Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

UCW First Breath

The Sickman

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://img132.imageshack.us/img132/3348/ucwcopyme0.jpg

Ultraviolet Championship Wrestling : First Breath

Na ringu znajduje się dziwny gość w czarnych okularach i garniturze, w prawej ręce trzyma mikrofon i rozgląda się pod trybunach hali gdzie zebrało się sporo osób na premierę gali UCW.

„Witam każdego” powiedział, jednak nie usłyszał żadnej reakcji ze strony trybun „Nie wiecie z pewnością nawet kim jestem prawda??” Nudny krzyk publiki „No to powiem wam że gdyby nie ja nie było by was tutaj! Dlaczego?? Może już wiecie?” Publiczność dalej siedzi cicho „Oh… No to wiem że przybyliście by zobaczyć największe gwiazdy pro wrestlingu w federacji UCW! Tutaj młode gwiazdy zmierzą się z doświadczonymi zawodnikami i nie wiadomo ile litrów krwi zostanie tu przelane a wszystko to dla was” Publiczność zaczyna klaskać. „ Tak ale co tu będę dużo mówić. Nie będę przedstawiał każdego po kolei, jak zobaczycie ich na ringu to będziecie wiedzieć czy są dobni i znani. Przedstawię jedynie 4 osoby. Najpierw siebie. Jestem Mistrz wszelkiego stworzenia, Najlepszą osobą która chodzi po tym świecie!” Publiczność zaczyna gwizdać. ”Żartowałem! Jestem po prostu osobą która kocha wrestling i chcę żebyście wy też go pokochali! Jestem The Sickman! I tak macie mnie znać jako Chairmana tej federacji!” Publiczność wstaje i klaska. „Teraz druga osoba, osoba od zawodników, walk, meczy, precelków i tego co tutaj zobaczycie! Oto Michael Johnson!” Ludzie wstają i krzyczą z radości ale gdy widzą osobę to są trochę zdziwieni bo nie wiedzą kto to. „3 osobą to nie będzie sędzia bo ich mamy sporo, teraz będzie osoba która będzie was łączyć z tym co się dzieje tam w szatni i osoba która powie wam wszystko co chcecie wiedzieć. Przed Państwem Wszechwiedzący SERGIO GOMEZ!” Ludzie krzyczą i klaskają choć z pewnością nie wiedzą kto to. „I 4 osobą jest pani która będzie jak Gomez łączyć was z szatnią jednak ona może połączyć każdego no i nie jednego doprowadzić do wysokiego stanu podniecenia! Przed państwem wielki błąd TNA która ją zwolniła! Leticia Cline!!” Publika szaleje i słychać gwizdy a sama Leticia uśmiecha się i wysyła buziaki we wszystkie strony. „Koniec tych czułości! Teraz bierzemy się do roboty! Michael oddaje Ci głos i powiedz co i jak!”

Sickman przekazuje mikrofon Johnsonowi i schodzi z ringu

„Witajcie po raz drugi na Gali UCW First Breath! Jak wiecie jesteśmy oryginalni! Mamy samych zdolnych zawodników i nie mamy złotych medalistów olimpijskich i raperów którzy mogą wszystko! Są oni nam nie potrzebni! Mamy w szatni takich zawodników że sukces jest gwarantowany! Nasz wielki czterokątny ring będzie świadkiem wielu wspaniałych walk i wielkich cierpień. Jak wiecie już ta federacja to nie plac zabaw i nie będziemy patrzeć na to że ktoś lekko krwawi! Walki są tutaj jak w innych federacjach ale będą i nowe walki które powinny się wam wszystkim spodobać. Chcemy mieć wszystko nowe ale się nie da… więc dzisiaj zobaczycie walki o wszystkie pasy. A więc Evolution, Hardcore, Tag Team i UWC Champioship. Kto będzie walczyć?? Się dowiecie z czasem. Teraz zapraszam panią Cline by wniosła pas Evloution.” Leticia powoli wchodzi na ring i podaje pas Johnsonowi. „Dzięki. A teraz zapraszam ludzi którzy będą o ten pas walczyć. Będzie ich aż trzech. Pierwszy oto J.C. Bailey!!” Publiczność klaszcze i krzyczy a J.C. spokojnie wchodzi na ring. „Drugim zawodnikiem tej walki jest Ricky Reyes!” Reyes wbiega na ring i patrzy się na pas po czym pokazuje że będzie jego. „Trzecim zawodnikiem jest B-Boy!” Ludzie najmniej entuzjastycznie przyjęli tego zawodnika. „Dobra zapraszam sędziego i chłopaki miłej zabawy niech wygra najlepszy!”

Sędzia wbiega na ring i rozpoczyna walkę.

Match for The Evolution Championship

J.C. Bailey vs Ricky Reyes vs B-Boy

Przebieg :

Ricky krzyczy coś do B-Boya który jest za ringiem i chcę się zająć J.C. ale ten łapie go w Small Package. Pin…1…2…Ale Reyes zdołał uciec! J.C. czeka aż Ricky wstanie i kopie go w klatę, podnosi go i szykuje się Rat Trap! Tak! J.C. Baileya właśnie zrobił Rat Trap na Reyesie! Pin…1…2… Ale B-Boy przerywa pin ciągnąc za nogę J.C.. B-Boy stara się wejść na ring ale J.C. wykopuje go Dropkickiem. Ricky szybko łapie J.C. i Roll Up. Pin…1…2…Ale J.C. ucieka. Reyes wstaje i czeka na J.C. który ucieka za ring. B-Boy ustawia się koło linek i Springbord Dropkick! Reyes wypada za ring i staje obok J.C., B-Boy w tym czasie odbija się od linek i Suicide Dive! Co za akcja! Wszyscy teraz powoli się podnoszą. Pierwszą osobą która zdołał się podnieść był B-Boy i wchodzi na ring i po raz kolejny chce skakać. Odbija się od linek i biegnie ale J.C. uderza go z krzesła i B-Boy upada bezwładnie na matę obok ringu. J.C. Bailey i Ricky Reyes chyba skończą tę walkę sami, powoli wchodzą na ring a B-Boy mocno krwawi obok ringu. Reyes odbija się od linek ale nadziewa się na Clotesline. J.C. teraz biegnie ale Reyes szybko wstaje i łapie J.C. i Bely to Bely! Staje obok i krzyczy do J.C. żeby wstawał, ten to robi ale Reyes łapie go i podnosi! Teraz Reyes się zrewanżuje!? Sitout Powerbomb! I Pin….1…2…Ale J.C. po raz kolejny ucieka! Ricky pokazuje sędziemu że było 3 na 100% jednak sędzia zostaje przy swoim a to się nie spodobało Reyesowi! Podnosi przeciwnika i swinging neckbreaker! Mówi do sędziego żeby teraz liczył. Pin…1…2…Ale Bailey po raz kolejny ucieka. Reyes znowu krzyczy że sędzia za wolno liczył. Reyes podnosi J.C. i whip w narożnik, biegnie i Knee Strike! J.C. upada na matę a sam Ricky Reyes wchodzi na narożnik. Czeka aż Bailey wstanie. J.C. stanął na nogi a Reyes crossbody! J.C. obrywa ale reversaluje i pin…1…2…Reyes ucieka i o mały włos nie przegrał tej walki. J.C. jest już bardzo zmęczony. Reyes pokazuje że to już koniec. Łapie go Scoop lift i dragon sleeper z body scissors!! To już koniec J.C. nie ucieknie z tego uścisku! Ale B-Boy podnosi się i wchodzi na ring, Springbord i Double foot stomp! Na czubku głowy Reyesa! J.C. schodzi z ringu a B-Boy łapie Reyesa i krzyczy mu coś, szybki Headbutt i łapie go w Piledrivera! Criss–Cross Driver!! B-Boy kończy z Reyesem, Ale J.C. wchodzi na narożnik i Bardstown Jam!! Ale B-Boy zdołał uciec i po raz kolejny Reyes obrywa, J.C. rozgląda się na kolanach gdzie jest B-Boy a ten odbija się od linek i Shining wizard! Shining wizard! Teraz pin…1…2…3… B-BOY NOWYM MISTRZEM! Sędzia mu wręcza pas a ten sobie go zakłada! Teraz wchodzi na narożnik i tanuje do publiki którzy klaszczą i wykrzykują jego imię! B-Boy schodzi z ringu i patrzy się na ledwie podnoszących się z ziemi przeciwników. B-Boy tanuje do publiki i znika z areny.

