Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Ecw 2000 by krzysinho

krzysinho

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Roster

* Bill Alfonso

* Roadkill

* Angel

* Balls Mahoney

* Big Sal E. Graziano

* C.W. Anderson

* Chris Chetti

* Steve Corino

* Justin Credible

* Cyrus

* Dawn Marie

* DeVito

* Danny Doring

* Tommy Dreamer

* Elektra

* Francine

* Stuudley Dudley

* Little Guido

* Paul Heyman właściciel ECW

* Jason

* Jazz

* Jerry Lynn

* Kid Kash

* Lou E. Dangerously

* New Jack

* Nova

* Rhino

* Dusty Rhodes

* Rob Van Dam

* Super Crazy

* Simon Diamond

* Sandman

* Spike Dudley

* Lance Storm

* Joey Styles komentator

* Tajiri

* Masato Tanaka

* Jack Victory

* Mikey Whipwreck

Posiadacze pasów

ECW World Heavyweight Championship - Tommy Dreamer

ECW Television Championship - Little Guido

ECW Tag Team Championship - C.W. Anderson & Steve Corino

Cotygodniowe gale - ECW on TNN

ECW on TNN #1

Witam państwa na cotygodniowej gali ECW on TNN. Czas na pierwszy mecz

NO DQ MATCH

Jason Knight vs Jerry Lynn

Koncówka walki

Knight w natarciu wykonuje Bulldog i Low Blow na szczęście, że jest to pojedynek NO DQ. Pin 1..2 kick out, a tak swoją drogą żona z Lynna nie będzie miała pożytku. Jason chce wykonać pilledriver ale Lynn uwalnia się i potężny kop w krocze. Jerry krzyczy że rachunki wyrónane odbija Knighta od lin i dropkick jeszcze raz i spinebuster, podnosi Jasona i brainbuster. Pin 1..2. kick out Knighta. Lynn kontynuuje natarcie powala przeciwnika clotheslinem i leg drop. Pin 1..2.. kick out Jasona po czym low blow, inverted pilledriver i chce wykonać powerbomba, ale Lynn wychodzi z niego Tornado DDT i Cradle Pilledriver. Pin 1..2..3

Zwycięzca

Jerry Lynn

BACKSTAGE

Widzimy idącego Kid Kasha, podśpiewującego sobie "Będę #1 contenderem nanana" spotyka New Jacka, który pyta się go:

NJ: O jaki pas ci chodzi??

KK: O ECW WHC mam dziś walkę o #1 contendera i ją wygram.

NJ: Tak się składa, że ja też w tej walce uczestniczę (nadchodzi RVD)

RVD: Panowie, panowie ja też biorę udział w tym meczu i go wygram.

NJ: Co? Ja jestem przyszłym #1 contenderem.

RVD: Nie macie żadnych szans, ponieważ jest to chair match. A kto z naszej trójki znany jest z akcji z użyciem krzeseł??

(w tle słychać kibiców krzyczących RVD! RVD! )

RVD: No i dostaliście odpowiedź.

KK: Nie bądź taki pewien.

Three Way Elimination Match

Mickey Whipwreck vs Taijri vs Sandman

Końcówka walki

Mickey i Tajiri atakują Sandmana po czym wyrzucają go z ringu. Japończyk od razu przechodzi do ataku clothesline i DDT. Pin 1..2 seria stompów i Asai Moonsalut. Pin 1..2. kick out Mickey`a German Suplex i Tarantula sędzia odlicza 1..2..3..4 , ale akcję przerywa Sandman Bulldog na Tajirim. Pin 1..2. kick out Japończyka. Mickey wykonuje low blow na Sandmanie, zauważa to sędzia i dyskwalifikuje Go. Ten niemoże w to uwierzyć po czym bierze krzesło z obkręconym drutem kolczastym i uderza nim sędziego. Bierze zamach na Sandmana, ale ten wykonuje potężny cios w krocze, następnie dropkickkrzesło po czym Sandman wykonuje DDT na leżące krzesło. Tajiri wykonuje na zaskoczonym Sandmanie brainbuster to jego finisher! Pin ale nie ma kto odliczyć, bo sędzia leży zakrwawiony po ataku Mickey`a. Wbiega Masato Tanaka w stroju sędziego, który wchodzi na narożnik i frog splash, i każe podliczyć Tajiri`emu. Pin 1..2..3. Dzięki intrydze Japończyk wygrał!

