Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

ECW 04 03 2008

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  01.11.2006
  • Status:  Offline

ECW 04 03 2008

http://images23.fotosik.pl/134/886431c0e1468f5d.jpg

No Chance in Hell

Na ring wchodzi Vince Mcmahon.

Vince - ECW! Brak Zasad. Każdy robi co chce. Nikt się nie stosuje do poleceń. Tylko jeden brand w WWE może być tak zaniedbany ale wam się to podoba. Jak iż póki co ja tutaj rządzę. Więc mam pewien świetny pomysł. Na ostatnim ECW, a dokładnie w Battle Royal zostało nie do końca zakończone jak powinno. Do Wrestlemani zostały 4 tygodnie, na każdej gali jeden z zawodników będzie mierzył się o prawo do walki na WM. Żaden z zawodników nie będzie znał swojego przeciwnika. Dzisiaj jako pierwszy będzie walczył ECW Champ Tommy Dreamer jednak on i tak będzie walczył na WM. Zaraz co ja powiedziałem on będzie dziś bronił swojego tytułu. Tak piękny pomysł. Jednak ECW to jest Hardcore więc będzie to Fall count Anywhere. Kocham ECW!

Single Match

Mick Foley vs Kofi Kingstone / Elijah Burke & CM Punk

Końcówka: Mick trzyma Kofiego w Arm Locku pcha go na liny powala Clotheslinem. Mick łapie go za nogi i slingshot w narożnik, Kofi uderza głową o ochraniacz. Mick łapie Kingstona i Neckbreaker. Kofi ześlizguje się z ringu do swoich kolegów. Punk krzyczy mu coś do ucha, a Foley bierz rozbieg i Crossbody za ring i wbija się w nich. Foley wrzuca Kofiego na ring. Elijah łapie Micka za nogę ale ten uderza go w twarz. Na wszelki wypadek wrzuca go w widownię i to samo robi z Punkiem. Mick wchodzi na ring tam Kingstone wita go Enziguri. Kofi odbija się od lin i Leg Drop. Kofi podnosi Micka i Irish wip próba Clotheslinu ale Mick także wystawia rękę i obaj padają na ziemi. Mick pierwszy wstaje podchodzi do narożnika i zdejmuje ochraniacz. Kofi już wstał i wbija się w plecy Micka, a ten uderza głową w nieochroniony narożnik i zaczyna krwawić. Kofi czeka aż ten się obruci i 540 Kick pin 1..2..Shouder up. Kofi wchodzi na narożnik i Frog Splash ale nie trafia! Mick wstaje rzuca Kofiego w narożnik i spada na niego grad punchy. Foley kopie Kofiego w brzuch i Double Arm DDT pin 1..2..Elijah wbiega na ring i kopie Micka. Sędzia kończy mecz.

Zwycięzca: Mick Foley przez DQ

Elijah i Punk podnoszą Micka wbijają go w narożnik Punk atakuje kolanem ale Mick unika, a ten wpada i zawisa na narożniku. Elijah rzuca się na Micka ale ten wykonuje Spinebuster. Mick wciąga skarpetę ze spodni i zakłada Mandible Claw na Punku wiszącym na narożniku. Kingstone podnosi się podchodzi do Micka i uderza go w głowę ten odwraca się i Double Arm DDT. Foley podnosi Elijaha i kolejne DDT. Mick patrzy na Punka sadza go na narożniku i Double Arm DDT z narożnika.

Mick bierze mikrofon

Mick - The Hardcore Legend Mick Foley wrócił i na Wrestlemanii 24 zdobęde ECW Championship. Nie ważne kogo ten frajer Vince McMahon da mi za przeciwnika i tak go rozpierdole. Wrestlemania będzie moim show jeśli dzisiaj Dreamer wygra to na WM tego nie powtórzy. Za tydzień proponuję aby 2 on 1 Handicap Match z tymi co tutaj leżą może w dwójkę więcej zdziałają bo nie widzę tutaj godnego siebie przeciwnika.

(Rozbrzmiewa theme The Great Kali)

Mick - Dawaj Kali ciebie też rozwalę.

