Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

XWG MONDAY WAR IN YOUR HOUSE 3

Która para ma komentować nasze gale ?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która para ma komentować nasze gale ?

• Szpakowski&Babiarz
      5
    • Dzki Matt&Johny Johns
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

(Gala rozpoczyna się, fajerwerki, cuda na kiju. Kamera przenosi się na stanowisko komentatorskie, gdzie siedzi John Cena i Jakiś pryszczaty, chudy chłopak ubrany w garnitur).

- Yo, yo, yo, yo ! YO ! Zwolniłem tamtych dwóch pajaców, bo nie podobały mi się i gęby ! Ale, teraz ja i ten… jak masz na imię ?

- Johny Johns (odpowiada nieśmiało chłopak)

- No właśnie, ten chłopaczek będzie komentował zemną, bo jest najtańszym z komentatorów what ever was ! No a dzisiaj mamy zaje****ą gale ! Ziomalskie walki ! Będzie na co popatrzeć ! A pierwsza walka zaraz się odbędzie ! A będzie to… zaraz… gdzie są moje notatki ? A mam ! Pierwsza walka to… nie to nie to ! Chwila… nie ,nie pokazujcie tego do kamery, to zdjęcie gołej Trish !!! (obraz przenosi się na ring gdzie czekają już Aj Styles i MVP)

Single Match:

Aj Styles vs MVP:

Końcówka: MVP okłada Aj serią kicków, ale Styles przerywa to thumb to the eye ! Teraz podnosi go i chce wykonać Styles Clash, ale MVP uwalnia się i wykonuje DDT. Łapie Styles’a i whip w narożnik, co Aj musiał mocno odczuć, bo odbił się i upadł na ziemię trzymając się za plecy. MVP wchodzi na narożnik i diving elbow drop. Teraz łapie Stylesa i knee to face. Pin. 1,2 i kickout. MVP zdenerwowany drop kick w twarz, łapie Stylesa, wpycha go na linki, na których ten zawisa. MVP rozbiega się i clothesline, po którym AJ wypada z ringu. Jednak MVP szybko go wciąga i wykonuje jeszcze drop kick w brzuch, po czym, seria right handów i suplex, a następnie pinuje rywala i zwycięża !

Backstage:

Widzimy Tomko ćwiczącego w Sali treningowej, na ciężkiej sztandze. Nagle z ciemności słychać głos:

-Może pomóc ?

Tomko poznaje że to głos zamaskowanego napastnika, który zaatakował go wcześniej w łazience i krzyczy o pomoc. Zamaskowany człowiek podchodzi i dusi go sztangą. Tomko robi się cały czerwony, lecz nagle wbiega Jack Evans, uderza flying dropkickiem napastnika i pomaga Tomko zdjąć sztangę, ale napastnik zdążył przez ten czas uciec.

-Yo ! Yo yo yo ! Mam nadzieje że podobała wam się walka, ale teraz zobaczycie coś znacznie lepszego ! Handicap match…

-e ee…

- Co Johny Johnsie (śmiech Ceny), co chcesz powiedzieć ?

- To będzie Tag team…

- A tak, pomyłeczka, to będzie walka teamów: CM Punk& Chris Hero vs HardCore Guys, czyli Sabu i Vampiro ! A więc na ring ! NA RING ! NA RING DO CHOLERY !

(Kamera przenosi się na ring)

Tag Team challenge:

CM PUNK& Chris Hero vs HardCore Guys (Sabu& vampiro)

Vampiro bierze mikrofon:

- AAAAAA !!! WIDZIAŁEM CO ZROBILIŚCIE MOJEMU KUMPLOWI SABU NA HANDINCAP MATCHU I SROGO WAS ZA TO UKARAŁEM !!! AAAAA !!! ALE TERAZ NIE BĘDZIE DYSKWALIFIKACJI, BO TO BĘDZIE WALKA 2 na 2 !!!! POSMAKUJECIE ZGNIŁEJ TRUMNY 5 METRÓW POD ZIEMIĄ !!! A JA POSMAKUJE WASZEJ KRWI !!!

