Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWC SHOW #23

Kto powinien być nowym GM'em?  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien być nowym GM'em?

• Paul Heyman
      6
    • William Regal
      2
    • JBL
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Na ring wychodzą Bischoff oraz wszyscy trzej kandydaci na GM'a WWC - Heyman, Regal oraz JBL. Dzisiaj zaczyna się głosowanie. A teraz każdy kandydat wybierze sobie jednego wrestlera, który będzie walczył w 3-way matchu. Heyman wybiera Vampiro, Regal wybiera Elijaha Burke'a, a JBL wybiera Sheltona Benjamina.

Styles: Witamy wszystkich na kolejnym WWC. Dziś miejsce JBL'a zajął Dusty Rhodes.

Rhodes: Witam. Spędzimy dzisiaj miły wieczór zakończony zwycięstwem Sheltona Benjamina!

Styles: Jak bym słyszał JBL'a...

Rhodes: Coś ci się nie podoba? Shelton to wielki talent, a JBL potrafi to docenić!

Styles: Dzisiaj walka o pasy tag team, a także o Attitude Title! Delirious dostaje swój re-match.

Tag Team Titles Tables Match: Paul London & Brian Kendrick vs Chris Hero & Jimmy Rave

Końcowka: Paul London wykonuje Tornado DDT na Rave'ie i ten wypada z ringu. London nie zdążył nawet się ruszyć, a już dostał speara od Hero. Hero zszedł z ringu, wyciągnął stół i rozstawił na środku ringu. Gdy schylał się by podnieść Londona, nagle na ring wpadł Kendrick i wykonał Sliced Bread, a Hero upadł na stół, rozwalając go. Sędzia zakończył walkę, a London i Kendrick zachowali pasy.

Winners: Paul London & Brian Kendrick

Wywiad z Ronem Killingsem, który chce walki 1 na 1 z Vampiro. Killins powiedział, że teraz nikt mu nie przeszkodzi w wygraniu tej walki. Vampiro podchodzi i wyraża zgodę na walkę, która odbędzie się już w przyszłym tygodniu.

W korytarzach hali widzimy jak Homicide rozmawia przez telefon. Podchodzi do niego William Regal i mówi mu, że jak skończy rozmawiać to niech odrazu wymyśle smsa i za głosuje na Regala, by ten został General Managerem. Homicide powiedział Regalowi, żeby spadał.

Zapowiedź - W przyszłym tygodniu dwa powroty - Monty Brown i Montel V. Porter.

Match: Ruckus (w/Sabian) vs Austin Aries (w/Alex Shelley)

Końcówka: Aries chce kopnąć Ruckusa z półobrotu, ale ten łapie go za nogę. Aries odrazu wykonuje Enzuguri, a Ruckus zawisł na linkach. Aries zaczyna go dusić, ale trwało to zbyt długo i sędzia odciąga go od przeciwnika. Zaczyna mu tłumaczyć, że tak nie wolno. Shelley wykorzystał nie uwagę sędziego i uderzył Ruckusa krzesłem. Aries wykonał 450 splash i policzył Ruckusa.

Winner: Austin Aries

W szatni widzimy Rave'a i Hero. Zdenerwowany Rave zaproponował, by jeszcze raz wyzwać Londona i Kendricka, ale tym razem do walki TLC. Hero powiedział, że nie ma ochoty już z nimi walczyć. Przyznał, że są od nich słabsi i nie ma sensu kolejny raz dać się pokonać. Rave jeszcze bardziej się zdenerwował i wyszedł z szatni.

Attitude Title Match: Carlito © vs Delirious

Końcówka: Delirious dominuje w walce. Bardzo zależy mu na odzyskaniu pasa. Najpierw wykonuje Panic Attack, a zaraz potem zakłada Cobra Stretch. Carlito nie chciał się poddać i starał się dosięgnąć linek. Po ponad minucie to mu się udało i Delirious musiał przerwać swój submission hold. Carlito wstał, a gdy Deliriuos rzucił się na niego, wyciągnął łokieć i zaczął atakować swego rywala. Carlito chciał wykonać DDT, ale Delirious się uwolnił i wykonał Chemicla Imbalance. Pin. 1, 2 i kick out! Delirious nie mogąc w to uwierzyć, odwrócił się i pochylił głowę, kręcąc nią z nie dowierzania. Wykorzystał to Calrito, podniósł się i zrobił The Back-crackera, ale Delirious stał blisko linek, których się szybko złapał, a Carlito spadł na matę. Delirious jeszcze raz założył Cobra Stretch i Carlito stapował.