[backstage]

[sergio Gomez wraz z BLK OUT.]

Mireno : Yo, Yo, Yo tutaj BLK OUT zawodnicy którzy będą dominować tutaj w tej federacji! Tak ludzie BLK OUT przybyli by zdobyć wszystkie pasy. Ruckus powiedz mi co zrobisz dzisiaj?

Ruckus : Spale kojnego blanta!

Mireno : Ej Ruckus masz walkę dzisiaj nie możesz myśleć jedynie o blantach!

Ruckus : Spokojnie jeden mały blancik żebym mógł się później skupić!

Mireno : Niech Ci będzie! Sabian! Ty dzisiaj walczysz z Ruckusem powiedz mi co ty sądzisz o tym wszystkim.

Sabian : Mają bardzo miękkie krzesła ja nie mogę! Ej Ruckus daj bucha.

Mireno : Się dobrali czarnuchy! Ale popatrzmy na to kogo mamy jeszcze. Joker jeden z najlepszych zawodników na rosterze który jeszcze dzisiaj pokaże wam jak się walczy na najwyższym poziomie. Co Joker.

Joker : Wiadomo! Jednak od razu oszczekam moich przeciwników że to nie są przelewki! Ze mną nie ma zabaw! Ja nie lubie was wy nie lubicie nas! Niewiem jeszcze kto będzie moim przeciwnikiem ale jednego jestem pewien! Zwycięstwo będzie moje! Dlaczego?? Bo jestem następny w kolejce po pas Evolution!

Ruckus : Ja jestem następny w kolejce! Hahaha

Joker : Ale ty jesteś po UCW Champa a nie Evolution!

Ruckus : ha faktycznie… Sabian ciągnij szybciej!

Joker : Eddie a ty co tak siedzisz w koncie sam!

Kingston : Bo nie mam dzisiaj walki tak jak wy!

Mireno : Bo taką gwiazdkę jak ty trzeba oszczędzać! Pamiętaj o tym! Ale jak jesteś częścią BLK OUT to nasza walka jest twoją walką i twoja walka jest naszą walką.

Kingston : Ale ja bym komuś skopał dupę!

Rivera : Spokojnie Eddie zdołasz skopać komuś jeszcze tyłek nie martw się.

Mireno : No a oto najlepsza dupa w BLK OUT i na całym świecie Chrissy Rivera! Popatrz na nią Gomenzo czy jak Ci tam, czy ona nie jest piękna.

Gomez : Nazywam się Gomez i nie zaprzeczam.

Mireno : Nie zaprzeczasz?? Wiesz co najlepiej idź już stąd BLK OUT musi się przygotować do sowich walk! Ta i teraz pamiętajcie wszyscy ludzie BLKOUT F*ck What You Heard!

Kingston : Always bet on black!

Ruckus : Kto chce bucha??

Mireno : Weź się zamknij!

Gomez bierze mikrofon i opuszcza szatnię BLK OUT.

Match 2

Matt Hyson & Scotty Vortekz vs. El Generico & Delirious

Przebieg : Vortekz i Delirious na ringu i Vortekz biegnie na przeciwnika i Clotesline ale Scotty ucieka i odbija się od linek, Dekirious obraca się i dostaje 360 Spin Kick! Vortekz biegnie do narożnika na który wchodzi, Hysop wbiega na ring i ściąga wbiegającego El Generico Cloteslinem. Teraz Vortekz skacze i Double Knee Drop!! Pin…1…2…Ale El Generico jeszcze nie przegrał tej walki, Delirious wstaje i biegnie na obu i Duble Dropkick, Scotty wypada za ring a na nim zostaje Matt. El Generico podnosi się z ziemi a Delirious podnosi leżącego Hysona i whipuje go w narożnik. Delirious mówi żeby El Generico zrobił co powinien, El Generico biegnie i potężne Olé Kick! Matt upada i siedzi w narożniku, Delirious biegnie i Dropkick. Odciąga go od narożnika i pin…1…2…Ale Hyson do najsłabszych nie należy i się nie poddaje. Scotty Vortekz wchodzi na ring ale to zauważa El Generico który biegnie i kolejne Olé Kick! Vortekz spada na barierki i leży na ziemi nieprzytomny. Delirious schodzi z ringu i bierze kilka krzeseł, El Generico układa je już na ringu i tworzy z tego dwa rzędy a na ring Delirious wprowadza wielką płytę szkła i obiera ją pomiędzy rzędy. Hyson szybko schodzi z ringu i odpoczywa przy barierkach ale El Generico jest już na narożniku i Moonsault na odpoczywającym Hysonie! Delirious stoi na ringu i klaszcze swojemu partnerowi, trybuny szaleją. Delirious wchodzi na narożnik i krzyczy coś do publiczności którzy jeszcze głośniej krzyczą. Scott Vortekz wstaje już z ziemi i bierze krzesło, wchodzi na ring i uderza Deliriousa w plecy a ten uchyla się na narożniku, Vortekz wchodzi na narożnik i łapie Deliriousa! Pokazuje że to już koniec. Łapie i MOONSOULT SIDE SLAM prosto na płytę szkła! Vortekz jednak też odczuł ten atak i oddala się od leżącego Deliriousa. Na ring już wchodzi El Generico i biegnie na już stojącego Vortekza, ten reversaluje i Overhead Bely to Bely Suplex i El Generico ląduje na narożniku! Matt Hyson powoli wstaje i wchodzi na ring Vortekz krzyczy do Hyson żeby to skończyli. Podnoszą EL Generico , Hyson łapie go za głowę biegnie na narożnik, odbija się nogami i Dudley Dog, Scotty Vortekz wchodzi na narożnik i 450 Splash!! Teraz szybki Pin…1…2…3… Scotty Vortekz i Matt Hyson wygrywają tę walkę! Obaj stoją na środku ringu i podnoszą ręce w górę. Hyson i Vortekz ściskają swoje dłonie i Hyson opuszcza ring a Vortekz prosi o mikrofon.

