Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania 42

Dyskusje, spekulacje, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   718
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Włączyłem, mało widziałem - przewijałem, ale jak już coś widziałem to było to biedne jak studentka, która musi popuszczać szpary za kasę żeby się utrzymać, bo nie ma na jedzenie i rachunki. 

• Haha 4
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   291
  • Styl:  BGZ

World Ads Entertainment rozwaliło mnie przez techniczny nokaut (TKO) przeszkadzając mi co jakieś pół godziny do 45 minut oglądać reklamy przerywnikami z walkami. Odliczenie McIntyre na stole z kamerą wycelowaną w logo SlimJim zamiast Fatu mówi samo za siebie. Raczej pod tym względem będzie tylko gorzej i wkrótce będą posuwać się do sponsorowanych mistrzostw, gal, turniejów itd i Orton oraz Rhodes będą walczyć o SlimJim championship na SlimJim Rumble. :cena:

Siadł mi tutaj tylko main event. Poza jakimś dżejrolem i magafim był to dobrze psychologicznie rozegrany match. Przejście Rhodesa na złą stronę mocy jest coraz bardziej teasowane. Super wychodziło mu małpowanie markowych movesów Randalla. Tak obfity bleeding chyba był dziełem przypadku? Albo polecieli za bardzo? Widać było, że Randy był wycierany ręcznikiem przez sędziego w jednym momencie. Cody z kolei wyglądał tragicznie po tym punt kicku...

W każdym razie tutaj chce się kontynuacji i widać, że Ortona na koniec całkiem wciągnęły głosy. Sprzedanie RKO Patowi powinno wypisać go z tego zestawienia. Nie mogę się doczekać na reklamy tzn rewanż. 

Edytowane przez DarthVader

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

• Reputacja:   1 496

56 minut temu, CzaQ napisał(a):

Włączyłem, mało widziałem

Mało widziałeś, bo było mało wrestlingu kolego:diabel:

• Lubię to 2

yes.jpg.84f9338a32d4393e856fdc9bf3231bc8.jpg

• Reputacja:   1 041

• Reputacja:   145
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Jasny

Pamiętam jaki był entuzjazm jak TKO przejęło W i wyjebali Vince’a, Nosacz został szefem kreatywnych, NXT pod jego batuta było zajebiste, co mogło pójść nie tak? No właśnie wszystko poszło nie tak, wrestling jest prosty - budujesz postać, sprzedajesz ją fanom, piszesz LOGICZNE story, sprzedajesz story w walce. WM 40 i finish the story to był peak, od tamtego czasu równia pochyła i zjazd w dół. Niby niespodzianki, ale wszystko przewidywalne. Ostatnim World Championem którego oglądało się dobrze był Priest. Potem wszystko przewidywalne. Ale spokojnie Monday Night to znowu Nowa Era. Czas przerzucić się chyba na coś innego, człowiek ogląda to z przyzwyczajenia, nie ma oczekiwań a i tak czuje że stracił czas po oglądaniu. Jest tu jakiś psycholog od uzależnień? Muszę się chyba zgłosić i zostawić ten syf. 

3 najgroźniejsze litery w sportowej rozrywce? T-K-O. 

• Lubię to 4

• Reputacja:   1 448

remember-when-a-match-at-mania-used-to-g

Upokarzające dla zawodników i zawodniczek, i fanów oglądających na arenie, czy przed monitorami.

Druga noc w obrazku:

HGRSwqtWQAAYcsr?format=jpg&name=small

Mam nadzieję, że Oba nie będzie podkładany, ale moje obawy znacząco wzrosły po tym, co zobaczyłem.

• Lubię to 1

LQM.png

• Reputacja:   442

Night 1

1. The Vision (Logan Paul and Austin Theory) and IShowSpeed (with Paul Heyman) vs. The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso) and LA Knight - chujowy opener. Ringowo nic ciekawego, bookingowo także, a na dokładkę miałem wrażenie, że wszystko kręci się tam dookoła Speeda, gdzie tego typu celebryta powinien być tylko dodatkiem. Słabe rozpoczęcie pierwszego dnia.

