Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

WPW Traffic Jam 3

Falcony

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  30.10.2007
  • Status:  Offline

Fajerwerki, muzyka, ludzie w liczbie 3000 cieszą się i bawią, a na rampie pojawia się one of a kind, Rob Van Dam !

Van Dam- Hello Chicago (cheer) ! Gotowi na kolejną galę ?

Publika- YES !

Van Dam- Co ?

Publika- YES !!

Van Dam- Nie słyszę !

Publika- YES !!!

Van Dam- No, tak lepiej. W poprzednim tygodniu wyłoniliśmy 10 zawodników którzy wchodzą do drugiej rundy turnieju. Teraz kolejne pary, kolejni zawodnicy. Niech zaczyna się Show ! Kolejne pary to… Sabu vs Homicide, Finlay vs AJ Styles, Jack Evans vs Legend, Daniels vs Vampiro I Carlito vs American Dragon ! Mecze w drugiej rundzie będą miały stypulacje ! Zapraszam już na pierwszą walkę, Sabu kontra Homicide, hardcore match

Tournament hardcore match:

Sabu vs Homicide

0:12- Sabu od razu kilka brutalnych chairshotów

1:29- Homicide robi przeciwnikowi t-bone suplex na stalowy kosz

4:01- Sabu chce zrobić flying Arabian face buster, ale Homicide odsuwa się

6:09- Sabu wkłada przeciwnika do stalowego kosza i uderza w kosz kijem

8:49- Arab kładzie głowę przeciwnika na krześle, skacze Arabian facebuster i zwycięża

Backstage:

Widzimy Vampiro i Vampiro Friend:

Vampiro- 1 dead man…2 Dead women…3 dead people…4 dead dogs…5 dead baybes…6 dead grandmothers…7 dead animals…8 dead boys…9 dead monsters…10 dead WPW Wrestlers…

Friend- Przestań pieprzyć… w tam tym tygodniu dostaliśmy pod dupie !

Vampiro- Przez ciebie ! Co się w ogóle z tobą dzieje ! Jeszcze kilka lat temu legenda hardcoru, a teraz… pieprzony dupek !

Firend- Nie pozwalaj sobie you fuckin psycho !

Vampiro rzuca się na przyjaciela, lecz ten uderza go jarzeniówką. Vampiro leży i zaczyna się śmiać, a jego przyjaciel patrzy na swoje dłonie z przerażeniem

Friend- Nic ci nie jest ?

Vampiro- To jest to, wreszcie wraca stary dobry, hardcorowy…

Friend- Shut up freak. Jesteś naprawdę chory !

Friend odchodzi, a Vampiro śmieje się leżąc i krwawiąc.

Widzimy jak do w szatni siedzi CM Punk (cheer) w bluzie z kapturem, owija sobie bandażem ręce, nagle do szatni wchodzi Ron Killings (cisza, napięcie)

Killings- Hey, yo !

Punk- Czego chcesz ?

Killings- W sumie tak tylko wpadłem… ci wpie****ć !

Killings atakuje Punkera, zaczyna się ostry brawl z użyciem krzeseł, stołów, ławek, drabinek, worka bokserskiego i wszystkiego co było w szatni. Kilku ochroniarzy dostaje po pysku, dopiero interwencja grupki opancerzonych, umożliwia rozdzielenie walczących

Killings (zabierany przez ochronę)- Punk, to jeszcze nie koniec, zobaczysz na ppv !

Tournament table match:

Aj Styles vs Finlay

Końcówka: Finlay chce wykonać green island clothesline, ale Style unika I sam wyprowadza standing crossbody. Podnosi przeciwnika i kładzie go na stole, wchodzi na top rope, ale Finlay zeskakuje ze stołu, podbiega do Styles’a i robi mu superplex wprost na stół.

Po walce wbiega na ring Littre bastard i kilka razy uderza Styles’a irlandzkim berłem, po czym razem z Finlay’em robią kombinacje double clothesline (Bastard clothesline/Finlay green island clothesline), publika obrzuca ring różnym Stuffem, a Finlay i jego kumpel schodzą na backstage.

Wywiad z Jack’em Evans’em

WPW- Witam Jack

Evans- Yo.

WPW- W drugiej rundzie turnieju walczysz z Legend’em, jak oceniasz swego rywala

Evans- Kogo ?

WPW- No…

Evans- Nie ważne. Ten Legend nie jest dla mnie żadnym rywalem ! Dociera: ŻADNYM.

WPW- Jack, nie odwracaj się…

Evans robi tylko głupi uśmieszek i odwraca się, od razu dostaje kilka chari shotów od Legend’a i M.V.P, obaj okładają go jeszcze do czasu interwencji ochrony. Na ringu z mikrofonem pojawia się Theodore Long (mały cheer)

Long- Ladys and gentelmans, mam złą wiadomość: Walki Evans vs. Legend nie będzie (heat). Nie stety, Jack zostal nbrutalnie pobity I to niestety Legend przechodzi dalej (heat). Ale nie bójcie się, ja mu tego nie daruje, oj nie… A teraz kolejna walka, barbed wire massacre match between Vampiro and Christopher Daniels !