Vortekz : Witam was wszystkich na gali UCW! Dzisiaj ja i Matt Hyson pokazaliśmy wam co to znaczy prawdziwa walka, niewiem jakie ma dalsze plany ale ja zamierzam sięgnąć sobie po jakiś pas. Najlepiej najważniejszy pas tej federacji. Spytacie się dlaczego? No więc dlatego że jestem jednym z najlepszych zawodników na całym rosterze! Są gwiazdy skali światowej, są młode gwiazdy, ale nikt nie może się równać ze mną, dzisiaj widzieliście moje możliwości i sami powiedzcie czy widzieliście kiedyś kogoś lepszego odemnie.

[Na rampie pojawia się Chris Hero. El Generico i Delirious wstają i opuszczają powoli ring.]

Hero : No widziałem, zawodnikiem lepszym od Ciebie jest choćby sam Rob Van Dam, zawodnikiem lepszym jest The Sandman, zawodnikiem lepszym jest Sabu, zawodnikiem lepszy jest Nick Gage, zawodnikiem lepszym jest Justice Pain, ale jest też wrestlera który bije Cię o głowę, tym wrestlerem jest Chris Hero. Tak właśnie Scotty! Może niewiesz kim jest Chris Hero?

Vortekz : Nie niewiem może mi wyjaśnisz co „mistrzu”??

Hero : Bo Chris Hero to osoba która zaraz skopie Ci dupe!

[Chris Hero powoli udaje się na ring ale na rampie pojawia się Johnson]

Johnson : Ej chłopaki spokojnie bez nerwów. Dzisiaj nie będziecie walczyć. Wybaczcie mi wszyscy ale tak nie może być, Scotty właśnie walczył i nie ma sił by po raz kolejny walczyć. Chris czy przyniosło by Ci to radość?? Powiedz mi szczerze! Chyba nie z tego co wiem ale mam plan co do was! Szykujcie się na następną galę! Będziecie mieli walkę… Tylko jaką…. Hmmmmm… Może 200 Lighttubes? Tak to będzie dobre! Cały ring będzie w jarzeniówkach i na ringu obok niego będą zestawy jak i pojedyncze jarzeniówki oraz jeden zestaw jaki przyniesiecie. I jak wam się to podoba chłoptasie?? No więc walka ustalona, szykujcie się!

Hero : Właśnie wydał na Ciebie wyrok Vortekz! Szykuj się

Vortekz : Zadbaj o siebie! Ja będę gotowy!

[backstage]

[Leticia Cline szuka osoby do wywiadu, nagle spotyka Jacka Evansa]

Cline : Witaj Jack czy mogłabym wywiad z tobą?

Evans : Wiadomo ślicznotko pytaj o co chcesz Jack Evans powie Ci wszystko.

Cline : A więc Jack co Cię sprowadza do UCW?

Evans : Takie ślicznotki jak ty.

Cline : A naprawde?

Evans : Bo widzisz chcę być najlepszym wrestlerem na świecie ale musze walczyć gdzie można a UCW jest odpowiednim miejscem by zacząć nowy kierunek w swoim życiu.

Cline : Ciekawe. A może wiesz z kim się zmierzysz w najbliższym czasie.

Evans : No coś słyszałem o walce dzisiaj jakaś o coś… No i wiem że 4 nas będzie…

Cline : To dużo wiesz Jack.

Evans : No to koniec wywiadu, może teraz pójdziemy gdzieś razem?

Cline : Zastanowię się.

Evans : Nie bój się maleńka nic się nie stanie.

Cline : W porządku.

[Jack obejmuje Leticie i udają się gdzieś przed siebie]

[Na ringu]

Na ring wchodzi osoba z papierosem i z Shinai. My dobrze wiemy kto to jest! To jest The Sandman! Spokojnie wchodzi paląc papierosa. Znajduje się na ringu i rozgląda się po trybunach, po tym dostaje mikrofon.

The Sandman : Więcej was matka nie miała?? Mało was tutaj by podziwiać prawdziwą akcję! No teraz niech ludzie o słabych nerwach opuszczą trybuny bo The Sandman dostał majka! Ale nie przez to macie uciekać! Uciekajcie bo The Sandman rzuca właśnie wolne wyzwanie! Czyli każdy który jest mocny tam z tyłu niech wejdzie i powie że chce walczyć ze mną! No dawać kozaki…

Po chwili ciszy na ring wchodzi Drake Younger!

Younger : Ja chcę walczyć z tobą Sandman!

The Sandman : Plac zabaw nie tutaj przykro mi.

Younger : Mocne słowa jak na ciebie! Może przestał byś gadać i walczmy!

The Sandman : Ale ja dzieci nie bije! I nie zapomnij się przedstawić! No i jeszcze dlaczego chcesz ze mną walczyć?? Znaczysz się coś w świecie wrestlingu??

Younger : Jestem Drake Younger! I jestem zwycięzcą Tournament of Death 6!

The Sandman : I co z tego? A ja jestem pięciokrotnym mistrzem ECW i jeszcze wygrywałem najważniejsze pasy w ośmiu innych federacjach poza tym jestem zwycięzcą TNA Hard 10 Tournament, oraz najbardziej hardcorowym zawodnikiem na całym rosterze. I co ty na to Younger?

Younger : TNA, WWE, WWF to jest tam gdzie byłeś, federacje dla mięczaków i ludzi którzy boją się uronić kroplę krwi, ja byłem w CZW tam każdy walczył na 110% swoich możliwości i nikt nie bał się zrobić to co w TNA i innych jest całkowitym szczytem. I ty się masz za najbardziej Hardcorowego zawodnika na rosterze??

The Sandman : No ale zapomniałeś o ECW, od niego CZW może się uczyć cierpienia i tego jak wygląda hardcore. Ale wiesz co? Słuchając Ciebie, stwierdziłem że masz walkę. Zapraszam na największe lanie w twojej karierze!

Younger : Nareszcie

Drake Younger wbiega na ring i sędzia rozpoczyna walkę.

