Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

ECW 22.01.2008

estevez

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  13.04.2005
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Autorem gali jak zawsze Mystery Booker:)

http://images23.fotosik.pl/134/886431c0e1468f5d.jpg

Dont Question My Heart brzmi w płeni na sali co oznacza że przed nami gala ECW Fantasy. ECW !!

Na początek oglądamy przypomnienie z zeszłego tygodnia , kiedy to Tommy Dreamer w wyniku zarzadzenia Shane'a wygrał walkę o #1 Contender przeciwko patnerowi z team'u The Name of Hardcore - Balls Mahoney'owi.

Publika , zgromadzona w hali uważnie przygląda się , jak przy theme Three Six Mafia , do ringu ECW zmierza Mark Henry. Henry , bierze mikrophon , a przemówienie Silverback'a nie jest czestym zjawiskiem.

Henry : Tydzień temu , oszukano mnie ! Byłem wściekły. Elijah Burke winien był przegrać ten match. (Henry odpoczął chwile , najwidoczniej się zmęczył).

Elijah Burke wiedział , że w ringu nie ma ze mną szans. Normalnie zniszczyłbym go , rozerwałbym w pół. On dobrze o tym wie ! To ja , ja Mark Henry , to ja jestem World's Strongest Man ! Taaa , to ja ..udowodnie to , mogę chocby tutaj zaraz , rozbić ich obu. Burke , CM Punk jesteście niczym dla mnie. Przyjmijcie wyzwanie Nasilniejszego człowieka Świata !!

(tutaj rzuca mikrofonem o ring i chce uderzyć sie w piersi niczym goryl przerywa mu jednak theme : No Chance in Hell )

Shane : Bla , bla , bla ....Henry , szkoda mi czasu antenowego na twoje sapanie. Mam na głowie ważniejsze problemy w tym brandzie niż Ciebie w ringu z wielkimi urazami. Chcesz Match ? No Problem ...Today Mark Henry vs Elijah burke & Cm Punk in a Handicap Match !! Pasuje ? A teraz wynocha z ringu bo marnujesz przestrzeń życiową i tlen którym oddycham.

(Henry wściekły rusza z impetem w jego strone)

Shane : A a a a ...nie radzę gorylu , (mówiąc to wskazuje na telebim , gdzie ukazują się K-Nox i Devil z groźnymi minami). Jesli twoja wielka łapa chociaż dotknie mojego garnituru , Ci dwaj mili panowie , których własnie widzisz chętnie załatwią ci urlop od federacji , a przypuszczam , że twoi przyjaciele CM Punk i Elijah Burke , prawdopodobnie by im pomogli.

(Henry Staje bezradny , z wściekły kopie w dekoracje sali , która sie przewraca)

Shane : (machając ręką.) Wynocha...(Henry wychodzi)

- A teraz ... Sprawy ważniejsze.. Będe sie strzeszczał. Dzisiej , oprócz wspomnianego już porywającego starcia z Henry'm (Grymas twarzy) zobaczymy obiecaną walkę Dreamer vs. Balls , a skoro panowie tak bardzo poczuwają w sercach Hardcore , to match będzie oczywiście Extreme Rules Match'em. Dziękuje bardzo....

(Shane wychodzi z Sali).

Rozbrzmiewa Za to Theme CM Punk'a , który wychodzi wśród dopingu fanów na ring. Zaraz za nim przy swojej muzyce wejściowej do ringu zmierza Elijah burke.

Obaj czekją w ringu na swego rywala.

