Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania 42

Dyskusje, spekulacje, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   774
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Kurde podoba mi oprawa graficzna tej WrestleManii, ma coś w sobie energicznego, ostatnia oprawa która tak mi się podobała to ta z WM 40 ciężko trafić w moje gusta estetyką ale tutaj na prawdę solidnie to wygląda :) 

Wgl mam teraz taki dylemat teraz już zupełnie się pogubiłem czy dostaniemy zmianę mistrza pierwszego lub drugiego dnia, ogólnie na zmianę mistrza Cody/Orton jakoś nie liczę teraz będą robić wszystko że Orton będzie prowadził w tym programie aby finalnie wielki poszkodowany Cody wygrał ze złem, tutaj dałbym im jakiś Hell in a Cell Match aby jeszcze bardziej podkręcić brutalizm między nimi... Mam nadzieje że to nie będzie jakaś wersja Ortona z 2013 roku gdzie był to jego najsłabszy run jako Heela gdzie musiał korzystać z pomocy Authority, tylko że to będzie wersja Ortona z 2006-2009 roku bez względny Randy który nie będzie zważał na nic a po prostu rozpierdalał swoich przeciwników i słyszał głosy w głowie... 

Z Punkiem to mam taki problem że on też może obronić pas, ale tylko i wyłącznie jakiś Turnem czy coś, program już wszedł w etap Punk kontra anoaʻi możliwe że dostaniemy powrót The Rocka ale to by się wiązało z tym że Punk musiałby rozpocząć program z Rockiem a w to raczej wątpię że się stanie, więc obstawiam że Punk mógłby sprzedać duszę The Rockowi i w jakiś sposób pokonać Roman co za owocowało by programem Roman/Rock na WM 43, innej opcji nie widzę na chwilę obecną, coś w tej walce się odwali... Rollins też prędzej czy później rozpocznie program z Punkiem a wątpie że go turunują w najbliższym czasie, więc prędzej czy później Punk może przejść turn. 

• Lubię to 1

image-3.png

• Reputacja:   1 314
  • Styl:  Jasny

Cytat

WrestleMania 42 match card + rumoured matches:

Locked in:

- CM Punk vs. Roman Reigns (World Title)

- Cody Rhodes vs. Randy Orton (WWE Title)

- Jade Cargill vs. Rhea Ripley (Women's Title)

- Stephanie Vaquer vs. Liv Morgan (Women's World Title)

- Brock Lesnar vs. TBD

Rumoured matches:

- The Jelly Experience vs. The Miz & Kit Wilson

- Finn Balor vs. Dominik Mysterio

- Multi-team match for the Women's Tag Titles

- Giulia vs. Tiffany (Women's US Title)

- Gunther vs. Rey Mysterio

- Asuka vs. IYO SKY

- The Usos vs. The Vision (Tag Titles)

- Drew McIntyre vs. Jacob Fatu

Wklejam bo widzę to podobnie.

Moim zdaniem te Rumoured matches bardzo prawdopodobne i widziałbym to niemalże identycznie.
Od siebie dodałbym dwa starcia:

AJ Lee vs. Becky o pas IC.
Wieloosobowy Ladder Match o pas należący do Melo.

To dałoby 15 pojedynków, a więc do 16 brak jednego starcia.

Trick vs. Sami albo Seth vs. Bron, o ile Ci będą w stanie na WrestleManii zawalczyć. Chyba nic innego nie wymyślę z tego, co obecnie dzieje się w WWE.

Jak wy widzicie finalną kartę WrestleManii? 14? 15? A może 16 walk? Kogo konkretnie, z kim byście chcieli zobaczyć?

WeAreSoBack.png

Plotki się sprawdziły, a prośby sporej liczby fanów zostały spełnione. Na WrestleManii dostaniemy starcie Oba vs. Brock:

HDlBDY1WAAAjDUy?format=jpg&name=900x900

HDlIy9MWAAA9CeR?format=jpg&name=small

Troszkę więcej napisałem o tym w temacie czerwonej tygodniówki, więc wszystkiego nie będę powtarzał jedynie napiszę, że WWE ma szansę zrobić z Femiego pełnoprawnego gwiazdora pod warunkiem, że Oba tutaj w dobrym stylu odpali Lesnara.