P.S. Rozpierdala mnie pokazywanie przez kamerzystów jakichś "niby znanych" (mi typ nic nie mówi) pajaców, którzy popisują się przed kamerą, że potrafią wyzerować browar na raz:oczy: Szkoda, że jeszcze nie pokazał, że ma już włosy na jajach.

2. Jacob Fatu vs. Drew McIntyre - taki tam średniaczek, bez większych fajerwerków (jeden dobry bump), z plastikowym hardkorem made in WWE. Mocno rozpisali obu i Jakub Grubasu zdobywa cenną wygraną, która ładnie go wypromuje. Co do samej walki, to typowa jednorazówka, o której nie będę pamiętał za tydzień.

3. The Irresistible Forces (Nia Jax and Lash Legend) (c) vs. Charlotte Flair and Alexa Bliss vs. Bayley and Lyra Valkyria vs. The Bella Twins (Brie Bella and Nikki Bella) - fajne klamoty Alki i Flary (motyl i ćma). Dawno nie widziałem Jaxowej, ale chyba trochę zrzuciła z wagi (wygląda jakoś korzystniej). Zgodnie z zapowiedziami - ruchawica wróciła (męska szatnia już otwiera szampany i kupuje Viagrę), zobaczymy co pokaże w ringu.
Kobiety jak zwykle nie zawodzą. Dobra, dynamiczna walka, pełna zmian przewag, kontr i pozytywnego chaosu w ringu. Jak dla mnie to było trochę zbyt krótko (zaczęły się rozkręcać i musiały już kończyć) i mogli jednak dorzucić trochę więcej kick out'ów pod koniec. Tak, czy siak - pierwsza niezła walka tego wieczoru. Co do Paige - to dowiozła. Wyglądała całkiem nieźle w ringu i nie było po niej widać rdzy. 

4. AJ Lee (c) vs. Becky Lynch - solidna walka, chyba stosunkowo najlepsza z dotychczasowych tej dwójki. Cały czas Panie wymieniały się przewagami, było sporo ładnych kontr i ogólnie nie było tam za wiele przestojów. Ponownie wydawało mi się, że nie dali im odpowiedniej ilości czasu, bo dość szybko musiały podejść do lądowania. Finisz typowo w stylu Linczującej, która w końcu zdobywa wygraną nad Brucem Lee, a małej przez to niewiele ubywa (bo przegrywa po kancie). Całkiem przyjemna waleczka.

5. Seth Rollins vs. Gunther - bardzo nierówna walka. Mocno zamulająca jak ją prowadził Szkop (a to ci niespodzianka...) i nabierająca wiatru w żagle, kiedy do głosu dochodził Setny. Przez to walka miała swoje momenty, ale jako całość, nie była tak dobra, jak mogłaby być. Rollek i tak wyciągnął z Gutka tyle ile się dało, przez co było całkiem spoko (choć jednak bez fajerwerków). Finał taki jaki był do przewidzenia - wraca Bronisław i przeszkadza Rollnikowi w wygranej, przez co Szkop ma swoje zwycięstwo, a Fucker Rudej - kontynuację feudu z Vision. Mam mieszane uczucia co do tego starcia - niby było ok, ale nie do końca.

6. Stephanie Vaquer (c) vs. Liv Morgan - dziwnie umalowali Livkę. Wyglądała niepodobnie do siebie i ogólnie słabo "z twarzy" jak na swoje możliwości. Sama walka za krótka i bez większych fajerwerków, zwłaszcza jak na tak dobry skład. Ponownie nie dali dziewczynom tyle czasu żeby mogły się porządnie rozkręcić. Sam booking bez rewelacji, nie było tam nic co by mi na dłużej zapadło w pamięć (no, może poza dupskiem Faquerki i fajnym wdziankiem Roksy), no i finisz też sztampowy (Stefa zajmuje się JD, przez co się rozprasza, a Morganka to wykorzystuje i ją upierdala). Spodziewałem się więcej po tym zestawieniu.