Winner: Delirious

Delirious radosnym krokiem zmierza na backstage, a Carlito bierze mikrofon i mówi: "Weź sobie ten pas... nie zależy mi na nim! Ja będę mistrzem wagi ciężkiej, a ty nigdy tego nie osiągniesz."

Na backstageu widzimy Johnny Jetera, który wyzywa Deliriousa, El Generico, Jigsawa oraz Excalibura do walki 4 vs 4. Jeter powiedział, że w jego drużynie oprócz niego będzie Gregory Helms, MVP, Nick Gage. Na odpowiedź czeka do przyszłego tygodnia.

Na ring wchodzi CM Punk i mówi: "Mam już dość czekania na walkę z Roderickem Strongem. Chcę się z nim wreszcie zmierzyć. Już nie raz pokazałem, że zasługuję na tą walkę! Roderick! Wyzywam cię na walkę o pas WWC Heavyweight!" Na ring wychodzi Roderick Strong i wyraża zgodę na walkę. Pojedynek odbędzie się w przyszłym tygodniu!

Styles: Już nie mogę się doczekać!

Rhodes: To może być dobra walka, ale skoro Strong pokonał Sheltona, to i z CM Punkiem nie będzie miał problemu!

Styles: No nie wiem... ale długo czekaliśmy na tą walkę!

Rhodes: Gdy byłem GM'em nie chciałem dopuścić do tej walki, bo nie obchodziło mnie czego wrestlerzy chcą. To ja byłem szefem i to ja ustalałem walki jakie mi sie podobały. Dawać tu main event!

3-way match: Vampiro vs Elijah Burke vs Shelton Benjamin

Końcówka: Już na początku walki Shelton Benjamin doznał urazu kolana i przy pomocy lekarzy zszedł na backstage. Vampiro i Burke toczyli długą walkę. Vampiro przeważał aż w końcu wykonał Chokeslam i już miał zacząć pinować swego rywala, ale nagle biegiem na ring powrócił Shelton Benjamin. Zaatakował Vampiro Superkickem, ale Vampiro wykonał unik, a zaraz potem zrobił Chokeslam. Założył Sharpshootera Benjaminowi, a ten po chwili stapował.

Winner: Vampiro

Zapraszam do komentowania!

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• Elliott

1

• Biggmac

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Zwycięstwo Vampiro cieszy :D Po za tym fajna może być ta walka 4vs4 no i w końcu Punk dostał walke ze Strongiem. A głos oddałem na Heymana myśle że najlepszy kandydat, choć i Regal ciekawy.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Cieszy mnie wcięstwo Vampiro oraż jedna z najmądrzejszych decyzji w historii diary - walka CM Punk - Roderick trong o World Heavyweight title. Show znakomite, ale kolejne zapowiada się znacznie lepiej.

P.S. Zagłosowałem na eymana

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MissApril
    • MissApril
    • Attitude
      Nazwa gali: TNA Turning Point 2025 Data: 14.11.2025 Federacja: Total Nonstop Action Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Winter Park, Florida, USA Arena: Full Sail University Format: Live Platforma: TNA+ Komentarz: Matthew Rehwoldt & Tom Hannifan Karta: Wyniki: Powiązane tematy: TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1369 Data: 14.11.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Albany, New York, USA Arena: MVP Arena Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażeni
    • Attitude
      Nazwa gali: TNA Countdown To Turning Point 2025 Data: 14.11.2025 Federacja: Total Nonstop Action Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Winter Park, Florida, USA Arena: Full Sail University Format: Live Platforma: YouTube.com Komentarz: Matthew Rehwoldt & Tom Hannifan Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...