Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

XWG MONDAY WAR IN YOUR HOUSE 3

Która para ma komentować nasze gale ?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która para ma komentować nasze gale ?

• Szpakowski&Babiarz
      5
    • Dzki Matt&Johny Johns
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

(Gala rozpoczyna się, fajerwerki, cuda na kiju. Kamera przenosi się na stanowisko komentatorskie, gdzie siedzi John Cena i Jakiś pryszczaty, chudy chłopak ubrany w garnitur).

- Yo, yo, yo, yo ! YO ! Zwolniłem tamtych dwóch pajaców, bo nie podobały mi się i gęby ! Ale, teraz ja i ten… jak masz na imię ?

- Johny Johns (odpowiada nieśmiało chłopak)

- No właśnie, ten chłopaczek będzie komentował zemną, bo jest najtańszym z komentatorów what ever was ! No a dzisiaj mamy zaje****ą gale ! Ziomalskie walki ! Będzie na co popatrzeć ! A pierwsza walka zaraz się odbędzie ! A będzie to… zaraz… gdzie są moje notatki ? A mam ! Pierwsza walka to… nie to nie to ! Chwila… nie ,nie pokazujcie tego do kamery, to zdjęcie gołej Trish !!! (obraz przenosi się na ring gdzie czekają już Aj Styles i MVP)

Single Match:

Aj Styles vs MVP:

Końcówka: MVP okłada Aj serią kicków, ale Styles przerywa to thumb to the eye ! Teraz podnosi go i chce wykonać Styles Clash, ale MVP uwalnia się i wykonuje DDT. Łapie Styles’a i whip w narożnik, co Aj musiał mocno odczuć, bo odbił się i upadł na ziemię trzymając się za plecy. MVP wchodzi na narożnik i diving elbow drop. Teraz łapie Stylesa i knee to face. Pin. 1,2 i kickout. MVP zdenerwowany drop kick w twarz, łapie Stylesa, wpycha go na linki, na których ten zawisa. MVP rozbiega się i clothesline, po którym AJ wypada z ringu. Jednak MVP szybko go wciąga i wykonuje jeszcze drop kick w brzuch, po czym, seria right handów i suplex, a następnie pinuje rywala i zwycięża !

Backstage:

Widzimy Tomko ćwiczącego w Sali treningowej, na ciężkiej sztandze. Nagle z ciemności słychać głos:

-Może pomóc ?

Tomko poznaje że to głos zamaskowanego napastnika, który zaatakował go wcześniej w łazience i krzyczy o pomoc. Zamaskowany człowiek podchodzi i dusi go sztangą. Tomko robi się cały czerwony, lecz nagle wbiega Jack Evans, uderza flying dropkickiem napastnika i pomaga Tomko zdjąć sztangę, ale napastnik zdążył przez ten czas uciec.

-Yo ! Yo yo yo ! Mam nadzieje że podobała wam się walka, ale teraz zobaczycie coś znacznie lepszego ! Handicap match…

-e ee…

- Co Johny Johnsie (śmiech Ceny), co chcesz powiedzieć ?

- To będzie Tag team…

- A tak, pomyłeczka, to będzie walka teamów: CM Punk& Chris Hero vs HardCore Guys, czyli Sabu i Vampiro ! A więc na ring ! NA RING ! NA RING DO CHOLERY !

(Kamera przenosi się na ring)

Tag Team challenge:

CM PUNK& Chris Hero vs HardCore Guys (Sabu& vampiro)

Vampiro bierze mikrofon:

- AAAAAA !!! WIDZIAŁEM CO ZROBILIŚCIE MOJEMU KUMPLOWI SABU NA HANDINCAP MATCHU I SROGO WAS ZA TO UKARAŁEM !!! AAAAA !!! ALE TERAZ NIE BĘDZIE DYSKWALIFIKACJI, BO TO BĘDZIE WALKA 2 na 2 !!!! POSMAKUJECIE ZGNIŁEJ TRUMNY 5 METRÓW POD ZIEMIĄ !!! A JA POSMAKUJE WASZEJ KRWI !!!