Cm Punk i Hero tylko uśmiechają się ironicznie…

Tag Team Challenge:

CM Punk& Chris Hero vs HardCore Guys (Sabu& Vampiro)

Koncówka: Na ringu Vampiro i Chris Hero. Hero Obija się o liny, jest bardzo zmęczony. Łapie go Vampiro i chokeslam. Pin. 1,2… i przerywa CM Punk ! Zdenerwowany Vampiro podchodzi kłuci się z Punkiem, ale to wykorzystuje Chris Hero, drop kick w kolano Vampiro i Tag z CM Punkiem. Punk podnosi Vampiro i THE GTS, ale nie pinuje, biegnie i clotheslin zrzuca Sabu z ringu. Teraz podbiego do Vampiro, okłada go razem z Chrisem Hero. Wchodzi na linki, ale Vampiro uwalnia się z uścisku Hero i biegnie do lin, lecz tam nie ma Sabu. Cm Punk uśmiecha się paskudnie i łapie Vampiro, poczym wykonuje Shinig wizard. Vampiro leży, a Cm Punk pręży się do publiczności. Teraz podnosi Vampiro, ale ten drop kick w brzuch i Tag z Sabu., który właśnie wrócił. Sabu wykonuje z narożnika diving elbow drop, wstaje i jeszcze okłada pięściami Cm Punk’a. W tym samym czasie Chris Hero bierze krzesło z pod ringu, zachodzi od tyłu Vampiro i chair shot , jeszcze jeden i jeszcze jeden i wrzuca Vampiro pod ring. Sędzia tego nie widział bo pilnował walki na ringu ! Teraz Hero wraca na swoje miejsce. Sabu układa na środku ringu Cm Punka, wchodzi na narożnik, ale delikatnie, prawie niewidocznie podcina Sabu, ten traci równowagę i upada. Teraz CM Punk wstaje. Wchodzi na linki razem ledwo przytomnym sabu, pomaga mu w tym Hero i CM Punk robi pepsi plung ! Pin. 1…2…3 ! Vampiro próbował przerwać krzesłem, ale spóźnił się o kilka setnych sekundy !

Po walce dochodzi do wymiany ciosów, którą przerywa dopiero ochrona. Z oddali Vampiro krzyczy:

- LUBICIE HARDCORE ? NASTĘPNY NASZ MATCH TO BĘDZIE HARDCORE MATCH !

Cena- To niezły pomysł ! Tak ! Na następnej gali, na pierwszym ppv odbędzie się hardcore match pomiędzy tymi dwoma drużynami !

Backstage:

Widzimy Hulka Hogana, z mikrofonem w ręku !

-Zostałem zatrudniony jako dziennikarz federacji i dzisiaj robie pierwszy wywiad. A obok mnie czeka już Perry Saturn ! Cześć Saturn !

-Hi Hogan !

-Co sądzisz o swoim dzisiejszym przeciwniku ?

-Ostatnio ten kretyn pokonał mnie dzięki swej kretyńskiej gitarze ! Ale teraz w kolejnym meczu ja też będę przygotowany i uzbrojony w to ! (Pokazuje stary procesor)

- O tak, to, eee… potężna broń ! Ale Jarret i jego gitara…

- GITARA ! HA ! TA GITARA TO WIELKIE *****, A JA ZAŁATWIĘ JARRETA, BO TO JA JESTEM PERRY SATUUUUUURN !!!

- Nie mam więcej pytań

Saturn odchodzi z groźnym uśmiechem.

Cena- Yo ! Yo ! YOOOOOO !!! Teraz już przenosimy się na ring, bo tam już czekają zawodnicy ! To będzie prawdziwy HARDCORE !!!

Hardcore Match:

Jef Jarret vs Perry Saturn

Końcówka: Saturn okłada kickami w narożniku jarreta. Teraz wychodzi poza ring i przynosi swój procesor ! Uderza nim kilka razy głowę Jarreta, odsuwa się i rzuca w JEffa ! Ale ten ucieka na bok i drop kick w brzuch. Teraz to on podnosi procesor i z zamachu unosi go do góry ! What a computer shot ! Saturn upada, ale jeszcze ma siłę aby próbować się odczołgać. Jarret tymczasem schodzi z ringu i bierze swoją gitarę. Łapię ją i gitar shot ! I jeszcze jeden, kolejny i następny. Saturn leży ledwo żywy ! Jarret spokojny pin. 1,2 i 3 ! Wygrana Jeffa Jarreta !

Jarret bierze mikrofon:

-Saturn, Saturn, Saturn… ( i nagle odchodzi zostawiając zdziwionych fanów)

Cena- O wow ! Ale normalnie yo walka ! Ziom, to przedsmak tego co teraz nas czeka ! Teraz będzie super kiper match ! A będzie to hell In a…

Johns- To będzie Inferno match pomiędzy deliriousem a Lethalem !

