Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania 42

Dyskusje, spekulacje, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   740
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Opublikowano (edytowane)

Szczerze? Myślałem że dwie główne walki o mistrzostwo WWE i WHC będą jakimś chujowym zestawieniem, a tak to wygląda dobrze na pieprze między Romanem a Punkiem dostaliśmy już początkowy segment i muszę przyznać że bardzo fajnie im to wyszło Punk może coś wycisnąć z Romeo na mic'u oby tylko dostali wolną rękę, może jakieś przytyczki odnośnie AEW, sytuacji z 2013 roku na prawdę nie będę narzekać to może pójść w dobrym kierunku jak dobrze to poprowadzą sama walka dupy nie urwie ale segmenty i program może wypaść dobrze.

Druga sprawa to walka Drew, Cody, Jacob uważam że tutaj albo Drew powinien obronić albo po prostu Jacob powinien to wygrać, jak już chcą promować młodych zawodników którzy potrafią czynić cuda w ringu to powinni postawić zdecydowanie na Jacoba który chociażby wciąga dupą takiego Gunthera i czy to na mic'u czy w ringu, a więc lepszej okazji nie będzie aby uczynić Jacoba mistrzem fajny byłby obrazek gdzie Roman wygra mistrzostwo a w pierwszy dzień Jacob zostaje mistrzem i nie miałbym wgl tego za złe, kto wie czy tak się nie stanie dla mnie Fatu to jeden z najlepszych z całej rodziny Samoa i zasługuje na prawdę duży push a nie taki Jey który dostał swoją szansę i ją spierdolił leń jeden. 

Kolejne zestawienie to Rollins/Bron uważam ze to będzie najrozsądniejsza decyzja, ale no tutaj aż ciężko obu podłożyć jak wygra Rollins to Bron straci na wiarogodności, no jak przegra Rollins tuż po takiej kontuzji to też będzie źle wyglądało, ogólnie tutaj zorganizował bym zaś jakiś atak kolejnego " masked man'a " który wpierdala się do walki i Rollins to przepierdala program będzie za pewnie się ciągnął do SummerSlam, a coś tu trzeba wykombinować czyż nie? 

No i ten nieszczęsny Gunther... Czyli co kolejna legenda? Tylko kto tym razem? Jakoś nie mam na niego pomysłu, macie jakieś propozycje? Na pewno Lesnar odpada z tego co tam wyczytałem, tym bardziej że Lechu jest teraz Heelem więc nie miałoby to sensu. 

Co do Lesnara obstawiam jego potyczkę z Oba Femi, trochę mnie to martwi bo znając TKO to podłożą Femiego i tyle z tego będzie a Nigeryjczyk tylko na tym straci obym się mylił. 

Co do pań obstawiam że Morgan wybierze Stephanie wiec nic nowego, co do pasy kobiet na SD to nie zdziwię się jak dadzą powrót Biancki. 

Kurde zapomniałem kto ma pas IC... A no Dominik, nic się nie dzieje przy tym pasie od momentu gdy go zdobył.

Tak czy siak karta nie zapowiada się źle, mogli zaproponować gorszy kibel. 

Edytowane przez Grins

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   244
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Godzinę temu, Grins napisał(a):

Kurde zapomniałem kto ma pas IC... A no Dominik, nic się nie dzieje przy tym pasie od momentu gdy go zdobył.

Sorki ale tu się nie zgodzę. Dom Dom wypromował ładnie pas. Pierwszy run feudy z Penta, Sheamus'em & Rusev'em, feud z AJ Styles'em który był bardzo dobry. Potem feud z Ceną i przegrana. 

Następnie odzyskanie pasa i fakt że drugi run słabszy ale kontuzje miał jak akurat zaczynał feud z Rey'em. 

Teraz wrócił i zaraz znowu zacznie feudy i w ogóle. Moim zdaniem sprawdza się dobrze jako mistrz, drugi run słaby przez kontuzje.

• Lubię to 2

• Reputacja:   913

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, GGGGG9707 napisał(a):

Sorki ale tu się nie zgodzę. Dom Dom wypromował ładnie pas. Pierwszy run feudy z Penta, Sheamus'em & Rusev'em, feud z AJ Styles'em który był bardzo dobry. Potem feud z Ceną i przegrana. 

