Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

Smackdown! 04.01.2008

Biggmac

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  21.03.2007
  • Status:  Offline

http://images34.fotosik.pl/96/08aac1335a2135df.jpg

Welcome to Smackdown!

Backstage: Biuro GM, obecna jest cała grupa Big Bad Bastards.

Edge: Evolution-X jest odpowiedzialne za wojne. Za wojne w której nie mają szans na wygraną.

Kane: Tak...już niedługo oba najważniejsze tytuły WWE będą w rękach Bastarda.

Taker: Nic jeszcze nie wiadomo. Nie dali Ci jeszcze meczu o title shot.

Kane: To kwestia czasu. Dziś zapewne będą chcieli żebym stoczył kolejna wale.

Taker: I Ty ją stoczysz. E-X ma prawo Ci rozkazywać?

Kane: Gra jest warta świeczki, Phenom.

Taker: Twoja wola.

Edge: W każdym razie będzie ciekawie.

Wchodzi Kevin Thorn z Mickie James( Mickie w czarnej miniówce w warkoczykach, uśmiechając się prezentuje wampirze kły)

Thorn: Cześć Bastardzi.

Mickie: Cześc, chłopaki.

Edge: Cześć, cześć. Fajnie że będziemy mieli panne w załodze, nie?

Kane: Ta. Wiesz wampirze Torrie w ogóle do Ciebie nie pasowała. Mickie co innego.

Taker: Z krzesła umie przywalić.

Edge: I kopnąć w ...w wiadomo co.

Thorn: Dokładnie tak.

Edge: A i jeszcze jedno...Mickie?

Mickie: Tak?

Edge: Jeśli kiedyś znudzi Ci się picie krwi, nocne wypady na cmentarz, romantyczne noce w trumnie i sto pięćdziesiąt krucyfiksów na ścianie... zawsze możesz przyjść do Wujka Edga, dziecino.

Mickie: Okay Edge. Zapamiętam.

Kane: Dobra dobra, żarty żartami ale trzeba brać się do roboty.

Edge: Taa...musze pare walk sporządzić.

Kane: We are Born...

Taker: to Be...

Edge: Big..

Thorn: Bad..

Wszyscy: BASTARDS!

Match#1 Robbie McAllister vs Drew Galloway

Końcówka: Drew próbuje powalić rodaka big bootem, ten jednak unika odbija się od lin i aplikuje Drew chlothesline. Galloway utrzymuje się na nogach, robi reverse sto a potem grapevined boston crab. Robbie szczęśliwie jest blisko lin i z ich pomocą szybko się wyswabadza. Wstają na nogi, Robbie niespodziwanie kopie przeciwnika w krocze, potem headbutt i double underhook bomb! Pin 1....2...3!

Winner: Robbie McAllister.

Backstage: Maria przeprowadza wywiad z Sonny Marellą.

Maria: Hej, Sonny! Tydzień temu widzieliśmy Twój pierwszy przegrany mecz na Smackdown!. Planujesz zemste na Umadze?

Sonny: Na Umage już został wydany wyrok. Nikt nie ma prawa pomiatać Sonnym Marellą, powtarzam nikt!

Maria: Rozumiem że dzisiejszy rewanż będzie należał do Ciebie?

Sonny: Do mnie i tylko do mnie!

Maria: Jednak ostatnio to Samoańczyk widocznie Cię zdominował.

Sonny: Musisz o tym w kółko mówić? Dzisiaj to ja zdominuje ring, dzisiaj wszyscy zobaczą jak składam Umadze oferte nie do odrzucenia.

Maria: Umaga jest od Ciebie większy...

Sonny: Jest gruby! Jest wolnym, tłustym Samoańczykiem. Spójrz(wskazuje swój brzuch) ani grama tłuszczu! Ten grubasek pozna dziś nowy smak, smak bólu!

Niespodziewanie pojawia się V Team: Big Daddy V i ChaVito.