Cena- WoW ! Rozkręciłeś się ziom !

Johns speszony chowa się pod biurko

Cena- Tak… A teraz przerwa na ziomalskie reklamy !

(Reklama XWG SHOP. Kup figurkę Vampiro a gratis dostaniesz mini nagrobek z twoim imieniem i nazwiskiem w przypadku zamówienie pocztowego)

(Po przerwie)

Backstage:

Widzimy Lethala siedzącego w szatni z Super Crazy:

Lethal- Wykołowałeś mnie ! Wyrzuciłeś mnie z ringu w walce Save your ass !

Super C- No, tak, ale teraz ci się odpłacę !

Lethal- Tak ? Ciekawe jak !

Super C- Umh… Pomogę ci ! Wrzucę Delirious do Ognia

Lehar- Nie to nie możliwe, sam sobie poradzę. Ale możesz za to wkroczyć na walkę 2 cold scorpio i przeszkodzić mu, mam z nim dawne rachunki do załatwienia

Super C- Ja zrobię to !

Lethal- No to leć !

Johny Johns- Umh… więc… John Cena poszedł do toalety, aj zapowiem państwu walkę… Uhm… Inferno Match delirious vs Jay Lethal… Uhm… To tyle…Uhm… Proszę o przeniesienie widoku z kamer na ring, Umh…

Interno Match:

Delirious vs Jay Lethal

Końcówka: Zasady są proste: Aby wygrać trzeba przeciwnika wrzucić do ognia. W tej chwili bliski jest tego Delirious. Kopie w narożniku Lethala, teraz wrzuca go na barki i chce wrzucić w ogień, ale Lethal ześlizguje się i wykonuje od tyłu running clothesline. Odbija Deliriousa od linek i kolejny clothesline. Teraz ciągnie go za nogę do linek. Podnosi go i jeszcze drop kick w brzuch. Łapie go i DDT. Teraz Lethal chce wrzucić Deliriousa do ognia. Bierze go na barki i z wysiłkiem wspina się na narożnik. Jest już na jego szczycie gdy delirious wykonuje thum to The eye i zeskakuje na ring. Biegnie od tyłu i drop kickiem w tył nóg zrzuca Lethala do ognia ! Zwycięzcą zostaje Delirious !

Po walce Hulk Hogan przeprowadza wywiad z Lethalem:

-Hi Jay

-Cześć Hogan !

-Przegrałeś !

-Tak, ale powiedzmy sobie szczerze: Ta walka nie była dla mnie ważna. Ważna jest za to dla mnie walka innego wrestlera, która już dziś na XWG TV !

- Jaka to walka ?

- A tego nie powiem, ale wydarzy się na niej coś niesamowitego !

- A może jednak ?

- Nie

- A może…

-Nie do cholery !

-A więc dziękuje i do zobaczenia

Lethal odchodzi bez słowa

Cena- Yo ! Yo ! Yo ! Teraz będzie kolejny match ! Pomiędzy 3 zawonikami Stingiem, Super Crazy i Tomko !

Johny Johns- Nie, nie będzie to Tomko lecz Ron Killings

Cena- A tak… Więc zapraszamy na ten match i na ring bo już za sekundkę się zacznie !

1 vs 1 vs 1 match:

Sting vs Super crazy vs Ron Killings

Końcówka: Sting wykonuje na swoim przeciwniku, Super Crazy, scorpion death drop, potem jeszcze drop kick w brzuch i zakłada mu skorpion Death lock. Super Crazy nie poddaje się, ale nie może doczołgać się do lin ! Już ma zacząć tapować gdy oszołomiony dotąd po suplexie Killings wstaje i drop kick w głowę Stinga, teraz whip w linki od których Sting się odbija i dostaje Super kick w twarz. Teraz jeszcz DDT na Stingu. Pin. 1,2…2.1…2.2…2.3 i przerywa Super crazy. Teraz podnosi Killingsa i what a hit ! Mocny cios z pięści powala killingsa. Teraz następuje wymiana ciosów pomiędzy Super Crazy a Stingiem. Nagle Sting drop kick w kolano i suplex. Kładzie Super crazy na środku ringu i przymierza się do skorpion death locka, ale Killings z narożnika diving elbow drop. Pin.1,2,3 i zwycięstwo Killingsa !