Następnie odzyskanie pasa i fakt że drugi run słabszy ale kontuzje miał jak akurat zaczynał feud z Rey'em. 

Teraz wrócił i zaraz znowu zacznie feudy i w ogóle. Moim zdaniem sprawdza się dobrze jako mistrz, drugi run słaby przez kontuzje.

W 100% się zgadzam, Dominik jest jednym z ciekawszych mistrzów, którzy mają bardziej innowacyjne feudy i czuć, że tu mistrzostwo się liczy, a nie że jest dodatkiem do feudu pod tytułem "Bo Cię nie lubię" Teraz spadł, ale to przez kontuzję, nie jego wina, a pasa z niego nie zdjęli to cóż jest jak jest, ja czekam na jego feud z Balorem potencjalny na WM, kupiłbym to i zobaczył.

Edytowane przez Kaczy316
  • Lubię to 2

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

14 godzin temu, GGGGG9707 napisał(a):

Ja tylko wspomniałem że zapomniałem o tym tytule, poprzedni run był spoko, nawet nie wiedziałem że on miał jakąś kontuzję ale jeśli wszystko wraca do normy to spoko. 

• Lubię to 1

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   1 239

Bron Breakker:

Cytat

The reported feeling within WWE right now is Bron Breakker will not make it back in time for WrestleMania 42.

- Bryan Alvarez WONF4W

Seth vs. Theory na WM, a później The Vision do rozpadu.

Ruda vs. AJ:

Cytat

AJ Lee vs. Becky Lynch (now part ll) is reportedly still planned for WrestleMania 42. The first encounter was announced for Elimination Chamber.

- WONF4W

Wiadoma sprawa przecież Becky będzie musiała na WrestleManii odzyskać stracone złoto.

WeAreSoBack.png

Oba vs. Brock:

Cytat

Oba Femi vs. Brock Lesnar has reportedly been discussed for WrestleMania 42.

- BodyslamNet

Oby tak było. Rzecz oczywista Oba musi wygrać ewentualną walkę.

Wybór z cyklu ani jedna, ani druga:

Cytat

WWE has reportedly yet to determine the direction of who Jade Cargill will defend the Women’s Championship against at WrestleMania 42. Tiffany Stratton and Charlotte Flair are some of the more pitched names to face Cargill.

- WrestleVotes 

Oglądanie Charlotte w walce mistrzowskiej niezbyt mi się uśmiecha. Oglądanie kolejnego spotkania na linii Jade – Tiffy również. Mam nadzieję, że ostatecznie WWE wymyśli jakieś ciekawsze rozwiązanie. To już lepiej dać wygrać na EC Ripley i posłać ją na Jade, a z pasami tag team coś się zrobi przy okazji. Zawsze można się odważyć i dać wygrać tytuł Jordynne na następnej tygodniówce i wtedy można ją śmiało zestawić z Tiffany.

• Lubię to 2

WeAreSoBack.png

18 minut temu, KyRenLo napisał(a):

Oba Femi vs. Brock Lesnar has reportedly been discussed for WrestleMania 42.

- BodyslamNet

W sumie jeśli Brock po WM dalej będzie występował, a raczej będzie i może zakończy karierę w tym roku to na Guntherka jeszcze będzie czas, może jakieś SummerSlam czy coś, a co do Femi vs Lesnar, chętnie bym zobaczył, ale albo Femi musi to wygrać albo zostać mocarnie pokazany w wyrównanej walce i przegrać dopiero po 3-4 F-5, a nie po 1-2, wtedy to będzie można nazwać promocją, bo to że dostanie walkę i przegra po jednym finisherze czy dwóch to nic nie daję, a stopuję i mocno zabija promocję zawodnika oraz wiarygodność, ale wydaję mi się, że WWE w to nie pójdzie i jeśli dostaniemy Femi vs Lesnar to Brock to wygra po 1 lub góra 2 F-5 niestety, chociaż mam nadzieję, że się mylę i WWE widzi w Femim potencjalnego pogromcę Lesnara i oby się nie skończyło jak ze Strowmanem, że gość jest giga budowany, ale jak przychodzi co do czego to main eventerzy go kładą jak chcą w tym Lesnar kilkukrotnie kiedy Strowman mógł go spokojnie pojechać, bo tak bardzo był wypromowany i mieliby fajną zbudowaną postać na lata, ale bali się pociągnąć za sznurek.