ChaVito: Ten typ chyba ma jakieś obiekcje co do grubych ludzi, V.(pociąga łyk tequili)

Sonny(patrzy ze zdziwieniem na obu)

ChaVito: Wiesz, italiano mój kumpel nie za bardzo lubi jak ktoś źle mówi o grubych ludziach.

V(bije się pięściami w piersi)

Sonny: Si....(odwraca się i szybkim krokiem odchodzi)

ChaVito: No brain. No cojones. Idziemy V.

V Team mija Marie, ta zmuszona jest zakończyć wywiad.

Match#2 V Team vs Deuce & Chuck Palumbo

Końcówka: Chuck odbija ChaVito od lin i próbuje trafić go chlotheslinem, ten jednak zręcznie unika i wykonuje reverse ddt. Pin 1...2..przerywa Deuce. Guerrero ze spokojem podchodzi do swojego narożnika, gdzie V daje mu kilka łyków tequili. Widać że Latynos nabrał nowych sił, podbiega do wstającego Chucka i dostarcza mu Three Amigos! Pin 1...2..kick out. ChaVito zakłada Loco Lock(STF). Włoch stara się wyrwać, w końcu udaje mu się dotknąć dłoni Deuca. Ten wbiega na ring, ściąga z Palumbo ChaVito, irish whip i cutter. Pin 1...2...kick out. ChaVito szybko wstaje i zmienia się z Big Daddy V! Olbrzym staje przed Deuce. Ten robi jumping heel kick enzuguri, V ustaje na nogach i gdy przeciwnik podnosi się sam wykonuje rolling wheel kick. Elbow drop i pin 1...2.. shoulder up. V rzuca chłopaka w narożnik i aplikuje kilka wyjątkowo bolesnych V chops. Potem bearhug i missile dropkick od Chavo. Na ring wbiega Chuck i szybko zgarnia sitout powerbomb od olbrzyma. Big Daddy wraca do Deuce, Chokebomb i pin 1....2....3! V świętuje, ChaVito pokrzepia się tequilą.

Winner: V Team.

Backstage: Edge siedzi rozparty w swoim biurze. Nagle wchodzi Trevor Murdoch.

Trevor: Jesteś GM....

Edge(przerywa mu): Stary, stary wrzuć na luz! Kiedy wchodzi się do mojego gabinetu to najpierw się puka, comprende?

Trevor: Okay. A więc...

Edge(przerywa mu): A potem wchodzi się i czeka aż Big Bad GM zapyta o co chodzi.

Trevor: Sprawa jest taka, że...

Edge(znów mu przerywa): Cicho!(chwile milczą) A więc o co chodzi?

Trevor: Przysłało mnie Evolution-X.

Edge: A co oni sami się pofatygować nie mogą?

Trevor: Triple H powiedział że nie ufają Wam, i wolą posłać kogoś neutralnego.

Edge: Dobre sobie. Dość pogaduszek, czego żądasz chłopie?

Trevor: E-X chce by Kane pokonał dziś William Regala i Dave Taylora w Handicap Matchu.

Edge: Kurwa....

Trevor: Tak mi powiedzieli, nie moja wina że się im w łbach poprzewracało.

Edge: Okay. Musze zawiadomić Kane. Po tym meczu Machine otrzyma szansy walki z Ortonem?

Trevor: Tego mi nie mówili.

Edge: Mhm(chwila ciszy) To po co tu jeszcze sterczysz?

Trevor: Bo ten..mam być sędzią tego meczu.

Edge(śmieje się): Masz pilnować żeby żaden Bastard nie pomógł Kane'owi?

Trevor: Mniej więcej tak.

Edge(wstaje i podchodzi do rednecka): Pilnuj też, żeby żaden z Evo-X nie wszedł na ring, dobrze?

Trevor: Jasne.

Edge(wracając za biurko): Dobra to znajdź sobie jakieś zajęcie, do Main Eventu jeszcze troche czasu.