Cm Punk i Hero tylko uśmiechają się ironicznie…

Tag Team Challenge:

CM Punk& Chris Hero vs HardCore Guys (Sabu& Vampiro)

Koncówka: Na ringu Vampiro i Chris Hero. Hero Obija się o liny, jest bardzo zmęczony. Łapie go Vampiro i chokeslam. Pin. 1,2… i przerywa CM Punk ! Zdenerwowany Vampiro podchodzi kłuci się z Punkiem, ale to wykorzystuje Chris Hero, drop kick w kolano Vampiro i Tag z CM Punkiem. Punk podnosi Vampiro i THE GTS, ale nie pinuje, biegnie i clotheslin zrzuca Sabu z ringu. Teraz podbiego do Vampiro, okłada go razem z Chrisem Hero. Wchodzi na linki, ale Vampiro uwalnia się z uścisku Hero i biegnie do lin, lecz tam nie ma Sabu. Cm Punk uśmiecha się paskudnie i łapie Vampiro, poczym wykonuje Shinig wizard. Vampiro leży, a Cm Punk pręży się do publiczności. Teraz podnosi Vampiro, ale ten drop kick w brzuch i Tag z Sabu., który właśnie wrócił. Sabu wykonuje z narożnika diving elbow drop, wstaje i jeszcze okłada pięściami Cm Punk’a. W tym samym czasie Chris Hero bierze krzesło z pod ringu, zachodzi od tyłu Vampiro i chair shot , jeszcze jeden i jeszcze jeden i wrzuca Vampiro pod ring. Sędzia tego nie widział bo pilnował walki na ringu ! Teraz Hero wraca na swoje miejsce. Sabu układa na środku ringu Cm Punka, wchodzi na narożnik, ale delikatnie, prawie niewidocznie podcina Sabu, ten traci równowagę i upada. Teraz CM Punk wstaje. Wchodzi na linki razem ledwo przytomnym sabu, pomaga mu w tym Hero i CM Punk robi pepsi plung ! Pin. 1…2…3 ! Vampiro próbował przerwać krzesłem, ale spóźnił się o kilka setnych sekundy !

Po walce dochodzi do wymiany ciosów, którą przerywa dopiero ochrona. Z oddali Vampiro krzyczy:

- LUBICIE HARDCORE ? NASTĘPNY NASZ MATCH TO BĘDZIE HARDCORE MATCH !

Cena- To niezły pomysł ! Tak ! Na następnej gali, na pierwszym ppv odbędzie się hardcore match pomiędzy tymi dwoma drużynami !

Backstage:

Widzimy Hulka Hogana, z mikrofonem w ręku !

-Zostałem zatrudniony jako dziennikarz federacji i dzisiaj robie pierwszy wywiad. A obok mnie czeka już Perry Saturn ! Cześć Saturn !

-Hi Hogan !

-Co sądzisz o swoim dzisiejszym przeciwniku ?

-Ostatnio ten kretyn pokonał mnie dzięki swej kretyńskiej gitarze ! Ale teraz w kolejnym meczu ja też będę przygotowany i uzbrojony w to ! (Pokazuje stary procesor)

- O tak, to, eee… potężna broń ! Ale Jarret i jego gitara…

- GITARA ! HA ! TA GITARA TO WIELKIE *****, A JA ZAŁATWIĘ JARRETA, BO TO JA JESTEM PERRY SATUUUUUURN !!!

- Nie mam więcej pytań

Saturn odchodzi z groźnym uśmiechem.

Cena- Yo ! Yo ! YOOOOOO !!! Teraz już przenosimy się na ring, bo tam już czekają zawodnicy ! To będzie prawdziwy HARDCORE !!!

Hardcore Match:

Jef Jarret vs Perry Saturn

Końcówka: Saturn okłada kickami w narożniku jarreta. Teraz wychodzi poza ring i przynosi swój procesor ! Uderza nim kilka razy głowę Jarreta, odsuwa się i rzuca w JEffa ! Ale ten ucieka na bok i drop kick w brzuch. Teraz to on podnosi procesor i z zamachu unosi go do góry ! What a computer shot ! Saturn upada, ale jeszcze ma siłę aby próbować się odczołgać. Jarret tymczasem schodzi z ringu i bierze swoją gitarę. Łapię ją i gitar shot ! I jeszcze jeden, kolejny i następny. Saturn leży ledwo żywy ! Jarret spokojny pin. 1,2 i 3 ! Wygrana Jeffa Jarreta !

Jarret bierze mikrofon:

-Saturn, Saturn, Saturn… ( i nagle odchodzi zostawiając zdziwionych fanów)

Cena- O wow ! Ale normalnie yo walka ! Ziom, to przedsmak tego co teraz nas czeka ! Teraz będzie super kiper match ! A będzie to hell In a…

Johns- To będzie Inferno match pomiędzy deliriousem a Lethalem !