Tournament barbed wire match

Vampiro vs Christopher Daniels

0:23- Vampiro ma od początku przewagę, wykonuje pildriver, ale po jeden Daniels wybija

1:17- Wampir chce wepchnąć rywala na drut kolczasty, ale CHristopher reversaluje i to Vampiro wpada w ostry drut

4:51- Vampiro robi przeciwnikowi back suplex wprost na drut

6:05- Daniels robi secondo wire moonsault, ale nie pinuje tylko wchodzi na narożnik i robi siving crossbody.1,2 i ramię Vampiro w górze

8:22- Vampiro usadza przyrodzeniem na drucie swego przeciwnika i zaczyna bójać, a Daniel poddaje się słowami „i quit”.

Po walce na ring wbiega M.V.P i Legend z kijami i biją Vampiro, ale na rampie nie oczekiwanie pojawia się Vampiro friend, ma wózek z supermarketu wypełniony jarzeniówkami, parkuje wózek obok ringu i wrzuca do niego Monetl’a i Legend’a. Następnie rozpędza wózek tak że ten wlatuje na backstage, a tam słychać wybuch. Vampiro’s Friend bierze mikrofon

-Wcześniej ja, legenda hardcoru zachowywałem się jak palant. Teraz będę pomagał mojemu kuplowi, nie będę go zostawiał w potrzebie. Na first ever WPW ppv ujawnie swoją tożsamość (cheer) !

Po czym bierze swojego kumpla na barki i schodzi z nim na backstage.

Commercial break

Carlito’s Cabana

Carlito-Witam was w pierwszym WPW Carlito’s Cabana (heel heat) ! Dziś stoczę walkę w drugiej rundzie turnieju, a moim przeciwnikiem będzie The american dragon, Bryan Danielson i to on będzie moim gościem

Bryan them (cheer)

Danielson idzie w kierunku ringu z flagą ameryki na plecach, w ręce trzyma bardzo malutką flagę Puerto Rico.

Carlito- Może coś do picia ?

Dragon- Nie dzięki

Carlito- Okey, co sądzisz o swojej dzisiejszej przegranej ?

Dragon- Co ? Przeciesz dzisiaj nie walczyłem…

Carlito- Ale walczysz, walczysz ze mną więc już jesteś przegrany…

Dragon- A kim ty jesteś ? Pochodzisz z jakiejś małej wysepki, która wygląda przy moim kraju jak kozi bobek ! Proporcje są mniej więcej takie- Bryan przykłada wielką pelerynę USA do małej flagi Puerto Rico, a wściekły Carlito rzuca się na przeciwnika

Tournament TLC Match

Carlito vs American Dragon

0:38- Carlito ma napad szału i brutalnie obija przeciwnika w narożniku

2:14- Cool man kontynuuje swą rzeźnie, 4 snap suplex’y.

4:56- Wreszcie Bryan wyrywa się i zamyka przeciwnika w Camel clutch, ale Carlito dociera do lin

5:45- Danielson uderza przeciwnika krzesłem i rzuca go na stół po za ringiem

6:11- Danielson jest na szczycie drabiny, ale Carlito wstaje i przewraca ją.

7:02- Danielson wkłada nogę przeciwnika w krzesło i uderza drabiną

9:58- Mimo iż Carlito kuleje to nie daje za wygraną, rzuca przeciwnikowi drabinę i uderza w nią super kickiem

10:59- Danielson zakłada boston crab, ale Carlito uwalnia się

12:32- Carlito kładzie sobie na kolanach krzesło, robi backstabber i zwycięża !

Na rampie pojawia się Rob Van Dam !

- Wiemy już kto wystąpi w Main Evencie first ever WPW ppv: Sabu, Finlay, Legend, Vampiro i Carlito ! A teraz ogłoszę nazwę ppv: Panie i panowie, chłopcy i dziewczęta, pas WPW Heavyweight zostanie przez kogoś zdobyty na ppv… Show Time ! Do zobaczenia na…

Publika- SHOW TIME !

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  25.09.2004
  • Urządzenie:  Android

edyne co mi się podoba w twym diar to świetnie prowadzona postać Vampiro, tak sobie właśnie go wyobrażam i taki właśnie on jest w Puerto Rico i Meksyku, bo w Ameryce to już nie koniecznie.

• Dołączył/a:  30.10.2007

Vaclav- Widzę że mamy podobne wyobrażenie co do Vampiro

Randy- Zapewne wolisz diary Gotix'a gdzie Tripelek jako miszcz poraz 100 i Degeneration x poraz nie wiadomo który... A jeżeli masz jakieś argumenty co by można zmienić to zedytuj posta, z chęcią się dowiem...

