Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WPW Traffic Jam 3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Fajerwerki, muzyka, ludzie w liczbie 3000 cieszą się i bawią, a na rampie pojawia się one of a kind, Rob Van Dam !

Van Dam- Hello Chicago (cheer) ! Gotowi na kolejną galę ?

Publika- YES !

Van Dam- Co ?

Publika- YES !!

Van Dam- Nie słyszę !

Publika- YES !!!

Van Dam- No, tak lepiej. W poprzednim tygodniu wyłoniliśmy 10 zawodników którzy wchodzą do drugiej rundy turnieju. Teraz kolejne pary, kolejni zawodnicy. Niech zaczyna się Show ! Kolejne pary to… Sabu vs Homicide, Finlay vs AJ Styles, Jack Evans vs Legend, Daniels vs Vampiro I Carlito vs American Dragon ! Mecze w drugiej rundzie będą miały stypulacje ! Zapraszam już na pierwszą walkę, Sabu kontra Homicide, hardcore match

Tournament hardcore match:

Sabu vs Homicide

0:12- Sabu od razu kilka brutalnych chairshotów

1:29- Homicide robi przeciwnikowi t-bone suplex na stalowy kosz

4:01- Sabu chce zrobić flying Arabian face buster, ale Homicide odsuwa się

6:09- Sabu wkłada przeciwnika do stalowego kosza i uderza w kosz kijem

8:49- Arab kładzie głowę przeciwnika na krześle, skacze Arabian facebuster i zwycięża

Backstage:

Widzimy Vampiro i Vampiro Friend:

Vampiro- 1 dead man…2 Dead women…3 dead people…4 dead dogs…5 dead baybes…6 dead grandmothers…7 dead animals…8 dead boys…9 dead monsters…10 dead WPW Wrestlers…

Friend- Przestań pieprzyć… w tam tym tygodniu dostaliśmy pod dupie !

Vampiro- Przez ciebie ! Co się w ogóle z tobą dzieje ! Jeszcze kilka lat temu legenda hardcoru, a teraz… pieprzony dupek !

Firend- Nie pozwalaj sobie you fuckin psycho !

Vampiro rzuca się na przyjaciela, lecz ten uderza go jarzeniówką. Vampiro leży i zaczyna się śmiać, a jego przyjaciel patrzy na swoje dłonie z przerażeniem

Friend- Nic ci nie jest ?

Vampiro- To jest to, wreszcie wraca stary dobry, hardcorowy…

Friend- Shut up freak. Jesteś naprawdę chory !

Friend odchodzi, a Vampiro śmieje się leżąc i krwawiąc.

Widzimy jak do w szatni siedzi CM Punk (cheer) w bluzie z kapturem, owija sobie bandażem ręce, nagle do szatni wchodzi Ron Killings (cisza, napięcie)

Killings- Hey, yo !

Punk- Czego chcesz ?

Killings- W sumie tak tylko wpadłem… ci wpie****ć !

Killings atakuje Punkera, zaczyna się ostry brawl z użyciem krzeseł, stołów, ławek, drabinek, worka bokserskiego i wszystkiego co było w szatni. Kilku ochroniarzy dostaje po pysku, dopiero interwencja grupki opancerzonych, umożliwia rozdzielenie walczących

Killings (zabierany przez ochronę)- Punk, to jeszcze nie koniec, zobaczysz na ppv !

Tournament table match:

Aj Styles vs Finlay

Końcówka: Finlay chce wykonać green island clothesline, ale Style unika I sam wyprowadza standing crossbody. Podnosi przeciwnika i kładzie go na stole, wchodzi na top rope, ale Finlay zeskakuje ze stołu, podbiega do Styles’a i robi mu superplex wprost na stół.

Po walce wbiega na ring Littre bastard i kilka razy uderza Styles’a irlandzkim berłem, po czym razem z Finlay’em robią kombinacje double clothesline (Bastard clothesline/Finlay green island clothesline), publika obrzuca ring różnym Stuffem, a Finlay i jego kumpel schodzą na backstage.

Wywiad z Jack’em Evans’em

WPW- Witam Jack

Evans- Yo.