Match 3

HARDCORE MATCH

The Sandman vs. Drake Younger

Przebieg : The Sandman układa stół poza ringiem, na nich ustawia komplet jarzeniówek, a na to kładzie drut kolczasty. Wchodzi teraz ze swoim Shinai, podnosi Drake’a który teraz klęka na kolanach a The Sandman uderza go kilka razy w klatę, Drake kładzie się na obitej klatce piersiowej a Sandman bije go dalej tyle że po plecach! Sandman przestaje i schodzi z ringu, sięga pod ring i wyciąga piękną płytę z drutem kolczastym. Wchodzi z nim na ring i układa w jednym z narożników. Podnosi Younger’a i whipuje go w tę płytę ale Drake reversaluje i The Sandman ląduje w płycie. Sandman leży na ziemi a Younger wnosi krzesło i parę jarzeniówek. Opiera jarzeniówki o Sandmana i układa do tego krzesło. Biegnie, odbija się od linek i Dropkick a jarzeniówki rozwalają się na twarzy Sandmana. Drake liczy! Pin…1…2… Ale Sandman ucieka! Drake wstaje i podnosi krzesło po czym woła Sandmana by wstał. Sandman na kolanach ale Drake powala go chair shootem! Drake schodzi po jakąś broń, z pod ringu wyciąga dwie drabiny i dużo jarzeniówek które kładzie na ringu. Bierze jarzeniówki i kładzie je na klacie Sandmana, sam wchodzi na narożnik i Splash! Sandman już chyba nie żyje! Pin….1…2…Ale Sandman po raz kolejny ucieka Drake nie może uwierzyć. Podnosi Sandmana i whipuje go w narożnik, po czym biegnie ale Sandman ucieka i podnosi swoje Shinai po czym uderza Drake’a w głowę i wyrzuca go za ring ale Drake się przytrzyła linek i nie spadł. Sandman biegnie na niego ale Drake naciąga linki i Sandman o mały włos nie spadł. Younger kopie Sandmana kilka razy w twarz i łapie go i krzyczy do publiki! Drake's Landing!! Drake's Landing!! Sandman już nie żyje! Ale Drake Younger nie wygląda po tym upadku lepiej! Drake kładzie się na Sandmanie ale sędzia krzyczy do niego że może wyliczyć go jedynie na ringu, Drake powoli się podnosi! Obaj straszliwie krwawią. Drake opiera się o barierki, a Sandman leży jakby właśnie zginął! Drake próbuje podnieść Sandmana i wrzucić go na ring ale nie było łatwo. Drake pin…1…2…Sandman jakimś cudem ucieka. Drake nie może w to uwierzyć, patrzy się na Sandmana jak na ducha i wstaje. Younger wstaje i wchodzi na narożnik bardzo wolno. Sandman przez ten czas łapie swoje Shinai i czeka na to co zrobi Drake. Younger skacze ale Sandman uderza go Shinai w głowę i Drake spada głową na matę! Sandman go podnosi i DDT na drabinę! Sandman jednak nie zamierza kończyć! Układa drabinę a na nim jarzeniówki, teraz kładzie Drake’a i znowu kładzie jarzeniówki a na niego jeszcze jedną drabinę i wchodzi na narożnik. Sandman pokazuje że to koniec! Rolling Rock! Co za akcja w wykonaniu Sandmana! Teraz Sandman kładzie nogę na Youngera. 1…2…3… The Sandman zwycięża! Choć nie miał łatwej przeprawy! Wchodzi na narożnik i tanuje do publiki, schodzi z narożnika i pomaga wstać Drake’owi. Drake ledwie stoi na nogach, The Sandman podaje rękę Youngerowi. Drake podaje rękę i cała trybuna klaszcze. Ale Sandman kopie Drake’a w brzuch i wkłada jego głowę między nogi, staje nad krzesłem, podnosi go i Piledriver! No to Drake Younger został zniszczony! The Sandman teraz bierze piwo od jednego z ludzi na trybujach i zaczyna je pić w swój sposób, po Youngera wbiega obsługa medyczna i znoszą go z ringu. Sandman z Shinai schodzi z ringu.

[backstage]

Sergio Gomez z Sabu

Gomez : Witajcie obok mnie stoi Sabu. Powiedz Sabu co sądzisz o UCW?

Sabu : Nie jest źle ale nie wiem jaki poziom prezentują inni zawodnicy na ringu bo to jest najważniejsze!

Gomez : No masz rację, dzisiaj walczysz o pas Hardcore! Co o tym sądzisz?

Sabu : No tytaj akurat zarząd wybrał najlepiej jak mógł! Ja Sabu pokażę każdemu co to znaczy Hardcore i z pewnością sięgnę po ten pas! Nieważne co bym musiał zrobić! Ten pas będzie mój!

Gomez : Możliwe ale pamiętaj że najpierw musisz pokonać swojego przeciwnika! A jest nim Brain Damage!

Sabu : Brain Damage! Mistrz w CZW imponujące. Nie powiem jesteś dobrym zawodnikiem ale nie tak dobrym jak Sabu. Oglądałem Ciebie i zrobiłeś na mnie wrażenie ale nie aż takie duże, jesteś jeszcze młody, brakuje ci tego czegoś, popatrz dzisiaj jak walczy Sabu a nauczysz się czegoś na pewno.

Gomez : Czego się możemy spodziewać po tobie w dzisiejszej walce?

Sabu : Po pierwsze wszystko co ma, po drugie całe swoje ciało, po trzecie całą swoją dusze! Dzisiaj zobaczycie tego Sabu którego mogliście oglądać kiedyś dawno w ECW! Nie to co było w krainie Mcmahon tylko w starych dobrych czasach ECW! Jednak nie możemy tak wspominać! Teraz jest UCW! I na tym się skupię.

Gomez : Dzięki za wywiad Sabu.

Sabu odchodzi w swoją stronę

Gomez : Teraz przenieśmy się na ring gdzie jest Michael Johnson!

[ring]

Johnson : Czas by rozdać dzisiaj drugi pas mistrzowski! Teraz powalczą o pas Hardcore! W każdej walce o ten pas nie ma zasad! Można robić wszystko co się niezmiernie podoba. A więc zapraszam dzisiejszych przeciwników. Pierwszy jest to Brain Damage!! – Brain Damage wchodzi na ring z krzesłami i z kompletem jarzeniówek – Teraz drugi zawodni to The Homicidal, Genocidal, Suicidal, Death-Defying Mania Sabu!! – Sabu wchodzi cały owinięty drutem kolczastym. – Dobra a więc zaczynamy!