Zwycięzca

Tajiri

Japończycy cieszą się z wygranej

Taj: Powitajcie nowy tag team w ECW

Tan: Yakuza!

Taj: Yakuza!

Wstaje Sandman bierze Singapore cane i udzerza nim Yakuzę

S: Japońce okradliście mnie ze zwycięstwa. Żądam rewanżu z Tajirim.

(wchodzi na ring Paul Heyman)

PH: Sandman masz prawo do rewanżu, ale aby go otrzymać musisz pokonać Mickey`a Whipwrecka za tydzień na ECW on TNN, jeśli go pokonasz dostaniesz rewanż, ale będzie to handicap street fight match Yakuza vs Sandman na PPV Living Dangerously. Swoją drogą wszystkie mecze na tej gali będą w stypulacji Street Fight.

Single Match

Super Crazy vs Simon Diamond

Końcówka walki:

Diamond wykonuje na Crazy`m superkick, wchodzi na narożnik i Elbow Drop. Pin 1..2 kick out. Podnosi Meksykanina i Gem Cutter. Pin 1..2. noga na linie. Eye rake Crazy`ego i dropkick kontynuując natarcie spinning wheel kick oraz brainbuter. Pin 1..2.. kick out Diamonda. Super Crazy wykonuje moonsalut z miejsca po czym springboard moonsalut. Pin 1..2..3

Zwycięzca

Super Crazy

Backstage

Jesteśmy w szatni Yakuzy:

Taj: Trzeba będzie przeszkodzić za tydzien Sandmanowi

Tan: Nie przejmuj się Sandmanem. Dziś mam tables match z Rhino

Taj: Możesz na mnie liczyć

Three Way Match

#1 contender match for Television Chamionship

Spike Dudley vs Nova vs Chris Chetti

Końcówka walki

Chetti walczy z Nova. Spike Dudley leży poza ringiem. Nova wykonuje Scream Machine i DDT. Pin 1..2. kick out Chrisa. Nova wchodzi na narożnik. Ale Spike go zrzuca, po czym wykonuje moonsalut na obydwu rywali, czeka aż Nova się podniesie i Hurricanrana z górnej liny. Pin 1..2. kick out Nova. Dudley znowu wchodzi na liny, chce wykonać double foot stomp, ale Chetti kontruje go dropkickiem. Chris kopie Nova. Odbija się od lin i Scissors Kick. Pin 1..2.. przerywa Dudley. Podnosi Nova i Acid Drop, ale Chetti atakuje Spike clotheslinem. Pinuje Nova 1..2..3

Zwycięzca i nowy ECW Television Championship #1 contender

Chris Chetti

Na ring tymczasem wbiega Television Champion Little Guido i serwuje zwycięzcy Sicilian Slice, bierze mikrofon:

LG: Chetti oto co cię czeka na Living Dangerously w Street Fight Matchu (wymachując pasem mistrzowskim)

Odchodząc wykonuje jeszcze Sicilian Drop

LG: Aha Lttle Guido wcale nie jest mały.

Backstage

Rihno szykuje sie do walki wykonując raz po raz Gore na wielkich tuszach świńskich. Nagle wchodzi Sandman mówiąc:

S: Mam dla ciebie ważną wiadomość

R: Nie przeszkadzaj mi.

S: W meczu z Tanaką uważaj na siebie, bo Japońce się zjednoczyły mnie już przekręcili Nie chcę, żeby ciebie również. Dlatego ofiaruje tobie swoją pomoc

R: Nie potrzebuje pomocy, bo jestem "War Machine" Rhino

S: Uważaj! (wychodzi a Rhino wykonuje kolejne Gore!)