2 on 1 Handicap Match :

CM Punk & Elijah Burke vs. Mark Henry

Przebieg : Cała Trójka w ringu patrzy się na siebie. Rozbrzmiewa Gong , kiedy Henry nawet nie zauwazył jak wykorzystując swoją szybkość Punk i burke okładają go już serią punchy. Henry odpycha ich obu , aż robią przewroty w tył , ale oni podbiegają znów do niego z serią bolesnych punchy. Henry wydaje sie być oszłomiony pada na liny , ale odbija sie od nich i próbuje Double clothesline'u , Burke i Punk unikają ciosu , po czym Elijah Wyprowadza Dropkick w czaszkę , a CM Punk poprawia Round Kick'iem. Henry ledwo słania się na nogach. Stoi przy przeciwległych linach. CM u Burke kiwają do siebie głowami , odbijają sie od liny ale Henry ostatkiem werwy wykonująć Double Back Body Drop wyrzuca obu pnaów za ring. Sędzie zmuszony jest odliczać. Henry sam również zchodzi za ring. Whipuje CM Punk'a ramieniem w słupek naroznika. Ten upada zwijając sie z bólu. Burke zaś zostaje wtoczony do ringu . Henry zadaje mu potężny Punch po którym Elijah pada z impetem na matę. Teraz jeszcze 400 Punds Stomp po plecach Burke'a. Henry kopie jeszcze brutalnie rywala w głowę i podchodzi do lin , odbicie i próba World' Strongest splash , ale Burke odsuwa się ... na ring wchodzi CM Punk momentalnie wskakuje na naroznik i Flying shoulder block z 3 liny. Odczuwa jednak wciąż ból w ramieniu. Obaj podnoszą rywala , aplikując mu kilka Elbow's na twarz. Peóba odbicia od liny , Henry jednak zatrzymuje obu i powala double clotheslin'em. łapie Cm Punk'a i stara sie wyrzucić go za ring. CM jednak przytrzymuje sie lin i udaje mu sie zostać na obrzeżu maty, Henry zdaje się nie widzieć tego i próbuje ?!?!?! WEJŚĆ NA NAROŻIK !! Jest już na trzeciej linie ! Ale poteżny kick to back od Cm Punk powoduje że Henry siada na narozniku. Punk wchodzi do ringu i razem z Elijah'em podchodzą do siedzacego Mark'a . Oni wynoszą go na barki !! Czy to double torture Rack ? Nie , trzymają go obaj na środku ringu , i wyrzucają go w strone Punk'a -> GTS !!! Cover by Burke ..1.....2....3...Punk pada na matę ...chyba jego kolano też to odcczuło. Cm Punk i Elijah Burk zwyciężli.

Gabinet Shane'a McMahon'a :

(Shane siedzi przy biurku , nogi ma na blacie , popala sobie cygaro. Obok w fotelach , siedzą Holly D-vil i Mike K-Nox czyli Shane'O-Union)

K-Nox : Co my teraz niby zrobimy ?

D-Vil : Chyba nie powiesz nam szefuniu , że to koniec ?

Shane : Oczywiście , że nie. My tylko damy przykrywkę , dla własnych ineresów. Ot co.

K-Nox : Nie rozumiem.

D-Vil : Zrozumiesz zapewne w swoim czasie. Szefuniu , ale nie kombinuj nic przeciwko nam.

Shane : Holly Rela....(Słowa przerywa donośnie pukanie do drzwi)

Shane : Czego ?!

(Do Gabinetu wpadają Miz i Morrison przepychający sie nawzajem - shane patrzy na nich niezbyt pozytywnym wzrokiem)

Miz : (Do Morrison'a) Zabieraj te łapy ode mnie. Shane , jest duzy problem , Protestuje.

Morrison : Zamknij się Mizanin , Shane , wyrzuć tego pajaca. Mam bardzo wazną sprawę do omówienia.

Miz : Nie prosiłem Cię żebyś sie odzywał kiedy ja mówie !

Shane : Shut The Fuck Up !! Obydwaj !! Po pierwsze wy zniewieściałe panienki dla was co najmniej "Panie McMahon" ,bo "Shane" , to nawet nie pozwoliłbym matce tak sie do mnie zwracać...

Morrison : Panie McMahon , ten cały dykstra...

Miz : (Odpycha Morrisona) Kenny nas...

Shane : (Przerywając) Zrobił was w jajo panienki , (D-Vil śmieje sie z nich)

Morrison : Ale własnie z tym przychodzimu do Cie...