Cena- WoW ! Rozkręciłeś się ziom !

Johns speszony chowa się pod biurko

Cena- Tak… A teraz przerwa na ziomalskie reklamy !

(Reklama XWG SHOP. Kup figurkę Vampiro a gratis dostaniesz mini nagrobek z twoim imieniem i nazwiskiem w przypadku zamówienie pocztowego)

(Po przerwie)

Backstage:

Widzimy Lethala siedzącego w szatni z Super Crazy:

Lethal- Wykołowałeś mnie ! Wyrzuciłeś mnie z ringu w walce Save your ass !

Super C- No, tak, ale teraz ci się odpłacę !

Lethal- Tak ? Ciekawe jak !

Super C- Umh… Pomogę ci ! Wrzucę Delirious do Ognia

Lehar- Nie to nie możliwe, sam sobie poradzę. Ale możesz za to wkroczyć na walkę 2 cold scorpio i przeszkodzić mu, mam z nim dawne rachunki do załatwienia

Super C- Ja zrobię to !

Lethal- No to leć !

Johny Johns- Umh… więc… John Cena poszedł do toalety, aj zapowiem państwu walkę… Uhm… Inferno Match delirious vs Jay Lethal… Uhm… To tyle…Uhm… Proszę o przeniesienie widoku z kamer na ring, Umh…

Interno Match:

Delirious vs Jay Lethal

Końcówka: Zasady są proste: Aby wygrać trzeba przeciwnika wrzucić do ognia. W tej chwili bliski jest tego Delirious. Kopie w narożniku Lethala, teraz wrzuca go na barki i chce wrzucić w ogień, ale Lethal ześlizguje się i wykonuje od tyłu running clothesline. Odbija Deliriousa od linek i kolejny clothesline. Teraz ciągnie go za nogę do linek. Podnosi go i jeszcze drop kick w brzuch. Łapie go i DDT. Teraz Lethal chce wrzucić Deliriousa do ognia. Bierze go na barki i z wysiłkiem wspina się na narożnik. Jest już na jego szczycie gdy delirious wykonuje thum to The eye i zeskakuje na ring. Biegnie od tyłu i drop kickiem w tył nóg zrzuca Lethala do ognia ! Zwycięzcą zostaje Delirious !

Po walce Hulk Hogan przeprowadza wywiad z Lethalem:

-Hi Jay

-Cześć Hogan !

-Przegrałeś !

-Tak, ale powiedzmy sobie szczerze: Ta walka nie była dla mnie ważna. Ważna jest za to dla mnie walka innego wrestlera, która już dziś na XWG TV !

- Jaka to walka ?

- A tego nie powiem, ale wydarzy się na niej coś niesamowitego !

- A może jednak ?

- Nie

- A może…

-Nie do cholery !

-A więc dziękuje i do zobaczenia

Lethal odchodzi bez słowa

Cena- Yo ! Yo ! Yo ! Teraz będzie kolejny match ! Pomiędzy 3 zawonikami Stingiem, Super Crazy i Tomko !

Johny Johns- Nie, nie będzie to Tomko lecz Ron Killings

Cena- A tak… Więc zapraszamy na ten match i na ring bo już za sekundkę się zacznie !

1 vs 1 vs 1 match:

Sting vs Super crazy vs Ron Killings

Końcówka: Sting wykonuje na swoim przeciwniku, Super Crazy, scorpion death drop, potem jeszcze drop kick w brzuch i zakłada mu skorpion Death lock. Super Crazy nie poddaje się, ale nie może doczołgać się do lin ! Już ma zacząć tapować gdy oszołomiony dotąd po suplexie Killings wstaje i drop kick w głowę Stinga, teraz whip w linki od których Sting się odbija i dostaje Super kick w twarz. Teraz jeszcz DDT na Stingu. Pin. 1,2…2.1…2.2…2.3 i przerywa Super crazy. Teraz podnosi Killingsa i what a hit ! Mocny cios z pięści powala killingsa. Teraz następuje wymiana ciosów pomiędzy Super Crazy a Stingiem. Nagle Sting drop kick w kolano i suplex. Kładzie Super crazy na środku ringu i przymierza się do skorpion death locka, ale Killings z narożnika diving elbow drop. Pin.1,2,3 i zwycięstwo Killingsa !

(Przerwa na reklamy)

(Po przerwie)

Bakstage:

Widzimy Super Crazy i Sheltona Benjamina.

