Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania 42

Dyskusje, spekulacje, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   788
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

14 godzin temu, KyRenLo napisał(a):

A i odniosę się do jednej rzeczy napisanej wyżej. Generalnie raczej jest zgoda, że większość z nas oglądających WWE ma zasłużone pretensje o ostatni rok Jaśka w WWE i nie ma co ukrywać, że dało się to zrobić znacznie, znacznie lepiej i o ile słuszne są te strzały w WWE nie zapominajmy jednego tutaj w tym przypadku jest mowa o Cenie. To jest John Cena część z tych pomysłów pewnie była jego, a i on sam ma tak potężną pozycję, że mógłby po prostu powiedzieć nie w wielu kwestiach. Dlatego, o ile WWE faktycznie zwaliło sprawę z jego ostatnim runem to kawałek (Mniejszy/Większy) tej winy jest po stronie Johna – Moje zdanie oczywista sprawa.

Przepotężną pozycję to on miał jak Vince rządził, teraz tylko profesjonalizm go utrzymywał przy tym aby nie robić żadnej dramy, wystarczy przesłuchać podcasty i sam stwierdził że miało to wyglądać zupełnie inaczej, Cena ma mało do gadania jak teraz TKO zarządza WWE, poza tym za pewnie nie chciał robić dramy bo w końcu WWE to jego dom i nie chciał zrobić kwasu, tak czy siak wyszło kupsko z tego runu.

14 godzin temu, KyRenLo napisał(a):

Zawsze mogą upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Cena jako gospodarz gali, a na samej WrestleManii wielkie boom, bo typem, z którym rozmawiał Orton okazał się niejaki Dwayne Johnson. Cena i Rock na jednej WM. Sporo by się po fakcie o niej mówiło. Ostatecznie nie zakładam, że właśnie tak się stanie, ale pomarzyć można. Pewnie skończy się na tym, że po drugiej stronie telefonu były po prostu głosy, które Randy słyszy. Pożyjemy zobaczymy.

Oby nie to będzie jedna z najgorszych możliwości z tymi głosami  i większość się wkurwi wtedy na takie coś, każdy oczekuje jakieś niespodzianki a dostanie " głosy w głowie Ortona " z tym The Rockiem to raczej bym obstawił na drugi dzień walka Punk/Roman nie zakończy się czystym zwycięstwem. 

image-3.png

• Reputacja:   1 358
  • Styl:  Jasny

Karta się zapełnia, bo na RAW poznaliśmy aż 4 nowe starcia.

Penta stanie w obronie swojego tytułu, a naprzeciwko niego 4 rywali. Będzie to Ladder Match:

WM42_ICLadder_Tron_16x9_date.jpg

Miło. Coś takiego sugerowałem już wcześniej, więc fajnie, że się sprawdziło. Oczekiwania mam spore. Ja dodałbym pewnie jeszcze jedną osobą, ale najwidoczniej pięciu zawodników musi starczyć.

Finn vs. Dom:

WM42_FinnDom__Tron_16x9_date.jpg

Potwierdzenie walki, której w zasadzie wszyscy byliśmy pewni. Pytanie, czy zobaczymy ostatecznie Demona pozostawiam otwarte.

Fatal 4-Way o pasy tag team kobiet:

WM42_WomensTag4Way_MM_16x9_Date.jpg

Tutaj też dostajemy pojedynek, na który się zanosiło ze wszystkich stron. Ja osobiście dałbym wygrać dwójce Lyra i Bayley, ale nie będę przesadnie zdziwiony, jeżeli WWE postawi na siostry.

Plotki się sprawdziły i rzeczywiście Gunther dostanie swoją rolę do odegrania na WM:

HEtO6gbaYAAHUAZ?format=jpg&name=small

Zupełnie nie spodziewałem się, że pójdzie to w tym kierunku. Rzekłbym, że to takie starcie z niczego. Być może Bron nie jest w stanie zawalczyć na WrestleManii, więc wybrano coś takiego. Fajnie, że Gunther, jednak się załapał, a sama walka ma spory potencjał.

