Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Twoja kontrowersyjna opinia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co do Punka w main eventach to jest to możliwe, ale nie z tak ograniczonym movesetem. Gdzie jest Pepsi Plunge? Zbyt hardkorowe czy po prostu nikt inny niż Trypel Hejcz nie może używać w WWE pedigree? Ciekawe czy Hunter zapisze to w testamencie dzieciom...

Stary, gdyby Vince zezwolił Punkowi na Pepsi Plunge, to Pedigree Trypla wyglądało by przy nim jak zwykły klapsik. Myślisz, że McMachon zrobiłby coś takiego zięciowi? :lol:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 725
  • Wyświetleń 197,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Skoro wątek trochę żyję to warto by coś napisać, więc moja kontrowersyjna opinia   1.Uważam, że tytuł WWE Undisputed strasznie stracił na prestiżu odkąd stracił go Reigns na WM 40, jak miał

• Miałbym parę opinii ale raczej są dość powszechne jak :  - Lesnara nie powinno być w WWE - Jey Uso przynudza  - LA Knight potrzebuje zmiany bo zrobił się nudny i tkwi w tym samym od par

• Jestem na nie, pamiętam jak dwukrotnie próbowano gal oddzielnych dla każdego brandu i to było słabe. Wyglądało to jak tygodniówki, tylko pod inną banderą. Nic ciekawego   Dwudniowe PPV czy

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Inna sprawa że Punk przestrał wykonywac już Pepsi Plunge w ROH, gdyż kolana mu wysiadały.

Ale co fakt to fakt, Punk nie miałby szansy wykonac w WWE swojego dawnego finishera nawet pół raza. HHH prędzej by jobbnął Hornswaggle'owi niżby na to pozwolił. I w sumie nie miałbym o to do niego żalu, koleś jest w federacji od cholery czasu głupio by wyglądało jakby przyszedł gośc znikąd i walnął pedigree z 3 liny jakby nigdy nic.

17251576114d67ab5cd84bb.jpg

Opublikowano

można zadawać wiele pytań o to

dlaczego tyle tak wspaniałych i widowiskowych akcji nie jest wykorzystywanych w WWE

ale niestety wrestlingiem juz od dawna rządzą inne prawa niż umiejętności....

Opublikowano
można zadawać wiele pytań o to

dlaczego tyle tak wspaniałych i widowiskowych akcji nie jest wykorzystywanych w WWE

ale niestety wrestlingiem juz od dawna rządzą inne prawa niż umiejętności....

bardziej chyba chodzi o bezpieczeństwo zawodników.... tak sądzę

wiele efektownych ciosów niesie ze sobą ryzyko urazu/kontuzji itp

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Opublikowano

Dokładnie o to chodzi. WWE płaci grubą kasę, żeby wrestlerzy byli w jednym kawałku. Jak ktoś chce high risk maneuvers, to niech się przerzuci na inną federację. Cieszcie się, że Bourne może wykonywać ssp ;).

W kwestii Pepsi Plunge, mam podobne zdanie, co Dobo.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
Bezpieczeństwo bezpieczeństwem ale aspekt "unikalności" danego finishera też ma znaczenie.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Opublikowano
Nie wiem czy sam Punk wpadł na pomysł z totalnym skopiowaniem movesetu KENTY, czy był to pomysł zarządu WWE. Przy tym co prezentował kiedyś, obecnie jest dla mnie nikim.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Opublikowano
Ktoś w WWE wie kto to jest KENTA?

Opublikowano

:lol: To że Ty nie wiesz nie znaczy, że zarząd WWE to tacy sami ignoranci :)

Jakoś nie chce mi się wierzyć w przypadkową identycznośc move setu KENTY i Punka.

Opublikowano

Skoro nie tak dawno na ringach WWE w dark match'ach siał pogrom Takeshi Morishima to dziwne, żeby nie wiedzieli kto to jest KENTA, jeden ze sztandarów NOAH. Finisher KENTA'y został wybierany w 2006 i 2007 roku jako "Best Wrestling Maneuver" i jeśli by jakimś cudem nie wiedzieli kto to KENTA to WON im to rozjaśnił bo na pewno ktoś w WWE sprawdza nagrody i nie mówię tu o jakiś nagrodach forum tylko tych naj.

CM Punk to jest amerykańska podjebka KENTA'y i tu basta nie ma nawet co tu się spierać i nazywać tego kontrowersyjną wypowiedzią.

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

Opublikowano
A ja myśle. ze ktoś z WWE podszedł do CMa i powiedział: Słuchaj Punk, Anaconda Vise jest za mało widowiskowy, wejdź na YouTube i zajeb sobie jakiś finisher od jakiegoś Japończyka. ;)

17251576114d67ab5cd84bb.jpg

Opublikowano
:lol: To że Ty nie wiesz nie znaczy, że zarząd WWE to tacy sami ignoranci :)

A skąd Ty wiesz, co ja wiem, a czego nie? Musze wstawiać durne uśmieszki żeby było wiadomo, że nie piszę do końca serio?

Opublikowano
Nie musisz nikt Cię do tego nie zmusi ale inaczej ciężko wyczuć co dokładnie piszący miał na myśli :) . Ja np. Twoją wypowiedź odebrałem jako coś w stylu " przecież nikt w wielkim WWE nie zna jakiegoś tam japońca walczącego po 'kurnikach' ", a możliwe, że pisałeś to w zupełnie innym celu niż tylko ośmieszenie sceny niezależnej.

Opublikowano
Biggmac, jeśli kogoś chciałem ośmieszyć, to tylko WWE za ignorancję w różnych sprawach. Ty zresztą to zauważyłeś, więc zaskakująca jest Twoja konkluzja w kolejnym poście, że chciałem wbić szpilkę indys. Widoczny jest brak konsekwencji i nadinterpretacja, która znowu ma postawić scenę niezależną w świetle ofiary zaciekłych ataków miłośników mainstreamu.

Opublikowano
Fakt, może to i nadinterpretacja z mojej strony :) Źle odczytałem posta, zwracam honor.