22 minuty temu, KyRenLo napisał(a):

WWE has reportedly yet to determine the direction of who Jade Cargill will defend the Women’s Championship against at WrestleMania 42. Tiffany Stratton and Charlotte Flair are some of the more pitched names to face Cargill.

- WrestleVotes 

Znowu? Charlotte była rok temu, a z Tiffany dopiero co feud został zakończony, jeśli Pianek nie powraca to niech dają na WM Jordynne vs Cargill, tutaj fajnie pasuję historia, w której Cargill pokonuję Grace na kolejnym SD w walce o tytuł, nawet czysto, a Grace dostaję się do EC Matchu, wygrywa go i leci po rewanżyk na WM detronizując Jade, Jordynne można fajnie zrobić tutaj na underdoga, szczególnie, że dopiero co wbiła do main rosteru, a już się kręci tak wysoko i bardzo dobrze sobie radzi.

• Lubię to 1

Top 3 Walk 2k18

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

• 2 tygodnie później...

Liv wybrała rywalkę i zaskoczenia nie było, bo być nie mogło.

Liv vs. Steph:

IMG_5506.jpg

Brock Lesnar też zawalczy na WM i będzie to Open Challenge. Jacyś wasi faworyci do wyboru? Ja już wspominałem, że Lesnar vs. Femi ze zwycięstwem tego drugiego to jest coś, co chcę zobaczyć i oby WWE poszło w tym kierunku.

• Lubię to 1

WeAreSoBack.png

Jacob Fatu:

Cytat

Jacob Fatu has strong support within WWE’s creative department for involvement in the WWE Undisputed Title scene at WrestleMania 42.

- WrestleVotes

Oby. Biorę wszystko, byle nie kolejna solowa walka Drew vs. Cody.

• Lubię to 1

WeAreSoBack.png

W dniu 24.02.2026 o 12:11, KyRenLo napisał(a):

Brock Lesnar też zawalczy na WM i będzie to Open Challenge. Jacyś wasi faworyci do wyboru? Ja już wspominałem, że Lesnar vs. Femi ze zwycięstwem tego drugiego to jest coś, co chcę zobaczyć i oby WWE poszło w tym kierunku.

Liczę tutaj na Femiego, z innych rywali to Gunther, ale On to raczej dopiero wtedy jak Lesnar będzie kończył karierę, pytanie kiedy to będzie, czy w tym roku np. na SummerSlam czy później, jeśli w tym to Lesnar vs Gunther na SummerSlam byłoby git, ale co do Open Challenge to Oba jak dla mnie jest jedynym dobrym wyborem, ewentualnie jeszcze Royce Keys, ale zobaczymy co tam wykombinują....hmm, a Priest vs Lesnar? Damian mógłby to spokojnie przegrać, a i tak mógłby być mocno pokazany w tej walce, w sumie walka taka, o którą nikt nie prosi, a mogłaby wyjść bardzo dobrze, Priest jest świetnym workerem i mogliby fajny feud zbudować, bo Damian też umie być giga dominatorem i z Lesnarem mógłby stanąć jak równy z równym jak dla mnie, obejrzałbym, ale tak najbliżej to chyba Femi i Royce mimo wszystko.

2 godziny temu, KyRenLo napisał(a):

Jacob Fatu has strong support within WWE’s creative department for involvement in the WWE Undisputed Title scene at WrestleMania 42.

- WrestleVotes

Triple Threat to najlepsza opcja jak dla mnie, cała masa historii pomiędzy trójką tych zawodników, ja nie widzę powodu, by nie robić Triple Threata tutaj, mało tego, ja nie widzę powodu, żeby robić Singles Match, bo to od początku jest prowadzone jakby miało dojść właśnie do walki tych trzech zawodników w main evencie jednego z dni Wrestlemanii i liczę, że to zrobią.

