Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWC SHOW #21

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Na ring wychodzi Roderick Strong - WWC Heavyweight Champion. Wyszedł by pokazać sie wszystkim z pasem. Strong wspomniał także o CM Punku. Powiedział, że się go nie boi i w każdej chwili może się z nim zmierzyć. Wtedy zaczęła grać muzyka CM Punka, ale na ring szybko wbiegnął dusty Rhodes, który przy akompaniamencie theme'u Punka szybko powiedział: "Roderick, jako GM zawsze cię wspierałem i chciałbym, żeby teraz to ty zrobiłeś mi przysługę. Proszę cię, żebyś dał mojemu klientowi - Sheltonowi Benjaminowi, którego jestem nowym managerem, title shot." Roderick Strong powiedział, że nie ma sprawy i za tydzień może z nim walczyć. Wtedy na ring wpadł CM Punk i zaatakował Rhodesa, ale Strong odciągnął Punka i wykonał na nim Powerbomb over the Knee, po czym opuścił ring.

Styles: Przecież Dusty Rhodes został zwolniony!

JBL: Tak, ale z pozycji General Managera, a nie pracownika WWC.

Styles: Na walkę Strong vs CM Punk czekamy już naprawdę długo, a ona znów jest odwlekana...

JBL: Ale dłużej czekaliśmy na walkę Sheltona o pas i to dostaliśmy! Hurra! Hurra! Hurra!

Styles: Daj spokój... a już teraz czeka nas powrót po kontuzji do ringu Gregory Helmsa!

3-way Match: Gregory Helms vs El Generico vs Teddy Hart

Końcówka: El Generico wyrzuca z ringu Gregory Helmsai rusza w stronę Teddy Harta, który leżał na środku ringu. Gdy go podniósł Hart wykonał DDT i posadził El Generico na narożniku. Sam chciał na niego wejść, ale Gregory Helms wrócił na ring. Hart uderzył kilkakrotnie pięścią w twarz Helmsa, który chwilę później znów wyleciał za ring. W tym momencie Hart ruszył do narożnika, gdzie był El Generico, ale ten już zdążył wstać na linki i wykonał 450 Splash, poczym spinował Harta.

Winner: El Generico

Zdenerwowany Gregory Helms wziął po walce krzesło, wrócił na ring i zaczął nim okładać Teddy'ego Harta. Helmsa musiała odciągać ochrona, a ten jeszcze wyzywał Harta od łamag...

Wywiad z Monty Brownem, który uważa, że w ostatniej walce z Strong'em popełnił ogromny błąd, którego żałuje, ale wyniósł z niego naukę i teraz jest jeszcze lepszym wrestlerem, któremu nikt nie dorównuje do pięt. Brown dodał, że teraz wyjeżdza na dwutygodniowe wakacje, ale już na 24 gali zobaczymy go w jeszcze lepszej formie i wtedy znów będzie mógł sięgnąć po pas.

W szatni Shelton Benjamin dziękuje Dusty Rhodesowi za to, że ten załatwił mu walkę o pas jeden na jednego z mistrzem. Dusty mówi, że to dopiero początek złotej ery dla Sheltona i już niedługo cały świat będzie go podziwiać. Dusty dodał, że chce wzamian od Sheltona tylko jedenego - żeby pozbył się Bischoffa i by to właśnie Rhodes był właścicielem WWC. Shelton odpowiada, że zrobi wszystko by tak się stało.

Match: Briscoe Brothers vs Ruckus & Sabian (w/Ron Killings)

Końcówka: Jay Briscoe walczy w ringu z Sabianem. Jay próbuje trafić rywala dropkick'em, ale nie trafia, a Sabian odrazu założył STF. Jay długo próbował doczołgać się do lin, ale to mu się nie udało, a jego cierpnie przerwał Mark, który wszedł na ring i kopnął Sabiana. Odrazu ruszył Ruckus, który uderzył Marka Clotheslinem, a na Jayu wykonał Piledrivera. Ruckus i Sabian wskoczyli na narożniki i wykonali 450 Splash, jednak gdy już mieli policzyć rywali na ring wszedł Ron Killings, który kopnął sędziego, a potem zrobił The Truth Conviction na Ruckusie. Zdenerwowały Sabian próbował zaatakować Killingsa, ale nadział się na Big Boota. Killings położył rękę Jaya Briscoe na leżącym Ruckusie i "obudził" sędziego, który odliczył do trzech.

Winners: Briscoe Brothers

Po walce Ron Killing wszedł na ring z mikrofonem by powiedzieć kilka słów na temat zeszłotygodniowej walki, w której jego drużyna przegrała z CM Punk'em i Vampiro. Killings powiedział: "Cała wina za porażkę spada na Ruckusa i Sabiana. Nienawidzę przegrywać i daletego dziś taka kara spotkała Ruckusa oraz Sabiana. Z Burke'm jeszcze zamierzam współpracować, bo bez niego wyglądało by to jeszcze gorzej... Powiedziałem, że jeszcze z Vampiro nie skończyłem i to podtrzymuje. Vampiro! Następnym razem, gdy cię dorwę zostanie z ciebie krwawa miazga!" Nagle na 15 sekund zgasło światło i w pewnym momencie było słychać głośny trzask. Gdy lampy się zapaliły Killings leżał w ringu, a Vampiro stał nad nim z krzesłem w ręku...

Do biura Bischoffa, w którym roiło się od ochrony, wchodzi CM Punk, który chce aby prezes WWC wycofał walkę Stronga z Benjaminem z przyszłotygodniowej gali. Bischoff odpowiedział, że nie może tego zrobić i polecił CM Punkowi by ten uzbroił się w cierpliwość. Zrezygnowany CM Punk nie mógł uwierzyć w to, że znów nie dostał szansy przeciwko Roderickowi i powiedział, że sam na to sobie zapracuje.

