru Yano, Takashi Iizuka & Tomohiro Ishii
3. J SPORTS CROWN 6 Man Openweight Tag Team Tournament – Round 1: Koji Kanemoto, Kyosuke Mikami & Hiromu Takahashi vs. Tsuyoshi Kikuchi, Madoka & Shinobu
4. J SPORTS CROWN 6 Man Openweight Tag Team Tournament – Round 1: Yuji Nagata, Super Strong Machine & Tiger Mask vs. Masato Tanaka
, Yujiro Takahashi & Dick Togo
5. J SPORTS CROWN 6 Man Openweight Tag Team Tournament – Round 1: Togi Makabe, Satoshi Kojima & Tomoaki Honma vs. Lance Archer, TAKA Michinoku
& Taichi
6. J SPORTS CROWN 6 Man Openweight Tag Team Tournament – Round 1: Hiroshi Tanahashi, KUSHIDA & Mascara Dorada vs. Brian Kendrick
, Jado & Gedo
NJPW “J SPORTS CROWN 6 MAN OPENWEIGHT TAG TEAM TOURNAMENT”, 6/22/11 (J SPORTS)
Tokyo Differ Ariake
1. J SPORTS CROWN 6 Man Openweight Tag Team Tournament – Round 2: Winner of Team Tanahashi/Team Kendrick vs. Giant Bernard, Karl Anderson & Jushin Thunder Liger
2. J SPORTS CROWN 6 Man Openweight Tag Team Tournament – Round 2: Winner of Team Kanemoto/Team Kikuchi vs. Toru Yano, Takashi Iizuka & Tomohiro Ishii
3. J SPORTS CROWN 6 Man Openweight Tag Team Tournament – Round 2: Winner of Team Nagata/Team Tanaka vs. Hirooki Goto, Prince Devitt & Ryusuke Taguchi
4. J SPORTS CROWN 6 Man Openweight Tag Team Tournament – Round 2: Winner of Team Makabe/Team Archer vs. Hiroyoshi Tenzan, Wataru Inoue & King Fale
NJPW “J SPORTS CROWN 6 MAN OPENWEIGHT TAG TEAM TOURNAMENT”, 6/23/11 (J SPORTS)
Tokyo Differ Ariake
1. J SPORTS CROWN 6 Man Openweight Tag Team Tournament – Semi Final:
2. J SPORTS CROWN 6 Man Openweight Tag Team Tournament – Semi Final:
3. J SPORTS CROWN 6 Man Openweight Tag Team Tournament – Final:
-
NJPW, 7/3/11 (Samurai! TV)
Tokyo Korakuen Hall
1. Jushin Thunder Liger & Kyosuke Mikami vs. Jado & Gedo
2. Prince Devitt & Ryusuke Taguchi vs. KUSHIDA & Hiromu Takahashi
3. Hiroyoshi Tenzan, Yuji Nagata, Wataru Inoue & King Fale vs. Shinsuke Nakamura, Toru Yano, Takashi Iizuka & Hideo Saito
4. Strong Man & Tomoaki Honma vs. Masato Tanaka
& Yujiro Takahashi
5. MVP vs. Tomohiro Ishii
6. Togi Makabe, Satoshi Kojima & Tiger Mask vs. Minoru Suzuki, TAKA Michinoku
& Taichi
7. IWGP Tag Team Title: Giant Bernard & Karl Anderson (c) vs. Hiroshi Tanahashi & Hirooki Goto
NJPW, 7/8/11 (Samurai! TV)
Tokyo Differ Ariake
1. Takaaki Watanabe vs. Jado
2. Jushin Thunder Liger, Kyosuke Mikami & Hiromu Takahashi vs. Masato Tanaka
, Yujiro Takahashi & Hector Garza
3. Prince Devitt, Ryusuke Taguchi & KUSHIDA vs. Kota Ibushi
, Daisuke Sasaki & Madoka
4. Hiroyoshi Tenzan, Yuji Nagata & Wataru Inoue vs. Shinsuke Nakamura, Takashi Iizuka & Hideo Saito
5. Satoshi Kojima, Tomoaki Honma & Tiger Mask vs. Minoru Suzuki, TAKA Michinoku
& Taichi
6. Togi Makabe & MVP vs. Toru Yano & Tomohiro Ishii
7. Hiroshi Tanahashi, Hirooki Goto & Strong Man vs. Giant Bernard, Karl Anderson & King Fale
NJPW, 7/10/11
Green Dome Maebashi Sub Arena
1. Hiroyoshi Tenzan & Yuji Nagata vs. Takashi Iizuka & Hideo Saito
2. Togi Makabe, Satoshi Kojima & Tiger Mask vs. Minoru Suzuki, TAKA Michinoku
& Taichi
3. Strong Man, Yutaka Yoshie & Tomoaki Honma vs. Masato Tanaka
, Yujiro Takahashi & Tomohiro Ishii
4. Hiroshi Tanahashi, Hirooki Goto & Jushin Thunder Liger vs. Giant Bernard, Karl Anderson & Hector Garza
NJPW, 7/13/11
Sapporo Teisen Hall
1. Hiroyoshi Tenzan, Wataru Inoue, Prince Devitt & Ryusuke Taguchi vs. Shinsuke Nakamura, Masato Tanaka