• Lubię to 1

Top 3 Walk 2k18

Zawodniczka która zawalczy z Jade już jest znana. Bez niespodzianki i dobrze:

HCSlN8KWUAAs8cj?format=jpg&name=900x900

Przy okazji można dorzucić ciekawostkę związaną z Australijką:

• Lubię to 2

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   990

Przyznam się, że ta walka zapowiada się całkiem intrygująco. Ciekawe ile największa gwiazdeczka WWE zdoła wyciągnąć z Cargill? ;) 

• Lubię to 1

Kurde krytykowałem w ostatnich miesiącach WWE za zjebany booking i za to co odjebali ze Cena, ale serio droga do WM jest nawet spoko, śmiałbym napisać że lepsza niż w zeszłym roku, dużo się dzieje od stycznia Drew wygrał pas, teraz jeszcze Orton wygrał EC, nie no na prawdę spoko, Balor odbił nawet od dna, Punk/Roman też całkiem zacnie się zapowiada bo ich pierwszy segment za micem był na prawdę spoko i teraz jeszcze ta wymiana zdań między nimi i odbicie pałeczki w stronę Romana fajnie że wplątali ten motyw że publika słabo reagowała na występ Punka w Chicago nawet coś takiego można fajnie wykorzystać w tym programie, nie no jest dobrze o wiele lepiej niż w zeszłym roku :) 

• Lubię to 1

• Reputacja:   145

1 hour ago, Grins said:

Kurde krytykowałem w ostatnich miesiącach WWE za zjebany booking i za to co odjebali ze Cena, ale serio droga do WM jest nawet spoko, śmiałbym napisać że lepsza niż w zeszłym roku, dużo się dzieje od stycznia Drew wygrał pas, teraz jeszcze Orton wygrał EC, nie no na prawdę spoko, Balor odbił nawet od dna, Punk/Roman też całkiem zacnie się zapowiada bo ich pierwszy segment za micem był na prawdę spoko i teraz jeszcze ta wymiana zdań między nimi i odbicie pałeczki w stronę Romana fajnie że wplątali ten motyw że publika słabo reagowała na występ Punka w Chicago nawet coś takiego można fajnie wykorzystać w tym programie, nie no jest dobrze o wiele lepiej niż w zeszłym roku :) 

Na wstępie: Proszę Cię, nie odbierz tego jako osobisty atak. Szczerze chcę zrozumieć twój punkt widzenia i mam nadzieję że podzielisz się swoją opinią. 

W zeszłym roku na etapie Elimination Chamber mieliśmy:

- Świeży heel turn Ceny, który był szokiem dla wszystkich i nic nie zapowiadało jeszcze jak źle to będzie wyglądać

- Love Triangle między Seth'em, Punk'iem i Roman'em.

- Tiffany Vs Charlotte było już klepnięte oficjalnie

- Rhea Vs Bianca, które dwa dni po Chamber przeszło w Iyo Vs Bianca Vs Rhea (Top 10 match of the year, prawdopodobnie najlepszy a przynajmniej jeden z najlepszych matchy roku btw, pierwszy 5 star match kobiet w WWE)

W tym roku na etapie Elimination Chamber mamy:

- Open Challenge od Lesnar'a o którym wiemy nic i o którym nikt nawet nie mówi

- Zeszmacona Jade która od 4 miesięcy miała 2 match'e broni pasa przeciwko Rhei (0 storyline'u na tym etapie)

- Drew McIntyre który bóg wie z kim będzie walczył, bo WWE samo chyba jeszcze nie wie, skoro Rhodes będzie walczył o pas w piatek, mimo że właśnie przegrał EC.

- Liv Vs Stephanie - tu się zgodzę, promyk nadziei i kandydat na najlepszy match show jak na ten moment. 

- Punk Vs Roman - proma będą super, po matchu nie spodziewam się wiele. Sorry, Punk ma swoje lata a Reigns jako Main Eventer w WWE ma limit 4 akcji. 