(Przerwa na reklamy)

(Po przerwie)

Bakstage:

Widzimy Super Crazy i Sheltona Benjamina.

-Cześć Shelton !

-Czego chcesz ?

- ja dam ci pomoc !

- Jaką pomoc ?

- Na walce ty przeciwko 2 cold scorpio !

- Nie prosiłem o tą pomoc…ale skoro już jesteś to zgoda !

- Zgoda !

Non DQ for Benjamin:

Shelton Benjamin vs. 2 cold Scorpio

Końcówka: 2 cold scorpio robi na przeciwniku spinebuster, teraz podnosi go i DDT. Shelton wstaje i dostaje drop kick w brzuch. Teraz uppercut i whip w linki, Shelton odbija się i zostaje powalony Clothelinem. Nagle Słychać them Super crazy. Ten wbiega na ring z krzesełkiem i chair shot ! Kolejny, następny i jeszcze jeden ! Teraz podnosi Sheltona a ten oklada krzesełkiem Scorpio. Następnie podkłada mu pod głowę krzesło i diving elbow drop z narożnika. Pin i zwycięstwo Benjamina !

Cena- YO !!! WIDZIELIŚCIE TO ! WIDZIELIŚCE ! YO ZIOMALSKA AKCJE TEN ELBOW DROP ! TEŻ SOBIE COŚ TAKIEGO WYPRÓBUJĘ W DOMU ! No, a zemną jest już inny komentator, Dziki Matt !

Dziki Matt- WHOHOHOHO !!! JABADABA DUUUUUUUUU !!! WOW YEAH ! Teraz nadszedł mój czas, komentatora i imperatora ! WHOHOOOOO !!!

Cena- Jesteś tylko na próbę…

Dziki Matt- Tak ! JA I mój WHOOHOOO kumpel Johny Johns będziemy komentować te walki tego super sportu dżestłingu ! Tak się wymawia ?

Cena- Eee… Po wspaniałej zapowiedzi czas na walkę Handicap match: Monty Brown vs El Generico & Tomko & Jack Evans

Dziki Matt- WHOHOOOO !!! Oh holy shit yeah !!!

Cena- Tak… walka rozpoczyna się…

Handicap match:

Monty Brown vs El Generico & Tomko &Jack evans

Końcówka: Na ringu El Generico z Brownem. Brown uderza right handem, teraz łapie El Generico i chcę wykonać swój finishing move, ale El Generico uwalnia się i Tag z Evansem. Evans nie wchodzi na ring tylko z narożnika Crossbody. Ale Brown łapie go i kontruje chokebreaker ! Teraz Monty odbija się od lin i elbow drop. Unosi Evansa i chce wykonać suplex, ale Evans reversal, uppercut i Tag z Tomko. Tomko łapie Browna, drop kick i rzuca go w linki. Ten odbija się a Tomko back body drop. Podnosi go i double arm chokeslam, jednak nie pinuje tylko Tag z El Generico. Generico Wciąga Browna na narożnik i robi top rope brain buster. On też nie pinuje tylko Tag z Evansem. Evans wchodzi na narożnik i Moonsault. Teraz pin i zwycięstwo trójki Evans Tomko i El Generico !

Po walce Jack Evans wykonuje na Brownie Missle drop kick z narożnika i ciesząć się udaje się ze swymi partnerami do szatni.

Backstage: Widzimy Tomko rozmawiającego z Evansem:

Tomko- Ten Który mnie atakował nie pojawia się już długo. Myślisz że odpuścił ?

Evans- Możliwe. Ale na twoim miejscu dalej zachował bym ostrożność…

Nagle Widzimy dwóch zamaskowanych mężczyzn wychodzących z za rogu

Zamaskowany mężczyzna 1 (ZC1)- Ty masz partnera, więc i ja namówiłem byłego wrestlera z TNA aby do mnie dołączył.

Widać że drógi wrestler jest mocnej budowy. ZC1 podchodzi do Tomko i stoi z nim w twarzą w twarz. Evans nie wytrzymuje i próbuje wykonać moonsault z ławki na której stał, lecz druga zamaskowana postać łapie go i rzuca na ścianę, a następnie przygważdża go do niej clotheslinem. Tomko ucieka a zamaskowane postacie tylko śmieją się głośno, po czym odchodzą.

Cena- Dobra, teraz zobaczymy dwójkę komentatorów wylosowanych przez naszą maszynę losująca, którzy dostaną szansę na bycie komentatorami w naszej super federacji, XWG !!!

