Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWC SHOW #29

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Do biura wchodzą Shelley i Aries w asyście Dusty Rhodesa, który pyta o co chodzi. Heyman mówi, że skoro Shelley i Aries maja walczyć na gali Anything Goes w walce czterech na trzech to dziś stoczą walkę o pasy tag team, do których wygrali title shot! Dusty Rhodes odpowiedział, że jego tag team z całą przyjemnością rozprawi się z Londonem i Kendrickem!

Styles: Witamy na gali numer 29!

JBL: Mam nadzieję, że Shelley i Aries wygrają te pasy. Nie oszukujmy się... London i Kendrick są słabi!

Styles: Ja liczę na to, że będzie to wspaniała walka!

JBL: Wspaniała walka to będzie dzisiejszy mecz pomiędzy Sheltonem Benjaminem a Jackem Evansem!

Styles: O tak! A walka tag teamów już teraz!

Tag Team Title Match: London & Kendrick vs Shelley & Aries

Końcówka: W ringu walczy Kendrick i Shelley, który ma przewagę nad swym rywalem. Kendrick zdołał zmienić się z Londonem, który odrazu atakuje Shelleya dropkickem. Shelley wpada do narożnika, gdzie Aries zmienia się z nim. London tego nie zauważył i nadal atakował Shelleya. Aries wykorzystał chwilę nieuwagi Londona, podbiegł go z tyłu, zrobił roll-up i spinował Londona! Shelley i Aries nowymi mistrzami Tag Team!

Winners: Shelley & Aries

Nowi mistrzowie tag team świętują w ringu, a Dusty Rhodes mówi: "Dzisiaj moja ekipa zrobiła pierwszy krok, by rozdawać karty w tej federacji. Nie spoczniemy dopóki nie będziemy mieli wszystkich pasów WWC!"

Wywiad z Elijahem Burkiem, który ma odpowiedzieć na wyzwanie Killingsa, który zaproponował walkę na Anything Goes. Burke mówi: "Musiałbym być strasznym głupcem, żeby zrezygnować z tej walki. Możliwość rozwalenia ciebei o stół lub obijanie ciebie kijem baseballowym... już nie mogę się tego doczekać!" Nagle przenosimy się na ring, a tam już na krześle siedzi sobie Killings, który odpowiada: "Świetnie! Wiem o tym, że twoi dwaj przyjaciele - Ruckus i Sabian będą ci pomagać. Dlatego dla nich przygotowałem niespodziankę, ale nie mogę powiedzieć o co chodzi, bo to by nie była niespodzianka. Na poprzedniej gali pokonałem Ruckusa, teraz czas na Sabiana!" Gdy Sabian wszedł już na ring Killings dodał: "Zapomniałem powiedzieć, że jest to NO-DQ Match."

No DQ Match: Ron Killings vs Sabian

Gdy zabrzmiał gong, Killings odrazu rzucił mikrofonem w twarz Sabiana, poczym wstanął, wziął krzesło i kilkakrotnie uderzył nim swego rywala. Killings wykonał Truth Conviction, poczym spinował Sabiana. Na ring wbiegł Burke, ale Killings zdążył ucieć.

Winner: Ron Killings

Na backstage'u widzimy jak Delirious przygląda się swojemu pasowi, a w ręce trzyma kartkę z wypisanymi rywlami na Anything Goes. Nagle podchodzi do niego jeden z rywali - El Generico, a Delirious wstaje i zaczyna wypytywać dlaczego ten wpisał się na listę. El Generico odpowiedział, że chodzi o Monty Browna, który również jest w tej walce. Obydwaj podają sobie ręce, a El Generico przypomina, że dzisiaj mają walkę.

