Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania XXX PPV (Spoilery, kometarze, dyskusje)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Jak nie będą mieli co z nim zrobić? Jeśli zdobędzie pas, to będzie musiał z kimś feudować i go bronić. Jeżeli nie zdobędzie, to też będzie musiał z kimś feudować. I nie wiem, skąd ci się wzięło to jobbowanie Kofiemu. To już nie ma takich ludzi jak Sheamus czy Cena, z którymi można walczyć bez pasa na szali? No, więc bez żartów, że niezdobycie pasa na WM zepchnie Batistę na jakiś margines. Przecież nawet jeśli zdobędzie pas, to nie będzie rządził przez dwa lata, i w końcu trzeba będzie mu coś znaleźć. To nie jest czarno-biała sytuacja, że albo tytuł, albo Curtis Axel.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

46

• SixKiller

39

• DeanAmbrose

32

• PH93

28

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Ale kto powiedział, że WM ma się kończyć "yesującymi" fanami z Bryanem ? Przecież te Yesy będą po wygranej nad Triple H'em. WWE mówiło, że chce całej areny skandującej "Yes", nikt nie mówił, że ma to być końcówka gali.

Ale szczerze Dean, co lepiej zapadnie w pamięć : Yesy w środku gali, czy Yesy kończące WM'kę ?

1161423919541b3db89050d.jpg

Może i masz rację, ale ja nie wierzę w to, że WWE da Danielowi wygrać dwa razy na jednej gali. Bardzo małe są na to szanse, a jeśli już to na pewno ktoś mu pomoże, co zresztą pisałem wcześniej, najlepiej jakby to było Shield, tylko nie tak, że zobaczymy słodko pierdzący obrazek gdzie The Shield trzyma na baranach Bryana a wszyscy skandują Yes!. Faceci w czerni powinni uniemożliwić Triple H'owi kolejny atak na Bryana, gdzieś tak w środku walki lub pod koniec ME. Wtedy Dragon wykorzystuje zakłopotane Batisty i Ortona i jednemu aplikuje kolanko i koniec. Shield natomiast już się nie pokazują

Jestem pewny jednego: nie ma szans na dwa całkowite czyste zwycięstwa Bryana.

Mamy już jedno monstrum które nie zdobyło pasu i teraz nie mają co z nim zrobić. Nazywa się Ryback.

Kim jest Ryback przy Batiście?

Co do WrestleManii to zapowiada się bardzo przeciętnie. Zawsze czekałem na walki Undertakera ale w tym roku kompletnie mnie jego walka nie interesuje. Lesnar był dobrym rywalem dla umarlaka ale rok temu. Teraz mam wrażenie że WWE czeka na przyszłą WrestleManię i Stinga (wcale się nie zdziwię jakby Sting pojawi się po walce z Lesnarem i zapowiedzą walkę a'la pierwsze Rock vs Cena). Kolejna mało interesująca mnie walka to Wyatt vs Cena. Na mikrofonie niby fajnie ale dla mnie wieje tam nudą. Cena wali oklepane proma, Bray cały czas daje podobne proma i mam wrażenie że od ataku na Janusza to nic tam się nie dzieje i do WM'ki się nie stanie. Jedyne co mnie ciekawi to wynik. Najlepszą opcją byłoby podłożenie się Wyatta dopiero na Extreme Rules. Na WrestleManii Jasiek powinien przegrać.

Zdecydowanie najlepiej zapowiada się starcie HHH vs Bryan. Po pierwsze poświęcają temu najwięcej czasu i nie jest to zmarnowany czas, bo segmenty są ciekawe. Sam pojedynek powinien być dobry ale zastanawia mnie zakończenie tego starcia. Prawda jest taka że Bryan musi wyjść z pasem i nie ma żadnego ale. Każdy inny wynik będzie się równał dużemu niezadowoleniu fanów. Jednak zastanawia mnie Triple H. Nie wierzę w to że nie będzie go jakimś sposobem w main evencie (interwencja) więc skoro miałby się pojawić to nie powinien dostać mocnego lania od Daniela. Ewentualnie dojdzie do tego co będzie według WWE "Best For Business" i HHH wygra wszystko co możliwe wliczając nawet Battle Royal :twisted:

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

Pre-show WrestleManii będzie trwał... 2 godziny !!! Poszaleli, a ja w tym wypadku nie mam po co iść się zdrzemnąć przed galą. Sumując wszystko WM będzie trwała 6 godzin! o.O

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Bo fani mają być niezadowleni kiedy heel wygra :-) Nie rozumiem tego gadania, że Bryan musi zdobyć pas. Jak nie zdobędzie to co ? Będą ludzie rzucać butelkami ? będą masowe samobójstwa ? Będzie atak na siedzibę WWE z maczetami i siekierami ? :roll:

Pre-show WrestleManii będzie trwał... 2 godziny !!! Poszaleli, a ja w tym wypadku nie mam po co iść się zdrzemnąć przed galą. Sumując wszystko WM będzie trwała 6 godzin! o.O