Match#3 US Champion Umaga(with Armando Estrada) vs European Champion Sonny Marella

Końcówka: Sonny zakłada na Samoańczyku flying armlock. Umaga nie może się uwolnić, przewraca się, Sonny próbuje sprytnie przejśc w triangle choke, Buldożer jednak wstaje i zaskakująco szybko aplikuje Marelli superkick a potem second rope diving double foot stomp. Pin 1...2...kick out. Obaj wstają, Włoch unika chlothesline wskakuje na top rope i powala przeciwnika missile dropkick'iem. Szybko chwyta Umage do half boston crab i zaciska submission. Samoańczykowi udaje się jednak dotknąć lin. Momentalnie obraca się i próbuje dosięgnąć Marelle samoan spike, ten jednak upada na ziemie i schodzi z ringu. Długo waha się stojąc po za nim zaraz zaczyna szukać czegoś pod nim. Wyciąga kij bejsbolowy, Umaga schodzi do niego i dostaje uderzenie w twarz. Nie robi to na nim wrażenia, sędzia jednak kończy mecz. Umaga dostaje drugi raz w brzuch, i zamiast upaść wypłaca superkick. Potem jeszcze Samoan Punishment i wraz z menadżerem mistrz USA udaje się do szatni.

Winner: Umaga by dq.

Backstage: W biurze GM oprócz samego General Menagera siedzi Thorn z Mickie i Taker. Słychać pukanie.

Edge: No?

Rey Mysterio(wchodząc): Cześć?

Edge: Cześć? Cześć mogłeś mówić jak rządziła Twoja ukochana Vicks.

Rey: W takim razie witam Big Bad GM.

Thorn: Co on taki uprzejmy?

Taker: Pewnie ma sprawa. Co mały, dobrze mówie?

Rey: Tak.

Edge: Kurwa, nic tylko czegoś chcą.

Rey: Myśle że mógłbym jakiś mecz stoczyć dzisiaj.

Edge: Tak myślisz?

Rey: Nie da rady?

Edge(chwile myśli, potem patrząc na pozostałych BBB): Panowie?

Thorn szepce coś do ucha Mickie, ta również szeptem przekazuje Edgowi.

Edge( z aroganckim uśmiechem): Ta... w sumie to może być zabawne. Rey...

Rey: Tak?

Edge: Dostaniesz walke.

Rey: Dzięki.

Edge: Z którymś z obecnych to Bastards. Którego wybierasz?

Rey: Ale...

Edge: No dalej, dalej!

Rey(milczy): Więc....tak...niech będzie że chce zmierzyć się z ....Mickie?

Cała czwórka: Co?

Rey: Jesteś członkiem Bastards Mickie?

Mickie: I'm Born to Be Big Bad Bitch. Wyzywasz mnie?

Thorn: To niedorzeczne! Dalej mały ja z Tobą stane na ringu.

Rey: Chce walczyć z Mickie!

Edge: Kurwa....słowo się rzekło.

Taker: Ale będzie to no dq match, prawda?

Edge( uśmiecha się): O tak..

Mickie: W takim razie szykuj się latino machismo.

Rey: To ty się szykuj.

Mickie: Zaraz skopie Ci Twój meksykański tyłek.

Edge: Masz nosa Thorn.

Thorn: Kiedy jesteś Lordem Wampirów wszystko jest proste.

Match#4 No DQ Match

Rey Mysterio vs Mickie James(with Kevin Thorn)

Przebieg: Rey od razu zaatakował Mickie, ta jednak ostudziła jego zapał roundhouse kick'iem. Pin 1..2..kick out. Nagle gaśnie światło i pojawia się Undertaker. Phenom podniósł Reya i zaczął się nad nim znęcać: snake eyes, big boot, leg drop w końcu last ride w schodki. Swoje 3 grosze dołożył Thorn robiąc na te same schody crucifixion a zakończył con-chair to Edga. Mickie pinuje zakrawawionego zawodnika z Meksyku 1...2...3! BBB znów górą! Latynosa wynoszą na noszach...czyżby kontuzja?