Match for The Hardcore Championship

Sabu vs. Brain Damage

Przebieg : Sabu rozkłada krzesło, Brain Damage lezy na ziemi. Sabu biegnie odbija się od lin, wchodzi na krzesło i skacze na linki i Triple Jump Moonsault! Teraz pin…1…2…Ale Brain Damage ucieka. Sabu wstaje i schodzi z ringu, sięga po stół i rozkłada go obok ringu. Brain Damage wstaje bierze krzesło i siada. Sabu wchodzi na ring, Brain Damage mówi mu żeby usiadł, Sabu poprawia krzesło i siada naprzeciwko swojego przeciwnika. Brain Damage uderza Sabu w twarz, Sabu oddaje, Brain Damage jeszcze mocniej uderza, Sabu bierze duży zamach i uderza przeciwnika, Brain Damage uderza Sabu tak mocno że spada z krzesła, Sabu wstaje, podnosi krzesło i uderza nim w głowę Brain Damage! Sabu teraz kładzie krzesło na głowie Brain Damage i idzie w jego stronę i Arabian Facebuster!! Ale Brain Damage zdołał uciec! Wstaje odbija się od linek i Big Boot w plecy Sabu. Brain Damage bierze jarzeniówki i kładzie je na Sabu po czym bierze przywiązuje je drutem do pleców. Podnosi przeciwnika i Suplex! Sabu ucieka za ring i szybko ściąga z siebie drut kolczasty. Brain Damage bierze komplet jarzeniówek i rzuca nim w strone Sabu któremu rozwala się to na głowie! Brain Damage schodzi z ringu i rozkłada kolejny stół i sięga po płytę z drutem kolczastym który umieszcza na na stole teraz bierze Sabu który próbuje się bronić. Sabu ucieka zuchwytu Brain Damage odchodzi i biegnie w strone przeciwnika ale nadziewa się na Big Boota. Brain Damage podnosi Sabu na Powerbomb! Podchodzi do stołu ale Sabu bije go po głowie i Brain Damage upada. Sabu bierze krzesło i uderza nim Brain Damage który kładzie się na stole. Sabu wchodzi na ring, rozkłada krzesło, biegnie i odbija się od linek, wchodzi na krzesło odbija się od linek i Triple Jump Legdrop! Prosto na Brain Damage! Trybuny szaleją! Sabu podnosi się jako pierwszy i z trudnością wchodzi na ring, Brain Damage leży na stole z drutem kolczastym. Brain Damage po chwili wstaje i wchodzi na ring. Sabu odbił się od linek, Brain Damage Big Boot ale Sabu ucieka, Sabu skacze na krzesło a później na linki i Triple Jump DDT!! Brain Damage ląduje prosto na krześle, które się rozpada po tym. Sabu bierze kolejne krzesło, podchodzi i Standing Arabian Skullcrusher!! Pin…1…2…3…Sabu wygrywa pas Hardcore! Co za walka! Sabu otrzymuje pas i cały zakrwawiony wchodzi na narożnik i cieszy się! Na ring wchodzi The Sandman i klaska Sabu.

The Sandman : Brawo! Naprawde się popisałeś Sabu. Bardzo dobra walka no i potrafiłeś tak jak ja pokonać młodą gwiazdę, imponujące.

Sabu : Na pewno nie przyszedłeś mi pogratulować zwycięstwa! Czego chcesz?

The Sandman : To już nie można pogratulować ludziom zwycięstwa niemożliwe ale skoro tak to jest sprawa! Może chciałbyś mieć przeciwnika o ten pas na następnej gali?

Sabu : Tak jak myślałem! Ja i ty na następnej gali?? Niech będzie ale to będzie Fan’s brings the Weapons!

Trybuny szaleją jeszcze bardziej.

The Sandman : Niewiem z czego się wszyscy cieszycie nie będzie takiej walki! Wiesz co ta walka to będzie taka że ty jako mistrz przynosisz pas i o niego walczysz a ja jako twój przeciwnik przyniosę siebie no i jeszcze bronie a więc będzie : The Sandman brings The Weapons! Koniec!

Sabu : I tak nie wygrasz.

The Sandman schodzi z ringu szczęśliwy a Sabu cieszy się ze swojego pasa dalej.

Sabu schodzi z ringu i mija się z Nigela McGuinnessa. Ten wchodzi na ring z mikrofonem i rozgląda się po trybunach.

Nigel : I z czego się cieszycie? To wam imponowało?? Jesteście żałośni… W ogóle ta cała federacja jest badziewna! Najlepiej wyjdźcie bo im dalej tym gorzej! Później zobaczycie jakieś drużyny i koksy no i się skończy. Po co marnujecie pieniądze na bilety! Gdy nawet siedzenia są niewygodne! Ja nie mogę! Nie wydał bym na tą federację ani grosza! Na szczęście mi płacą za to że do was mówię. To co wy płacicie to dostaje ja.

Na rampie pojawia się Bryan Danielson.

Danielson : Wiesz co Nigel jesteś żałosny! Gdy dostałeś list to byłeś szczęśliwy że możesz walczyć z najlepszymi wrestlerami a teraz takie rzeczy mówisz?? Czy ty jesteś poważny?? Chyba Ci coś odbiło… A może za dużo się napiłeś??

Nigel : Patrzcie Bryan Danielson, kolejna marna osoba!

Danielson : Czy marna to ja nie wiem wiem jedynie to że zaraz mogę skopać Ci tyłek. Więc nie podskakuj bo do ringu mam maksymalnie 15 metrów! A wtedy będziesz uciekał!

Nigel : Myślisz że się Ciebie boje?? Wiesz pokonałem Cię nie raz i zauważ że to ja jestem w ROH mistrzem a ty moim poddanym albo jak wolisz pionkiem. Więc zejdź mi z oczu bo nie chcę z tobą gadać.

Na rampie obok Danielsona pojawia się The Sickman.

The Sickman : Mam dość tego co mówisz! Skoro jesteś taki mądry to walcz z Danielsonem! Poza tym ciesz się że dajemy Ci pieniądze bo byś musiał spać pod Big Benem w Londynie i prosić o kase! Ci którzy zapłacili by to zobaczyć chcą wiedzieć jak ktoś pokonuje Ciebie na ringu i żebyś ty dostał za to kase. Więc ja ogłaszam walkę. Nigel McGuinness kontra Bryan Danielson w no DQ Match! Miłej zabawy chłopaki.

Nigel połknął nerwowo ślinę a Danielson łapie krzesło i wbiega na ring.

No DQ Match

Nigel McGuinness vs. Bryan Danielson

Przebieg : Danielson okłada w narożniku Nigela. Rozbiega się i Dropkick. Bierze kładzie dwa krzesła na McGuinnessie i wchodzi na narożnik, skacze i Diving headbutt!! Danielson krwawi! Ale to go nie obchodzi chcę jedynie pokonać swojego przeciwnika. Układa krzesła na ringu i Tornado DDT na krzesła! Danielson po rak kolejny wchodzi na narożnik, skacze i Splash! Nie próbuje pinować! Podnosi przeciwnika i chip ale McGuinness reversaluje i whipuje go w linki i próbuje Lariata ale Danielson ucieka przed ręką, odbija się od linek i Big Boot. Danielson schodzi z ringu i bierze wrzuca dwa krzesła a z pod ringu bierze szkło i kładzie je na ring. Układa krzesła i kładzie na to szkoło. Podnosi Nigela i whip w linki i Back Body Drop prosto na szkoło! Nigel szybko schodzi z ringu i próbuje uciekać! Bryan śmieje się z niego i schodzi z ringu z krzesłem. Podchodzi i uderza go z krzesła po plecach! Łapie go za włosy ciągnie go na ring. Uderza go jeszcze raz z krzesła i wrzuca go na ring. Danielson wchodzi na narożnik i skacze, Nigel jednak ucieka i wstaje jednak trzyma się linek by nie upadł, Danielson jednak łapie go za plecy i German Suplex. Podnosi Nigela i whip w narożnik. Bryan biegnie ale przeciwnik ucieka i łapie Danielsona. German Suplex i Nigel szybko wstaje i próbuje złapać oddech. Danielson jednak wstaje na nogi i kiwa głową, łapie Nigela i German Suplex po raz kolejny. Danielson patrzy się na przeciwnika i coś do niego mówi. Łapie go za włosy, ale Nigel reversaluje i Small Package!! Pin…1…2…3…NIGEL MCGUINNESS WYGRYWA!! Nigel szybko schodzi z ringu a Danielson nie może w to uwierzyć! Nigel krzyczy coś do przeciwnika i się śmieje. Za jego plecami wychodzi The Sickman.