-Cześć Shelton !

-Czego chcesz ?

- ja dam ci pomoc !

- Jaką pomoc ?

- Na walce ty przeciwko 2 cold scorpio !

- Nie prosiłem o tą pomoc…ale skoro już jesteś to zgoda !

- Zgoda !

Non DQ for Benjamin:

Shelton Benjamin vs. 2 cold Scorpio

Końcówka: 2 cold scorpio robi na przeciwniku spinebuster, teraz podnosi go i DDT. Shelton wstaje i dostaje drop kick w brzuch. Teraz uppercut i whip w linki, Shelton odbija się i zostaje powalony Clothelinem. Nagle Słychać them Super crazy. Ten wbiega na ring z krzesełkiem i chair shot ! Kolejny, następny i jeszcze jeden ! Teraz podnosi Sheltona a ten oklada krzesełkiem Scorpio. Następnie podkłada mu pod głowę krzesło i diving elbow drop z narożnika. Pin i zwycięstwo Benjamina !

Cena- YO !!! WIDZIELIŚCIE TO ! WIDZIELIŚCE ! YO ZIOMALSKA AKCJE TEN ELBOW DROP ! TEŻ SOBIE COŚ TAKIEGO WYPRÓBUJĘ W DOMU ! No, a zemną jest już inny komentator, Dziki Matt !

Dziki Matt- WHOHOHOHO !!! JABADABA DUUUUUUUUU !!! WOW YEAH ! Teraz nadszedł mój czas, komentatora i imperatora ! WHOHOOOOO !!!

Cena- Jesteś tylko na próbę…

Dziki Matt- Tak ! JA I mój WHOOHOOO kumpel Johny Johns będziemy komentować te walki tego super sportu dżestłingu ! Tak się wymawia ?

Cena- Eee… Po wspaniałej zapowiedzi czas na walkę Handicap match: Monty Brown vs El Generico & Tomko & Jack Evans

Dziki Matt- WHOHOOOO !!! Oh holy shit yeah !!!

Cena- Tak… walka rozpoczyna się…

Handicap match:

Monty Brown vs El Generico & Tomko &Jack evans

Końcówka: Na ringu El Generico z Brownem. Brown uderza right handem, teraz łapie El Generico i chcę wykonać swój finishing move, ale El Generico uwalnia się i Tag z Evansem. Evans nie wchodzi na ring tylko z narożnika Crossbody. Ale Brown łapie go i kontruje chokebreaker ! Teraz Monty odbija się od lin i elbow drop. Unosi Evansa i chce wykonać suplex, ale Evans reversal, uppercut i Tag z Tomko. Tomko łapie Browna, drop kick i rzuca go w linki. Ten odbija się a Tomko back body drop. Podnosi go i double arm chokeslam, jednak nie pinuje tylko Tag z El Generico. Generico Wciąga Browna na narożnik i robi top rope brain buster. On też nie pinuje tylko Tag z Evansem. Evans wchodzi na narożnik i Moonsault. Teraz pin i zwycięstwo trójki Evans Tomko i El Generico !

Po walce Jack Evans wykonuje na Brownie Missle drop kick z narożnika i ciesząć się udaje się ze swymi partnerami do szatni.

Backstage: Widzimy Tomko rozmawiającego z Evansem:

Tomko- Ten Który mnie atakował nie pojawia się już długo. Myślisz że odpuścił ?

Evans- Możliwe. Ale na twoim miejscu dalej zachował bym ostrożność…

Nagle Widzimy dwóch zamaskowanych mężczyzn wychodzących z za rogu

Zamaskowany mężczyzna 1 (ZC1)- Ty masz partnera, więc i ja namówiłem byłego wrestlera z TNA aby do mnie dołączył.

Widać że drógi wrestler jest mocnej budowy. ZC1 podchodzi do Tomko i stoi z nim w twarzą w twarz. Evans nie wytrzymuje i próbuje wykonać moonsault z ławki na której stał, lecz druga zamaskowana postać łapie go i rzuca na ścianę, a następnie przygważdża go do niej clotheslinem. Tomko ucieka a zamaskowane postacie tylko śmieją się głośno, po czym odchodzą.

Cena- Dobra, teraz zobaczymy dwójkę komentatorów wylosowanych przez naszą maszynę losująca, którzy dostaną szansę na bycie komentatorami w naszej super federacji, XWG !!!

Zapraszamy, oni siedzą gdzieś w tłumie publiczności ! Zapraszamy do naszego stołu !