• Lubię to 2

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   1 005
  • Status:  Online

Długo nie dają nam czekać na walkę Lesnar vs Femi i bardzo dobrze, że kuja żelazo póki gorące!

Teraz tylko jeszcze żeby wynik się zgadzał. Jak pisałem wcześniej - super byłby booking jak z walki Goldberg/Lesnar z Survivor Series 2016. Szybki squash i koniec z możliwym rewanżem w przyszłości. Pojawiły się plotki, że Brock ma kończyć w okolicach SummerSlam i według Heymana nie powinien nic przegrać do ostatniej walki. Oby w to nie szli. Lesnar ma taką pozycję, że może i wręcz powinien na koniec uwalać walki. Mógłby tutaj świetnie wypromować Femi na WM i może Gunthera w walce emerytalnej.

• Lubię to 2

Gunther:

Cytat

Sources indicate to Bodyslam that Gunther's feud with Dragon Lee was supposed to set up a program with Rey Mysterio leading to a match at WrestleMania. With Mysterio suffering a rib injury before the Royal Rumble, Gunther's WrestleMania direction changed and it is currently unknown if he will compete in Las Vegas unless Mysterio is medically cleared.

- Bodyslam+

Jeszcze się okaże, że Gunther, czyli gość, który zakończył ringowe kariery takich gwiazdorów, jak : Cena, AJ, Goldberg. – Nie znajdzie swojego miejsca w karcie walk najważniejszej gali w roku dla WWE. Wyglądałoby to naprawdę dziwnie. Rozumiem, że pierwotnym planem był Rey, co było wyraźnie widać, ale przecież WWE powinno dla takiego gościa znaleźć ewentualny plan B.

• Lubię to 1

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   774

2 godziny temu, KyRenLo napisał(a):

Jeszcze się okaże, że Gunther, czyli gość, który zakończył ringowe kariery takich gwiazdorów, jak : Cena, AJ, Goldberg. – Nie znajdzie swojego miejsca w karcie walk najważniejszej gali w roku dla WWE. Wyglądałoby to naprawdę dziwnie. Rozumiem, że pierwotnym planem był Rey, co było wyraźnie widać, ale przecież WWE powinno dla takiego gościa znaleźć ewentualny plan B.

Ja to tam wiedziałem że to się tak skończy, dlatego nie chciałem żeby to był ostatni przeciwnik Cena czy Styles'a, dwie walki zostały zmarnowane, oni sami nie wiedzą co z tym Niemcem zrobić od 2 lat, od momentu gdy odklepał we walce z Jey'em stracił w moich oczach... Cena powinien stoczyć swoją pożegnalną walkę ze Styles'em daliby nam bangera i odszedłby przy wielkich owacjach, fani by nie buczeli, Cena byłby zadowolony i jakoś można byłoby zakończyć ten rozdział, po miesiącu Styles by ogłosił odejście wybrałby sobie przeciwnika typu Balor albo Nakamura i też wszyscy byliby zadowoleni... A tak to? Dostaliśmy gówno w owiniętym papierku... Ogólnie uważam że projekt Gunther jest już do wyjebania, do kosza i tak są lepsi w kolejce do ME Fatu, Oba itd. 

Kto wie czy Lesnar nie rozegra to tak, podłoży się Obie'mu na WM bo podobno to sam Lesnar zasugerował Obiemu że ma go przycisnąć butem więc kto wie czy Lesnar nie będzie chciał rzeczywiście podłożyć się temu olbrzymowi jeśli to zrobi zyska dużego plusa wśród fanów... Ale za to nie przegra swojego ostatniego match'u i za pewnie dadzą mu Gunthera żeby go ze squashował tylko chyba Lesnar jest wstanie zakończyć ten przypał i miałoby to sens, bo Cena sam został rozjechany przez Lesnara. 

• Lubię to 1

image-3.png

• Reputacja:   943

2 godziny temu, KyRenLo napisał(a):

Sources indicate to Bodyslam that Gunther's feud with Dragon Lee was supposed to set up a program with Rey Mysterio leading to a match at WrestleMania. With Mysterio suffering a rib injury before the Royal Rumble, Gunther's WrestleMania direction changed and it is currently unknown if he will compete in Las Vegas unless Mysterio is medically cleared.