7. Segment z Ceną i Bi-Anką. Wyjaśniło się dlaczego Montez tak zapuścił bebzun. Po prostu solidaryzuje się z żoną, która nie stosowała Calgonu i wywaliło jej bęben:diabel: No to Belerka zamiast leczyć palura podczas rozbratu z WWE, bawiła się w CPN i pozwalała Fordziakowi tankować do pełna. Za prędko jej nie zobaczymy. Szkoda, bo to jednak ścisła topka u babek w W.

8. Cody Rhodes (c) vs. Randy Orton (with Pat McAfee) - ależ chujnia w main evencie. Kodeusz przez 90% czasu wycierał sobie buty Randalem, żeby finalnie... wygrać:oczy: Był idealny moment żeby turnować Homelandera, dominował, nie mógł wykończyć Ortona, fani na niego buczeli, kopnął Randy'ego w jajca i... chuj, musieli dalej pociągnąć to w stronę Kodeka-Pana Dobrego. Bez sensu, tak jak i atak Ortona na Pat'a, który nie odklepał do trzech, bo Kodeusz machnął kick outa. Jedyny pozytyw tej chujni w walce wieczoru, to punt kick po zakończeniu, chociaż i tak miałem wrażenie, że zabookowali to, żeby fani nie mieli wątpliwości, który w tym zestawieniu jest tym "złym".
Wstyd, kończyć pierwszy dzień WM-ki takim gównem. Randal od dawna odwala sleepery w swoich walkach (a Cody, to "tylko" solidny wyrobnik, a nie talent pokroju Rollinsa, żeby wyciągać 200% z rywali), ale tu jeszcze rzucili im kłody pod nogi debilnym bookingiem:oczy:

WM-kę będę oceniał jako całość, po drugim dniu, bo to w końcu jedna gala, rozbita na 2 części.

• Lubię to 2
  • Dzięki 1

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1 496

5 minut temu, -Raven- napisał(a):

P.S. Rozpierdala mnie pokazywanie przez kamerzystów jakichś "niby znanych" (mi typ nic nie mówi) pajaców, którzy popisują się przed kamerą, że potrafią wyzerować browar na raz:oczy: Szkoda, że jeszcze nie pokazał, że ma już włosy na jajach.

Najlepsze w tym jest to, że byli to sportowcy:diabel: Dosłownie nie ma futbolu bez alkoholu:D Tyle, że oni mają swój futbol...

yes.jpg.84f9338a32d4393e856fdc9bf3231bc8.jpg

• Reputacja:   87
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Panowie jak chcecie ogladac wrestling to mam dobrą wiadomość. Za miesiąc Double or Nothing. A jak chcecie dalej płakać jakie WWE wam wciska gówno z połykiem to ponownie w nocy włączcie Netflixa.

Co do pierwszego dnia Wrestlemani to nawet nie ma o czym gadać. Jedyna rzecz, ktora była godna uwagi to wyjście Codasa. To im sie naprawdę udało.

• Lubię to 2
www.boxingnews.pl - najlepsza polska strona o boksie.

• Reputacja:   210

1 godzinę temu, falas2005 napisał(a):

Panowie jak chcecie ogladac wrestling to mam dobrą wiadomość. Za miesiąc Double or Nothing.

Jaki miesiąc, Dynamite w środę będzie lepsze 😄

Nie wspominając już o PPW w przyszłą sobotę w Katowicach 

• Lubię to 1

6427638215a28716991f4b.jpg

• Reputacja:   442

Gdy wpierdalają Bi-Ankę z "newsem" na WrestleManie, przy okazji tak skandalicznie okrajając inne walki z ringowego czasu, to z biegu przypomina mi się ten mem:

obraz.png.26c4bd30c8de9c541c5c7b3cabe5556a.png

• Lubię to 1

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1 041

Ale stęskniłem się za 4 minutowym trailerem documentary Hulka Hogana :Thinking:

Ucięcie wejściówki Ruseva i innych na rzecz reklam to kolejny poziom odklejenia.

Brock i Femi zawiodło moje oczekiwania ringowo, ale zrobiło robotę. Femi będzie już zawsze pogromcą Lesnara. Emerytura Brocka to niezły szok. Zapowiadało się, że poczekają z tym do SummerSlam. Dosyć mocny Wrestlemania moment na otwarcie gali.