Obecna karta zawiera 12 walk. Pytanie czy WWE pójdzie drogą 14, czy 16 pojedynków. Chwilę się zastanówmy:

Jest Jelly Roll, z którego raczej teraz by nie korzystali, gdyby nie mieli dla niego planów.
Usos/LA Knight  The Vision i Speed z tego też można coś wykręcić na WM.
Szlaki Iyo i Kabuki Warriors się przecierają i raczej w jakiejś konfiguracji powinno to prowadzić na WrestleManię.
Giulia i jej pas US? Tiffy w rewanżu.
Z tych wyliczeń mi wychodzi, że nie można wykluczyć 16 walk. Czas pokaże.

• Lubię to 2

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   423
  • Urządzenie:  Android

9 godzin temu, KyRenLo napisał(a):

Zupełnie nie spodziewałem się, że pójdzie to w tym kierunku. Rzekłbym, że to takie starcie z niczego. Być może Bron nie jest w stanie zawalczyć na WrestleManii, więc wybrano coś takiego. Fajnie, że Gunther, jednak się załapał, a sama walka ma spory potencjał.

Jak dla mnie to mało ciekawe zestawienie. Nie dość, że jest kompletnie z dupy i zapewne teraz na wariata będą się starali wytłumaczyć dlaczego Szkop zaatakował Rollasa, to jeszcze pewnie Setny będzie musiał jobnąć Helmutowi (dostaniemy interwencję Brontozaura skutkującą porażką Rollka, żeby podgrzać ich feud). To już wolałbym to zestawienie z Paulinkiem. Przynajmniej byłoby bardziej logiczne i z pewnością lepsze ringowo.

• Lubię to 1
  • Dzięki 1

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1 358

18 godzin temu, -Raven- napisał(a):

Jak dla mnie to mało ciekawe zestawienie

Walczy dwóch byłych mistrzów świata, którym wysypali się pierwotni rywale. Myślę, że mogło być gorzej na przykład nie starczyłoby miejsca dla obu w karcie walk co przy takich nazwiskach byłoby trochę smutne. Wiem, że Gunther nie przemawia do Ciebie, o czym zresztą chyba nawet kiedyś była rozmowa, ale daj szansę tej walce. Nie wiem, czy WWE w obliczu tego, że obaj nie mieli rywala mogło wymyślić na szybkiego coś lepszego. Znaczy niby od początku powinni mieć jakiś plan B, no ale wyszło jak, wyszło.

To już wolałbym to zestawienie z Paulinkiem.

To byłby odgrzewany kotlet. Panowie walczyli już na WrestleManii z numerkiem 39. Aczkolwiek wiadomo, że z takim zestawieniem dostalibyśmy raczej pewność dobrych ringowych minut.

Przynajmniej byłoby bardziej logiczne

Znaczy ja też uważam, że walka jest totalnie znikąd, o czym zresztą pisałem, ale Seth powinien być wkurwiony bardziej na Pingwina i dwójkę Bron/Bronson sam Logan w tym układzie chyba większej mu krzywdy nie zrobił.

Widzę, że oglądają dokładnie tygodniówki jak my i po obejrzeniu nich wysuwają takie wnioski, jakie równie dobrze wysunąłem ją bez jakiejś tajemnej insiderskiej wiedzy czytaj Logan/Theory/Speed vs. Usos/LA Knight:

Cytat

iShowSpeed, Logan Paul, and Theory vs. LA Knight, and The Usos is reportedly currently planned for #WrestleMania 42.

- WONF4W

Fani LA otwierają szampany. Duża szansa, że LA Knight załapie się na WM:classic_smile:

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   63
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Rozumiem, ze dwu-dniowa mania rzadzi sie innymi prawami, ale kiedys wielkie gwiazdy, dla ktorych nie bylo programu(w tym przypadku planu b xd) po prostu omijaly gale. Nie jestem fanem tego, ze praktycznie kazdy(ponad pol rosteru musi sie znalezc na najwazniejszej gali roku)

Gdyby mial jakis plan dla Austriaka to dalbym mu zwykly, ale wazny segment na mani, gdzie torturuje jakichs hall of fame'row. 

A seth? Cokolwiek zwiazanego z ta daremna stajnia odpowiedniejsze by bylo. Po co...no tak dali rollinsa na ec, bo im sie palila dupa.

Sytuacja z cena to juz w ogole kuriozum.

Czekam wylacznie na walke, ktorej jeszcze nie ma w karcie plus brock-oba, lecz tutaj coraz bardziej widze, ze mlody niemma.szans. Chcialbym sie mylic.

163870508457e2d890447a3.jpg