Tables Match

Masato Tanaka /w Tajiri vs Rhino

Końcówka walki

Rhino odbija przeciwnika od lin shoulder tackle i jeszcze raz shoulder tackle i scoop slam podnosi przeciwnika i powerbomb wsadza przeciwnika na narożnik chce wykonać superplex ale Tajiei trzyma za nogę Tanake co Japończyk wykorzystuje wykonując serie punchy na Rhino po czym ten upada na ring. Tanaka wchodzi na naroznik frog splash czeka aż się podniesie i lariat pin 1..2 kick out Rhino w tym momencie Tajiri zagaduje sędziego Tanaka bierze krzesło i chairshot rzuca krzesło na ziemie cutter pin 1..2.. kick out rhino tanaka chce wykonac powerbomb ale jak tu podnisc Rhino?? War machine wykonuje death valley drop po czym wyciaga spod ringu stoł Tanaka przytrzymuje sedziego a tajiri atakuje rihno spearem po czym wrzuca go w na barierki tanaka schodzi z ringu i wrzuca tam Rihno frog splash pin 1..2. kock out rihno tanaka wykonuje roaring elbow odbija sie od lin ale Rihno robi shoulder block . wchodzi na naroznik rihno driver na stol idzi epo nastepny rozklada go czeka kiedy tanaka wstani Gore! na stol pin ale nie ma kto odliczyc bo tajiri zagaduje sedziego w tym czasie tanaka lapie za noge Rihno, ktory udzerza głową w krzeslo Tanaka siada na Rihno przytrzymujac sie lin sędzia popchnięty przez Tajiriego odlicza 1..2..3

zwyciezca

Masato Tanaka

Ale Yakuzie to nie wystarcza biora krzesla i aplikuja rihno kilka chairshotow ale na ring wbiega sandman z singapore cane przestraszona yakuz ucieka z ringu

S: Może na Legal Dangerously zrobimy tag team street fight match Yakuza vs Rhino & Sandman

R: Podczas tego meczu bedziecie zwijac sie z bolu bo bede wykonywac gore za gore

#1 contender for ECW World Heavyweight Championship chairs match

Rob Van Dam vs Kid Kash vs New Jack

Koncowka walki

Obok ringu w loży komentatorskiej siedzi ECW WHC Tommy Dreamer na ringu leżą 4 krzesła. RVD otrzymuje potezny clothesline ktory wyrzuca go z ringu new jack bierzze krzesło i rzuca nim w leżącego RVD chce wejsc na liny i skoczyc na Van Dama, ale kid kash robi swinging neckbreaker i monkey drop pin 1..2 kick out jacka wchodzi na naroznik i frog splash wstaje obraca się a tam RVD wykonuje superkick oraz russian leg sweep na krzesło kid kash zaczyna krwawic seria low kickow ale New Jack serwuje mu chair shot wchodzi na naroznik i diving headbutt na kasha wszyscy wrestlerzy leza sedzia zaczyna odliczac 1..2..3..4. wstal rvd ktory wchodzi niskim dropkickiem w jacka pin 1..2. przerywa kid kash ktory zaklada k.o.d. ale new jack przerywa to krzesłem 187 i airplane spin pin 1..2.. kick out Kida. RVD bierze krzesło rzuca New Jackowi, ten je łapie chair surf, wchodzi na narożnik i five-star frog splash. Pin 1..2.. przerywa Kash, a RVD ponawia akcje z krzesłem znowu rzuca je a Kash łapie i Van Daminator. Pin 1..2..3

Zwycięzca i nowy #1 contender

Rob Van Dam

Sorry za brak interpunkcji na koncu i brak polskich znakow ale klawiatura cos mi szwankuje

prosze o opinie

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

• Reputacja:   0

Ogolnie nie jest źle, ale o to co udało mi się zauwarzyć

-Większe i bardziej roizbudpowane wstawki backstage.

-Więcej Hardcoru

Jeżeli spełnisz te warunki to będzie całkiem dobrze :)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Tak, tak... więcej hardcore'u to bezwatunkowo musi być. Backstage również do rozwinięcia. Wydłuż tez walki i zmniejsz ilość ataków w krocze. Jak na początek to było dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 431 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 790 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 809 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024