, Yujiro Takahashi & Tomohiro Ishii
2. MVP & Jushin Thunder Liger vs. Toru Yano & Hector Garza
3. Togi Makabe, Satoshi Kojima & Tiger Mask vs. Minoru Suzuki, TAKA Michinoku
& Taichi
4. Hiroshi Tanahashi & KUSHIDA vs. Giant Bernard & Karl Anderson
NJPW, 7/14/11
Asahikawa Local Industry Promotion Center
1. MVP, Prince Devitt & Ryusuke Taguchi vs. Toru Yano, Jado & Gedo
2. Hiroyoshi Tenzan, Yuji Nagata & Wataru Inoue vs. Shinsuke Nakamura, Takashi Iizuka & Hideo Saito
3. Togi Makabe, Satoshi Kojima & Tomoaki Honma vs. Minoru Suzuki, TAKA Michinoku
& Taichi
4. Hiroshi Tanahashi, Hirooki Goto & KUSHIDA vs. Giant Bernard, Karl Anderson & Tiger Mask
NJPW, 7/15/11
Muroran City Gymnasium
1. MVP, Strong Man & Jushin Thunder Liger vs. Shinsuke Nakamura, Toru Yano & Hector Garza
2. Togi Makabe, Satoshi Kojima & Tomoaki Honma vs. Minoru Suzuki, TAKA Michinoku
& Taichi
3. Hiroyoshi Tenzan & Yuji Nagata vs. Takashi Iizuka & Hideo Saito
4. Hiroshi Tanahashi, Hirooki Goto & KUSHIDA vs. Giant Bernard, Karl Anderson & Tiger Mask
NJPW, 7/16/11
Yakumo Town Gymnasium
1. MVP, Prince Devitt & Ryusuke Taguchi vs. Toru Yano, Jado & Gedo
2. Strong Man, Tomoaki Honma & KUSHIDA vs. Shinsuke Nakamura, Masato Tanaka
& Yujiro Takahashi
3. Togi Makabe, Satoshi Kojima & Tiger Mask vs. Minoru Suzuki, TAKA Michinoku
& Taichi
4. Hiroshi Tanahashi, Hirooki Goto & Jushin Thunder Liger vs. Giant Bernard, Karl Anderson & Hector Garza
NJPW, 7/18/11 (WPW/PPV)
Makomanai Sekisui Heim Ice Arena
1. Prince Devitt, Ryusuke Taguchi & KUSHIDA vs. Kota Ibushi
, Kenny Omega
& Daisuke Sasaki
2. Yuji Nagata vs. Hideo Saito
3. Special Singles Match: Satoshi Kojima vs. Minoru Suzuki
4. IWGP Intercontinental Title: MVP (c) vs. Toru Yano
5. IWGP Heavyweight Title: Hiroshi Tanahashi (c) vs. Giant Bernard
-
NJPW, 7/19/11
Obihiro City Gymnasium
1. Hirooki Goto, Prince Devitt & Ryusuke Taguchi vs. Jushin Thunder Liger, KUSHIDA & King Fale
2. Togi Makabe, Satoshi Kojima & MVP vs. Minoru Suzuki, TAKA Michinoku
& Taichi
3. Hiroshi Tanahashi, Hiroyoshi Tenzan, Yuji Nagata & Wataru Inoue vs. Shinsuke Nakamura, Toru Yano, Takashi Iizuka & Hideo Saito
NJPW, 7/20/11
Shiranuka Town Gymnasium
1. Hiroyoshi Tenzan, Yuji Nagata, Wataru Inoue & King Fale vs. Takashi Iizuka, Masato Tanaka
, Yujiro Takahashi & Hideo Saito
2. Togi Makabe, Satoshi Kojima & Jushin Thunder Liger vs. Minoru Suzuki, TAKA Michinoku
& Taichi
3. Hiroshi Tanahashi, Hirooki Goto & Tiger Mask vs. Shinsuke Nakamura, Toru Yano & Tomohiro Ishii
NJPW, 7/22/11
Hakodate Citizen Gymnasium
1. Hirooki Goto & KUSHIDA vs. Toru Yano & Tomohiro Ishii
2. Togi Makabe, Satoshi Kojima & MVP vs. Minoru Suzuki, TAKA Michinoku
& Taichi
3. Hiroshi Tanahashi, Yuji Nagata & Tomoaki Honma vs. Shinsuke Nakamura, Takashi Iizuka & Hideo Saito
NJPW, 7/23/11
Aomori Industrial Hall
1. Togi Makabe, Hiroyoshi Tenzan & Tomoaki Honma vs. Toru Yano, Takashi Iizuka & Hideo Saito
2. Satoshi Kojima & MVP vs. TAKA Michinoku
& Taichi
3. Hiroshi Tanahashi, Hirooki Goto, Ryusuke Taguchi & KUSHIDA vs. Shinsuke Nakamura, Yujiro Takahashi, Jado & Gedo
NJPW, 7/24/11
Akita Terrsa Hall
1. Hirooki Goto, Ryusuke Taguchi & KUSHIDA vs. Yujiro Takahashi, Jado & Gedo
2. Togi Makabe & Satoshi Kojima vs. TAKA Michinoku
& Taichi
3. Hiroshi Tanahashi, Hiroyoshi Tenzan, Yuji Nagata & Wataru Inoue vs. Shinsuke Nakamura, Toru Yano, Takashi Iizuka & Hideo Saito