Wiem że wygląda to bardzo jakbym hejtował wszystko co WWE robi ostatnio - przyznam że tak, większość nie jest najlepsza, ale są dobre momenty. Nie twierdzę że cała WMka jest chujowa - bo jak narazie 2 z 4 ogłoszony matchy powinny być dobre, więc mamy 50%. W jaki sposób ten chaos w którym większość rzeczy nie ma znaczenia*, jest lepszy niż stan na Elimination Chamber 2025? Nawet porównując samo Elimination Chamber 25 do 26, tegoroczne show nie jest nawet blisko bycia tak dobrym jak zeszłoroczne. 

Z całego serca chciałbym żeby RtWM 2026 było lepsze niż zeszłoroczne. Chciałbym żeby każdy rok był coraz lepszy, oglądam praktycznie eksluzywnie WWE więc chciałbym żeby produkt był dobry bo po coś go oglądam...ale bądźmy szczerzy. Powiedzenie że obecne podbudowa do WMki jest lepsza niż zeszłoroczna, to czystem copium...

Bardzo chętnie dowiem się dlaczego się mylę, z całego serca przeproszę za swoją opinię, nie mam z tym problemu - pod warunkiem że są ku temu jakieś obiektywne argumenty. Nie twierdzę że trzeba nienawidzić obecnego programu - bo mimo wszystko jest do oglądania i też lubię jego części, dlatego go oglądam. 

* rozumiem że w tym roku mają wyjątkowego pecha z kontuzjami, które na ostatnią chwilę rujnują im plany, więc biorę też to pod uwagę jako okoliczność łagodzącą, bo nie mają na wszystko wpływu i muszą na szybko podejmować decyzje. 

28 minut temu, VictorV2 napisał(a):

Na wstępie: Proszę Cię, nie odbierz tego jako osobisty atak. Szczerze chcę zrozumieć twój punkt widzenia i mam nadzieję że podzielisz się swoją opinią. 

Spokojnie masz swoje zdanie i ja je szanuje to tylko wrestling i każdy ma mieć prawo do swojego zdania więc luzik ;) 

Świeży heel turn Ceny, który był szokiem dla wszystkich i nic nie zapowiadało jeszcze jak źle to będzie wyglądać

Był to szok ale do dziś nie zapomnę Travisa Scotta w tym segmencie, a tak nie powinno być... Miałem zapamiętać Heel Turn Jaśka a nie jakiegoś przećpanego celebrytę od 7 boleści, ale fakt to był duży moment i dawał tyle możliwości a i tak został spierdolony po całości. 

Love Triangle między Seth'em, Punk'iem i Roman'em.

No i ogólnie to story uratowało tą WrestleManie, faktycznie dla tej walki było warto odpalić pierwszy dzień WM tu się z tobą w zupełności zgadzam i jeszcze pięknie poprowadzili ten program po WM i w sumie do dziś mamy konflikt między Punkiem/Romanem tylko Rollins musi pierw inne sprawy po załatwiać, więc tutaj na prawdę Punk/Roman na WM 42 nie można się przyczepić tym bardziej że to program Face/Face, z drugiej strony też dobrze że od razu ten program nie został prowadzony po RR, po pierwsze znudziło by to nas, a po drugie dobrze wiemy jak to jest z Romanem na micu chociaż mam wrażenie że ostatnio przy Punku czuł luz a to dobry znak. 

29 minut temu, VictorV2 napisał(a):

Tiffany Vs Charlotte było już klepnięte oficjalnie

Tak było ale pamiętam to niezadowolenie wśród ludzi że Charlotte wygrał RR, faktycznie to miał odebrać pas Tiffany ale reakcja fanów dała do zrozumienia aby jednak tego nie przyklepali, program też mimo że był przyklepany był po prostu średni. 