Foley biegnie na rampę gdzie stoi Kali. Foley uderza go w brzuch. Kali próbuje się bronić i zakłada Claw. Mick wierci się i szybko wychodzi z uchwytu. Kali zdziwiony nie wie co robić. Mick skacze mu na plecy i zakłada Mandible Claw. Kali chwieje się na nogach i pada plecami na ziemię przygniatając Foleya. Kali łapie Micka za szyję i Chokebomb. Kali unosi ręce w górę i idze na Backstage.

Backstage: Tazz, Balls Mahoney i Tommy Dreamer siedzą w szatni.

Tazz - Jak myślicie ojciec jest gorszy od syna?

Balls - Vince przynajmniej nie próbuje nas pokonać.

Tommy - Gorszy? Obaj są infantylni, zapatrzeni w siebie i trzęsą przede mną portkami.

Balls - Infa.. co?

Tazz - Dziecinni.

Tommy - Tak, wcale się nie boje dzisiejszej walki. Kogo mi da? Kaliego? Devila? Knoxa? A może Shane? Wtedy bym mu nawet podziękował.

Balls - Nie wydaje mi się żeby to był ktoś z Shane-O-Union.

Tazz - Ja myślę, że dostaniesz jakiegoś łachudrę którego rozwalisz w pięć minut.

Tommy - Hahaha. Takiego ty dostaniesz na WM. Przyszły GM ECW!

Balls - No właśnie. Chyba można na Ciebie ślepo stawiać.

Tazz - Dawno nie walczyłem nie wiem czy wytrzymam kondycyjnie.

Tommy - Na te kilka minut? Jasne. Nawet się nie spocisz. Rozgromisz go pierwszym lepszym holdem, a jeśli będziesz chciał naprawdę szybko go zgładzić Tazzmission i wszystko na temat.

Tazz - Chłopaki.

Balls - Co?

Tazz - Już się spociłem.

Tommy - Tazz myłeś się dzisiaj?

Tazz - Co? Wiecie co to ja może pójdę pod prysznic.

Balls - Nie krępuj się.

Tommy - Balls będziemy walczyć na WM o pas. Bez względu na wynik zawsze będziemy się trzymać razem.

Balls - Spoko brachu.

Single Match

Finlay vs Kenny Dykstra / Extrem Expose

Końcówka: Kenny Head Lockiem sprowadza Finlaya do parteru. Dykstra łapie go za nogę i Half Boston Crab. Finlay szybko wyspowadza się. Irlandczyk pcha Kennego na liny i Clothesline, podnosi go i Body Slam. Finlay podchodzi do narożnika i chce zdjąć ochraniacz, sędzia zabrania mu i odpycha od narożnika. Kenny wykonuje Roll up 1...2..Kick out. Następuje ostra wymiana ciosów na środku ringu. Kenny kopie Finlaya w brzuch i Neckbreaker zaczyna Punchować rywala. Kenny wchodzi na narożnik i Gulliotine Leg Drop pin 1...2...Shoulder up. Layla chce podać Kennemu krzesło, a Kelly Kelly zagaduje sędziego. Pojawia się Hornswogle ciągnie Layle za spódniczkę, która spada z jej bioder. Layla zaskoczona ucieka na Backsatge. Finlay z Shillelagh uderza Dykstre w głowę ale sędzia to widzi i kończy mecz.

Zwycięzca: Kenny Dykstra by DQ

Finlay łapie Dykster i Celtic Cross. Hornswogle wchodzi na narożnik i Frog Splash. Finlay i Hornswogle idą razem na Backstage.

Backstage: Shane-O-Union zgromadzone w jednym pokoju.

Shane - Dziś ten Dreamer broni pasa i żaden z nas nie został delegowany do walki z nim.

Devil - Zawsze możemy go dojechać przecież to Extreme Rules.

Shane - Chyba żartujesz. Czemu ktoś inny niż my ma mu odebrać pas.

Kali - Ja być mistrzem na następnej gali.

Konx - No nie, hahahahaha. Kali spokojnie zobaczymy czy na Wrestlemani pokażesz klasę.

Devil - Haahaha. Jeśli nie wygrasz będę bardzo zawiedziony.

Shane - Przestańcie. Mam jeszcze parę tygodni do WM coś wymyślimy.

Na ring wchodzi Vince McMahon

Vince - Czas na Main Event dzisiejszego wieczoru walkę o ECW Champioship przeciwniekiem Dreamera będzie kto no właśnie kto zapraszam na ring Booyaka, Booyaka 619 Rey Misterio!

