Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWC SHOW #28

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Na ring wchodzi Paul Heyman. Mówi on, że oprócz tej gali została jeszcze jedna i później jest już kolejny supershow. Heyman powiedział, że on sam walk nie będzie organizował. Jeżeli ktoś chce walczyć to ma przyjść do jego biura i zgłosić się do niego, a on pomyśli nad tym czy warto taką walkę organizować. Heyman poinformował, że gala numer 30 będzie nosiła nazwę ANYTHING GOES i wszystkie walki na tym show będą w stylu HARDCORE!

Styles: Coś czuje, że na Anything Goes będziemy oglądać dużo krwi!

JBL: A ja coś czuje, że teraz to Ameryki nie odkryłeś... przecież to jest jasne!

Styles: Dzisiaj czeka nas m.in. walka Vampiro vs Homicide oraz Jack Evans vs Harry Smith!

JBL: Vampiro... jak ja go nie lubie! Mógłby dzisiaj dostać łomot!

Match: Jack Evans vs Harry Smith

Końcówka: Harry Smith na początku miał przewagę jednak gdy skakał z narożnika, Jack Evans szybko wstał i wykonał dropkicka. Później Evans sam wszedł na narożnik i zrobił The Corkscrew 630, poczym spinował Smitha.

Winner: Jack Evans

W biurze Heymana kolejka. Każdy chce walczyć na trzydziestej gali WWC. Bracia Briscoe chcą walczyć o tag team titles, ale General Manager nie zgadza się, bo prawo do tej walki wywalczyli sobie Aries & Shelley. Następny w kolejce był Chris Hero, który chciał powalczyć z Jimmy Ravem. Heyman odpowiedział, że na 100% taka walka się odbędzie!

Tag Team Match: Austin Aries & Alex Shelley vs Briscoe Brothers

Końcówka: W ringu Alex Shelley dominuje nad Jayem Briscoe. Jay w pewnym momencie zdołał się wybronić i zaczął się czołgać do narożnika by zmienić się z Markem. Jednak Shelley był szybszy i zmienił się z Ariesem, który dogonił czołgającego się Jaya i założył mu Rings of Saturn, a Briscoe od razu stapował.

Winner: Aries & Shelley

Paul Heyman siędząc w biurze słyszy mocne bicie o jego drzwi. Podchodzi do nich, otwiera. Za drzwiami stał Delirious. Heyman zapytał: "Co ty do cholery robisz?! Jak chcesz ze mną pogadać to właź, a nie walisz tu w drzwi!" Delirious pokazał, że chce przybić gwóźdź do drzwi, by wywiesić kartkę, na którą będą mogli dopisywać się ci, którzy będą chcieli zmierzyć się o pas Attitude. Heyman dodaje: "O! Takie coś... Przybijaj! Świetny pomysł! Świetny!"

Wywiad z Ronem Killingsem, który mówi: "Elijah Burke! Wiem, że dzisiaj ciebie tu nie ma, ale wiem, że oglądasz i mam ci coś do powiedzenia! Jeśli chcesz zmierzyć się jeden na jednego na 30. gali to za tydzień przyjdź i zgłoś to Heymanowi. Ja tego nie zrobię! Pokonałem ciebie już w zeszłym tygodniu w meczu tag teamów. Spinowałem cię! Pokazałem, że jestem lepszy i ja tego już nie muszę udowadniać. Jednak jeśli chcesz rewanżu i jeszcze bardziej się skompromitować to proszę bardzo! A teraz przepraszam bardzo, ale mam walkę."

Match: Ruckus vs Ron Killings

Końcówka: Gdy Ruckus wchodził na ring Killings zaatakował go krzesłem i przez kilka minut obijał krzesłem poza ringiem. Dopiero gdy wrzucił Ruckusa na ring sędzia rozpoczął walkę. Wtedy to na ring wbiegł Sabian by pomóc swojemu tag team partnerowi, ale dostał Truth Conviction. Później także The Truth wykonał swego finishera na Ruckusie i go spinował.