Nagle przy stole siadają Babiarz i Szpakowski

Cena- To… TO WY ?!

Babiarz- Tak. To właśnie my. I mamy zamiar nadal tu pracować

Szpakowski- Poza tym ja nadal nie zemściłem się na TOMKO ! A tego upokorzenia które zadał mi kiedyś mu nie daruję !

Cena- Okey dam wam szansę, będziecie komentować ! Ja odchodzę

Babiarz- Witamy państwa !

Szpakowski- To znowu my !

Babiarz- Jeszcze lepsi !

Szpakowski- Najlepsi !

Babiarz- a przed nami main event dzisiejszego wieczoru…

Szpakowski- Ta, będzie to walka o Littre Heavyweight championship ! Homicide, nasz champion zmierzy się z…

Babiarz- Christianem Cag’em !

Szpakowski- A więc… NA RING ! JUŻ NIE MOŻEMY SIĘ DOCZEKAĆ WALKI !

Main event: Match for the XWG Littre heavyweight championship:

Homicide © vs Christian Cage

Końcówka: Cage łapie champa I DDT. Teraz czeka aż przeciwnik wstanie, a sam szykuje się do spear’a. Homicide wstaje, lecz odsuwa się a Cage trafia w narożnik. Teraz Homicde łapie zaskoczonego obrotem sprawy przeciwnika i T-Bone suplex. Homicide ponownie łapie Cage i whip w narożnik. Rozbiega się i Homicide running corner knee Scrape ! Homicide ustawia Cage I yakuza kick. Jednak słychać enterance them Aj Styles’a I ten krzyczy coś do Homicide’a. Homicide mu odpowiada, a ten moment nie uwagi wykorzystuje Cage. Wskakuje na linki i z nich missile drop kick. Teraz odbija Homicide od linek i spear ! Po czym Cage pokazuje że jest górą ! Wchodzi na narożnik i frog splash. Podnosi Homicide i spike DDT. Teraz znowu wchodzi na narożnik i pręży się do publiczności. Schodzi i próbuje wykonać swój finisher, ale Homicide kontruje shining wizard. Teraz jeszcze neckbreaker. Pin. 1,2 i kickout by Cage ! Homicide kilka ciosów, drop kick w brzuch i suplex. Teraz unosi Cage i próbuje wykonać na nim T-bone suplex, ale reversal i Cage the Unprettier. 1,2 i kickout by Homicide, ten szybko wstaje i da Cop killa ! 1,2,3 i pas broni Homicide !

Po walce:

Cage- Homicide ! TO NIE KONIEC ! ODBIORĘ CI TEN PAS CHOĆBY NIE WIEM CO !!!

Homicide- Za tydzień też obronię ten pas ! I stanie się to czy tego chcesz, czy nie !

Cage- POKONAM CIE ! SŁYSZYSZ ! POKONAM !!!

Ale Homicide już nie zważa na te krzyki i po prostu odchodzi do szatni.

Babiarz- O tak ! Cóż za walka, cóż za wygrana i wreszcie cóż za obrona pasa w wykonaniu Homicide !

Szpakowski- Tak, to było coś niesamowitego, szczególnie końcówka !

Babiarz- A my musimy kończyć galę, chociaż mamy komunikat że doszło do walki na parkingu Vampiro vs Chris Hero, a taśmę z jej przebiegu będzie można obejrzyć już na następnej gali i pierwszym PPV !

Szpakowski- To już tyle na dziś !

Babiarz- Głosujcie na nas w konkursie na komentatora ! Dobaronoc

Szpakowski- Do zobaczenia na pierwszym PPV ! Nie przegapcie tego !

Gala kończy się…

Edytowane przez Szachx
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• Szachx

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Dobra, to ja dam tu swą ypowiedź, ziom (te słowo robi tu karierę).

Sprawa 1a - rozwiń opis walk. Nie chodzi o długośc, lecz szczegółowość.

Sprawa 2a - rozwiń Cenie słownictwo. Ja wiem, że geniuszem to on nie jest, ale w słowniku każdego hip - hopowca jest chyba więcej słów niż yo i ziom.