ECW Championship

Fall count Anywhere

Tommy Dreamer ©vs Rey Misterio

Końcówka: Tommy brawluje przy stole komentatorskim uderza głową Reya o blat. Tommy bierze krzesło i kładzie je na ziemi chwyta Reya i Body Slam na krzesło. Rey trzyma się za obolałe plecy, a Tommy wyciąga stół i wrzuca go na ring. Dreamer rozkłada stół i schodzi z ringu po Misterio. Rey częstuje go szybkim Dropkickiem. 619 łapie Tommego za rękę i wbija w schody bierze rozbieg i kolejny Dropkick. Rey bierze Tommego i wrzuca go na ring sam zostaje za linami odbija się i Leg Drop pin 1..2..Shoulder up. Rey chwyta Dreamera za liny i Slingshot ten wpada na liny, Misterio bierze rozbieg i 619 ale Tommy odsuwa się. Dreamer wykonuje Irish wip chce wykonać Back Body Drop ale Rey kontruje i robi Hurracanrane na stół. Dreamer pada na ziemię pin 1..2..Kick out. Rey zagląda pod ring i wyjmuje nosze kładzie na nich Tommego sprzedaje mu parę punchy i jedzie w górę rampy. Kiedy znajdują się na jej szczycie Tommy schodzi z "pojazdu" i wkonuje Suplex na nosze. Rey krzyczy z bólu. Dreamer widzi kilka stołów ułożonych za progiem rampy. Rey ląduje na noszach Tommy pcha go w przepaść ale ten skulał się w ostatnim momencie. Tommy biegnie wściekły na niego ale ten wykonuje Monkey Filp i Tommy wpada na leżące stoły. Rey zauważa, że można wspiąć się na jeden z stalowych filarów w niedalekiej odległości od miejsca w którym leży Tommy. Rey wchodzi na niego patrz gdzie leży Tommy i Frog Splash ale Tommy podciąga kolana i na nie spada 619 w skutek czego oboje ucierpieli. Rey jednak podnosi się jako pierwszy i odlicza Tommego 1..2..Shoulder up. Tommy wstaje i powolnym krokiem kieruje się w stronę ringu, Rey podąża za nim. Tommy wszedł na ring i pozwolił również spokojnie wejść Reyowi. Tommy podchodzi do Reya i sprzedaje mu liścia. Rey chwyta się za policzek ale Tommy chwyta go i rzuca na liny powala Clotheslinem. Dreamer łapie Raya za głowę i Bulldog pin 1...2..Kick out. Rey powoli wstaje Tommy kopie go w brzuch i Dreamer DDT pin 1..2...Shoulder up. Niewiarygodne! Tommy szybko łapie za krzesło i ustawia je w narożniku podnosi Reya Irish wip ale ten kontuje i Tommy wpada w krzesło. Tommy zamroczony pada na liny Rey bierze rozbieg ale Tommy szybko wstaje. Rey widząc to zatrzymuje się po zewnętrznej stronie ringu. Tommy pcha go obiema rękami i ten wpada na stół komentatorów. Tommy chwyta Reya i Dreamer DDT na stół pin 1...2...3

Zwycięzca: Tommy Dreamer obronił ECW Championship.

Koniec gali ECW!

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  25.09.2004
  • Urządzenie:  Android

Coś tak nie wyszło tym razem. 619 i Dreamer w Anywhere fall matchu? Nie widzę tego, nawet sobie wyobrazić nie moge. Segmenty rozciągni i nie wiem, może zaostrz jakoś rządy Vince'a.

• Dołączył/a:  20.10.2007

średnia gala- 3/5

2 razy DQ w ECW jednego wieczoru? coś za dużo

main event spoko, nie sądziłem że Reya można tak dobrze rozpisać

tylko segmenty trochę za krótkie

i jeszcze raz powtarzam - trochę więcej humoru w segmentach

• Dołączył/a:  27.12.2007

średnia gala :) Bardziej widziałbym w Main Evencie zamiast Rey'a Mick'a Foley'a który jest hardcorowym zawodnikiem nie jak Mysterio który może przy byle jakim chair shotcie skręcić sobie nóżkę :)