Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania 42

Dyskusje, spekulacje, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 271
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

McIntyre vs. Fatu:

Cytat

Drew McIntyre appears to be set for a match against Jacob Fatu at

WrestleMania 42.

- PWlnsider

To raczej oczywiste w obecnym stanie. Jeżeli prawdą jest, że Drew po WrestleManii ucieka szybko na plan zdjęciowy to jedynym sensownym wynikiem jest wygrana Fatu.

Cytat

The original pitch for the Undisputed Championship Match at WrestleMania 42 was Drew McIntyre vs. Cody Rhodes in a Hell in a Cell Match.

- PWlnsider

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   998
  • Styl:  Ciemny

5 godzin temu, HeymanGuy napisał(a):

spacer.png

Wrestlemania 42. Las Vegas. Open Challenge Lesnara. Ja to widzę, Wy to widzicie. Hunter booknij to. Wygrana Femiego od razu postawiłaby go wysoko w karcie po WM-ce.

Femi mógłby rozwalić Lesnara w kilka sekund jak to było z Goldbergiem na Survivor Series 2016. Od razu zrobiliby z niego gwiazdę i jest potencjał na rewanże w przyszłości.

5 godzin temu, Kaczy316 napisał(a):

Nawet piąty licząc podwójny main event WM 40 :D 

Od kiedy Mania zajmuje cały weekend za szybko nabijają się te liczniki :p 

• Lubię to 1

• Reputacja:   249
  • Urządzenie:  Android

Femi jeśli ma przyjąć wyzwanie Lesnar'a to niech zrobi to szybko. Jego momentum i zainteresowanie nim zaraz spadnie bo nic nie robi. Feud z Rusev'em jest za mało widoczny, potrzeba czegoś więcej a wchodzenie i losowe squash matche nic mu nie dadzą. Tu trzeba ruszyć z feudem i to jak najszybciej bo zmarnuje się. A potem WWE będzie płakało że ma małą reakcje jak sami nic z nim nie robią.

• Lubię to 1

• Reputacja:   361
  • Status:  Online

Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vision jakaś walka 6-man, w każdym razie jego pozycja jest najmniej pewna, szkoda że tak przystopowali z nim. A temu wszystkiemu bacznie zza pleców przygląda się również Gunther którego pewnie widzielibyśmy zarówno w walce z Lesnarem jak i z Femim, bo sam teraz też niewiele robi po odesłaniu AJa na emeryturę. Możliwości jest sporo, pytanie co będzie najlepsze? 

Motywy walk każdego z tej czwórki z Lesnarem są bardzo proste. Rollo i Knight gnębią ostatnio Heymana, Bork może stanąć w jego obronie. Femi zapisał się w jego pamięci na RR, a Gunther jest Career Killerem (niech będzie), więc jego walka z Lesnarem ma jakiś sens bo to pewnie jego ostatni rok w WWE, tak bym obstawiał. 

Edytowane przez HeymanGuy
  • Lubię to 1

wrestlers-on-the-road.jpg

• Reputacja:   754

21 godzin temu, HeymanGuy napisał(a):

A więc Cody Rhodes czwarty raz z rzędu w Main Evencie WrestleManii. Ciekawe kto by w to uwierzył w takim 2015 roku.

spacer.png

Niby pierwotne plany były takie że Cody zmierzy się z Drew'em o mistrzostwo i to w Hell in a Cell Matchu! Jakby to dobrze podbudowali panowie mogliby na prawdę zrobić zajebisty pojedynek w klatce na miarę Punk/Drew ale cóż dostaliśmy Randy/Cody chociaż wolałbym żeby podbudowa tego programu była lepsza, face kontra face wiadomo tutaj będą robić z Ortona dupka który chce przejąć mistrzostwo za wszelką cenę... Jednakże wolałbym aby to w końcu Cody zaczął nie co heelować i próbować ubić Vipera, cóż od Bad Blood nie widzieliśmy Hell in a Cell Matchu a była teraz taka okazja. 

• Lubię to 1

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   934

4 godziny temu, Grins napisał(a):

Niby pierwotne plany były takie że Cody zmierzy się z Drew'em o mistrzostwo i to w Hell in a Cell Matchu! Jakby to dobrze podbudowali panowie mogliby na prawdę zrobić zajebisty pojedynek w klatce na miarę Punk/Drew ale cóż dostaliśmy Randy/Cody chociaż wolałbym żeby podbudowa tego programu była lepsza, face kontra face wiadomo tutaj będą robić z Ortona dupka który chce przejąć mistrzostwo za wszelką cenę... Jednakże wolałbym aby to w końcu Cody zaczął nie co heelować i próbować ubić Vipera, cóż od Bad Blood nie widzieliśmy Hell in a Cell Matchu a była teraz taka okazja. 