Te ciągłe reklamy, często zdarzające się glitche, itd rozmieniają cały produkt na drobne. 

• Reputacja:   304
  • Urządzenie:  Android

Na szybko

Mi tam Femi vs Lesnar się podobało, grunt że nie było festiwalu finisherów jak to zwykle z Lesnarem. 

Ladder Match bardzo dobry

Trick Zayn porażka, kiepsko się to oglądało 

Dom Demon bardzo dobra walka 

Dziwię się że to napiszę ale Cargill Ripley walka bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła.

Pierwszy dzień WM mi się podobał ale drugi jest jeszcze dużo dużo lepszy. Zobaczymy co w ME, każdy wynik będzie dobry.

Danhausen jak najbardziej na plus. Świetny jest ten dzień WM !

Cios schodami to nie DQ ???? Rozwalił tym punkowi głowę. No ale pomijając to to walka GENIALNA. Świetny Day 2 mimo reklam rewelacyjna gala.

Edytowane przez GGGGG9707

• Reputacja:   995

Zaczynamy kolejny dzień reklam i serialu o Hoganie z przerwami na jakiś wrestling! Chętnie się przekonam jak to się skończy! Zaczynamy jakimś Johnem Ceną, gdzie są moje reklamy? Uuuaaa fajne przejście w motyw drugiego dnia WM, przyjemnie to wyglądało.

1.Brock Lesnar vs Oba Femi, Singles Match

Dobra proszę WWE nie zepsujcie tego i będę zadowolony, to jest bardzo dobry wybór na opener, nie było żadnego wideo przed tym niestety, widać, że znowu będą się spieszyć z pierwszymi walkami, żeby zmieścić te dwie walki w pierwszej godzinie, która jest emitowana na ESPN, ale może nie będzie tak źle, liczę na Femiego tutaj, ale logika podpowiada tego Lesnara, chociaż kurde gość jest tak over, Oba chyba najlepszą reakcję dostał razem z Paige z wczoraj, będę zadowolony jak chociaż 7 minut tutaj zobaczę xD. Dobra zobaczyłem 5 minut i to z wygraną Femiego po jednym finisherze! Co jest? Ale Oni na niego stawiają, ale patrząc po reakcjach to ja się absolutnie nie dziwię, brawa dla Femiego i dla WWE za świetną decyzję! Od razu przyjemniej się zaczął ten dzień, to co Oba squashuje Rhodesa albo Romualda/Punka na Raw po WM w walce o World Title? Szanuję Lesnara za to, że tak się podłożył i chciał to zrobić i nawet tyle czasu po walce On jeszcze leży i sprzedaję moc finishera Femiego, ja pierwszy raz widzę Lesnara, który tak leży po jednym finisherze i co robi Lesnar? Koniec kariery? Zdejmuję rękawicę i przy zdejmowaniu butów nawet się rozpłakał, tak to wyglądało, gdzie jest Gunther? Heyman wchodzi do ringu, przytulają się z Brockiem, kurde to koniec kariery, Lesnar żegna się z fanami, dostajemy chanty "Thank You Brock" i odchodzi na własnych zasadach, nie na SummerSlam, na WM, całuję matę w ringu i wychodzi THANK YOU BROCK! Ej ale poważnie, jakby coś we mnie pękło, będzie mi brakowało Lesnara, a ja nie byłem na to dzisiaj przygotowany, smutne, ale giga szacun dla Brocka za to w jaki sposób odszedł, promując nowego Lesnara, przekazując pochodnie i nikt raczej dzisiaj się tego nie spodziewał, brawa dla Brocka!

Dobra mamy w końcu koniec tych przerw i dali serial o Hoganie.