The Sickman : Brawo brawo! Nie sądziłem że wygrasz ani nie wierzyłem w to że wytrzymasz z Danielsonem w tym meczu! Wiesz co może jesteś dobry… Ale nie dla mnie. Wygrałeś fartem więc za tydzień tutaj odbędzie się kolejny wasz mecz. Bryan Danielson vs. Nigel McGuinness w Two out of Three Falls! Więc nie będziesz mógł wygrac po jednym Small Package! Będziesz musiał zrobić to dwa razt ale na to się już przygotuje twój przeciwnik.

The Sickman schodzi z areny a my przenosimy się na Backstage.

[backstage]

Leticia Cline z The Briscoe Brothers.

Cline : Witam wszystkich moimi gośćmi są Mark i Jay czyli The Briscoe Brothers! Witajcie chłopaki powiedzcie mi co sądzicie o swoich dzisiejszych przeciwnikach.

Jay : The BLK Out, co można o nich powiedzieć. Team jak każdy inny, ale co najważniejszy słabszy niż my choć my z każdym meczem zawyżamy poziom.

Mark : Ja i mój brat Jay mamy zamiar dzisiaj zdobyć te pasy, i nieważne czy będzie was 4 czy 6 czy 25. Pokonamy was i zdobędziemy pasy. Mówiono nam : Uważajcie to jest BLK Out oni są dobzi. Mogą pokonać każdego. Ruckus może zrobić każdy atak na świecie skoczyć pod sufit zrobić kilkanaście fikołków i spaść, Sabian mu pomaga i sam może wygrać walkę, Joker on to zabija każdego jak chce kiedy i gdzie chce, Eddzie Kingston to siła BLK Out może rozgromić każdego, do tego świetny manager Mireno który nie walczy ale jest świetny, na koniec najlepsza i najpiękniejsza Rivera.

Jay : Ale jaka mała, daj spokój. Na stojąco mogła by mi obrobić.

Mark : Racja bracie. Ale to nas nie obchodzi chyba że po walce.

Jay : no i wy murzyny, białas i … kikuciowata pani. Mamy was tam gdzie światło nie dochodzi.

Mark : Może oddacie nam pasy od razu bo po co mamy wam skopać tyłki?? Nie przeszkadzajmy sobie co??

Jay : W innym razie stracicie pasy no i jeszcze serię którą my zaczniemy!

Mark : Bracie szykujmy się zaraz nadejdą nasze chwile chwały!

Jay : Jasne!

Clide : EJ!! A co ze mną…

Jay i Mark odchodzą a Leticia stoi i ze zdziwieniem patrzy się na odchodzących braci.

Match for the Tag Team Championship

BLK OUT vs. The Briscoe Brothers

Przebieg :

Na ringu jest Jay i Ruckus. Ruckus biegnie ale nadziewa się na Clotesline. Podskakuje wysoko i Elbow Drop. Podchodzi do narożnika i zamienia się ze swoim bratem. Mark podchodzi i podnosi Ruckusa, Uppercut, Jay biegnie i leg lariat. Mark łapie go za głowę i jawbreaker i jumping Big Boot a Jay reverse STO! Jay pokazuje żeby liczył przeciwnika. Mark pinuje…1…2… Ale Sabian przerywa pin. Mark podnosi Ruckusa i whipuje go w linki, próba Clotesline ale Ruckus unika Handspring i standing 450° splash! Czyli Move of the Night! Ruckus stara się zamienić z Sabianem. Ruckus podnosi się i skacze, zamienił się. Jay wchodzi na ring i pomaga wstać Markowi. Obaj kopią go w brzuch i Double STO. Obaj wchodzą na narożniki. Chcą skakać ale z jednej strony Joker kopie Jaya który siedzi już na narożniku a z drugiej strony Eddie Kingston popycha Marka który spada z narożnika. Sabian wstaje i biegnie na przeciwnika. Dropkick i trafia Jaya prosto w twarz. Jay spada z narożnika. Sabian na niego wchodzi i Duble Foot Stomp. Pin… Ale sędzia nie liczy, Sabian wstaje oburzony i krzyczy coś do sędziego ale sędzia mu pokazuje że to Marka może wyliczyć. Więc ten się schyla i pin…1…Ale Mark bez problemu ucieka. Sabian woła Ruckusa. Sabian whipuje Marka w narożnik a Ruckus robi Razzle Dazzle! Ale Mark ucieka, i kopie w tył głowy Ruckusa, wchodzi na narożnik i Moonsault. I Pin…1…2…Ale Sabian ucieka. Jay się powoli podnosi, Ruckus woła Sabiana na zmianę. Mark goni Sabiana ale się mu nie udaje. Sabian wychodzi za ring i mówi coś Jokerowi na ucho. Ruckus wbiega na ring ale nadziewa się na Superkick Jaya. Mark podnosi Ruckusa na Cut-Throat Driver! Mireno rozmawia z sędzią, a Sabian się rozpędza, Mireno schodzi z ringu a sędzia obrywa Dropkicka w plecy! Jay jest na narożniku i skacze i Diving leg drop prosto na Ruckusa. Mark pinuje a Jay stoi obok narożnika. Mark nie widzi że sędziego nie ma. Joker wyciąga Jaya z ringu. Eddie uderza go krzesłem i kopie go w zgięcia nóg. Sabian podnosi Marka i DDT, wbiega na narożnik i 450 Splash!! Joker rozpędza się i Shining wizard! Sędzia podnosi się i wchodzi na ring tak samo jak Ruckus. Sabian krzyczy do Ruckusa by go wykończył. Ruckus podnosi Marka i Hate Crime! Pin…1…2…3… THE BLK OUT nowymi mistrzami Tag Team! Joker, Eddie, Robbie i Chrissy wchodzą na ring i cieszą się z pasów mistrzowskich. Schodzą z ringu, Ruckus bierze mikrofon i przy wejściu krzyczy : „Always bet on black!” Jay i Mark powoli się podnoszą i nie wierzą w to co się stało. Mark schodzi z ringu do Jaya i razem opuszczają arenę w nienajlepszych humorach.