Historycznie HIAC Cody vs Drew byłoby o wiele lepsze od tego co dostajemy teraz, bo miałoby jakąś podbudowę mimo wszystko, a teraz dostajemy Cody vs Orton, Dream Match, ale....na szybko, takie na szybko nigdy nie jest dobrym rozwiązaniem, chyba, że mieliby jakiekolwiek interakcję w trakcie road to WM i WWE od początku by to traktowało jako plan B w razie co, a tak to zerowe interakcję w trakcie Road To WM, nie pamiętam kiedy ostatnio mieli jakąkolwiek interakcję, chyba w okolicach zeszłorocznego Night Of Champions, więc na ten moment nie jestem fanem tego zestawienia, bo olali totalnie wszystko co działo się wokół Undisputed WWE Championship tak naprawdę od sierpnia zeszłego roku, feud z Drew zakończony w bezsensowny sposób na ten moment, bo Cody i tak odzyskał pas nawet się nie wysilając, dostał walkę, bo tak, pomimo przegranych w kluczowych pojedynkach, które mogły mu zapewnić shota na WM, a Jacob wychodzi na bezmózga, który nagle pomaga gościowi, z którym miał feud, w sumie to z obojgiem miał feud i powinien dalej mieć, bo porachunki nie zostały zakończone, żeby też źle mnie nie zrozumieć, nie przeszkadza mi walka Orton vs Cody, nie przeszkadza mi Cody jako mistrz i nie przeszkadza mi potencjalne Drew vs Fatu, to nie są złe decyzje, tylko to w jaki sposób do tego doprowadzono to jak dla mnie robienie z widza kogoś kto nie potrafi myśleć i z postaci wrestlerów podobnie, bo w tym co się wydarzyło nie ma za grosz logiki ani sensu.

• Lubię to 1

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

Lesnar do końca kariery nie chce już przegrać ani jednej walki. Tak więc plotki o Femim czy Guntherze czy nawet Rollinsa możemy zaliczyć do wspomnień. Lesnar zawalczy z kimś kogo będzie musiał pokonać i wydaje mi się że jest taki jeden, któremu to nie zrobi różnicy. Tak, wydaje mi się że jest… YEAH!

spacer.png

• Lubię to 1

• Reputacja:   1 271

Jeżeli jest tutaj gram prawdy, a akurat jestem skłonny w przypadku Lesnara w coś takiego w pełni uwierzyć to trzeba mu szukać innego rywala. Sama walka Femi vs. Lesnar, to jest moc, ale w żadnym wypadku Oba tego starcia nie powinien przegrywać. LA Knight zostanie podłożony jak zwykle i tyle.

To samo źródło dodaje jeszcze coś takiego:

Cytat

Cody Rhodes reportedly pushed internally for a match against Randy Orton at WrestleMania 42, believing it to be a “big-time” matchup.

Wcześniej namawiał, żeby Drew przejął na trochę tytuł, na co WWE się ostatecznie zdecydowało. Teraz naciskał na walkę z Randym na WM z pasem na szali i WWE też było na tak. Normalnie ten Blondas rozdaje karty na prawo i lewo. Niczym jakiś rozgrywający.

• Lubię to 1

WeAreSoBack.png

Godzinę temu, HeymanGuy napisał(a):

Lesnar do końca kariery nie chce już przegrać ani jednej walki. Tak więc plotki o Femim czy Guntherze czy nawet Rollinsa możemy zaliczyć do wspomnień. Lesnar zawalczy z kimś kogo będzie musiał pokonać i wydaje mi się że jest taki jeden, któremu to nie zrobi różnicy. Tak, wydaje mi się że jest… YEAH!

LA Knight już zaciera rączki "O tak szykuję się kolejna przegrana" Ja wiedziałem, że tak się skończy ten mityczny push LA Knighta o którym była mowa kiedy The Vision wypisało go z TV tym atakiem, to miał być początek jakiegoś większego story i pushu dla niego, a skończy się pożarciem przez Lesnara na WM.

10 minut temu, KyRenLo napisał(a):
Cytat

Cody Rhodes reportedly pushed internally for a match against Randy Orton at WrestleMania 42, believing it to be a “big-time” matchup.

Wcześniej namawiał, żeby Drew przejął na trochę tytuł, na co WWE się ostatecznie zdecydowało. Teraz naciskał na walkę z Randym na WM z pasem na szali i WWE też było na tak. Normalnie ten Blondas rozdaje karty na prawo i lewo. Niczym jakiś rozgrywający.

Cody'emu do Ceny bliżej niż myślimy, Johnik też potrafił takie manewry odwalać z tego co pamiętam, znaczy słyszałem głównie plotki o tym, że też potrafił dawać takie sugestie i podcinać skrzydła przez to młodym zawodnikom, ale równie dobrze mogę się mylić, jednak to była bardzo słaba zagrywka ze strony Rhodesa.