Shane : Triple Threat ...

Miz : słucham ?

Shane : Nie dosłyszeliście ? Nic wiecej nie mam wam do powiedzenia. A teraz wynocha bo wazne sprawy omawiam.

Morrison : Ale przecież ...

shane : K-Nox !!!

(Mike podnosi sie z sofy i staje koło Morrison'a i Miz'a. )

Miz & Morrison : eeee...to my już pójdziemy , dzięki za pomoc.

(Z głupimi usmieszkami wychodza z gabinetu)

Shane : Za jakie grzechya ja prowadzę ten brand. Dobra , na czym to ja skończyłem ?

D-Vil : W sumie to chyba nic już nie mówisz mówić , wole sie naocznie przekonać co kombinujesz szefuniu. W końcu chyba nie darmo dałes oić sobie twarz Foley'owi...

Shane : Foley !! Własnie ... (Usmiecha się niczym ojciec) !!

A my przenosimy sie już na salę , gdziie Ring Announcer ogłasza Triple Threat Match , na ring zmierza cały skład Extreme Expose : Layla , Kelly i Victoria.

No DQ Triple Threat Match for Extreme Expose Manager Job :

John Morrison vs. The Miz vs. Kenny Dykstra

Przebieg : Morrison Zmierza do ringu, i staje po środku usmiechając sie w stronę 3 pań. Na Rampie wejściowej pojawia się Miz , lecz kiedy tauntował do publiki od tyłu atakuje go Dykstra , przewraca na stlowy podest i kopie. Morrison nie reaguje lecz nadal stoi w ringu. Dysktra punchując niesutanie Miz'a wbija go whip'em w słupek ringu. Teraz jeszcze twarzą w ring , a teraz o schodki , Miz , zaczyna krawić. Wtacza go ring. Rozbrzmiewa GONG !! Morrison szybko schodzi do pinu 1....2...Jednak Kenny zauwazył co sie dzieje i przytomie połozył noge Miz'a na linach. Morrison jednak łapie miz'a za ręce przeciąga na srodek ringu i znów cover 1....2...Dykstra w ostatniej chwili uderza z Double Axe Handle przerywając pin. Kick dla morrison'a , seria punchy i szybki clothesline dla powalenia rywala. Wejscie na 3 linę , ale Morrison szybki stand up i punch , w wyniku którego oponent pada na słupek . Morrison , wchodzi na 2 linę , dokłada jeszcze pare punch'y. Superplex !! Miz chyba dzięki linom zdołał sie podnieśc. Morrison dobiega do niego i częstuje serią punch'y i kick'ów naprzemiennie. Niezauwazył jednak dykstry który po odbiciu od liny powala oby Double Flying Clothesline'm. Kenny troszkę sie słania. Zdołał jednak wejśc na narożnik. Próbuje Top Rope Drop Kick jednak Morrison odsuwa się i Dykstra ląduje na macie. John łapie za kark Miz'a i wyrzuca za ring od strony rampy. Sam zaś schodzi z ringu podrugiej stronie. Miz zagląda pod ring i znajduje pod nim krzesło. Morriosn wygania operatora , i także bierze krzesło. Dykstra Stoi na miekkich nogach !! rywale wchodzą na ring i równo biegną na Dykstre , Shot !! Layla pociągneła Kenny'ego za nogi dzięki czemu padł on na mate. Morrison zadał chairshot Miz'owi a Miz Morrison'owi. Padli obaj na mate niczym belki drewanie. Na ring wbiega Kelly i Victoria kopią Miza z Morrison'em . Layla kładzie Dykstrę na Miz'a. 1.....2.....3. Dykstra nowym Manager'em Exspose !

Trzej panowie zostali juz zniesieni z ringi , podczas gdy halę wypełnia dźwiek stłuczki samochodowej i pojawia się Mick Foley !!

Jego taunty do publiki przerywa jednak No Chance in Hell i na rampie pojawia się Shane McMahon !

