Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

ECW 15.01.2008

Biggmac

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  21.03.2007
  • Status:  Offline

http://images23.fotosik.pl/134/886431c0e1468f5d.jpg

Dont Question My Heart wypełnia sale , rozpoczyna się gala ECW !!

Na początek wszyscy zgromadzeni w hali oglądają promo :

http://images31.fotosik.pl/104/1aaa8c4069a4fd84.jpg

Promo wywołało wiielkie poruszenie na widowni. Fani są chyba zadowoleni tym faktem. W hali ponownie Don't Question my Heart a publike witają i ECW zapowiadają już komentatorzy. Widzimy urywki poprzedniego ECW kiedy to Shane najpierw stracił , a następnie odzyskał stanowisko ECW General Manager.

Przenosimy się jednak na Backstage :

Shane jest w swoim biurze . Siedzi na ławce z nogami spuszczonymi w dół i nerwowo zagryza wargi. Nagle zrywa się na równe nogi...

Shane : ..Walczyłem uczciwie , przegrałem , straciłem posadę...był wściekły to fakt , ale dostałem druga szansę. (Tu gestykuluje rękami , jak gdyby sam sobie tłumaczył.) Wygrałem , znów jestem General Manager ; był zadowolony , bardzo , pochwalił mnie , ale przecież nie dokonałem tego sam , on wiedział o moich układach na backstage, dobrze wiedział że obecność Devil'a oraz Knox'a w ringu była pewna..

(Shane na chwilę umilkł - w milczenia jakby w rozmyslaniu patrzy na zdjęcie swojego ojca wiszące na scianie gabinetu. )

Shane : To oto chodzi ...już mam !! Chcecie General Manager'a jakiego jeszcze nie widzieliście ? ha ? Chcecie ?

Obiecałem , że teraz udowodnie coś i sobie i wszystkim , pokaże ....że jestem McMahon ,

Shane McMahon !! So , There is NO CHANCE IN HELL !!

(Na twarzy Shane'o pojawia się chory, obłędny znany z twarzy jego ojca uśmiech od ucha do ucha ze wzrokiem utkwionym gdzies w sufit i zaciśniętymi pięsciami.

Shane Opuszcza Swój Gabinet)

A my przenosimy się już na halę , po tym dosyć dziwnym zachowaniu Shane'a trudno przewidzieć na co się zanosi.

Hale wypełnia Three Six Mafia a do ringu zmierza Worlds Strongest Man.

Single Match :

Mark Henry vs. Elijah Burke

Przebieg : Mark Henry stoi w ringu czekając na rywala. Staje opierając się o liny i patrząc w stronę wejścia na halę krzyczy coś z całej siły pokazując , że już walczyć. Nagle z trybun na ring wslizguje się Burke i traktuje Henry'ego Dropkickiem w tył głowy. Mark pada na liny jak osłupiały. Elijah łapie liny i obijając się rękami od liny przeskakuje na drugą strone zeskakując poza ring pociągając za sobą głowe Mark'a. Ten boleśnie potraktowany liną w przełyk pada na matę niczym porazony i zwija się trzymając się rekami za gardło. Elijah szybko wtacza się na ring i traktuje rywala serią kopnięć we wszytskie częsci ciała. Teraz zaczał pracować nad nogami. Serią elbow drop'ów raz na jedną raz na druga nogę. Mimo przewagi fizycznej do Burke dominuje od poczatku walki. I zakłada rywalowi boston crab'a !! Henry wije się z bólu ! Sędzia już patrzy czy aby Mark nie uderzy zaraz w matę. Henry jednak ciągnie rywala w stronę lin , co za siła ! Złapał linę ! Ale Elijah pokazuję teraz swoją tężyznę i odciąga rywala ponownie na środek ringu. Henry w opałach , ale wciąż walczy. Wykorzystuję swoją siłę i odpycha oponenta prostując nogi. Burke z impetem wpada twarzą w naroznik. Pada oszołomiony. Henry po tym submission ma problemy ze wstaniem. Burke zdołał się podnieść i rozpędza się na klęczącego rywala jednak ten łapie go w pół , wynosi wysoko , podrzutem umieszcza go na barkach , i mamy Turture Rack !! Burke jednak przytomnie uderza serią łokci w twarz. Worlds Strongest Man zwalnia uścisk , Burke wypada na matę. Szybko podnosi się ..odbija się od liny , Henry proba clothesline , unik burke'a , kolejne odbicie od lin , kolejna próba clothesline , UNIK Burke'a , rozpędzony odbija się jeszcza raz ale Henry wykonuje Flap Jack'a !! Burke jednak ląduje na nogi !! Henry próba clothesline'a po raz kolejny , Elijah unika , Henry trafia sedziego ! Ten pada niczym kłoda na ring. Elijah z zaskoczenia bicycle Kick w głowe rywala Henry przy linach ! CrossBody ! Obaj wypadają za ring. Minął już czas na count-Out ale sędzia lezy nie przytomnie !! Zaraz - ktoś nadbiega !! To CM Punk !! Cm Punk pomaga wstać Burke'owi. Wtacza go na ring. Ten w ringu pada również nie mogąc ustać na nogach. Punk wrzuca również Henry'ego do ringu. Ciągnie burk'a i nakłada go na rywala. teraz cuci sędziego !! 1....2....3 !!!! Elijah Burke wygrywa ten match !! Cm Punk unosi reke leżacego rywala w górę poczym schodzi z ringu do szatni.