• Dołączył/a:  15.05.2007

Boże człowieku opanuj się... Kiedy ja ostatnio użyłem D-X w jakimś większym storyline?

Hunter jest narazie mistrzem, bo mam co do niego pewne plany. A jak ci się nie podoba to nie musisz czytać mojego diary... co za ludzie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Poleć znajomemu

Podoba Ci się Attitude Wrestling Forum? Podziel się tym ze znajomym!
  • Najnowsze posty

• Świetny Countdown. Nakręca na te ppv. Szkoda, że nie organizują już ppv w soboty bo chętnie zobaczyłbym na żywo...   Co ciekawe, w tym Countdown właśnie w 19:18 Darby wspomina o tym, że będzie to jego pierwszy main event ppv! Oznacza to, że... Bryan Danielson vs Zack Sabre Jr nie będzie kończyć tej gali! Co najmniej dziwne, ale zapewne przesuną to w takim razie do openera.  Allin vs Christian Cage w walce wieczoru może oznaczać jeszcze jedną rzecz - plotki mogą się potwierdzić i w AEW pokaże się po raz pierwszy Edge! Do tej pory chłodno podchodziłem do tych doniesień, ale sam układ karty przemawia za tym, że szykują coś wielkiego. 
    • WWE podpisało kontrakt z stacją ABEMA w Japonii, gdzie pokazywane będą gale tygodniowe i ppv (nie ma tam Network?). Keiji Muto przekazał na twitterze, że możliwa jest współpraca między NOAH i WWE w przyszłości...  Warto przypomnieć sobie, że Keiji Muto został wprowadzony do WWE Hall of Fame w tym roku, pojawił się w publiczności na Payback podczas walki Nakamura vs Rollins, a także podczas jego trasy emerytalnej, WWE pozwoliło Nakamurze wystąpić w NOAH. Vince najprawdopodobniej sprzedaje wszystkie udziały w TKO i się wycofuje, także nowe szefostwo może pozwolić poluźnić nieco politykę WWE w sprawie współpracy z innymi federacjami...    Jakby taka współpraca mogła wyglądać?
    • Rampage 29.09.2023 Walka o pasy trio to jedna z tych walk w której znamy wynik, ale i tak miło ją obejrzeć, zwłaszcza jak w ringu mamy takich weteranów jak Bracia Hardy, którzy owszem, do formy sprzed lat nie mają podbicia, natomiast ja w nich widzę taką magię, że stojąc całą walkę i nic nie robiąc, ja bym dalej się jarał, że Jeff w ringu xD Wszyscy wiedzieliśmy, że Acclaimed i Billy opuszczą te galę jako mistrzowie, nic nowego. Hardysi to bez wątpienia legendy biznesu, ale chyba na nic poważnego liczyć już nie mogą. Zresztą Rampage na otwarcie show rzadko kiedy pokazuje wejścia zawodników. A wejścia Hardysów i Acclaimed pokazali, mały detal ale jaki znaczący. Dużo się zmienia ale Swanton Jeffa nadal perfekcyjny, miło widzieć też jak technicznie rozwija się Bowens. Kingston jako mistrz Strong i ROH jest best for business, ciężko go nie lubić i nie doceniać. Romero już długi czas nie oglądałem w ringu, nigdy nie zapomnę jego tag teamu z Koslovem, nazywający się chyba Forever Hooligans. Lata świetności ROH i PWG się przypomniały. Tu wynik też był przewidziany przed rozpoczęciem walki przez sędziego. Warta obejrzenia walka, głównie ze względu na Eddiego. Technicznie mistrz ROH i Strong też nie odstaje, mimo tego że jego styl przeważający to brawler, to daje radę na obu płaszczyznach.  Righteous przedstawili się nowym fanom, okej, nic specjalnego. Shida wygrywa z Soho? Ok. Collision chyba lepiej nas podbuduje pod WrestleDream, bo Rampage troszkę mnie zawiodło walkami zamykającymi show, otwarcie było o niebo lepsze. Kingston Romero zdecydowanie MOTN, choć Shida wygrywająca w ME i to z Soho też warta docenienia mimo tego, że dywizja kobiet lata mi bardziej niż praworządność rządzącym w naszym państwie. Rampage zawsze się szybko ogląda i przyjemnie, więc jeśli dają nam takie walki jak dwie pierwsze z tego show, to całe show zlatuje elegancko.
    • Albo podczas segmentu na backu podczas wywiadu z Maxem przyjdzie Piper Niven zabierze mu siłą pas, przewiesi sobie go na swoim ramieniu, powie, że teraz jest jego tag partnerem i też jest mistrzem, bo w końcu ma pas i idą bronić.... a nie, czekaj, nie ta federacja    
  • Dodaj nową pozycję...