31 minut temu, VictorV2 napisał(a):

Rhea Vs Bianca, które dwa dni po Chamber przeszło w Iyo Vs Bianca Vs Rhea (Top 10 match of the year, prawdopodobnie najlepszy a przynajmniej jeden z najlepszych matchy roku btw, pierwszy 5 star match kobiet w WWE)

Zgadza się to był jeden z najlepszych matchów wśród dywizji kobiet, cały program był pięknie rozpisany tutaj na prawdę zaskoczyli tak samo jak teraz zaskoczyli przy pasie WWE, ale tu się zgadzam z tobą w 100% 

Ogólnie z tamtejszej RTWM podobał mi się program Punk/Rollins/Roman i właśnie program babek, ale reszta no sam przyznaj była totalnie słaba, ogólnie karta jakoś bardzo nie powalała na łopatki, ogólnie drugi dzień centralnie dupy nie urwał bo dostaliśmy średnią walkę Cody/Cena gdzie na SummerSlam dali bangera a to powinno być centralnie na odwrót, powinno być zapamiętane a prócz wygrania pasa przez Cena nic z tej walki nie pamiętam.

34 minuty temu, VictorV2 napisał(a):

Open Challenge od Lesnar'a o którym wiemy nic i o którym nikt nawet nie mówi

Tutaj za pewnie Knight albo Oba ktoś z nich, ale czy jest sens robienia programu Brockowi tak szybko? I tak będą się nawalać o pietruszkę więc nie było sensu go bookować od razu po RR a zalążki pod program Knight/Lesnar czy Oba/Lesnar już są, najsensowniejszym przeciwnikiem byłby Knight bo jakaś już tu historia jest, wypchnął Lesnara na współkę z Cody'm z RR Matchu.

Godzinę temu, VictorV2 napisał(a):

Zeszmacona Jade która od 4 miesięcy miała 2 match'e broni pasa przeciwko Rhei (0 storyline'u na tym etapie)

No z tą Jade to przeginają, nie wiem jaka może tego być przyczyna może czekają na WM aby tam Rhea odebrała jej pas, Jade strasznie kuleje w ringu może nie chcą w jakiś sposób narażać zawodniczek i chcą dać Rhea moment na WM. 

- Drew McIntyre który bóg wie z kim będzie walczył, bo WWE samo chyba jeszcze nie wie, skoro Rhodes będzie walczył o pas w piatek, mimo że właśnie przegrał EC.

A moim zdaniem już wszystko zostało przyklepane, fakt jest taki że to Cody naciskał na zarząd aby Drew mógł zdobyć pas, no jego run nie powala ale trzeba się wgl cieszyć że dostał pas na chwilę, nie zdziwię się kompletnie jeśli pójdą w program Drew/Fatu i Cody/Orton bo w tym jest większy potencjał na ME WM... Albo po 26 latach z organizują Fatal 4 Way Match w ME i w sumie bym się nie obraził bo przeważnie tego typu starcia są dojebane i program byłby ciekawszy ;) I moglibyśmy dostać jakiś wielki moment jak zwycięstwo Fatu w tej walce co uczyniłoby go Main Eventerem. 

Ogólnie do tej pory nie zostało wyjaśnione kto zaatakował Jacoba co nie? Teraz ktoś atakuje Jey'a więc jeśli te sprawy się łączą to obstawiam że to będzie Cody. 

Liv Vs Stephanie - tu się zgodzę, promyk nadziei i kandydat na najlepszy match show jak na ten moment. 

Nie no to będzie dobre starcie i za pewnie Liv dostanie swój moment i odzyska to co jej czyli tytuł. 

Punk Vs Roman - proma będą super, po matchu nie spodziewam się wiele. Sorry, Punk ma swoje lata a Reigns jako Main Eventer w WWE ma limit 4 akcji. 

Tu już nie chodzi o walkę a właśnie proma, ogólnie uważam że tu będzie dużo się działo pod względem story. z tego co zauważyłem to ma być ME chyba 2 dnia, więc coś tam się odwali... Heel Turn Punk? Powrót The Rocka i rozpoczęcie programu z Romanem pod przyszłoroczną WM o ile się od będzie, a może jeszcze jakiś większy shoocker Heel Turn Punka i dołączenie doThe Vision? No teraz jak Rollins zaś przeszedł Face Turn to uważam że taki scenariusz nie jest możliwy... Tak czy siak będzie tu się dużo działo i dostaniemy jakiś WrestleMania Moment na sam koniec gali. 