Match: Chris Hero (w/Jimmy Rave) vs Nick Gage

Końcówka: Krótka walka. Już od początku Hero miał przewagę, ale nie potrafił jej wykorzystać. W pewnym momencie zaczął przy linkach dusić Gage'a, a sędzia odliczył do czterech i tłumaczył Hero, że nie wolno tak długo dusić. Nieuwagę sędziego wykorzystał Rave wchodząc na ring i wykonująć Greetings From Ghana na Gage'u. Rave uciekł z ringu, a Hero odrazu rzucił się do pinowania.

Winner: Chris Hero

Chris Hero wziął mikrofon i powiedział, że on i Rave chcą drugiego podejścia do odebrania tytułów Londonowi i Kendrickowi. Hero chce aby następnym razem był to Tables Match. Mistrzowie Tag Team mają odpowiedzieć najpóźniej na następnej gali, a Hero ostrzegł ich, że lepiej dla nich, jeśli zgodzą się walczyć.

Wywiad z nowym mistrzem Attitude - Carlito. "Jedyny pas w tej federacji jaki mnie interesuje to Heavyweight Title. Pas Attitude to dla mnie tylko przystanek i w ogóle na nim mi nie zależy. Carlito już dawno powinien być nowym mistrzem, a tak nie jest... nawet trudno mi powiedzieć czemu, bo w końcu jestem tu najlepszy... mam nadzieję, że już nie długo to się zmieni", mówił Carlito. Nagle podszedł do niego Delirious, który pokazał palcem na pas, a potem na siebie i poszedł dalej - na walkę z Johnny Jeterem.

Na ring w asyście ochrony wchodzi Eric Bischoff. Prezes WWC powiedział: "Mam dwie sprawy. Najpierw chciałbym powiedzieć Dusty Rhodesowi i Sheltonowi Benjaminowi, że jeśli chociaż jeden mnie dotknie to obaj wylatują z WWC! Druga sprawa to fotel GM'a WWC. Jak na razie nie rozglądałem się zbytnio za nowym GM'em, ale w tym tygodniu to uczynię i już na następnej gali przedstawię głównych kandydatów. Już parę nazwisk mam w głowie, ale ich nie zdradzę."

Styles: Obstawiaj, kto będzie nowym GM'em.

JBL: Zastanawiam się czy samemu się nie zgłosić...

Styles: Broń Boże!

JBL: Ha... Ha... Ha... żart roku... jak jesteś taki mądry to sam się zgłoś! Jestem pewien tego, że gdyby to tobie powierzono to stanowisko to WWC skończyło by za dwa tygodnie swą działalność, bo jesteś słabeuszem, który co tydzień potwierdza swą małą wiedzę na temat wrestlingu!

Styles: Hej, przecież żartowałem!

JBL: Yyyy... Tak? To w takim razie ja też... oprócz ostatniego zdania! Ha ha!

Na ring wchodzi Johnny Jeter a to oznacza, że czeka nas walka wieczoru. Jeżeli Jeter pokona Deliriousa, to czterej zamaskowani wrestlerzy będą musieli pozbyć się swych masek. El Generico, Excalibur oraz Jigsaw zasiedli przy ringu.

Match: Johnny Jeter vs Delirious

Końcówka: Johnny Jeter wychodzi z ringu i sięga pod niego. Wyciąga replikę maski El Generico, a sam El Generico wstanął z miejsca i ruszył w stronę Jetera, ale został powstrzymany przez Jigsawa oraz Excalibura. Jeter wraca na ring, Delirious biegnie w jego stronę, ale dostaje Clothesline'a. Jeter zakłada swemu przeciwnikowi na głowę maskę El Generico, ale na odwrót, tak że ten nic nie widzi. Od tego momentu Johnny Jeter ma zdecydowaną przewagę i ciągle obija Deliriousa, że ten nie ma nawet czasu ściągnąć maski, która mu przeszkadza. Jeter wykonał Spinebustera, a zaraz potem Lionsault, ale Delirious odsunął się i Jeter udwerzył o matę. Delirious wstał, ściągnął maskę El Generico, którą miał na sobie, wykonał Chemical Imbalance i założył Cobra Stretch, a Jeter od razu stapował.

Winner: Delirious

Delirious, El Generico, Jigsaw oraz Excalibur świętują w ringu. Jeter zamiast zejść z ringu rzucił się jeszcze na Excalibura, ale pozostała trójka mu przerwała i wszyscy po kolei wykonali swe finishery na nim. Najpierw Jigsaw - Jig n'Tonic, potem Excalibur - Tiger Driver, El Genrico - 450 Splash, a na koniec Delirious i jego Chemical Imbalance. Pokonany Jeter nie miał już sił by się ruszyć.

Zapraszam do komentowania! :)

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• Elliott

1

• majonez

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

Niezłe !! Bardzo niezłe :D Tylko szkoda , że połowy nazwisk nie kojarzę ;P Muszę się dokształcić !!

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

No, maski zachowane :) Tak miało być ;)

4143166924a5dc43430e70.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Podzielam radość Majoneza. Ciekaw jestem, kto zostanie GM'em, ja stawiam na Paula Heymana. Ogłaszam też protest przeciwko dsuwaniu Punka od Title'a!

Fajnie się zapowiada intryga Rhodesa:D Również ciesze się że luchadorzy zatrzymali maski(ale szczerze nie wątpiłem w to ani chwili:P)
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Haha
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...