Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania XXX PPV (Spoilery, kometarze, dyskusje)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

I teraz właśnie widać jak działa sympatia do danego zawodnika. Jeśli to byłby ktoś inny, to były by narzekania, że terminatorzenie, że niewiarygodne. Ale teraz nie można bo to przecież Bryan.

No i zszedłby na dalszy plan. Dopiero na SS doszłoby do pojedynku Dragona o tytuł.

Jeśli wierzyć newsom, to Batista wygra na 99%, bo ma podobno zapisany tytuł w kontrakcie. A mimo tego niewypału z jego powrotem, Triple H nadal chce pushu dla jego osoby. Tak więc, jeśli nic nie zmienią przed samą galą, nie liczcie na tryumfującego DB. Jeśli wierzyć newsom oczywiście.

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

46

• SixKiller

39

• DeanAmbrose

32

• PH93

28

Top użytkownicy w tym temacie

Wg mnie Bryana powinni dac bezposrednio do ME i odpuscic sobie starcie z HHH. Nie byloby terminatorzenia, a feud z HHH mogliby zrobic pozniej gdy Orton czy inny czlowiek Tripla nie bylby w stanie odebrac pasa Bryanowi wkroczylby sam boss i sprobowal odebrac to co nalezy do niego.

Faktycznie w tym roku kazdy znajdzie walke na ktora bedzie czekal na WMce. U mnie bedzie to walka Ceny z Brayem, dla innych walki Bryana co w sumie nie jest takie zle bo chociaz dostana oni reakcje publiki co poprawi odbior walk jak i samej gali i nie bedzie grobowej ciszy jak ostatnio.

A co do narzekania to faktycznie zapomnialem ze Bryan jest teraz wielbiony jak Punk z 2011 i 2012 i skoro bedzie w ME to wszystko jest OK

Ja akurat najbardziej czekam na starcie Ceny z Wyattem, walkę Tejkera (jak co roku). Ale ine pojedynki też mnie rajcują. Mi nie trzeba było dwa razy Bryana dawać, ja się rajcowałem kartą już od początku. Bo niektórzy wydaje mi się, że teraz uznają kartę za zajebistą, mimo, że wcześniej im się nie podobała. Mówię tak ogólnie, nie konkretnie o Attitude.

Battle Royal też będzie spoko, jeśli nie dadzą tam zbędnych jobberów i pokuszą się o jakieś niespodzianki.

• Reputacja:   708
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

W ogóle WWE zjebało sprawę dając Bryana do tej walki - ja bym zrobił fatal four way match Batista vs Orton vs Ryback vs The Rock o Worst Cardio Championship :twisted: :D

Ogólnie licha ta jubileuszowa WMka się zapowiada, miało być jebnięcie na 30-lecie istnienia, a Vince poleciał w kulki i nie załatwił nic ciekawego.

Btw. czy tylko ja mam przeczucie, że Rusev zgarnie wygraną na Battle Royal?

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   9
  • Styl:  Jasny

Btw. czy tylko ja mam przeczucie, że Rusev zgarnie wygraną na Battle Royal?

Tutaj obstawiałbym albo Big Showa (lojalność, wizerunek pasujący do trofeum i duże nawiązanie do Andre) albo Antonio Cesaro (kolejny mocno promowany młodziak, będą chcieli mu pewnie dać coś konkretnego). Śmiało też można typować Romana Reignsa, ale czuję, że jego miejsce w karcie WM będzie gdzie indziej. Co do Ruseva, nie byłby co prawda tutaj sporym zaskoczeniem, ale póki co jest zbyt świeży i "krótki", więc prędzej obstawiałbym kogoś z wymienionej wcześniej trójki.

• Reputacja:   708
  • Styl:  Ciemny

Co do Ruseva, nie byłby co prawda tutaj sporym zaskoczeniem, ale póki co jest zbyt świeży i "krótki", więc prędzej obstawiałbym kogoś z wymienionej wcześniej trójki.

To samo mówiło się o Sheamusie, który walczył z dupy z Ceną w tables matchu o WWE Championship w tym samym roku co debiutował :)

To samo mówiło się o bodajże pierwszej walce na PPV Kofiego Kingstona kiedy zdobył IC title od Y2J'a w 2008 chyba roku.\

To je WWE tego nie ogarniesz :D Ale masz rację - Big Show pasuje, ogólnie powinni postawić na jakiegoś giganta w tej walce. Reigns i Cesaro raczej znajdą się w karcie ze swoimi walkami, no chyba że nie tylko Bryan wyląduje w 2 walkach podczas 1 wieczoru... szkoda byłoby jakby Biig E faktycznie nie bronił IC title'a na WM..