WPW- W drugiej rundzie turnieju walczysz z Legend’em, jak oceniasz swego rywala

Evans- Kogo ?

WPW- No…

Evans- Nie ważne. Ten Legend nie jest dla mnie żadnym rywalem ! Dociera: ŻADNYM.

WPW- Jack, nie odwracaj się…

Evans robi tylko głupi uśmieszek i odwraca się, od razu dostaje kilka chari shotów od Legend’a i M.V.P, obaj okładają go jeszcze do czasu interwencji ochrony. Na ringu z mikrofonem pojawia się Theodore Long (mały cheer)

Long- Ladys and gentelmans, mam złą wiadomość: Walki Evans vs. Legend nie będzie (heat). Nie stety, Jack zostal nbrutalnie pobity I to niestety Legend przechodzi dalej (heat). Ale nie bójcie się, ja mu tego nie daruje, oj nie… A teraz kolejna walka, barbed wire massacre match between Vampiro and Christopher Daniels !

Tournament barbed wire match

Vampiro vs Christopher Daniels

0:23- Vampiro ma od początku przewagę, wykonuje pildriver, ale po jeden Daniels wybija

1:17- Wampir chce wepchnąć rywala na drut kolczasty, ale CHristopher reversaluje i to Vampiro wpada w ostry drut

4:51- Vampiro robi przeciwnikowi back suplex wprost na drut

6:05- Daniels robi secondo wire moonsault, ale nie pinuje tylko wchodzi na narożnik i robi siving crossbody.1,2 i ramię Vampiro w górze

8:22- Vampiro usadza przyrodzeniem na drucie swego przeciwnika i zaczyna bójać, a Daniel poddaje się słowami „i quit”.

Po walce na ring wbiega M.V.P i Legend z kijami i biją Vampiro, ale na rampie nie oczekiwanie pojawia się Vampiro friend, ma wózek z supermarketu wypełniony jarzeniówkami, parkuje wózek obok ringu i wrzuca do niego Monetl’a i Legend’a. Następnie rozpędza wózek tak że ten wlatuje na backstage, a tam słychać wybuch. Vampiro’s Friend bierze mikrofon

-Wcześniej ja, legenda hardcoru zachowywałem się jak palant. Teraz będę pomagał mojemu kuplowi, nie będę go zostawiał w potrzebie. Na first ever WPW ppv ujawnie swoją tożsamość (cheer) !

Po czym bierze swojego kumpla na barki i schodzi z nim na backstage.

Commercial break

Carlito’s Cabana

Carlito-Witam was w pierwszym WPW Carlito’s Cabana (heel heat) ! Dziś stoczę walkę w drugiej rundzie turnieju, a moim przeciwnikiem będzie The american dragon, Bryan Danielson i to on będzie moim gościem

Bryan them (cheer)

Danielson idzie w kierunku ringu z flagą ameryki na plecach, w ręce trzyma bardzo malutką flagę Puerto Rico.

Carlito- Może coś do picia ?

Dragon- Nie dzięki

Carlito- Okey, co sądzisz o swojej dzisiejszej przegranej ?

Dragon- Co ? Przeciesz dzisiaj nie walczyłem…

Carlito- Ale walczysz, walczysz ze mną więc już jesteś przegrany…

Dragon- A kim ty jesteś ? Pochodzisz z jakiejś małej wysepki, która wygląda przy moim kraju jak kozi bobek ! Proporcje są mniej więcej takie- Bryan przykłada wielką pelerynę USA do małej flagi Puerto Rico, a wściekły Carlito rzuca się na przeciwnika

Tournament TLC Match

Carlito vs American Dragon

0:38- Carlito ma napad szału i brutalnie obija przeciwnika w narożniku

2:14- Cool man kontynuuje swą rzeźnie, 4 snap suplex’y.

4:56- Wreszcie Bryan wyrywa się i zamyka przeciwnika w Camel clutch, ale Carlito dociera do lin

5:45- Danielson uderza przeciwnika krzesłem i rzuca go na stół po za ringiem

6:11- Danielson jest na szczycie drabiny, ale Carlito wstaje i przewraca ją.