Wiem że wygląda to bardzo jakbym hejtował wszystko co WWE robi ostatnio - przyznam że tak, większość nie jest najlepsza, ale są dobre momenty. Nie twierdzę że cała WMka jest chujowa - bo jak narazie 2 z 4 ogłoszony matchy powinny być dobre, więc mamy 50%. W jaki sposób ten chaos w którym większość rzeczy nie ma znaczenia*, jest lepszy niż stan na Elimination Chamber 2025? Nawet porównując samo Elimination Chamber 25 do 26, tegoroczne show nie jest nawet blisko bycia tak dobrym jak zeszłoroczne. 

Tutaj uważam po prostu że EC było lepsze od RR, był moment zaskoczenia, jeśli chodzi o EC Match w zeszłym roku no to stanowczo tamten był lepszy, ale obecnie EC'26 bije na łeb RR'26 no takie są fakty ;) Mogli zaserwować jak zwykle bullshit dać Cody'emu wygrać i tyle a tak zrobili moment zaskoczenia i jakoś to uratowało tą galę. 

Z całego serca chciałbym żeby RtWM 2026 było lepsze niż zeszłoroczne. Chciałbym żeby każdy rok był coraz lepszy, oglądam praktycznie eksluzywnie WWE więc chciałbym żeby produkt był dobry bo po coś go oglądam...ale bądźmy szczerzy. Powiedzenie że obecne podbudowa do WMki jest lepsza niż zeszłoroczna, to czystem copium...

Oj powiem ci szczerze że w latach 2017-2019 ciężko byłoby ci wysiedzieć przy RTWM, walk było tyle najebanych a programy się ciężko oglądało, teraz chociaż skupiają się jakoś na rywalizacji i ją budują przez miesiące... 

Dla mnie po prostu jest lepsza pod tym względem że nie jest teraz wszystko tak przewidywalne że wiedziałeś z góry kto będzie walczył o główny pas, teraz kompletnie nic wiesz i czekasz chociaż na niebieską tygodniówkę, tak jak ci wymieniłem w zeszłym roku dostaliśmy dobre programy na czerwonej tygodniówce, ale programy na SD dupy nie urwały potencjał programu Cena/Cody'm został zjebany po całości... A teraz masz takie coś że czekasz na niebieską tygodniówkę bo coś się dzieje, Drew jest mistrzem, Orton idzie po pas, Cody co raz bardziej szaleje i może ta cała sytuacja skończy się Heel Turnem, Jey został zaatakowany i nie wiadomo kto to zrobił, na czerwonej tygodniówce też się działo i nie mów że nie Balor/Punk chociaż Finn dostał szansę aby powalczyć o ten pas i JD chociaż odżyło, sytuacja z Masked Manem którym okazał się Rollins też pewnie będzie spoko programem, Lesnar wróci i ubije Knighta na polecenie Heymana, mamy tą rywalizacje Becky/AJ chociaż dupy to nie urywa, Stefka/Liv też jakoś ujdzie, po prostu nie ma tragedii w zeszłym roku tylko moje zainteresowanie wzbudzał program Punk/Rollins/Roman i Iyo/Ripley/Rhea tak nic innego mnie nie zainteresowało, w tym roku interesuje mnie program Punk/Roman i walka o pas WWE więc zainteresowali mnie dwoma głównymi walkami, tak jak ich jechałem za to jak potraktowali Cena tak teraz no nie mogę narzekać mimo że też chciałbym aby podbudowa tych walk była jeszcze na wyższym poziomie niż jest. 

Wiesz ja ci powiem tak ja też nie popieram obecnego produktu nie chwalę ich bo to się zaś skończy jakimś bullshitem dlatego wczoraj podszedłem do EC na totalnym wyjebaniu w ten produkt ale zaskoczyli mnie i nie będę narzekał, bo nie ma też co galę narzekać że robią gówno bo mogą zrobić jeszcze większe, ale póki co źle to na papierze nie wygląda... Nawet ciekawi mnie co dalej z Guntherem chociaż miałem wkurwa na to wszystko co się stało... Coś tam robią, chociaż raz postawili na nieprzewidywalność a to już coś. 

• Lubię to 1