2.Penta vs Je'von Evans vs Dragon Lee vs Rusev vs JD McDonagh vs Rey Mysterio, Intercontinental Championship Six-Pack Ladder Match

Boję się o czas tego pojedynku, chociaż teoretycznie jeszcze pół godziny do końca pierwszej godziny, a zawodnicy jeszcze wchodzili w trakcie reklam, żeby walki były dłuższe, z jednej strony to dobrze, ale z drugiej smutne, że nie mogę wywalić reklam, bez sensu, ale no jest jak jest, liczę, że Pentagon tutaj wygra ewentualnie Evans, ale tak jak pisałem w predykcjach tutaj moim zdaniem nie ma złego wyboru, na pewno liczę na świetny pojedynek. Pentagon dostał fajne wejście, znaczy w sumie fajny hełm na entrance, bo reszta to ta sama praktycznie. Dobra 15 minut świetnego spotfestu, początek bardzo przyspieszony, ale tyle ile tutaj się wydarzyło i emocje pod koniec, świetny pojedynek, można? Oczywiście, że można! Brawa dla tych zawodników, Mexican Destroyer na drabinę i to z bardzo ładną asekuracją od Pentagona, JD praktycznie głową nie uderzył w drabinę, a wyglądało kozacko, Spanish Fly z drabiny, OG Cutter z takiej odległości dla Ruseva, McDonagh jak Rusev zrzucał z drabiny Jego i Evansa to ładnie się odbił od lin i Springboard Moonsaulta dla Ruseva wykonał, ale kamera wolała pokazać spadającego Evansa wtedy, ale niesamowity pojedynek, drugi dzień oddaje obecnie i Pentagon broni tytuł, brawa dla każdego zawodnika tutaj!

3.Sami Zayn vs Trick Williams, United States Championship Singles Match

Teraz możemy speedrunować, ta walka mnie nie interesuję zbytnio, może być dobra, ale jak coś mamy speedrunować to właśnie to i Rhea vs Jade, ale pewnie Sami i Trick dostaną sporo czasu, tak obstawiam i to będzie kosztem Dominik vs Balor, ale oby nie, zobaczymy, Trick to raczej ugra. Sami wybuczany, a Trick dostaję specjalną zapowiedź od Lil Yachty'ego, tutaj mogli dać mu entrance w trakcie reklam, idzie hypeman Melo. Dobra 7 minut walki, całkiem dobrej walki, bo Sami większość walki dominował i prowadził, więc wyszło w porządku, ale skończcie tą celebrację, lecimy next walkę, Trick wygrał i dziękuję idziemy dalej, musiało tak być niestety.

4.Dominik Mysterio vs "The Demon" Finn Balor, Street Fight Match

Dobrze, że zmienili to na Street Fight imo, Dominikowi może ktoś pomóc i ma szansę wygrać, wątpię, że to się stanie, ale szansę delikatnie mu to zwiększyło i sam pojedynek może być ciekawszy, chociaż singlowy też uważam, że mógł dojechać, stypulacja na pewno nie zaszkodzi, czekam na to co się tutaj wydarzy, liczę na chociaż 10 minut pojedynku. Dobra Dominik chyba wygrywa konkurs na najlepsze wejście na WM. Balor też świetne wejście jako Demon, fajny motyw z wazonem, który udaję serce. Około 10-11 minut pojedynku i to bardzo dobrego pojedynku, a sama walka lepsza niż Jacoba z Drew w moim odczuciu, tutaj czuć było psychologię ringową i że nie lecieli od spotu do spotu, dodatkowo mam wrażenie, że była trochę bardziej brutalna, brawa dla Balora, spodziewałem się jego wygranej, Dominik imo to sobie odkuję, to jeszcze nie koniec feudu tak uważam.

5.Jade Cargill vs Rhea Ripley, WWE Women's Championship Singles Match

Kolejna walka, która niech się skończy i tyle, 5-7 minut tutaj by siadło idealnie, a nawet krócej. W tej sytuacji dobrze by było jakby się okazało, że wejścia będą dłuższe niż sam pojedynek. Ripley wygrała dziękuję, o dziwo walka była lepsza niż się spodziewałem i lepsza oraz dłuższa niż Liv vs Vaquer, ale tamten pojedynek został całkowicie olany, to ciężko o to nie było, brawa dla Ripley, nawet Iyo się pojawiła na pomoc, bo Michin i B-Fab ingerowały, no dobrze mamy to za sobą i ten tragiczny run Jade także, pora na lepsze czasy dla tego tytułu, walka trwała około 10-11 minut.

