Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

Smackdown! 14.12.2007

Biggmac

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  21.03.2007
  • Status:  Offline

Welcome to Smackdown!

Backstage: W biurze GM siedzą Big Bad Bastards.

Edge: Jak tak sobie myśle że zaraz znów będe musiał oglądać te urocze gęby Extreme-Girls to mi niedobrze.

Snitsky: Ból....sprawić im ból a nie bawić się z nimi....

Kane: Spokój Bastardzi. Znacie mój plan na Armaggedon.

Taker: Znamy, znamy. Tylko czy panienki to łykną.

Thorn: Nie zawracaj tym sobie głowy Bad Ass. Wszystko jest już uzgodnione. Dzisiejszy Main Event utwierdzi Triple H że na Armaggedon zobaczymy piękny czysty pojedynek.

Taker: Okay. Jeśli macie jakiś plan to nasi przyjaciele uwierzą.

Edge: Są tacy łatwowierni. Nawet troche mi ich żal.

Kane: No mówi się trudno. Życie jest(spogląda na Thorna)

Thorn: Okrutne, złe i niesprawiedliwe.

Kane: Właśnie. Bastardzi jeszcze jedno.

Edge: Ta?

Kane: Oczarujcie ich dzisiaj swoją przyjazną postawą.

Edge: O w kurwe.

Kane: Tylko raz.

Taker: Niech będzie ale jak zaprosze Huntera na kawe to wyda im się chyba podejrzane.

Bastardzi śmieją wtem pukanie do drzwi.

Kane: Wejść!

Wchodzi załoga E-X.

Triple X: Cześć.

Thorn: No witamy drużyne E-X. Gotowi na dziś?

Hbk: A co to za wyjątkowy dzień?

Kane: Chcemy żeby dziś gala była zdominowana przez walki E-X i BBB.

Triple H: Podoba mi się to.

Hbk: Na początek co pronujecie?

Edge: Myśle drogi przyjacielu Shawnie, że na początek możesz poprowadzić zastępy swoich młodych przyjaciół!

Hbk: To znaczy?

Kane: Ty i młoda część E-X zmierzy się z....z kim się zmierzy?

Thorn: Nie wiem, jeszcze nie wymyśliliśmy.

Kane: W każdym razie z kimś tam się zmierzy.

Hbk: No brzmi nieźle ale nie dało by się zrobić solo meczyku dla mnie?

Kane: Puszczasz swoich pupilków samopas? No dobra. Bastardzi?

Edge: Jeśli się szybko uwiniesz to coś się znajdzie.

Triple H(klepie Shawna w plecy): Pewnie, pewnie. Sweet Chin Music i do domu,co?

Hbk: Właśnie tak.

Kane: Okay. Rozpocznijmy więc gale.

Match#1 Cody Rhodes & D.H. Smith vs Jimmy Wang Yang & Funaki

Końcówka: Cody robi bulldog na Jimmy i pinuje 1...2...shoulder up. Młody Rhodes wstaje wraz z skośnookim redneckiem, bionic elbow, irish whip i dropkick. Pin 1...2....shoulder up. Znów irish whip, tym razem Jimmy unika uderzenia i zmienia się z Funakim. Japończyk wykonuje superkick a potem leg cradle brainbuster i pinuje 1..2...kick out. Wstają Funaki chce zakręcić przeciwnikiem, jednak Cody powala go shoulderblockiem i zmienia się z Smithem. D.H. wpadan na ring aplikuje przeciwnikowi belly to belly suplex potem german suplex i arm drag. Pinuje 1..2...shoulder up w ostatniej chwili. Smith podnosi przeciwnika running powerslam i znów pin 1...2...3! Koniec walki, młodzi zawodnicy E-X odnoszą zwycięstwo.

Winners: Cody Rhodes & D.H. Smith

Backstage: Do biura GM w którym siedzi rozparty Edge wchodzi Mickie James.

Mickie: Cześć...myślałam że zastane tu Kevina.

Edge: Nie ale ja tu jestem.

Mickie: Tak, widze.

Edge: SuperSpearStar, the man who can you Edgucated.

Mickie: Nie dzięki może innym razem.

Edge: Nie dzięki? No cóż... w takim razie co bys chciała?

Mickie: Kevin obiecał mi dziś walke na Smackdown!.

Edge: Hmm....chyba faktycznie coś takiego mówił. Tylko szczegółów nie pamiętam.

Mickie: Jeśli się nie odbędzie to szkoda, ale jakoś przeżyje.

Thorn(wchodząc): Zaraz masz walke z Victorią mała Mickie.

Mickie: O hej Kevin. Zaraz mam walke? Super.

Edge: Kurwa, Thorn chciałem ją jeszcze chwile potrzymać w niepewnośći.

Thorn: Sorry, stary. (wyszczerza zęby)

Edge: Go fuck yourself. Przepraszam Mickie.

Mickie: Okay, drobiazg.

Thorn: Idziemy.

Edge: A ty jej po co?

Thorn: Zaprowadze ją na ring.

Wychodzą Edge.

Edge: Jakby mu jedna nie wystarczyła. Skurwiel(wyciąga spod biurka hustlera i z uśmiechem zaczyna go oglądać.)

Match#2 Mickie James(with Kevin Thorn) vs Victoria

Końcówka: Victoria robi swinging side slam i standing moonsault. Pinuje 1...2...kick out. Wstaje wraz z Mickie znów chce nią rzucić, ale przeciwniczka wyrywa się, wykonuje Lou Thesz press i zasypuje Victorie gradem ciosów. Podnosi Victorie wykonuje fisherman suplex i pinuje 1...2...shoulder up. Obie divy są znów na nogach i okładają się wzajemnie nagle Micie wykonuje roundhouse kick. Schodzi do pinu 1...2...3! Mała Mickie zwycięża! Dziękuje za asyste Thornowi a potem schodzi z nim do szatni. Co na to Torrie?

Winner: Mickie James

Backstage: Maria przeprowadza wywiad z Brothers of Destructions- Kanem i Undertakerem.

Maria: Hej, dziś goszcze członków najbardziej kontrowersyjnej grupy na Smackdown!

Kane: No.

Maria: Co powiecie ciekawego Waszym fanom chłopaki?

Taker: Chłopaki?

Kane: To chyba do nas. Powiedz coś miłego. Wiesz żeby młodzieżowo było.

Taker: Aha. W takim razie wszystko jest zajebiśćie super.

Kane: No i dzieciaki się cieszą.

Maria: Jesteście obecnie bardzo popularni, a na Armaggedon kibice czekają na wspólną walke BBB z E-X.

Taker: Tak.(Maria patrzy na niego pytająco) Też czekamy na walke z naszymi przyjaciółmi z...

Kane(przerywa mu): Naszymi ziomami.

Taker: Co?

Kane: Teraz się mówi z "ziomami".

Taker: W takim razie czekamy na walke z naszymi ziomami z Evolution-X.

Maria: Ee....hmmm...noo...

Kane: A tej co?

Taker: Nie wiem. Może to jakaś nowa moda?

Maria: Niee...tylko tak jakoś dziwnie się zachowujecie. Nie powinnyście być bardziej mroczni?

Taker(robiąc demonie oczy): Maria...jeśli się nie zmienisz...spoczniesz w pokoju.

Kane(chwytając Maria za gardło): Insane. Pain. Kane.(puszcza ją dziewczyna ucieka)

Bracia zaczynają się śmiać.

Match#3 Edge & Snitsky & Kevin Thorn(with Torrie) vs Shannon Moore & Jamie Noble & Domino

Końcówka: Edge próbuje założyć Edgucation na Jamie Noble, ten jednak w ostatniej chwili wyrywa się i zmienia z Domino. Edge na wstępie częstuje go spear. Pin 1...2...przerywa Moore. Edge patrzy na niego, Moore chyba dopiero teraz się zorientował co zrobił. Próbuje przepraszać Edga, jednak z ringu ściąga go Snits i zaczyna okopywać koło stolika komentatorskiego. Noble próbuje mu pomóc zatrzymuje go jednak running big boot. W tym czasie Edge podnosi Domino, reverse ddt a potem missile dropkick. Zmienia się z Thornem. Wampir spokojnie wchodzi na ring, gutbuster i pin 1...2...shoulder up. Thorn wyszczerza kły i aplikuje przeciwnikowi original sin. Schodzi do liczenia 1...2..3. Ekipa Big Bad Bastards odnosi łatwe zwycięstwo. Snitsky rzuca jeszcze każdym przeciwnikiem w schody i dopiero po tym BBB schodzą do szatni.

Winners: Edge & Snitsky & Kevin Thorn.

Backstage: Big Daddy V uderza w worek w szatni obok niego siedzi Chavo z flaszką w ręce.

Chavo: Carramba...V...po co Ty mnie....po co mnie nooo...brałeś do tej walki?

V: Trzymaj morde na kłódke. Zaraz sobie potrenujesz a później mi podziękujesz za tytuł.

Chavo: Tytuł? Jaki tytuł?

V: Mówiłem Ci już sto razy. Będziemy mistrzami teamów!

Chavo: Carramba...bo tak...tylko czemu ja?

V: A tak jakoś.

Chavo: Ja naprawdę wole siedzieć sobie i pić tequile.

V(przerywa trening): Wiesz co zrobimy?

Chavo: No co?

Big Daddy V wyrywa butele z rąk Latynosa i rozbija ją o ściane.

Chavo: Zbrodniarzu!

V: Będziesz pił tylko po treningu i po wygranej walce(śmieje się rubasznie) To powinno być dla Ciebie motywacją.

Chavo przez chwile siedzie załamany, potem jednak zaczyna kopać w worek.

Match#4 Umaga(with Armando Estrada) vs Finlay.

Końcówka: Umaga powala superkickiem reprezentanta ECW, potem odbija się od lin i Irlandczyk dostaje potężny leg drop. Pin 1...2..kick out. Obaj zawodnicy wstają. Finlay wykonuje low dropkick, Umaga pada na kolana i przyjmuje running big boota. Finlay zakłada boston crab! Samoańczyk ma problemy z uwolnieniem się. Jest jednak silniejszy i udaje mu się doczołgać do lin. Finaly musi puścić chwyt nie omieszkał jednak kopnąć Umagi w twarz. To rozwścieczyło US Champa. Wstał i zaryczał straszliwie i wskazał Finlaya. Irlandczyk uśmiechnął się tylko pobłażliwie. Chciał zaatakować ale znów dostał superkick a potem second rope double foot stomp! Tego ciosu nie widzieliśmy dotychczas w repertuarze Umaga, a widać że sprawił Finalyowi dużo bólu. Umaga pinuje 1..2...shoulder up. Umaga prezentuje kibicom swój morderczy kciuk, podnosi Finlaya, i wbija mu samoan spike. Irlandczyk pada na ring Umaga patrzy na niego potem patrzy na top rope. Decyduje się na drugie rozwiązanie i Finlay dostaje jeszcze wild samoan splash. Umaga spokojnie pinuje 1...2...3. Kolejna wygrana walka i to przed samym Armaggedonem. Czy William Regal ma jakiekolwiek szanse z tym potworem?

Winner: Umaga

Backstage: Triple H i Hbk przechadzają się korytarzem.

Hbk: Coś tu jest nie tak, stary.

Triple H: Niby czemu? Bastardzi w końcu okazali szacunek najlepszej stajni w WWE!

Hbk: Tak nagle ich naszło, co?

Triple H: Histeryzujesz, stary. Zobaczysz na Armaggedon odbędzie się wspaniały, wspaniały match.

Hbk: Z tym że nadal nie wiemy kto będzie partnerem Ortona.

Triple H: Kane obiecał mi to dziś wyjawić.

Hbk: Czuje tu jakiś podstęp...oni coś kombinują.

