Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Twoja kontrowersyjna opinia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chodzi mi tylko, że w obecnych czasach film o gejach( tudzież innej "krzywdzonej" mniejszości) z miejsca nazywany jest arcydziełem a aktora/aktorów również z miejsca hołubi się za ową role...tak było w przypadku Brokeback tak jest i teraz z Milkiem.

Dokładnie. Gdyby taki Milk opowiadał np. historię taką jak "Tato" z Bogusławem Lindą (także walka, ale samotnego ojca o możliwość wychowywania córki), to za cholerę nie oglądalibyśmy go teraz jako nominowanego do Oscara. Tak jak napisałeś - temat jest chwytliwy i kontrowersyjny, a Amerykańska Akademia Filmowa takie własnie uwielbia.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 725
  • Wyświetleń 197,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Skoro wątek trochę żyję to warto by coś napisać, więc moja kontrowersyjna opinia   1.Uważam, że tytuł WWE Undisputed strasznie stracił na prestiżu odkąd stracił go Reigns na WM 40, jak miał

• Miałbym parę opinii ale raczej są dość powszechne jak :  - Lesnara nie powinno być w WWE - Jey Uso przynudza  - LA Knight potrzebuje zmiany bo zrobił się nudny i tkwi w tym samym od par

• Jestem na nie, pamiętam jak dwukrotnie próbowano gal oddzielnych dla każdego brandu i to było słabe. Wyglądało to jak tygodniówki, tylko pod inną banderą. Nic ciekawego   Dwudniowe PPV czy

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Sorry Bigg, ale Brokeback Mountain to zajebisty film :)

4143166924a5dc43430e70.jpg

Opublikowano
Przyznam szczerze, że ja Oscara nie przyznałbym ani Penn'owi ani Rourke'owi. Dla mnie najlepszą rolą męską roku 2008 była rola jaką zagrał Clint Eastwood w "Gran Torino". Dziwię się, że rola nie była nawet nominowana do Nagrody Akademii, bo Clint zagrał ją bez picu rewelacyjnie i we wspaniały sposób pożegnał się z dużym ekranem (stwierdził, że to jego ostatnia rola i całkowicie teraz przerzuca się na reżyserkę). Eastwood był dla mnie spokojnie lepszy od Seana i Rourke'a. Najlepsza rola męska jaką oglądałem w zeszłym roku!

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Opublikowano
Listę zwycięzców znają jedynie dwie osoby. Wśród nich nie ma pana Ganisa. Ankiety nadal są liczone

czy to siebie nawzajem nie wyklucza? :)

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29914]UFC: it's damn real! - pierwsze diary o MMA[/url]

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=18744]Ring of Honor: Trochę inny booking.[/url]

ZAPRASZAM!
Opublikowano
http://www.wiadomosci24.p...arow_89578.html jesli to okaze sie prawda to zenada niezla bedzie

Dokładnie, chociaż wybór zwycięzców (z osób nominowanych) całkiem nienajgorszy.

Opublikowano
A jezeli po podliczeniu ankiet wiekszosc sie bedzie zgadzac? Przypadek? :P

5944677854b349bd3406ba.png

Opublikowano
A jezeli po podliczeniu ankiet wiekszosc sie bedzie zgadzac? Przypadek?

Ja mam tylko nadzieję, że nie pozmieniają zwycięzców (jeżeli faktycznie tacy mieli być jak na tym druku, który wyciekł do mediów), żeby tylko zatuszować, że przeciek miał faktycznie miejsce...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jerzeli sledzisz ostatnie wydarzenia to widac ze kreska popularnosci Ortona spada jak bomba na Londyn . Bezkitu nasze gwiazdy powinny go oklepac a do tego juz niewiele brakuje jak zadarl z Mcmahonami i z HHH bedzie RIP.
Opublikowano
http://www.uhmnet.nl/Files/Images/OMFG-Argh.jpg
Opublikowano
Wrestling jest bookowany...wygoogluj to sobie :twisted:
Opublikowano

Uderz w stół, a mark Ortona się odezwie. :twisted:

15974308365193fac7b7921.jpg

Opublikowano
nasze gwiazdy

kim są "wasze gwiazdy" ? bo tego nie czaje

Opublikowano
Jerzeli sledzisz ostatnie wydarzenia to widac ze kreska popularnosci Ortona spada jak bomba na Londyn . Bezkitu nasze gwiazdy powinny go oklepac a do tego juz niewiele brakuje jak zadarl z Mcmahonami i z HHH bedzie RIP.

Bez żadnej złośliwości , ale niewiele z Twojej wypowiedzi zrozumiałem ...

Edytowane przez Przemek_1991

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Opublikowano

Bez żadnej złośliwości , ale nie wiele z Twojej wypowiedzi zrozumiałem ...

Mam dokladnie takie samo uczucie... Nie wiadomo co, gdzie i do kogo... O.o

5944677854b349bd3406ba.png