John Cena wchodzi na ring i jako host ogłasza ilu ludzi jest na arenie dzisiejszego dnia i jest to ponad 55k ludzi! Razem z pierwszym dniem to ponad 106k ludzi na arenie podczas obu dni, mimo wszystko sporo, Cena dziękuję publice, ale wszystko przerywa The Miz i Kit Wilson, Miz jak co roku chcę swój Wrestlemania moment, Cena wita Miza i pyta się kim jest ten drugi gość, a następnie daję Mizowi Jego czas i moment na WM, Miz dziękuję i chcę powiedzieć, ale mamy Danhausena! I to z małymi Danhausenkami! Ale to śmiesznie wygląda jak małe Danhausenki biegną za jadącym tym pojazdem Danhausenem xDDD. Świetny comedy segment, tego właśnie brakowało na tej WM i to dostałem, mega przyjemny segmencik, Danhausen w formie!

6.CM Punk vs Roman Reigns, World Heavyweight Championship Singles Match

Po przyjemnym przerywniku przechodzimy do naszego main eventu! Roman Reigns vs CM Punk! Mam spore oczekiwania co do tej walki, szczególnie po tym jakie promo dał Romuald na twitterze w samochodzie do Punka, ogólnie świetny feud i liczę, że walka odpowiednio zakończy ten program. Mam wrażenie, że Reigns co roku dostaję na WM jakiś akompaniament do swojego wejścia, za pierwszym razem to było spoko, ale teraz imo się przejada, mogliby coś nowego wymyślić, z tego co widzę po opiniach to wrócili do starego theme songu Reignsa, znaczy dwie takie dopiero zobaczyłem i usłyszałem, ale nie wiem, ciężko mi to odróżnić, mega podobne theme songi to są, nawet uwagi nie zwróciłem, ogólnie przyjemne wejścia od Reignsa i Punka. Ale to było złoto, świetny pojedynek, bez udziału osób trzecich, mogli sobie darować spot ze schodami, bo sędzia to widział i powinno być DQ, ale już puszczam to bokiem, cała reszta tutaj siadła niesamowicie, a końcówka to czyste złoto i cinema i to bez udziału osób trzecich jak przy Cody vs Reigns, Punk tak świetnie sprzedał wykończenie około 34 minutowym pojedynkiem i już nie podołał, nie dał rady, to było dla niego za dużo i to było widać, zdecydowanie pojedynek wieczoru pod względem emocji i tego jak nawet przeskoczył oczekiwania, spodziewałem się bardzo dobrego psychologicznego starcia, a dostałem jeden z najlepszych main eventów Wrestlemanii ever jak dla mnie, brawa dla producenta, brawa dla Punka i Reignsa, to było świetne i brawa dla Reignsa za kolejny main event WM i kolejny reign z tytułem, którego jeszcze nie miał!

Match Of The Night: 6.CM Punk vs Roman Reigns, World Heavyweight Championship Singles Match

Podsumowanie: Drugi dzień WM był o wiele lepszy niż pierwszy, czy świetny? Kurde no pod pewnymi względami tak, było dużo świetnych rzeczy w tym dniu, Oba, który rozwalił Brocka, Lesnar, który zakończył karierę i nikt się tego nie spodziewał, świetny Ladder Match potem dość mierne Trick vs Sami, ale Balor z Dominikiem bardzo dobrze się spisali i całkiem w porządku Rhea vs Jade o dziwo, wyniki też bardzo dobre i genialny main event, który myślę, że będziemy wspominać latami, Rhodes i Reigns potrzebowali osób trzecich w swoim pojedynku, a Punk vs Reigns pisało się samo i dali nam taki pojedynek SAMI! Świetnie to wyszło, ja jestem usatysfakcjonowany, ale ciężko będzie ocenić tę WM overall, tragiczny pierwszy dzień i bardzo dobry-świetny drugi, całkowita skrajność i przeciwieństwo.

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)