Top 3 Walk 2k18

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

• Reputacja:   366
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

19 minut temu, KyRenLo napisał(a):

To samo źródło dodaje jeszcze coś takiego:

Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 

• Lubię to 1

Cena.jpg

Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.

spacer.png

• Reputacja:   754

2 godziny temu, Kaczy316 napisał(a):

Historycznie HIAC Cody vs Drew byłoby o wiele lepsze od tego co dostajemy teraz, bo miałoby jakąś podbudowę mimo wszystko, a teraz dostajemy Cody vs Orton, Dream Match, ale....na szybko, takie na szybko nigdy nie jest dobrym rozwiązaniem, chyba, że mieliby jakiekolwiek interakcję w trakcie road to WM i WWE od początku by to traktowało jako plan B w razie co, a tak to zerowe interakcję w trakcie Road To WM, nie pamiętam kiedy ostatnio mieli jakąkolwiek interakcję, chyba w okolicach zeszłorocznego Night Of Champions, więc na ten moment nie jestem fanem tego zestawienia, bo olali totalnie wszystko co działo się wokół Undisputed WWE Championship tak naprawdę od sierpnia zeszłego roku, feud z Drew zakończony w bezsensowny sposób na ten moment, bo Cody i tak odzyskał pas nawet się nie wysilając, dostał walkę, bo tak, pomimo przegranych w kluczowych pojedynkach, które mogły mu zapewnić shota na WM, a Jacob wychodzi na bezmózga, który nagle pomaga gościowi, z którym miał feud, w sumie to z obojgiem miał feud i powinien dalej mieć, bo porachunki nie zostały zakończone, żeby też źle mnie nie zrozumieć, nie przeszkadza mi walka Orton vs Cody, nie przeszkadza mi Cody jako mistrz i nie przeszkadza mi potencjalne Drew vs Fatu, to nie są złe decyzje, tylko to w jaki sposób do tego doprowadzono to jak dla mnie robienie z widza kogoś kto nie potrafi myśleć i z postaci wrestlerów podobnie, bo w tym co się wydarzyło nie ma za grosz logiki ani sensu.

No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygrywa czysto walkę z Ortonem czy innym zawodnikiem, ludzie są już zmęczeni tym wszystkim żeby jeszcze bilety nie były takie drogie ale no kurde są, mają teraz problem bo widzą że jednak nie schodzą im te bilety tak jakby chcieli. 

I te ich głupie tłumaczenie że ponad 200k dislike'ów to boty pod wygraną Cody'ego na YT, tak jasne boty ;) Aby tylko przykryć swoje lenistwo nie udolność najlepiej zwalić na boty, całe WWE. 

Edytowane przez Grins
  • Lubię to 1

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

50 minut temu, HeymanGuy napisał(a):

Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.

Kurde, ale to by siadło taki Triple Threacik albo i nawet Fatal 4 Way, ja bym dodał do tego Kiane jeszcze.

34 minuty temu, Grins napisał(a):

No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygrywa czysto walkę z Ortonem czy innym zawodnikiem, ludzie są już zmęczeni tym wszystkim żeby jeszcze bilety nie były takie drogie ale no kurde są, mają teraz problem bo widzą że jednak nie schodzą im te bilety tak jakby chcieli. 

To prawda z tą walką, że Panowie spokojnie mogliby dać brutalny pojedynek i łatwo byłoby się w to wkręcić emocjonalnie i tak samo z tymi biletami, o biletach to nawet Meltzer mówił, że na wielu płaszczyznach to nie jest kwestia bookingu, a przynajmniej nie aż tak bardzo jak tego, że ceny są właśnie giga wysokie, miejsce jest to samo co w zeszłym roku, całe Las Vegas jest mega drogie tak jak piszesz i to wszystko to kwestie, na które ma wpływ TKO i zarząd, ale lepiej mieć klapki na oczach i mówić, że słaba karta i słabo prowadzone są programy, słabe decyzje kreatywne, bo w zeszłym roku cyferki się zgadzały, to i w tym muszą prawda? TKO nie ogarnia, że to tak nie działa, a ponoć to "biznesmeni".

38 minut temu, Grins napisał(a):

I te ich głupie tłumaczenie że ponad 200k dislike'ów to boty pod wygraną Cody'ego na YT, tak jasne boty ;) Aby tylko przykryć swoje lenistwo nie udolność najlepiej zwalić na boty, całe WWE. 

A o tym nie słyszałem, ale jeśli to prawda to śmieszne, no tak boty, tak samo było z dislike'owaniem Jeya i jego kluczowych wygranych i tak samo teraz jest z Rhodesem, to wszystko to hejterzy, a my zamknijmy mordy i oglądajmy produkt, nie mamy prawa się wypowiadać xD.

• Lubię to 1

Top 3 Walk 2k18