Backstage :

John Morrison puka do szatni Kenny'ego Dykstry :

Dykstra : Wejść ! , O ! Cóż sprowadza John'a Morrison'a do mojej szatni ?

Morrrison : Poufna sprawa ..i dyskrecja jest potrzebna !

(Dykstra patrzy na niego ze znakiem zapytania w oczach)

Morrrison : Umiesz trzymac język za zębami ?

Dykstra : A o to chodzi ! Jasne możesz na mnie liczyć.

Morrrison : Więc słuchaj , ten pajac Miz , mysli , że może łatwo pokonać John'a Morrison'a. Ale to jest nie możliwe i dla niego nieosiągalne , pokonałbym go jedną ręką ....ale....dla upewnienia się , że go pozbawię złudzeń , TY przyjdziesz mi z pomocą ! ..i pajac popamięta !

Dykstra : hmm..interesujące. A o co toczy się match , że tak bardzo chcesz pokonać Miz'a ?

Morrrison : Extreme Expose ...mówi ci to coś ?

Dykstra : Ahh , kapuje. (Na Twarzy Dykstry malował się dziwny usmiech) No ale co ja bede z tego miał ?

Morrrison : Co będziesz miał ? A nie wystarczy Ci , że możesz pomóc takiej osobistości jak ja ?

Dykstra : hmm...ok ...Wchodzę.

Morrrison : Do zobaczenia w ringu.

Morrison opuszcza szatnię Dykstry.

Jesteśmy ponownie w hali , która zostaje wypełniona theme'm ...No chance in Hell ?! Czyżby znowu Chairman ? Nie , to Shane'O wychodzi mi muzyce wejściowej swojego ojca. Nie tańczy już przy wejściu ale powaznie rozglądając się patrzy na widownię.

Shane : Witam państwa ! Mam dobrą wiadomość - Za chwilę bowiem odbędzie się Match Team'ów ! Zwycięzcy tej walki zdobęda prawo do walki w Main Evencie , którym będzie ; Uwaga ! ; z racji że już zbliża się do nas PPV Royal Rumble , zrobimy sobie dzisiaj taki mały Special ECW Battle Royal - ale o tym później.!! Team , który za chwilę zwycięży weźmie w nim udział jako dwóch z Czterech Uczestników.

Długo już mówił nie będe , pozwólcie jednak teraz , że to JA teraz poprosze do ringu : The Hardcore Legend - Mick Foley !!

(Uderze theme a do ringu wg. zapowiedzi zmierza Mick Foley , publika głośno go dopinguje)

Shane : : Wyobraź sobie Mick , Nie zamierzam teraz pokazywać Ci jak zostałeś tydzień temu upokorzony. Nie będe też ci tego przypominał . Nie będe Cię poniżał , czy też nie zmieszam Cię teraz z błotem - chociaż wiesz że chcę. (Publika głosno buczy)

Mick - Ja po prostu zapowiem Match w którym zaraz weźmiesz udział . A ponieważ jest to match Tag Team - prosze znaj moją uczciwość!! Daję ci mozliwość wyboru twojego partner,a na ten właśnie match. Pierwzy kandydat : Brett Major - zobaczmy w jakiej jest kondycji =>

- Na Telebimie publika widzi teraz Brett'a leżącego w stosie rur metalowych gdzieś na backstage , twarz ma całą pokrwawioną. Nie porusza się. Na twarzy Foley'a aż płonie złość

Shane : Cóż ....Mick..Wygląda na to iż Brett chyba jednak nie bedzie w tym przypadku dobrym wyborem. Mój drugi kandydat wobez tego : Brian Major !! Zobaczmy jak u niego z formą.=>

- Na telebimie oglądamy Major'a leżacego w toalecie na muszli w stosie papieru toaletowego..kamera przesuwa się a obok drzwi stoją Knox i Holly Devil ! Usmiechają się złowrogo !! Knox spluwa jeszcze na Brian'a i baj wychodzą. Foley jest wściekły.