Shane : Foley , nie myśl że o tobie zapomniałem .Nieee mój drogi , człowiek , który sprał mi tak twarz jak Ty ma u mnie szczególne względy .. dlatego dziś urządze ci coś specjalnego.

Przy swoim themie na Rampę dumnie wkracza w swoim Sweterku Matt Striker !

Shane : ...to nie wszystko panie Foly , czy jak ci tam ..

Na sali robi się czerwono od dymu a publicznośc słyszy mroczny głos :

I'm The BoogeyMan ,and I'm commin to Getcha !!

Do ringu przy owym themie wchodzi rozbijając zegarek na głowie i jedzac robaki - BoogeyMan !

Cała trójka już w ringu.

Shane : Powiem Ci tak , to nie bedzie match. To będzie contest. Porsze o dwa krzesła na ring. Szybko prosze o dwa krzesła na ring. No ruszyć sie do cholery !! Striker i ty dziwaku , brać mi krzesła. widzisz Foley jakich Ci na poziomie przeciwników zwerbowałem ... (śmieje sie mrocznie)

Dobra , wiec słuchaj Foley - to będzie nosiło nazwę "Destroy Foley Contest" - Zadowolony jesteś ? Mysle że tak.

"Destroy Foley Contest" :

Boogey Man & Matt Striker & Mick Foley

shane : A wiec zasady sa proste !! Striker i ty czerwone Coś .... kto w ciągu 5 minut zdzieli Tego Pana midzy wami z krzesła więcehj razy - dostaje od mnie title shot na Royal Rumble !!! Start !!

Przebieg : foley unika Dwa Razy , ale Trzeci shot Trafia , BoogeyMan i Matt Walą krzesłami na oślep , licznik bije , Striker zaliczył 4 uderzenie , BoogeyMan 5 !! Foley próbuj uciec ale Strikr dopada go i znowu razem z Boggeyman'em zadają kolejne ChairShot'y !! BoggeyMan 10 Striker tylko 6 ..Foley nie ma już siły sie proszuać , broczy w kałuży Krwi. Striker widzac na telebimie przewagę Boggeymana , który zaliczal własnie 12 próbę , bierze zamach na Foley'a - Ale uderza Boogeyman'a !! Kolejny raz , jeszcze jeden i jeszcze Raz. Bogey wypaa za ring. Striker tryufalnie wynik ustala na 13 - 12 !! Koniec czasu !! Striker cieszy się z wygranej. Shane ma mikrofon.

Shane : Pozdrowienia Foley ? Czyzbyś potrzebował przerwy ? coś niewyraźnie wyglądasz ?

Striker krzyczy jednak "What about me ?"

Shane : Striker ? ty naprawde myślałeś , że dam Ci title Shot ?!! (shane Śmiejąc się wychodzi na backstage)

Striker jest wściekły. Niezauważa stojącego zanim krawiącego BoogeyMan'a !! GoodNight by Boogeyman !! Sala wypełnia się czerwonym dymem !! Czas Na Reklamy.

Main Event :Extreme Rules #1 Contender for ECW Title at Royal Rumble Match :

Tommy Dreamer vs. Balls Mahoney !