Wywiad z Jimmy Rave'em, który przypomina wydarzenia z początku WWC, kiedy to bardzo chciał się zmierzyć z Chrisem Hero, a ten go tak bardzo unikał, aż w końcu zostali tag teamem. Rave jest bardzo zaskoczony z faktu, że Hero teraz sam wyzwał go na walkę skoro jest tchórzem. Wtedy podszedł Hero i powiedział: "Nie chciałem z tobą walczyć, bo jesteś słaby, a ja miałem wyższe cele, których mnie pozbawiłeś. Później byliśmy kumplami, a gdy straciliśmy pasy Tag Team chiałem, aby każdy z nas poszedł swoją stroną. Ty za cholerę nie chciałeś się na to zgodzić to na Anything Goes wbije ci do głowy, że mam ciebie już dość!"

Tag team match: Delirious & El Generico vs Monty Brown & Gregory Helms

Końcówka: El Generico i Delirious od początku wypracowali sobie przewagę nad Helmsem, który nie potrafił nawet zmienić się z Brownem. Gdy w ringu był El Generico, Helms wreszcie zebrał siły i skontrował jego ataki. Zaczął się czołgać do narożnika, ale za nim tam dotarł, Brown sam wszedł na ring, sędzia próbował go wygonić, ale Brown podszedł do Helmsa, podniósł go i wykonał Alpha Bomb. W tym czasie El Generico zmienił się z Deliriousem, a mistrz Attitude odrazu spinował Helmsa.

Winners: Delirious & El Generico

CM Punk, Vampiro i Jack Evans siedzą w szatni i rozmawiają na temat walki na Anything Goes. Wtedy podchodzą do nich Shelton Benjamin i Homicide, a Shelton mówi: "Akurat przechodziliśmy i usłyszeliśmy o czym mówicie. Powiem jedno - nas jest czterech, was jest trzech. Poza tym my jesteśmy silną ekipą. W dodatku mamy Dusty Rhodesa, a więc już jest 5 na 3. Lepiej zrezygnuje, bo szkoda nam czasu na takie łamagi jak wy!" Wtedy CM Punk, Vampiro i Evans rzucają się na Benjamina i Homicide'a. Aby rodzielić wszystkich potrzebna była interwencja ochrony.

Styles: To będzie wspaniały main event na Anything Goes!

JBL: Nie wiem czy taki wspaniały, ale Shelton Benjamin z pewnością podnosi rangę tej walki!

Styles: Nie myślałeś o tym, by zostać managerem Benjamina?

JBL: Nie. Gdybym odszedł od stołu komentatorskiego, a ty sam komentował byś gale to ludzie musieli by wyłączać głos, bo kto by tego słuchał. A ja ich przed tym chornię.

Match: Shelton Benjamin vs Jack Evans

Końcówka: Gdy Shelton próbuje wykonać Clothesline, Evans wykonuje unik, a dostaje sędzia. Natychmiast na ring wbiegają Aries, Shelley oraz Homicide i kopią Evansa. Na pomoc swojemu koledze ruszają Vampiro i CM Punk, ale było ich zbyt mało by pokonać czwórkę rywali. Wtedy na ring wpadł Roderick Strong. Zrzucił z ringu Shelleya, Ariesa i Homicide, a Shelton dostał Powerbom over the Knee.

Winner: no contest

Strong wziął mikrofon i powiedział: "Shelton Benjamin chyba zapomniał, że to jeszcze ja nadal jestem pretendentem do pasu WWC i mam w kontraktcie walkę z CM Punkiem. Jednak aby ci to udowodnić załatwiłem nam walkę na Anything Goes! Jeśli mnie pokonasz to rezygnuje z walki z CM Punkiem. Jeśli ja wygram... to znaczy, że ty będziesz już martwy!"

I oczywiście plakat na koniec: :)

http://img527.imageshack.us/img527/874/wwc30bm6.png

Zapraszam do komentowania!

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• Elliott

1

• Falcony

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

WoW. Gala jak zwykle super, czekam na więcej !

8827320924727884526505.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Gala dobra, trochę jednak słabsza od poprzednich. Mniej tak zaskakujących momentów bło, no i liczyłem na jakiś segment z Heymanem. Ale za to Anytjing goes zapowiada się przesmacznie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...