Shane : Cóż ..wobez zaistniałej sytuacji - Sam widzisz , że chciałem dac Ci partner'a ale obaj są niedysponowani !! Więc , chyba jednak zmienimy troszkę plany. Mick Foley ...będziesz częscią Handicap Match'u !! I chyba nie zdziwi Cię to kim będą twoi rywalę ..

Mike Knox oraz Holly Devil Pojawiają się u boku Shane'a !

Shane : To Shane'O-Union !!

Handicap 2 on 1 Match for a chance to fight in Main Event :

Mick Foley vs. Shane'O-Union (Mike Knox & Holly Devil)

Przebieg : Foley Stoi na środku ringu. Z rogów przybliżają się rywale !! Usmiechają się złowrogo. Devil pierwszy rusza do Ataku !! Foley udrza go jednak łokciem w twarz i Punch dla Knox'a , Foley Punchuj'e obu rywali na zmianę !! Odbija się od lin z zamiarem Double Clothesline ale Holly Robi unik ...Foley trafił tylko Knox'a , ten upada na mate. Holly jednak przechodzi do ofensywy. Punch wymiennie z chopsem - seria na Foley'u ...posyła rywala do narożnika i czestuje Clotheslin'em. Knox podniósł się i z rozpędu traktuje Foley'a potężnym butem w twarz. Foley Pada na matę. Teraz to Holly łapie za reke knox'a i rozpędza go podczas gdy ten wymierza kolano w twarz Legendy Hardcore'u !! Całkowita dominacja Shane'O-Union ! Podnosza teraz Micka i whip o liny ...próba Double Back Drop ale Foley kontruje w double DTT !!! Piękna kontra. Wszyscy trzej leża teraz na macie. Knox i Devil słaniają sie po ringu. U Foley'a widać oznaki krwawienia. DEvil zdąrzył się podnieść !! Biegnie na lezącego Foley'a ale ten sprytnie obracjąc się wymierza Ex-champion'owi Leg scissoris !! Devil wpada w narożnik ! Sytuacje wykorzystuje knox , który leg Drop'em odegrał się za kontre na partnerze ! Podnosi on teraz Mick'a !! Ten ledwo słania się na nogach !! Knox całuje swoją pięśc , bierze zamach ale...UNIK Foley'a - kick To mid Section - Double Arm DDT !! Obaj padają na matę... Foley podnosi się !! Wyciąga socko !! Nakłąda ,ale nie zauwazył że Devil szuka czegoś pod ringiem, Wyciągął śmietnik i jest już znim na ringu !! Show wymierzony w czaszke. !!!

Sędzie karze dzwonić na DQ !! Gong jednak nie dzwoni !! Trzyma go Shane !!

Shane : Co to za pajac w ringu , który każe ogłosić DQ ? DQ będzie wtedy , kiedy ja powiem , że jest DQ ...Hey Foley!! , troszkę jeśli pozwolisz zweryfikuje zasady. Otóż od tej pory DQ owszem obowiązuje .....ale TYLKO CIEBIE !!

Walka Trwa dalej !! Devil wymierza kolejny shot śmietnikiem , Foley wpada na Knoxa , który wymierza mu Big Boot !! Cover ..1.....2.....3. Zwycięzyli Shane'O-Union i to oni staną do walki w Main Evencie Gali !!

Ale zaraz ...ktoś nadbiega !! To Balls Mahoney a tuż za nim Tommy Dreamer !! Balls ma krzesło w ręce ...wpadają niczym Huragan na ring !! Knox i Holly uciekają z niego !!

Dreamer : We Are ...ECW Originals !! ECW to my !! I Damy fanom to czego chcą !! I jeśli to ma niby być Hardcore...to my ..pokazemy wam rzeźnie !! W imię prawdziwego Hardcore !!

Balls : The Name of Hardcore ! Bo my mamy jaja !! A wy ?!!