Winner: Ron Killings

Do listy, którą przed tem wywiesił Delirious podchodzi Gregory Helms i wpisuje swoje nazwisko. Zaraz za nim przychodzi Johnny Jeter i łapie za długopis. Jednak zanim zdążył się wpisać zaatakował go Pouuuuuncem Monty Brown. Brown wpisał się i powiedział do wszystkich którzy tam stali, by nawet nie zbliżali się do tej listy.

Styles: Hola hola! Tak nie wolno! Monty Brown gra nie fair!

JBL: Taki jest wrestling. Teraz tylko wrestler z jajami podejdzie do tej listy!

Styles: Delirious powiesił ją po to by mógł się wpisać każdy! Teraz już tak nie będzie!

JBL: I dobrze! Kto by chciał oglądać Jetera w walce o pas Attitude... napewno nie ja!

Wywiad z MVP, który mówi o tym jak blisko był zmuszenia Carlito do poddania się w walce tag teamów. MVP powiedział, że gdyby nie to, że Killings policzył Burke to napewno Calrito się poddał. Nagle podchodzi Carlito i informuje MVP, że nigdy by się nie poddał. Wyraźnie zdenerwowany Carlito powiedział, że na gali Anything Goes udowodni ostatecznie, że jest lepszy i pokona MVP, bo taka walka się odbędzie!

Match: Homicide vs Vampiro

Końcówka: Już na początku walki wokół ringu zaczęli kręcić się Shelley i Aries. Homicide przeważał, a gdy Vampiro zaczynał dochodzić do głosu Aries i Shelley odwracali uwagę sędziego, a wtedy Homicide używał nie dozwolonych ciosów. Homicide podszedł do Vampiro by go podnieść, ale wtedy Vampiro wykonał Small Package. 1, 2 i kick out. Vampiro wstał i już miał zrobić Chokeslam, ale Homicide kopnął... sędziego. Wtedy na ring wpadli Shelley oraz Aries i zaatakowali Vampiro. Natychmiast na pomoc mu przybiegli CM Punk i Jack Evans. Gdy na ringu trwała zacięta walka na rampie pojawił się Dusty Rhodes i Shelton Benjamin.

Winner: No contest

Dusty Rhodes wziął mikrofon i zapowiedział, że na galę Anything Goes wyzywa do walki CM Punka, Vampiro oraz Evansa kontra Benjamin, Homicide, Aries oraz Shelley. CM Punk pokazał tylko, że się zgadza i na gali numer 30 taką walkę zobaczymy.

Jeszcze przenosimy się na backstage gdzie Delirious ściąga z drzwi kartkę, którą przed tem przybił. Zaczął wyczytywać nazwiska, które się na nią wpisały: "Delirious... Gregory Helms... Monty Brown... nie... nie... nie!" Powiesił kartkę z powrotem, na której dopisane było jeszcze jedno nazwisko - EL GENERICO, z którym Delirious razem walczył o obronę swoich masek z Johnny Jeterem.

Obecna karta na galę WWC Show #30 - Anything Goes

- Jimmy Rave vs Chris Hero

- CM Punk & Vampiro & Evans vs Benjamin & Homicide & Styles & Aries

- MVP vs Carlito

- Delirious vs Gregory Helms vs Monty Brown vs El Generico

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• Elliott

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Pomimo niedyspozycji netu, to ja (prawie tradycyjnie) pierwszy skomentuje galę. Widzę, że Heyman radzi sobie jako GM i ciekawie robi się na show. Lubię te jego niekonwencjonalne metody organizowania matchy. Walki były dobre, ale wiadomo że są tylko przystawkami do Anything Goes, które zapowiada się świetnie.

• Reputacja:   0

Gala bardzo fajna ;]

Nieźle wymyślone z tą listą ;] Czekam na więcej :P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...