Wiesz, przynajmniej zacznie się to o jakiejś ludzkiej dla naszego kraju porze, a ja uważam że najgorszy jest zawsze czas oczekiwania na galę, więc teraz czekanie będzie krótsze :grin: No i wydaje mi się że w tak długim pre-show umieszczą te Battle Royal, bo nie wierze żeby przedłużali to dla większej ilości gadania lub dodatkowej, niewypromowanej walki. A i nie zapominaj że pewnie będzie jeszcze post-show po gali, więc będzie to przynajmniej siedmiogodzinne święto. Nie ma szans zaplanować czegokolwiek na poniedziałek po WM-ce, bo cała gala z dodatkami będzie trwała prawie tyle co normalna zmiana w pracy :D

28054889252fa02dfba372.jpg

Bo fani mają być niezadowleni kiedy heel wygra :-) Nie rozumiem tego gadania, że Bryan musi zdobyć pas. Jak nie zdobędzie to co ? Będą ludzie rzucać butelkami ? będą masowe samobójstwa ? Będzie atak na siedzibę WWE z maczetami i siekierami ? :roll:

If Bryan loses we RIOT :) tyle w tym temacie

Wiesz, przynajmniej zacznie się to o jakiejś ludzkiej dla naszego kraju porze, a ja uważam że najgorszy jest zawsze czas oczekiwania na galę, więc teraz czekanie będzie krótsze :grin: No i wydaje mi się że w tak długim pre-show umieszczą te Battle Royal, bo nie wierze żeby przedłużali to dla większej ilości gadania lub dodatkowej, niewypromowanej walki. A i nie zapominaj że pewnie będzie jeszcze post-show po gali, więc będzie to przynajmniej siedmiogodzinne święto. Nie ma szans zaplanować czegokolwiek na poniedziałek po WM-ce, bo cała gala z dodatkami będzie trwała prawie tyle co normalna zmiana w pracy :D

Taaa... już widzę jak zmierzam do szkoły na 7.00 rano na fakultet z angielskiego xD

Chociaż po tych 7 godzinach słuchania komentatorów itp, mówienie po angielsku nie powinno mi sprawić problemu xD

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

SailorJerry, nie obraź się, ale piszesz takie bzdury, że aż się nie da nie uśmiechnąć :)

Zapominacie ze gospodarzem jest Hulk Hogan i to on moim zdaniem, moze wtracic sie do main eventu i pomoc Danielowi.

Batista ma 2lata, to jeszcze zdaza dac mu pas, zapewne bedzie mial inwidualny program z Danielem. Owszem chcieli mu dac juz teraz, ale widzac jak publika go przyjela to zmienili plany, widac to po tym jak szybko przeszedl turn.

Chociaz to WWE i moga ulec "gwiazdorowi". HHH? Nie sadze, on wystepuje rzadko, prawie jak Taker, wiec z pasem bylby bardzo krótko.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Jak sobie wyobrażasz Hogana pomagającego Danielowi ? Przecież Hulk podobno nie może nawet wykonywać punchy. Chyba, że to podpucha.

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Poza tym nie lubię, jak się stawia sprawę tak, że HHH = wielkie ego = main event. Jakby to było coś nieodwołalnego. Hunter, owszem, 10 lat temu wciskał swój nos wszędzie, ale potem się nachapał i mu przeszło. Nie sądzę, by jakąś jego wielką ambicja było na chama wcisnąć się do main eventu.

Wg mnie zagrywka Huntera może być typowym naiwnym mykiem pod smartów, mającym zasiać ziarno wątpliwości w to, czy Dragon przejdzie Tryplaka. Każdy smart wie, że main event nie może zostać w postaci Batista vs. Orton, bo zawartość kału będzie tam za duża. Z automatu więc w ciemno można stawiać, że wyląduje tam Daniel, by ratować walkę wieczoru. I tu pojawia się opcja #2 - równie dobrze może się tam pojawić Hunter i rozruszać drewniane widowisko (oczywiście jest to zapewne zamyła, bo finalnie i tak Bryan będzie main eventował tą WM-kę).

I tak jak do tej pory byłem trochę sceptyczny w kwestii wygranej Smoka w main evencie, tak - im bliżej do WM-ki i coraz bardziej staje się jasne, że WWE zaczęło zlewać Punka i potrzebny będzie im na jego miejsce killersko wypromowany main eventer - coraz bardziej przekonuję się do myśli, że jednak Danielson może tu dokonać "niemożliwego"...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

A co ma się stać? Ludzie wybuczą końcówkę największej gali w roku. Oprócz tego, wielu obejrzy WM'kę dla Daniela Bryana (czytaj większość smartów którzy uważają że WWE to gówno) i jeśli ten nie wygra w Main Evencie to możesz być pewny o połowę mniejszego buyrate'u.

Buyrate nie może spaść, bo przecież galę wykupuje się PRZED, a nie PO, kiedy już wiadomo, kto wygrał. Ale zgoda - świat się nie zawali, jeśli wygra Batista, ale wpłynie to in minus na to, jak zostanie zapamiętana ta WM. Będą gwizdy i rozczarowanie - to się stanie.