Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie oglądałem wszystkich Manii.

Ale jeśłi juz czepiać się wejść to jednak najlepszy ze wszystkich było wejście Undertakera

na Wmanii 14 cały angle był znakomity .....inna sprawa że walka cholernie mnie zawiodła ;P

1872433537428f0b46b98ce.gif

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

4

• Sowa

3

• Marcin

2

• Hartfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wrestlemania X : Jaki to był dla mnie szok że Bret Hart pokonał Yokozune tej chwili nie

zapomne do końca życia ( wszyscy face'owie wyszli na ring i gratulowali Hitmanowi)

inne świetne walki z tej gali to oczywiście Oven vs Bret i Razor vs HBK.

Wrestlemania XVI ( wrestlemania 2000) Tam po prostu nie było kiepskich walk a main

event ( fatal Four Elimination Match) oglądałem chyba z 6 razy.

Jeśli WM XX będzie trzymała taki poziom jak wyżej wymienione ( w co nie wątpie) to

będzie to naprawde zajebiste show.

ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

Tak jak większość: X-7

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• IIL
      Mecz Belgia - USA mi się bardzo podobał. Świetna atmosfera oglądać to na żywo z tłumem ludzi w środku nocy. Karma dosięgła USA za machloje z maczaniem palców przez polityków w rozgrywkach (chociaż cały ten mundial to polityczna szopka, bo jakim cudem Rosja dostała bana, a Izrael mógł startować )... Ponoć Trump już zauważył, że  Belgia w ciągu dwóch tygodni może stworzyć bombę jądrową i cło na czekoladę poszybuje w górę 
    • IIL
      Ariel Helwani przeprowadził interesujący wywiad z Jeffem Jarrettem. Moją uwagę przykuł poniższy komentarz odnośnie prowadzenia współczesnego WWE i do czego to może nas zaprowadzić:   Obecne WWE robiące wszystko pod clickbait i akcjonariuszy z wieloma zarządzającymi w garniturach nie mającymi pojęcia o pro wrestlingu wokół których obracać musi się Triple H znajduje się na dosyć niebezpiecznej trajektorii wyciągnięcia z tej marki wszystkich soków i późniejszej sprzedaży, gdy cała ta
    • MattDevitto
      Zgadzam się, jest średni, są lepsze i gorsze mecze, jednak nie da się ukryć, że przez poszerzenie liczby uczestników dopiero w fazie pucharowej zaczęła się zabawa. Z racji tego, że z grup wychodził praktycznie każdy kto potrafi kopnąć piłkę do przodu zabrakło niespodzianek typu Niemcy odpadające w grupie czy kilka mundiali temu taka Francja.
    • VictorV2
      Wow... Imponujące. Powalajace. Naprawdę, nie spodziewałem się. A jednak. WWE potrafi wciąż rozczarować mnie bardziej niż mógłbym się spodziewać. Nie tylko pokazali środkowy palec ludziom którzy cieszyli się z *nowego* mistrza, licząc że dostaniemy jakiś świeży, ciekawy materiał - szczególnie że na dzień dobry Cody Cena został wyjęty z main eventu w którym nie powinien być - to jeszcze sprawili że jeden moich ulubionych zawodników był częścią tej żenady. Powinniśmy się tego spodziewać,
    • IIL
      Cody vs Punk na SummerSlam? 
  • Dodaj nową pozycję...