[backstage]

[sergio Gomez rozmawia z Michaelem Johnsonem]

Gomez : A więc jakie są plany na teraz??

Johnson : A więc teraz będą walczyć tacy zawodnicy jak : Jack Evans, Matt Sydal, Human Tornado i Danny Havok w meczu o nazwie Risk for Opportunity Ladder Match! W walce chodzi o to że zawodnik musi wejść na drabinę i ściągnąć teczkę i jak najszybciej oddalić się od ringu. Kto wygra tą walkę, na następnej gali będzie mógł zrobić wszystko. Walczyć z mistrzem o jego pas w walce jaką sam wybierze, poprosić o cokolwiek chce może nawet zwolnić siebie samego. Wiadomo wybór będzie należeć do zwycięzcy tej walki! No a że mamy naprawde dobrych zawodników to walka powinna być naprawdę Ciekawa.

Gomez : Nie zaprzeczam, teraz pytanie jaki będzie Main Event?

Johnson : Wiadomo walka o najważniejszy pas tej federacji!

Gomez : No ale kto będzie walczył w tej walce?

[Drzwiami wchodzi sam Rob Van Dam]

Johnson : O on będzie walczył.

RVD : coś mnie ominęło??

Johnson : Nie Rob nie martw się jesteś w samą porę. Idź do szatni się przygotuj do dzisiejszej walki.

RVD : Ja tam nie wracam…

Johnson : A czemu to niby??

RVD : Jak zobaczyłem kto tam z tyłu siedzi aż mnie wywaliło, a gdy poczułem ten… zapach, oh daj spokój

Johnson : To naucz ich żeby się myli.

RVD : A to nie należy do twoich obowiązków??

Johnson : Ja mam im mówić żeby się myli??

RVD : No dobra nieważne. Pozdrów mojego przeciwnika na dzisiejszą walkę i powiedz że czekam na niego na ringu po tej walce.

Johnson : OK…

Gomez : Nie myją się??

Johnson : No co?? Ja się myje… a o nich dbać nie będę

[Patrzą się na siebie po czym zdziwiony Gomez opuszcza biuro.]

Risk for Opportunity Ladder Match

Danny Havoc vs. Matt Sydal vs. Jack Evans vs. Human Tornado

Przebieg :

Jack Evans robi Corkscrew dropkick i Danny Havoc wylatuje za ring. Human Tornado whipuje Matta Sydel w linki i sam się odbija po czym robi Pimp Punce!! Na ringu został Jack Evans i Human Tornado. Patrzą się na siebie po czym Jack Evans pokazuje swoje zdolności taneczne. Nagle kręci się na plecach i staje na nogi, Human Tornado nie chce być słabszy i również tańczy, nagle podskakuje macha nogami i robi szpagat i szybko wstaje. Obaj po raz kolejny patrzą na siebie i zaczynają tańczyć razem, każdy na swój sposób, ale na narożnik wchodzi Matt Sydal i skacze Splashem ale obaj się odsuwają i Matt ląduje na glebie. Danny Havoc wstał ale usiadł za ringiem i odpoczywa. Human Tornado bierze przeciwnika i kładzie go w narożniku. Jednen kopniak, drugi kopniak, trzeci kopniak, pokazuje sędziemu żeby się patrzał w stronę Havoca a sam robi split-legged low blow!! To się nazywa House Party! Jack Evans klaszcze ale każe popatrzeć na to co on robi. Jeden kopniak, drugi kopniak, trzeci kopniak i pokazuje sędziemu by się patrzył na Dannego i Corkscrew dropkick low blow! Human Tornado się śmieje i obaj podają sobie ręce. Na ring wchodzi Danny Havoc i Big Boot dla Human Tornado i Running Tornado DDT dla Jacka Evansa. Matt Sydal leży w narożniku trzymając się za krocze ale Havoc biegnie i Dropkick. Matt upada na ziemie zadowolony z tego że nie dostał kolejnego ciosu w krocze. Havoc zastanawia się kogo tym razem zaatakować i Matt Sydal wstaje i Dropkick Havoc leży na linkach, Matt rozpędza się i Clotesline. Obaj za ringiem i się okładają pięściami. Human Tornado zauważa to i odbija się od jednej linki i Up and Over! Wszyscy leżą na ziemi. Jack Evans wstaje i wchodyi na narożnik, powoli wszyscy wstają, Jack Evans jest gotowy! Skacze i 630° Corkscrew senton!! Ale Danny Havoc ucieka. Tornado, Sydal i Evans leża za ringiem a Danny Havoc bierze drabinę i rozkłada ją na ringu, wchodzi i ściąga walizkę i opuszcza ring! Danny Havoc wygrywa i na następnej gali będzie mógł zrobić co mu się niezmiernie podoba!

[Na ringu pojawia się The Sickman]

The Sickman : Witam ponownie, jak wam się podoba UCW?? Wiadomo że się podoba dajemy wam to co chcę widzieć każda osoba. Teraz jednak czeka nas najważniejsza walka wieczoru i nie będzie to jakaś tam zwykła walka. Oczywiście Single bez broni… przykro mi ale tak ustaliliśmy. Jak wiecie w naszym Main Evencie będzie walka o najważniejszy pas tej federacji. Trzeba się zastanowić kto jest odpowiednim by walczyć i w przyszłości trzymać ten pas! Z jednej strony mamy zawodnika z WWE który nie boi się ryzykować i jest jak nie najlepszym to jednym z najlepszych zawodników obecnie żyjących. Wielokrotny mistrz! Człowiek który nie bał się ryzykować życia na dawnych ringach ECW! Przed państwem RVD – Rob Van Dam!...

[Rob wchodzi i staje po jednej stronie ringu]

…Kto będzie przeciwnikiem tak wspaniałego zawodnika się spytacie. Przeciwnikiem jest osoba która była trenowana przez samego Johna Zandiga! Zawodnik który w CZW robił co mu się niezmiernie podobało! Człowiek który nie boi się wylać trochę krwi. Przed Państwem Justice Pain!...

[Justice Pain wchodzi od razu na ring.]

… No to panowie życzę miłej zabawy i niech wygra mistrz federacji UCW!