7:02- Danielson wkłada nogę przeciwnika w krzesło i uderza drabiną

9:58- Mimo iż Carlito kuleje to nie daje za wygraną, rzuca przeciwnikowi drabinę i uderza w nią super kickiem

10:59- Danielson zakłada boston crab, ale Carlito uwalnia się

12:32- Carlito kładzie sobie na kolanach krzesło, robi backstabber i zwycięża !

Na rampie pojawia się Rob Van Dam !

- Wiemy już kto wystąpi w Main Evencie first ever WPW ppv: Sabu, Finlay, Legend, Vampiro i Carlito ! A teraz ogłoszę nazwę ppv: Panie i panowie, chłopcy i dziewczęta, pas WPW Heavyweight zostanie przez kogoś zdobyty na ppv… Show Time ! Do zobaczenia na…

Publika- SHOW TIME !

8827320924727884526505.gif

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Falcony

2

• Vaclav

1

• nekrophage

1

• Rudolf

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

edyne co mi się podoba w twym diar to świetnie prowadzona postać Vampiro, tak sobie właśnie go wyobrażam i taki właśnie on jest w Puerto Rico i Meksyku, bo w Ameryce to już nie koniecznie.

Vaclav- Widzę że mamy podobne wyobrażenie co do Vampiro

Randy- Zapewne wolisz diary Gotix'a gdzie Tripelek jako miszcz poraz 100 i Degeneration x poraz nie wiadomo który... A jeżeli masz jakieś argumenty co by można zmienić to zedytuj posta, z chęcią się dowiem...

8827320924727884526505.gif

Boże człowieku opanuj się... Kiedy ja ostatnio użyłem D-X w jakimś większym storyline?

Hunter jest narazie mistrzem, bo mam co do niego pewne plany. A jak ci się nie podoba to nie musisz czytać mojego diary... co za ludzie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 606 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: DDT Dramatic Dreams! Vol. 12 ~ Give It To The Clouds The Mountain Cuckoo ~ Data: 17.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Osaka, Japan Arena: Sumiyoshi Civic Center Format: Taped Data emisji: 20.05.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW TAMASHII: Mayhem Data: 16.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Auckland, New Zealand Arena: Māngere Arts Centre Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Myślę że zrozumieli swoje błędy i drugi run będzie lepszy. Cody na pewno na to zasługuje bo mimo że jego run mi się nie podobał to dalej uważam, że to nie jego wina i jeszcze dostanie porządny run.
    • Giero
      Po ostatnim odcinku AEW Dynamite jasne stało się, że na Double or Nothing 2025 zobaczymy walkę Anarchy In The Arena pomiędzy teamem Swerve’a Stricklanda a The Elite i Death Riders. Nie było jednak pewne, kto wystąpi w tym pojedynku przez szerokie pole możliwości. „Fightful” poinformował w piątek o prawdopodobnym składzie tego starcia. W drużynie Stricklanda powinniśmy zobaczyć Samoa Joe, Powerhouse Hobbsa, Kenny’ego Omegę… i Willow Nightingale. Tym samym po drugiej stronie będą: Young Bucks, AEW World Champion Jon Moxley, Gabe Kidd oraz Marina Shafir – ze wzięciem pod uwagę opcji powiększenia drużyn do sześciu osób w każdej. AEW Double or Nothing już 25 maja. Dzisiaj na AEW Collision: – Megan Bayne vs. Anna Jay – Upamiętnienie Steve’a “Mongo” McMichaela – Rocky Romero, Lance Archer i Trent Beretta vs. Bandido, Tomihiro Ishii i Brody King – Mike Bailey vs. Blake Christian – Chicago Street Fight: Big Bill i Bryan Keith vs. Gates of Agony – #1 Contender’s Match for AEW Tag Team Championship: Dustin Rhodes i Sammy Guevara vs. Cru – Powerhouse Hobbs vs. Wheeler Yuta
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Speed #74 Data: 16.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Greensboro, North Carolina, USA Arena: Greensboro Coliseum Format: Taped Data emisji: 21.05.2025 Platforma: X Komentarz: Corey Graves Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...