Publika głosno skanduje ECW !! ECW !! ECW !!

Shane : A wiec już mamy uczestników Main Eventu !!

Dreamer i Balls z zadowoleniem na twarzach schodzą z ringu.

Backstage :

The Miz pyta sie pracowników , czy nie widzieli gdzieś Dykstry ...nagle on sam zachodzi mu drogę :

The Miz : Ooo ..jesteś ! To dobrze..

Dykstra: Podobno mnie szukałeś ?

The Miz : Zgadza się ! Mam interes ale poufny , wiec dochowasz tajemnicy mam nadzieje !!

Dykstra: Oczywiście ! trzymam język za zebami.

The Miz : Good ! wiesz pewnie jaki match mam teraz ?

Dykstra: Tak wiem , obiło mi sie o uczy.

The Miz : Tak więc powiem krótko. Morrison nie moze tego wygrać. Oczywiste jest że go pokonam , ale lepiej jest mieć zabezpieczenie.

Dykstra: Oh...czyli mam rozumieć , że gdyby w razie coś , mam tam wejśc i Ci pomóc tak ?

The Miz : Szybko łapiesz sprawę ! Dobrze !

Dykstra: Ok , podoba misię - wchodze w to.

The Miz : Świetnie , Do zobaczenia w ringu.

Dykstra: See you. - Odpowiedział ironicznie Kenny.

Match for Extreme eXpose Manager job :

John Morrison vs. The Miz

Przebieg : Morrison rzuca się na miz'a z serią punchy przez co spycha go do narożnika. Tam jednak miz odpycha rywala i rusza z próbą wykonania kick to mid section - Morrison jedniak unika przechodząc za plecy rywala. Miz odwraca się i teraz to morrison chcą użyć kopnięcia. Miz jednak łapie go za nogę i przedrzeźnia - Enziguri !! Miz pada sztywno na mate. Morrison zaczyna serie kopnięc. Miz ztacza się w ringu wydaje sie jakby patrzył w strone wyjścia, Morrison odbija się od lin i Suicide Dive !! Obaj padają poza ringiem ...sędzia ropoczyna odliczanie. 4...5...6...udało im się jednak powrócic na ring. Morrison posyła Miz'a do narożnika ! Bierze rozbieg ale Miz unika...John uderza w słupek. Miz robi FireMan'c Carry slam i przechodzi w headlock , ładna kombinacja. Morrison jednak podnosi się i Back Body Drop !! Obaj leża na macie. Pierwszy podnosi się John ale tuż za nim Miz , i wymiana punch'y - zakonczona kopnięciem przez Morrison'a i szybkim NeckBreaker'em. Miz leży teraz na ringu a Morrison wspina się na narożnik ! Miz jednak podnosi się i skok kontruje Drop Kicki'em !! Morrison upada a Miz Zakłada Half Boston Crab'a !! Morrison niewydaje się by mógł to przetrzymać !! Ale zaraz !! Od wejścia nadbiega Dykstra z krzesłem !! Szybki wslizg na ring i Shot prosto w Twarz ....Sędziego !!! Kolejny tym razem w Miz'a !! Ten upada twardo na matę. Morrison podnosi się . - wyciąga reke w stronę dykstry ..ale otrzymuje chairshot !! Momentalny upadek Shaman'a !! Dykstra unosi krzesło w górę tauntując i śmiejąc sie ironicznie wychodzi z ringu. No Contest !!

Main Event : Special ECW Tag Team Battle Royal :

Shane'O-Union (Mike Knox & Holly Devil) vs. Name of Hardcore (Balls Mahoney & Tommy Dreamer)

Na środku ringu jest już Shane'O by ogłosić zasady :

Shane : A oto zasady Main Event'u ! Dwie druzyny staną ze sobą w ringu , eliminacje odbywają sie poprzez wyrzucenie przeciwnika nad górną liną. Bez DQ , Bez Pinu , bez Submission. Jesli z Teamu wyrzucono jednego z partnerów , drugi walczy dalej. Team , lub osoba która zostanie wringu ostatni zdobędzie specjalne prawo. I to na tyle.

Shane zasiada wraca do stolika dla komentatorów. Obie drużyny sa juz w ringu.