- Bodyslam+

Dla mnie to sama walka z Reyem już była dość kiepskim pomysłem, wiedzieliśmy kilka razy walki Rey vs Gunther, nie były one na jakimś mega wysokim poziomie plus to nie jest kaliber WM jak dla mnie, taki pojedynek to moglibyśmy na Backlash dostać na ostudzenie emocji po największej gali roku, a nie na gali, gdzie pierwszą rolę gra historia i dobra podbudowa, której walka Gunther vs Rey nie miała, to wyglądało jakby na szybko skleili, bo na Gunthera nie ma lepszego pomysłu, no szkoda jeśli faktycznie nie uda mu się znaleźć w karcie WM, bo straci trochę przez to, ale feud z Reyem też by nie był raczej jakiś wybitny, ale chociaż by miał łatwą wygraną w kieszeni moim zdaniem, no cóż liczę, że jednak mu coś znajdą, w sumie chyba dla Knighta nie ma planów ani dla Ruseva, skoro z Reyem miał zawalczyć z czapy to czemu nie z Knightem czy Rusevem? Lub jakiś Je'von Evans, dla którego też nie ma planów, a przynajmniej na razie nie widać ich na horyzoncie, walka by siadła, Je'von by dostał pierwszy singlowy pojedynek na WM i to nie z byle kim i samo to by dało mu mega boosta moim zdaniem, nawet wygrywać tego by nie musiał, są wolni zawodnicy, a przynajmniej tak to na razie wygląda, chyba, że mają na nich inne plany.

• Lubię to 1

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

22 minuty temu, Kaczy316 napisał(a):

Dla mnie to sama walka z Reyem już była dość kiepskim pomysłem

Dla mnie też co nie zmienia faktu, że chętnie bym zobaczył Gunthera na WrestleManii, bo wypada, żeby ktoś taki się tam zmieścił.

24 minuty temu, Kaczy316 napisał(a):

Lub jakiś Je'von Evans, dla którego też nie ma planów, a przynajmniej na razie nie widać ich na horyzoncie, walka by siadła, Je'von by dostał pierwszy singlowy pojedynek na WM i to nie z byle kim i samo to by dało mu mega boosta moim zdaniem, nawet wygrywać tego by nie musiał

Głowy nie dam, ale chyba gdzieś mi na X przeleciało coś o jego ewentualnym udziale w walce o pas należący do Penty. Zawsze można wrzucić 5 zawodników, dla których zbytnio nie ma planów i dorzucić mistrza Pentę i jego tytuł na szalę i jest pojedynek, jak znalazł. Już nie mówiąc o tym, jakby był to chociażby taki Ladder Match. Kawał dobrej zabawy na papierze.

• Lubię to 1

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   943

21 minut temu, KyRenLo napisał(a):

Dla mnie też co nie zmienia faktu, że chętnie bym zobaczył Gunthera na WrestleManii, bo wypada, żeby ktoś taki się tam zmieścił.

Prawda, mam takie samo zdanie.

22 minuty temu, KyRenLo napisał(a):

Głowy nie dam, ale chyba gdzieś mi na X przeleciało coś o jego ewentualnym udziale w walce o pas należący do Penty. Zawsze można wrzucić 5 zawodników, dla których zbytnio nie ma planów i dorzucić mistrza Pentę i jego tytuł na szalę i jest pojedynek, jak znalazł. Już nie mówiąc o tym, jakby był to chociażby taki Ladder Match. Kawał dobrej zabawy na papierze.

Jak nie ma większego planu o ten tytuł ani feudu to jak najbardziej walka wieloosobowa będzie jak znalazł. 

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Reputacja:   1 005
  • Status:  Online

Z Guntherem jest taki problem, że ciężko będzie na WrestleManii przebić to, czego dokonał na Royal Rumble. Nie ma też do wyboru wolnych oponentów kalibru Stylesa. Chyba najlepszą opcją dla niego byłaby jakaś wieloosobowa walka o wysoką stawkę, coś jak kiedyś MITB na WM.