Przebieg : Dreamer i Mahoney podają sobie rece. To powinien być dobry Match ! Gong. Zaczeło sie od punch'y. Ale nabiera tempa , Dreamer powala Balls'a Clotheslinem i traktuje go serią Elbow Drop'ów. Wyrzuca go ringu. Obija jego głowe o berierki. Obaj podchodza pod stół komentatorów. Tommy wyjmuje telewizorek i shot w czaszke Balls'a. Mahoney pada. Tommy zdejmuje górną cześc stołu. Podnosi Ballsa i wchodzą razem na stoł !! Mahoney jednak kontruje !! 3 Punchy i szybkie wyniesienie - Piledriver !! Stół sie zapada ..Dreamer już krwawi ! Balls sięga pod ring. wyjmuje stół !! Rozkłada go poza ringiem , i szykuje suplex , ale tym razem to krwawiący Dreamer kontruje w back drop !! Balls zwija sie z bólu a Dreamer bierze gong i shot w czaszkę Balls'a. Dreamer zmierza w strone stolika i bierze krzesełko. Shot ! Ale Balls blokuje nogą. Low blow !! Dreamer upada. Zalany krwią balls whipuje Dreamer głową w schodki do ringu. Schody rozpadają sie na dwie cześci. Balls unosi schody do góry ale Dreamer powala go Clotheslinem i opaj upadają koło ringu a na nich spadają metalowe schodki. Obaj ledwo sie ruszają ... Dreamer czołga sie pod ring ...Mahoney czołga sie za nim ...nagle Mahoney jakby ogłuszony odpada od Tommy'ego ...okazuje sie że Dreamer wydobył z pod ringu Smietnik. Drugi shot śmietnikiem w głowe. Teraz nakłada śmietnik na głowe ballsa , stawia go przy ringu i chairshot. !! Balls prawdopodbnie nie wiele już kojarzy , lecz dreamer tez nie jest w najlepszej dyspozycji. Dremaer wtaca ballsa na ring i nagle otrzymuje .....Big Boot !! to Mike K-Nox wyszedł z publiki !! Pojawia sie również D-Vil !! K-Nox trzyma Dreamer a Holly zadaje mu bolesne ciosy. Balls Mahoney ostatkiem sił suicide Dive !! Co za wyczyn. Cała czwórka pada w okolicach stolika komentatorskiego..publika szaleje krzycząc ECW ECW ECW !! Wydaje się że nikt z nich nie ma siły sie podnieść...Dreamer jednak lezy na Balls'ie !! Sędzia podbiega ..1....

Shane : STOP STOP STOP !! albo przestaniesz odlicząc , ąlbo żegnasz sie z robotą !!

Mam gdzies wynik tego match'u ...na Royal rumble ...Fatal 4 Way !! Dreamer vs K-Nox vs Holly D-Vil vs Mahoney !!O pas mistrzowski ECW!!! And That's Damn All !!

Wszyscy leżą nie poruszjąc sie Shane po raz kolejny wychodzi z sali .. ECW Schodzi z anteny

Edytowane przez estevez

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  21.03.2007

Ja napisze krótko(nie będzie booker bookerowi dogadzał, a co!): speech Marka Henrego rządzi :D Kto by go o taką elokwencje posądzał :P

• Dołączył/a:  25.09.2004
  • Urządzenie:  Android

Dobra gala, widzę że booker posiada odpowiednie skillsy do fantasy bookingu. Walki na miare dobrym poziomie są, ale Main Event to prawdziwa rewelka. Co do prowadzeniap ostaci, to tylko Shane 'O Mac wzbudza w mnie jakjiekolwiek emocje, tu przydałoby się troche weny. Sorry, ale Henry to nawet za poezje godną wieszcza by u mnie poklasku nie dostał. A i taki maly nonsens w bookingu - skoro Henry ma wziąść udział w walce która odbedzie się za pare minut, to po kiego grzyba ładował się na zaplecze?

kolejny raz świetna robota. Fajne rozwiązanie walki o menagerowanie Expose. Kenny będzie alfonsem:) Walka wieczoru mocno hardcore'owa czyli taka jakie powinno być ECW. Shane nie jest przyjemnym gościem, co pasuje mu nawet dobrze, bo ciężko mi sobie wyobrazić face'owego GM:]

Keep up the good work.

• Dołączył/a:  20.10.2007

Henry zdaje się nie widzieć tego i próbuje ?!?!?! WEJŚĆ NA NAROŻIK !!

to mnie rozwaliło

świetna gala, jednak do Biggmaca brakuje ci Edga (bo Y2J masz w postaci Shana), chociaż on ma 2 gale a ty 1 krótką

z niecierpliwościa czekam na następną

chociaż on ma 2 gale

Już niebawem będzie miał tylko jedną:)

• Dołączył/a:  29.01.2007

Wielki powrót?? :grin: