Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWC SHOW #29

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Do biura wchodzą Shelley i Aries w asyście Dusty Rhodesa, który pyta o co chodzi. Heyman mówi, że skoro Shelley i Aries maja walczyć na gali Anything Goes w walce czterech na trzech to dziś stoczą walkę o pasy tag team, do których wygrali title shot! Dusty Rhodes odpowiedział, że jego tag team z całą przyjemnością rozprawi się z Londonem i Kendrickem!

Styles: Witamy na gali numer 29!

JBL: Mam nadzieję, że Shelley i Aries wygrają te pasy. Nie oszukujmy się... London i Kendrick są słabi!

Styles: Ja liczę na to, że będzie to wspaniała walka!

JBL: Wspaniała walka to będzie dzisiejszy mecz pomiędzy Sheltonem Benjaminem a Jackem Evansem!

Styles: O tak! A walka tag teamów już teraz!

Tag Team Title Match: London & Kendrick vs Shelley & Aries

Końcówka: W ringu walczy Kendrick i Shelley, który ma przewagę nad swym rywalem. Kendrick zdołał zmienić się z Londonem, który odrazu atakuje Shelleya dropkickem. Shelley wpada do narożnika, gdzie Aries zmienia się z nim. London tego nie zauważył i nadal atakował Shelleya. Aries wykorzystał chwilę nieuwagi Londona, podbiegł go z tyłu, zrobił roll-up i spinował Londona! Shelley i Aries nowymi mistrzami Tag Team!

Winners: Shelley & Aries

Nowi mistrzowie tag team świętują w ringu, a Dusty Rhodes mówi: "Dzisiaj moja ekipa zrobiła pierwszy krok, by rozdawać karty w tej federacji. Nie spoczniemy dopóki nie będziemy mieli wszystkich pasów WWC!"

Wywiad z Elijahem Burkiem, który ma odpowiedzieć na wyzwanie Killingsa, który zaproponował walkę na Anything Goes. Burke mówi: "Musiałbym być strasznym głupcem, żeby zrezygnować z tej walki. Możliwość rozwalenia ciebei o stół lub obijanie ciebie kijem baseballowym... już nie mogę się tego doczekać!" Nagle przenosimy się na ring, a tam już na krześle siedzi sobie Killings, który odpowiada: "Świetnie! Wiem o tym, że twoi dwaj przyjaciele - Ruckus i Sabian będą ci pomagać. Dlatego dla nich przygotowałem niespodziankę, ale nie mogę powiedzieć o co chodzi, bo to by nie była niespodzianka. Na poprzedniej gali pokonałem Ruckusa, teraz czas na Sabiana!" Gdy Sabian wszedł już na ring Killings dodał: "Zapomniałem powiedzieć, że jest to NO-DQ Match."

No DQ Match: Ron Killings vs Sabian

Gdy zabrzmiał gong, Killings odrazu rzucił mikrofonem w twarz Sabiana, poczym wstanął, wziął krzesło i kilkakrotnie uderzył nim swego rywala. Killings wykonał Truth Conviction, poczym spinował Sabiana. Na ring wbiegł Burke, ale Killings zdążył ucieć.

Winner: Ron Killings

Na backstage'u widzimy jak Delirious przygląda się swojemu pasowi, a w ręce trzyma kartkę z wypisanymi rywlami na Anything Goes. Nagle podchodzi do niego jeden z rywali - El Generico, a Delirious wstaje i zaczyna wypytywać dlaczego ten wpisał się na listę. El Generico odpowiedział, że chodzi o Monty Browna, który również jest w tej walce. Obydwaj podają sobie ręce, a El Generico przypomina, że dzisiaj mają walkę.

Wywiad z Jimmy Rave'em, który przypomina wydarzenia z początku WWC, kiedy to bardzo chciał się zmierzyć z Chrisem Hero, a ten go tak bardzo unikał, aż w końcu zostali tag teamem. Rave jest bardzo zaskoczony z faktu, że Hero teraz sam wyzwał go na walkę skoro jest tchórzem. Wtedy podszedł Hero i powiedział: "Nie chciałem z tobą walczyć, bo jesteś słaby, a ja miałem wyższe cele, których mnie pozbawiłeś. Później byliśmy kumplami, a gdy straciliśmy pasy Tag Team chiałem, aby każdy z nas poszedł swoją stroną. Ty za cholerę nie chciałeś się na to zgodzić to na Anything Goes wbije ci do głowy, że mam ciebie już dość!"

Tag team match: Delirious & El Generico vs Monty Brown & Gregory Helms

Końcówka: El Generico i Delirious od początku wypracowali sobie przewagę nad Helmsem, który nie potrafił nawet zmienić się z Brownem. Gdy w ringu był El Generico, Helms wreszcie zebrał siły i skontrował jego ataki. Zaczął się czołgać do narożnika, ale za nim tam dotarł, Brown sam wszedł na ring, sędzia próbował go wygonić, ale Brown podszedł do Helmsa, podniósł go i wykonał Alpha Bomb. W tym czasie El Generico zmienił się z Deliriousem, a mistrz Attitude odrazu spinował Helmsa.

Winners: Delirious & El Generico

CM Punk, Vampiro i Jack Evans siedzą w szatni i rozmawiają na temat walki na Anything Goes. Wtedy podchodzą do nich Shelton Benjamin i Homicide, a Shelton mówi: "Akurat przechodziliśmy i usłyszeliśmy o czym mówicie. Powiem jedno - nas jest czterech, was jest trzech. Poza tym my jesteśmy silną ekipą. W dodatku mamy Dusty Rhodesa, a więc już jest 5 na 3. Lepiej zrezygnuje, bo szkoda nam czasu na takie łamagi jak wy!" Wtedy CM Punk, Vampiro i Evans rzucają się na Benjamina i Homicide'a. Aby rodzielić wszystkich potrzebna była interwencja ochrony.

Styles: To będzie wspaniały main event na Anything Goes!

JBL: Nie wiem czy taki wspaniały, ale Shelton Benjamin z pewnością podnosi rangę tej walki!

Styles: Nie myślałeś o tym, by zostać managerem Benjamina?

JBL: Nie. Gdybym odszedł od stołu komentatorskiego, a ty sam komentował byś gale to ludzie musieli by wyłączać głos, bo kto by tego słuchał. A ja ich przed tym chornię.

Match: Shelton Benjamin vs Jack Evans

Końcówka: Gdy Shelton próbuje wykonać Clothesline, Evans wykonuje unik, a dostaje sędzia. Natychmiast na ring wbiegają Aries, Shelley oraz Homicide i kopią Evansa. Na pomoc swojemu koledze ruszają Vampiro i CM Punk, ale było ich zbyt mało by pokonać czwórkę rywali. Wtedy na ring wpadł Roderick Strong. Zrzucił z ringu Shelleya, Ariesa i Homicide, a Shelton dostał Powerbom over the Knee.

Winner: no contest

Strong wziął mikrofon i powiedział: "Shelton Benjamin chyba zapomniał, że to jeszcze ja nadal jestem pretendentem do pasu WWC i mam w kontraktcie walkę z CM Punkiem. Jednak aby ci to udowodnić załatwiłem nam walkę na Anything Goes! Jeśli mnie pokonasz to rezygnuje z walki z CM Punkiem. Jeśli ja wygram... to znaczy, że ty będziesz już martwy!"

I oczywiście plakat na koniec: :)

http://img527.imageshack.us/img527/874/wwc30bm6.png

Zapraszam do komentowania!

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• Elliott

1

• Falcony

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

WoW. Gala jak zwykle super, czekam na więcej !

8827320924727884526505.gif

• Reputacja:   1

Gala dobra, trochę jednak słabsza od poprzednich. Mniej tak zaskakujących momentów bło, no i liczyłem na jakiś segment z Heymanem. Ale za to Anytjing goes zapowiada się przesmacznie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 597 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Czyli mamy dalej oglądać LA Knight / Drew McIntyre co zaczęło się jeszcze przed Royal Rumble ? To ja chyba podziękuję za dalsze oglądanie 😅
    • MattDevitto
      Podobno Alexa może się też pojawić, bo ma być na backu...
    • MattDevitto
      Ospreay 2.0 odblokował się w New Japan
    • MattDevitto
    • CzaQ
      To i ja się podzielę przewidywaniami, bo gala już jutro (albo się odbyła faktycznie te 4 dni temu i Jeffo z Mattem robią mnie w chuja  ).   Niewidzialny (c) vs. aRKOdiusz Tańcula Kolega wyżej przedstawił typy bukmacherskie, ale jak dla mnie... na bank wygra Orton. Nie, nie zdobędzie tytułu - po prostu dojdzie do DQ.  Cena zacznie heelować i pokaże dalej część swojego gimmicku "psujemy wrestling" i po prostu coś odwali i zachowa tytuł, a karawana jedzie dalej.  Najgorsze jest to, że walka Joshuy z Blondasem była mizerna - można rzecz, że chyba wiek dopadł Jasia, więc skoro z takim ringowym tuzem jak Homelander nie złapał flow i nie zrobił dobrego pojedynku to tym bardziej ze średnim Randallkiem nic ciekawego nie zrobi mimo tego, że znają się jak łyse konie. W końcu walczyli już 2137 razy.  TYP : RANDY ORTON   Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch: Beczka wraca, teraz heeluje. Nie wiem ile seksowna Liryczna ma już pas, ale Linczowa nie wróciła żeby go nie zdobyć. Ba, pewnie będzie chciała zaliczyć wszystkie nowe pasy kobiet, a ten jest pierwszy z nowych w jej zasięgu.  TYP : BECKY (swoją drogą fajny film, szkoda, że dwójkę skopcili)   Pat McAfee vs. Gunther: Mogą zaskoczyć. Pat zadziwiająco dobrze odnajduje się w ringu, a Walter to Walt... Gunther Może wyjść przyjemne widowisko. Tyle, że z pierwszym zdaniem, że mogą zaskoczyć miałem na myśli też wynik. Wygrana antywirusa to głupota, ale to je WWE tego nie pomalujesz - nie takie rzeczy się odwalały, a Guntha może pójść w dalszą frustrację. Więc albo to będzie zaskok albo squash w wykonaniu akwarelisty. Na szczęście w komentatorce jest jeszcze niepokonany Michael Cole, który może pomścić kolegę po fachu TYP : KIJ WIE   Jacob Fatu (c) vs. LA Knight vs. Damian Priest vs. Drew McIntyre: Grubas jest zbyt świeżym mistrzem żeby to przegrać. Jedynie może mu przeszkodzić zazdrosny Sikacz, ale to byłaby za gruba sprawa na zwykły Backlash. Myślę, że spokojnie to ugra Jakubek jednak zawsze istnieje procent szansy na zmianę mistrza. Dojdzie do roszad po tej gali z feudami.  Mamy 2 face'ów i 2 heeli, więc naturalnie gdzieś się poprztykają i Rycerz zajmie się Księdzem bądź DREWnianym, a da majstrowi spokój. Bardziej pasuje mi tu zestawienie Fatu/Drew choć obaj są heelami jednak bez sensu byłoby dawać title shota Biskupowi po przegranej na WM.  Co do walki - spoko. 4 chłopa o różnej jakości ringowej, ale chaos zasłoni braki oraz dostarczy rozrywki. Nie zapominajmy, że to NO DQ.  TYP : JAKUB GRUBASU     Dominik Mysterio (c) vs. Penta: Podobna sytuacja jak w walce wyżej. Świeży mistrz i zazdrosny kolega ze stajni. Czy tu będzie inaczej? Penta nadaje się na mistrza, ale chyba za wcześnie. Jednak walka powinna wyjść git.    0 hajpu, więc można tylko pozytywnie się rozczarować  Udanej gali  
  • Dodaj nową pozycję...