Przed nimi pojawia się Edge.

Edge: Wszędzie Was szukałem.

Hbk: Po co?

Edge: Zaraz walczysz. Tak jak chciałeś.

Triple H: Widzisz. Oni załatwiają Ci walke a Ty marudzisz.

Edge: Coś nie tak z naszą galą Shawn? Powiedz co nie gra postaramy się to zmienić.

Hbk: Wszystko jest okay.

Edge: Świetnie. Chodźmy więc, Twój przeciwnik już czeka.

Match#5 Hbk(with Triple H & Edge) vs Deuce(with Cherry)

Końcówka: Deuce odbija Shawna od lin i wykonuje cutter. Pinuje 1...2..kick out. Rozpoczyna się wymiana ciosów, Deuce próbuje zrobić suplex, Shawn odpycha go i częstuje kilkoma backhand chopsami a potem atomic dropem. Deuce upada więc Shawn wskakuje na top rope i wykonuje swój popisowy diving elbow drop. Nie schodzi jednak do pinu tylko czeka aż przeciwnik się podniesie. Deuce w końcu wstaje, Sweet Chin Music i dopiero teraz pin 1...2..3.

Po meczu Shawn odbiera gratulacje od Triple H i Edga. Ten drugi zaprasza też ich na ważną rozmowe.

Winner: Hbk

Backstage: Jesteśmy w gabinecie GM. Są obecni wszyscy zawodnicy BBB i E-X.

Hbk: Pora chyba żebyśmy się dowiedzieli kto będzie czwartym uczestnikiem ME na Armaggedon.

Kane: Właśnie po to tu jesteśmy.

Triple H: Świetnie. Więc kto to będzie?

Taker: Ja.

Chwila ciszy, Evolution-X patrzy po sobie niepewnie.

Kane: Coś nie tak?

Triple H: W sumie...

Hbk: W sumie coś nie tak!

Kane: Nie rozumiem. Dlaczego Undertaker nie może uczestniczyć w tej walce?

Hbk: Bo jest jednym z Was. Coś mi się nie chce wierzyć że będziecie walczyć przeciwko sobie.

Edge: Ranisz nasze serca, Shawn.

Triple H: Faktycznie to dosyć dziwnie wygląda...

Kane: Nie ufacie nam?

Hbk: Nie.

Triple H : Tak.

Taker: No więc?

Triple H: Przecież też chcecie stworzyć świetne widowisko na Armaggedon, czy tak?

Kane: Naturalnie!

Triple H: Więc po co mieliby nas oszukać Shawn?

Hbk: Coś tu nie gra...

Thorn: Myśle że jest coś co przekona naszych kompanów z E-X że BBB nic nie kombinują.

Hbk: Co takiego?

Thorn(z tajemniczym uśmiechem): Dzisiejszy main event.

Triple H: To znaczy?

Kane: Triple H & Undertaker vs Great Khali....

Taker: ...i Kane!

Hbk: Serio?

Kane: Serio.

Taker: Gotowi?

Chór głosów: Tak!

Match#6 WWE Champion Triple H & Undertaker vs Great Khali & WH Champion Kane

Przy ringu stały ekipy BBB i E-X.

Końcówka: Kane i Taker walczyli ze sobą jak wrogowie, nie zaś jak członkowie jednego teamu.