Sprawa 3a Dobre wstawki backstage piszesz, plus za nie. Tak samo jak za pomysłową figurkę Vampiro.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 026 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
        • Lubię to
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 588 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 888 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Caribbean Cool
      ALe niby z kim mialby sie niby bic? Miz to jak zyga kiedys czy korbin ludzie na przestawke na poczatek. Midcard heelow jest dosc mocno obsadzony. Nwm, jedynym lepszym kandydatem moglby byc Shinskie, ale ten jest jeszcze nizej w hierarchii.   Drew dopiero co byl na szczycie a do samoancow nie ma podjazdu poki co. Ludzie, tez pamietaja w jakiej dupie byl Black w aew.  Moge sie zalozyc o skrzynke piwa, ze Blacku bedzie jesCze jednym z 5 topowych face'ow na sd, co najmniej. A zeby nie bylo...nigdy jego fanem nie bylem. Plus zawsze mnie wkurwial ten hujowy theme.
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Champion Carnival 2025 - Dzień 7 Data: 26.04.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Port Messe Nagoya Exhibition Hall #2 Publiczność: 887 Format: Live Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • MattDevitto
      Śmiało może  z Mirkiem zakładać team średniaków
    • Attitude
      Za nami najnowszy odcinek WWE Friday Night SmackDown - pierwszy po WrestleManii 41. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. SmackDown otworzył nowy mistrz WWE, John Cena. Jednak zanim on w ogóle przemówił... przerwał mu Randy Orton. "Viper" zwrócił uwagę, że minęło 25 lat zanim po raz pierwszy uścisnęli sobie dłonie. Przez długi czas Cena się nie zmieniał, a pracowitość, lojalność i szacunek to było coś, czym kierował się on w życiu. Widać jednak, że po takim czasie John poczuł pewną pustkę w sobie... Randy próbował rozgryźć, o co chodzi. I zasugerował... iż Cenie brakuje jego własnych dzieci. To by zrobiło z Johna lepszego mężczyznę. Cena zripostował Ortona, że 25 lat spędził na wychowywaniu... dzieci innych. A skończyło się na tym, że sześciolatek pokazuje mu środkowy palec. Randy zignorował to i przyznał, że on sam w życiu dokonał wielu złych rzeczy. Ale koniec końców ma szacunek w szatni, a WWE jest dla niego domem. Tymczasem Cena... stał się tu gościem. Randy poszedł krok dalej i uznał, że najwidoczniej jest głupi, skoro myślał, iż John będzie się go słuchał w tym dziwnym świecie, gdzie Orton jest zły, a Cena dobry. John był zmęczony tym gadaniem i podkreślił, że gdy odejdzie na emeryturę, to zabierze ze sobą ten pas i dziedzictwo, jakie i zbudował między innymi Orton. "Viper" chciał walki tu i teraz. Cena się na to nie zgodził... ale zaproponował Backlash, które będzie w rodzinnym mieście Randy'ego. Na koniec John zaatakował Randy'ego... lecz ten był przygotowany i sam odpowiedział wymierzając RKO, po czym celebrował z pasem. WWE szybko potwierdziło walkę Cena - Orton o pas na Backlash. Link do filmu Fraxiom pokonali Los Garza. Dla Nathana Frazera i Axioma był to debiut na SmackDown (jako tag team, bo Axiom walczył już w Hiszpanii). Link do filmu Jade Cargill zażądała walki z Tiffany Stratton. Doszło do non-title matchu, lecz przerwał go... atak Naomi na Cargill. Z kolei Tiffany została zaskoczona przez atak powracającej Nii Jax. Link do filmu Link do filmu Doszło do konfrontacji Drew McIntyre'a i LA Knighta. Zaingerował w to Jacob Fatu - nowy mistrz US. Link do filmu Zelina Vega wreszcie zdołała przechytrzyć Chelsea Green i jej partnerki - Albę Fyre oraz Piper Niven. Vega pokonała Green, przejmując mistrzostwo kobiet US. Link do filmu Powracający Aleister Black zaatakował The Miza. Link do filmu Damian Priest zaatakował Drew McIntyre'a w trakcie jego walki z LA Knightem. W to wszystko ponownie wmieszał się Jacob Fatu. Link do filmu W main evencie Street Profits pokonali #DIY i Motor City Machine Guns w TLC Matchu. Link do filmu Skrót gali: Link do filmu WWE na następne SmackDown zapowiedziało walkę Aleistera Blacka z The Mizem.Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • -Raven-
      Zestawienie w debiucie Blacka z Mizem to raczej jasny sygnał na jakiej pozycji widzi Enda u siebie WWE. Nie wróży mu to wielkiego pushu na najbliższą przyszłość.
  • Dodaj nową pozycję...