Winner: Mickie James

Backstage: Kane stoi w szatni przed lustrem.

Kane: Kolejne zadanie od Evo-X? Myślą że są w stanie zatrzymać Big Red Machine? Czy naprawdę myślą że ktokolwiek jest w stanie powstrzymać Big Bad Bastard Kane przed zdobyciem tytułu z rąk Triple H? Oni już wiedzą jaki będzie finał tej zabawy. Rzucają Ci kłody pod nogi Machine! Rzucają Ci kłody pod nogi ale Ty powyrywasz im ręce. Pokonasz ich wszystkich i będziesz podwójnym mistrzem! Już czas....(chwile milczy) czas skopać dwóch starych Angoli a potem...(znów chwila ciszy) potem tylko czekać na kolejny ruch Evolution(wbija pięść w szybe)X!

Match#5 Kane vs William Regal & Dave Taylor with special guest referee Trevor Murdoch.

Końcówka: Kane wykonuje running powerslam na Regalu, zaraz jednak Taylor zaciska swój morderczy abdominal stretch. Kane chwyta się lin. Taylor puszcza i momentalnie zgarnia european uppercut. Upada na ring, w tym czasie jednak pozbierał się Regal który z miejsca wykonuje high knee strike. BRM upada na kolana, Regal pomaga wstać Dave'owi i w dwójke kopią go w twarz. Kane upada i William zaczyna pinować 1...2..kick out. Podnoszą go do pionu wraz z Taylorem i niespodziewanie upadają po double chlothesline! Kane szykuje się do finiszu....Taylor wstaje...chokeslam! Regal wstaje...chokeslam i pin 1...2... czemu sędzia przestał liczyć? Kane wstaje i zauważa że Trevor szarpie się z Randy Ortonem! Kane sprzedaje Legend Killerowi big boot i każe Trevorowi znów odliczać Regala 1....2...3! BRM spełnia kolejne zadanie E-X! Murdoch jako sędzia unosi w góre ręke Machine, w tem....redneck dostaje Sweet Chin Music a Kane upada po uderzeniu ze sledgehammera! E-X znika, na ring wbiega reszta ekipy BBB i podnoszą Kane. Ten odpycha ich i wściekły schodzi do szatni, reszta Bastardów rusza za nim.

Winner: Kane

Smackdown! schodzi z anteny.

http://images34.fotosik.pl/96/08aac1335a2135df.jpg

Edytowane przez Biggmac

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  25.09.2004
  • Urządzenie:  Android

No musze przyznać, że było ciut mniej ciekawie niz zwykle. Mniej zabawne segmenty, mniej wstrząsajaca konforntacja Bastardów z E-X, ale to już wina tych tchórzy, którzy nie mają na tyle odwagi by stanąć z Bastardami twarzą w twarz. :P

• Dołączył/a:  13.08.2007

I tak BBB zniszczy Ex :P ...tak się ostatnio zastanawiałem .... jaki Entrance them maja Ex :P?

Spytaj estewu :P Ja tylko ustaliłem theme Bastardów :D :D Mam nadzieje że ma go każdy fan ;)

Jakbyś gdzieś link do ściągniecia dał, to by wszyscy fani mieli :)

Dziękuje. Jak tylko ściągne i przesłucham, to dam znać czy theme pasuje do mego wyobrażenia BBB. O tą stajnie trzeba dbać, w końcu Bastardzi stali się najatrakcyniejszym punktem WWE Fantasy.

• Dołączył/a:  13.04.2005
  • Urządzenie:  Windows

A ja uważam że gala dobra jak zawsze. Rozmowy pomiędzy Bastardami zawsze mnie rozwalają. Tacy źli i straszni ludzie a mają poczucie humoru:)

fajny pomysł na main event. Trevor jako sędzia i posłaniec. Dobre. Rey kontuzjowany? Co na to fani:)

Co do themu Evo-X to nigdy się nad nim nie zastanawiałem:) przedyskutujemy to jeszcze:) może czytelnicy mają jakieś pomysły?