Właśnie oni są na ringu, Kane próbuje chwycić Takera do chokeslam ten jednak unika, wykonuje reverse sto, leg drop a potem zakłada triangle choke. Kane wije się w uchwycie, udaje mu sięgnąć lin a zaraz potem zmienić z Khalim. Olbrzymi Hindus wkracza na ring, a Taker zmienia się z Triplem. Mistrz WWE patrzy w oczy olbrzyma i zaczyna z nim brawlować. H jest szybszy unika ciosów przeciwnika, popełnia jednak błąd próbując zrobić irish whip. To Khali nim zakręca i serwuje big boot a potem big leg drop i pin. 1...2..przerywa Phenom! Sędzia wygania go z ringu w tym czasie Game pozbierał się i wstał. Khali groził Takerowi, a gdy się odwrócił H poczęstował go high knee strike. Khali zatoczył się do własnego narożnika gdzie w plecy klepnął go Kane. BRM wpada na ring i chlotheslinem powala Króla Królów. Słyszymy jak Taker krzyczy"zmiania, zmiana!". Triple H unika więc nacierającego Kane i klepie w wyciągnięta dłoń Bad Assa. Undertaker wpada na ring i powala brata potężnym running big bootem. Czeka aż wstanie i robi na nim Tombstone Piledriver! Pinuje 1...2...3! Niesamowite! W tym czasie gaśnie światło......po chwili się zapala. Kane już powoli staje, na ringu są zaś wszyscy zawodnicy z obu ekip.

Taker: Myśle, że teraz rozwialiśmy Wasze wątpliwości,co?(przyjacielsko klepie Game w plecy)

Triple H: Myśle że tak.

Hbk: Tak no teraz to nie wypada chyba mieć obiekcji.

Kane: W takim razie na Armaggedon zobaczymy....?

Triple H : Mistrza WWE Triple H i Mistrza Wagi Ciężkiej Kane w starciu przeciwko Randy Ortonowi i Undertakerowi!

Wszyscy zawodnicy ściskają sobie dłonie i tauntują! Co za niesamowita noc!

Backstage: Przenosimy się do szatni gdzie Jesse rozmawia z ....Kanem? Jak to możliwe?

Jesse: Dobra robota, funfel. Bastardy obiecały że za tom fuche bedom mieć u nas dług. Fajno nie?

Zdejmuje maske Kane'owi..ukazuje się twarz Festusa! A więc Big Bad Bastards upozorowali całą walke! Co nas czeka na Armaggedon?!

Smackdown! schodzi z anteny.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  25.09.2004
  • Urządzenie:  Android

Na prawdę świetna gala, fakt - nie którzy będą marudzić że cały backstage to BBB i E-X, ale ja pomaudze tylko połowicznie z powodu E -X. Segmenty mnie rozwaliły, zwłaszcza ten:

Maria: Co powiecie ciekawego Waszym fanom chłopaki?

Taker: Chłopaki?

Kane: To chyba do nas. Powiedz coś miłego. Wiesz żeby młodzieżowo było.

Taker: Aha. W takim razie wszystko jest zajebiśćie super.

Kane: No i dzieciaki się cieszą.

Maria: Jesteście obecnie bardzo popularni, a na Armaggedon kibice czekają na wspólną walke BBB z E-X.

Taker: Tak.(Maria patrzy na niego pytająco) Też czekamy na walke z naszymi przyjaciółmi z...

Kane(przerywa mu): Naszymi ziomami.

Taker: Co?

Kane: Teraz się mówi z "ziomami".

Taker: W takim razie czekamy na walke z naszymi ziomami z Evolution-X.

:lol: :lol: :lol:

• Dołączył/a:  29.01.2007
  • Urządzenie:  Windows

Musze przyznac ze ostatnio bardzo zaniedbalem wwe fantasy i jest to moja pierwsza lektura od bardzo dlugiego czasu. Musze przyznac że smackdown podoba mi sie najbardziej i bardzo chetnie go czytam.

• Dołączył/a:  11.02.2005

Edge: Jakby mu jedna nie wystarczyła. Skurwiel(wyciąga spod biurka hustlera i z uśmiechem zaczyna go oglądać.)

masz fantazje :lol:

• Dołączył/a:  13.08.2007

Gala zaczepista !! :D Super segmenty zajebioza ;]

• Dołączył/a:  13.04.2005
  • Urządzenie:  Windows

segmenty jak zawsze bardzo udane, podoba mi się świetne wykorzystanie Edge'a:) no a patent z Festusem przebranym za Kane'a i wogóle całym planem BBB przedni. Ale wszyscy wiedzą, że E-X zmiażdży BBB w pierwszej okazji hehe :P