MAIN EVENT

Match for The UCW Heavyweight Championship

RVD vs. Justice Pain

Przebieg :

Justice Pain whipuje RVD w linki, ten się odbija i Clotesline, a później Elbow Drop. Justice jak na razie jest lepszy! Justice Pain wchodzi na narożnik i Splash! Pin…1…2…Ale RVD ucieka, Justice spokojnie żuje gumę i podnosi przeciwnika, po czym whipuje go w narożnik, biegnie i Clotesline, podnosi go i Suplex! Justice Pain nie daje szans RVD. Podnosi po raz kolejny przeciwnika, Justice Pain szykuje się na Superkick ale RVD łapie jego nogę i Windmill Kick. RVD szybko wstaje i Rolling Thunder ale Jsutice ucieka, Rob szybko staje na nogi i czeka na przeciwnika ten się obraca i Superkick. Teraz się uśmiecha i Rolling Thunder! RVD schodzi z ringu i Springbord Leg Drop! Pin…1…2…Ale Justice Pain ucieka RVD wchodzi na narożnik i szykuje się chyba na Five-Star Frog Splash! Ale Justice wstaje i biegnie na roba który przeskakuje nad przeciwnikiem i Superkick w tył głowy. RVD obraca przeciwnika i Monkey flip!Ale Justice ląduje na nogach i biegnie na Roba który dostaje Big Boota. RVD upada na ziemie i jest lekko zamroczony. Justice Pain stoi i żuję gumę. Justice Pain czeka na RVD aż wstanie, RVD powoli się podnosi i Justice Superkick, ale RVD łapie jego nogę i Windmill Kic, ale Justice uchyla się i German Suplex. Justice jest tak pewny siebie że nic nie robi na nim wrażenia! RVD powoli wstaje a Justice Pain łapie go i Belly to belly suplex! RVD wylatuje z ringu i tam się dopiero podnosi a Justice Pain biegnie i Twisting suicide dive!! Co za akcja! Pain wstaje i tanuje do publiki. Trybuny szaleją. Justice podnosi RVD i szykuje się na Suplex, ale RVD reversaluje i to Justice Pain leży na ziemi. RVD wchodzi na ring a następnie na narożnik. Justice powoli wstaje a RVD skacze i RVD Kick! Justice Pain ląduje obok stołu komentatorskiego, RVD biegnie i Dropkick! Justice upada i leży na stole, RVD wchodzi na ring a później na narożnik RVD skacze i Air Van Dam!! CO ZA AKCJA! Trybuny wykrzykują „RVD! RVD! RVD”. Rob wstaje powoli, najwyraźniej sam oberwał w tym skoku. RVD wchodzi na ring i odpoczywa tam, Justice ledwie wstaje i idzie w kierunku ringu. RVD zauważa to biegnie i Baseball slide. Justice obrywa i ląduje na barierkach. RVD wchodzi na ring i szykuje się do kolejnego skoku. Rozpędza się i Up and Over! Prosto na głowie Paina! RVD tanuje do publiki która nie może przestać krzyczeć z zadowolenia. Na rampie pojawia się Nick Gage z krzesłem. RVD wrzuca Justice na ring a Gage podbiega do ringu i kładzie na nim krzesło, biegnie dalej i zagaduje sędziego. Justice podnosi krzesło i chcę uderzyć RVD, ale Rob zauważył to i uchylił się przed atakiem, Justice się odwraca i Van Daminator! Justice Pain leży na ziemi nie przytomny! RVD bierze krzesło i przerzuca nad linkami, krzesło to łapie Nick Gage, RVD biegnie i U pand Over po raz kolejny i spada na Nicka który próbował się ochronić krzesłem! RVD stoi nad nim i coś mu krzyczy w twarz. RVD wchodzi na narożnik i pokazuje że to koniec! Skacze, jest na niesamowitej wysokości i ląduej Five-Star Frog Splash!! RVD leży i trzyma się za brzuch, odwraca i pin…1…2…3… RVD PIERWSZYM MISTRZEM UWE! Nick Gage wchodzi na ring i uderza Roba z krzesła, teraz łapie go i Chokebreaker! Nick pomaga wstać swojemu bratu. Justice podnosi RVD, a Nick wchodzi na narożnik. Justice łapie przeciwnika i Pain Thriller!! A Nick skacze i Frog splash! Justice dostaje mikrofon.

Pain : No to jest nowy mistrz! RVD wygrał ale czy tak wygląda mistrz?? Pokonany! Nic z niego nie zostało! Ja i mój brat pokazaliśmy mu co to znaczy prawdziwy ból, i nie liczy się to że przegrałem! Zajmę się tym za tydzień gdy już nie będzie musiał oszukiwać by mnie pokonać.

[Na rampie pokazuje się The Sickman]

The Sickman : Taki jesteś kozak?? Nie dostaniesz więcej walki z RVD!

Pain : A to niby czemu?? Co boisz się o swojego pupilka?? Boisz się że coś się mu stanie?? Oj jakie to smutne.

The Sickman : Pokonał Cię! I fani już nie chcą widzieć po raz kolejny takiej samej walki! No poza tym to ty oszukiwałeś! No ale to Rob jest mistrzem a Ciebie Justice żegnam i mam nadzieje że ułozy Ci się życie w UCW! Jak nie to spadaj leszczu!

Pain : Ja Ci Kurw* dam! Nieważne i tam dostanę ten pas! Czemu bo ja i mój brat tak mówimy! Bo jesteśmy najlepsi! I dlatego że my jesteśmy The H8 Club!

[Obaj schodzą z ringu a sędzia kładzie pas na klacie RVD i Rob lezy na środku ringu z pasem!]

Chcesz wiedzieć co się stanie na następnej gali??

Do UCW zawita znana osoba ze sceny niezależnej

BLK OUT świętują zdobycie pasów mistrzowskich.

Danny Havoc wybierze co chcę zrobić!

Walki :

200 Lighttubes

Scotty Vortekz vs. Chris Hero

The Sandman brings The Weapons! for The UCW Hardcore Championship.

The Sandman vs. Sabu

Two out of Three Falls

Bryan Danielson vs. Nigel McGuinness

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Bardzo dobre diary - dłuższe niz pozostałe, ciekawie prowadzone i z fajnie dobranym rosterem. Widać że wielką inspiracją dla ciebie było stare ECW i cała ta otoczka ''not for everyone'', co bardzo mi się spodobało. Pod nieobecność WWC jest to moje ulubione diary.

Dziękuje za te słowa. Cieszy mnie to że CI się podoba i mam nadzieje że następnym razem też CI się spodoba. Nie powiem ECW było moją motywacją jako Show, CZW jako style walki itp. no a sceny i zachowania to najczęściej ROH, jednak z każdej federacji biorę zdolności i to jak się zachowują. Mam nadzieje że nie podkolorowuje niektórych zachowań ani zagrań, ale tak wyobrażam sobie te walki :) No i mam jeszcze wiele wiele pomysłów no a czasu tylko na 8 walk miesięcznie :D

Czekałem niecierpliwie na tą galę i nie zawiodłem się! Gala świetna! Widać to podobieństwo do ECW, o którym wspomniał zacny Vaclav :)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Fakt, częstotliwość aktualizacji to masz najgorszą z wszystkich - gala na miesiąc. :P Ale paradoksalnie pasuje to do twego diary idealnie, wszak mamy tu do czynienia z federacją indy. Moge tylko przyklasnąć na pomysł inspirowania się tak zacnymi federacjami. A to, czy będą podobały mi się kolejne gale zależy tylko od twego bookingu.

Randy, z tą zacnościa to grubo przesadzasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 431 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 790 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 809 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024