Przebieg : Balls rzucił się na Knox'a , Dreamer Punchuje Devil'a. Obaj teraz whip o liny i Shane'O-Union zderzją sie o siebie padając na ring. Balls i Dreamer odbijają sie od lin i double Leg Drop ...ponowne odbicie od lin i double Elbow Drop !! Balls Teraz wynosi Dreamer jak do Back body Drop i opuszcza go na knox'a !! Sam zas wykonuje Clothesline na powstałym właśnie Holly'm. Balls teraz rozpędza się i kopię Devil'a w głowię. Ten poturlał się w narożnik, gdzie rozpędzony ponownie Mahoney wbiega tyłem w rywala !! Dreamer założył headlock ale został wyniesiony i zaliczył Back Body Drop , po czym za chwile potężną serię kopnięc od Knox'a. Mahoney odstępuje Devil'a żeby pomóc Tommy'emu. Seria punchy na Mike'u i clothesline powalajacy knox'a. Holly dobiega do zamiesznia ale otrzymuje punch od Mahoney'a i teraz punch od Dreamer'a. Dreamer i Balls na zmianę punchują Devil'a !! Mahoney wymachuje ręką i zadaje finalnego punch'a po którym holly pada! Dreamer podnosi go jednak i Rusian leg swipp wprost na leżacego Knox'a !! Shane McMahon wstał od stolika !! Bierze krzesło !! Wbiega na ring !! Chairshot na Dreamerze !! Shot dla Balls'a !! Posyła Dreamer'a do naroznika !! Rzucił krzesło i jest już poza ringiem - wciaga Dreamera za nogi w słupek !! Mahoney oraz Knox i Devil usiłują sie podnieść...Shane wrzuca na ring smietnik !! Mahoney powala Devila ale otrzymuje uderzenie śmietnikiem od knox'a !! Knox łapie go za głowe i wyrzuca na górną liną !! Balls wyeliminowany !! Tommy zostaje sam !! Knox biegnie do narożnika gdzie włąsnie stoi Dreamer z zamiarem clothesline'a . Unik po którym to Knox uderza ciałem w narożnik !! shane wsuwa Stół !! Ale co to ...z publiki wybiega Pozaklejany bandażem Foley !! Wpada na ring !! Oh..ma ze sobą kij owinięty drutem kolczastym !! Udrzenie Devila !! Teraz powtórka dla Knox'a !! Knox upada na liny ...tam krzesłem traktuje go z poza ringu Balls !! Dreamer dokłada ostakiem sił wyrzucając Knoxa nad linami !! Foley schodzi z ingu i chce ugodzić jeszcze shane'a ale ten ucieka go i wbiega na ring !! Tam jednak Dreamer częstuje go kopniakiem i wykonuje suplex !! Mcmahon stacza się z ringu !! Dreamer DDT na Devil'u !! Holly wyrzocony nad linami !! Name of Hardcore Wygrywają tą walkę !! Dreamer pozostał w ringu !!

Shane jednak leząc poza ringiem ma mikrofon !

shane : Dreamer !! Wiesz co własnie wygrałeś !! Właśnie otrzymałeś match ...o # Contender , przeciwko swojemu partnerowi !!

Balls i Dreamer patrzą się na Siebie ...stoł , krzesła i druty walają się wszędzie. Pełno krwi na ringu... Foley ogląda cała sytuację ...Shane trzyma sie za plecy.

ECW schodzi z anteny.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  25.09.2004
  • Urządzenie:  Android

Jako że nie mam nastroju, komentarz będzie krótki. Gala świetna.

• Dołączył/a:  29.08.2007

zajebi*** gala naprawdę main event super folley zbierający "śmietnikshot" super

• Dołączył/a:  13.08.2007

Facet kim kolwiek jesteś to muszę przyznać , że masz zaje***** talent :P Gala 6+:)

• Dołączył/a:  09.09.2004

Wracam po dłuższej nieobecności na forum, i tak przyjemnie zobaczyć że Fantasy wciąż się trzyma i zwiększyło swój poziom wielokrotnie... Gala wyśmienita, ale muszę szybciutko zabrać się za wszystkie zaległości ;)

pozdrawiam i oby tak dalej chłopaki :D

• Dołączył/a:  13.04.2005
  • Urządzenie:  Windows

fajnie, że prawdziwi jobberzy tacy jak Mike Knox mają szanse dostać push w WWE Fantasy:) taki Polish Dream:P

• Dołączył/a:  20.10.2007

nie chce tego pisać ale napisze- twoje ECW fantasy jest lepsze od Undertakera

obyś dalej pisał bo bardzo dobrze ci to wychodzi