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   1

Co do Battle Royal to według mnie wygrać powinien Big E, są plotki o jego walce ze Swaggerem i Cesaro ze stawką pasa Interkontynentalnego. To jest dosyć prawdopodobne, bo drugi najważniejszy pas powinien mieć jednak swoją walkę na największej ze scen. Lecz jeśli E zawalczy z Royal to powinien on go wygrać, jeśli on tam nie wystąpi to może wygrać to właśnie raki Rusev dla którego to będzie mocarny start. A nie oszukujmy się, te Battle Royal to tylko 30 zawodników z fajną nazwą i statuetką.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Wygrać Battle Royale to powinien jakiś gigant - byłoby to ładne nawiązanie do osoby Andre. Tak więc Big Show, Henry, nawet Brodus czy inny Tensai - wszystko przed wami ;) I tak nic ta statuetka nie znaczy, więc...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Urządzenie:  Android

Myślę, że kilku uczestników battle royal będzie też miało swoje walki, bo 30 osób to jednak bardzo dużo. Mamy praktycznie gotowy feud o IC title, więc szkoda by było, gdyby Big E nie mógł bronić pasa, bo wcześniej walczył o złotego Andre. Co więcej, gdyby to Cesaro (może w jakiejś współpracy ze Swaggerem) wyeliminował Biggiego, mielibyśmy dodatkową podbudowę ich walki.

A kto wygra? Po głowie chodzą mi takie nazwiska jak Cesaro czy, nomen omen, Rusev. Generalnie wrestlerzy, którzy potrzebują sukcesu. Z tego też powodu wykluczam Big Showa, a argumenty w stylu "pasuje gimmickiem" średnio do mnie przemawiają. Oczywiście nie twierdzę, że Big Show na pewno nie wygra, ale byłoby to zmarnowanie okazji na podpromowanie kogoś innego.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Pytanie, czy WWE potraktuje to jako okazję do promocji młodych, czy nostalgicznego uczcenia przeszłości. W pierwszym wypadku naturalnym kandydatami faktycznie są Rusev czy choćby Cesaro (o ile wystąpi), w drugim... już pisałem.

A swoją drogą Showowi należałby się taki WM moment. Gość pracuje w tym biznesie od wielu lat a jego bilans na Wrestlemaniach to zwykle porażki przeplatane klęskami ;)

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Urządzenie:  Android

Może być tak i tak. Przy czym 10 lat temu WWE nie postawiło na nostalgię. Zobaczyliśmy powrót Undertakera w starym gimmicku i to w zasadzie tyle. No, i gala odbyła się w kolebce WWE, czyli w MSG. Poza tym pas obronił Eddie, drugi zdobył Benoit, wygrało też Evolution z Ortonem i Batistą w składzie. Sporo więc było elementów nowych.

A scenariusz "Big Show walczy o swój Wrestlemania moment" przerabialiśmy już dwa lata temu :) IC title to jednak lepsza nagroda niż dość egzotyczna statuetka.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Feud Bryana i HHH to najlepszy z pojedynków jakie nam serwują i do tego z tym gimmickiem. Czemu ? Proste. Feud trwa od Summerslam gdzie Bryan został oszukany przez Huntera, dalej oszukany czy może lepiej wykiwany przez jego najlepszego przyjaciela. później krótki feud z Wyaatami i powrót do niezapomnianej i niedokończonej sprawy z HHH. Najlepiej wypromowany pojedynek od dawien dawna. Jakby Punk walczył z HHH to byłby to feud z dupy znowu 1/2 miesięczny. A tutaj ? Sierpień-Kwiecień.

132426411251666524dd355.jpg

NIe zgodzę się że walka Punka z Triplem byłaby feudem dwumiesięcznym. Na dobrą sprawę początek ich rywalizacji zaczął się dzień po Survivor Series (w moich oczach) gdy Shield zaatakowali Punka bez powodu a ten o wszystko obwiniał Tryplaka. Dzięki Bogu Survivor Series jest w listopadzie a WM'ka w kwietniu co daje nam "odrobinę" dłuższy niż dwumiesięczny feud. Rywalizacja nie musiała być prowadzona bezpośrednio z Tryplakiem, Punk rzucał się w błocie z Shieldami a potem jeszcze Kanem jednak stanowisko Brooksa i to kogo obarczał winą było wszystkim znane. Przez pierwsze tygodnie byłem pewien że to właśnie Daniel Bryan jest tym zapychaczem ale WWE spięło się i naprawdę, buduje idealne, może nawet przechodzące do historii story. Ogółem to nie to że bronie Punka, odszedł i cieszę się że nie wraca bo to by się równało kolejnym zmianom planów jeśli chodzi o WM'kę. Co myślę o sytuacji z Danielem Bryanem pisałem w wątku o Raw jednak nie zmienia to faktu że taki Hijack Raw z ostatniego poniedziałku był jednym z najlepszych i najbardziej innowacyjnych segmentów ostatnich miesięcy.

Battle Royal zapewne wygra Mark Henry, co będzie niejako nagrodą za całą jego pracę i karierę w WWE, bo wydaje mi się, że niebawem czeka go już emeryturka.

Nie można zapominać, że mogą też zostawić z 5 miejsc dla jakiś niespodzianek, powrotów, legend lub też po prostu totalnych jobberów.

Nie wiem jak tam wygląda sytuacja z Carlito w innych federacjach, ale po cichu mam nadzieję, że prócz HoF powróci też na Battle Royal jako uczestnik.