Zapraszamy, oni siedzą gdzieś w tłumie publiczności ! Zapraszamy do naszego stołu !

Nagle przy stole siadają Babiarz i Szpakowski

Cena- To… TO WY ?!

Babiarz- Tak. To właśnie my. I mamy zamiar nadal tu pracować

Szpakowski- Poza tym ja nadal nie zemściłem się na TOMKO ! A tego upokorzenia które zadał mi kiedyś mu nie daruję !

Cena- Okey dam wam szansę, będziecie komentować ! Ja odchodzę

Babiarz- Witamy państwa !

Szpakowski- To znowu my !

Babiarz- Jeszcze lepsi !

Szpakowski- Najlepsi !

Babiarz- a przed nami main event dzisiejszego wieczoru…

Szpakowski- Ta, będzie to walka o Littre Heavyweight championship ! Homicide, nasz champion zmierzy się z…

Babiarz- Christianem Cag’em !

Szpakowski- A więc… NA RING ! JUŻ NIE MOŻEMY SIĘ DOCZEKAĆ WALKI !

Main event: Match for the XWG Littre heavyweight championship:

Homicide © vs Christian Cage

Końcówka: Cage łapie champa I DDT. Teraz czeka aż przeciwnik wstanie, a sam szykuje się do spear’a. Homicide wstaje, lecz odsuwa się a Cage trafia w narożnik. Teraz Homicde łapie zaskoczonego obrotem sprawy przeciwnika i T-Bone suplex. Homicide ponownie łapie Cage i whip w narożnik. Rozbiega się i Homicide running corner knee Scrape ! Homicide ustawia Cage I yakuza kick. Jednak słychać enterance them Aj Styles’a I ten krzyczy coś do Homicide’a. Homicide mu odpowiada, a ten moment nie uwagi wykorzystuje Cage. Wskakuje na linki i z nich missile drop kick. Teraz odbija Homicide od linek i spear ! Po czym Cage pokazuje że jest górą ! Wchodzi na narożnik i frog splash. Podnosi Homicide i spike DDT. Teraz znowu wchodzi na narożnik i pręży się do publiczności. Schodzi i próbuje wykonać swój finisher, ale Homicide kontruje shining wizard. Teraz jeszcze neckbreaker. Pin. 1,2 i kickout by Cage ! Homicide kilka ciosów, drop kick w brzuch i suplex. Teraz unosi Cage i próbuje wykonać na nim T-bone suplex, ale reversal i Cage the Unprettier. 1,2 i kickout by Homicide, ten szybko wstaje i da Cop killa ! 1,2,3 i pas broni Homicide !

Po walce:

Cage- Homicide ! TO NIE KONIEC ! ODBIORĘ CI TEN PAS CHOĆBY NIE WIEM CO !!!

Homicide- Za tydzień też obronię ten pas ! I stanie się to czy tego chcesz, czy nie !

Cage- POKONAM CIE ! SŁYSZYSZ ! POKONAM !!!

Ale Homicide już nie zważa na te krzyki i po prostu odchodzi do szatni.

Babiarz- O tak ! Cóż za walka, cóż za wygrana i wreszcie cóż za obrona pasa w wykonaniu Homicide !

Szpakowski- Tak, to było coś niesamowitego, szczególnie końcówka !

Babiarz- A my musimy kończyć galę, chociaż mamy komunikat że doszło do walki na parkingu Vampiro vs Chris Hero, a taśmę z jej przebiegu będzie można obejrzyć już na następnej gali i pierwszym PPV !

Szpakowski- To już tyle na dziś !

Babiarz- Głosujcie na nas w konkursie na komentatora ! Dobaronoc

Szpakowski- Do zobaczenia na pierwszym PPV ! Nie przegapcie tego !

Gala kończy się…

Edytowane przez Szachx
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• Szachx

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Dobra, to ja dam tu swą ypowiedź, ziom (te słowo robi tu karierę).

Sprawa 1a - rozwiń opis walk. Nie chodzi o długośc, lecz szczegółowość.

Sprawa 2a - rozwiń Cenie słownictwo. Ja wiem, że geniuszem to on nie jest, ale w słowniku każdego hip - hopowca jest chyba więcej słów niż yo i ziom.

Sprawa 3a Dobre wstawki backstage piszesz, plus za nie. Tak samo jak za pomysłową figurkę Vampiro.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...