Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AWF - Pierwszy Kontakt!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witamy na pierwszej Gali AWF!! Miejmy nadzieje że będziemy mieli dobry start! Teraz posłuchajmy co ma do powiedzenia nasz Chairman Mr. X

„Witam każdego na dzisiejszej gali nowej federacji AWF! Na pewno nie będziecie się nudzić! Mamy takich wrestlerów że nuda odchodzi na drugi plan. Dzisiaj po raz pierwszy te pasy – pokazuje na stoły na których leżą pasy – trafią do swoich właścicieli! Chcecie wiedzieć jakie walki będą dzisiaj?? Ok. niech będzie spoiler! Dzisiaj o pas AWF będzie walczyć 6 osób! Samoa Joe, Ruckus, John Morrisom, CM Punk, Shelton Benjamin i Chris Harris. Pierwsza osoba która wyliczy przeciwnika nieważne którego wygrywa! Później pas Evolution! O ten pas będzie walczyć również 6 osób. Rey Mysterio, El Generico, Delirious, Senshi, Sonjay Dutt i AJ Styles. No a o pas Tag team będzie walczyć też 6 osób. A nie 6 drużyn. Drużyny jakie startują to : The Briscoe Brothers, The Hardys i London&Kendrick! A więc szykuje się kozacka walka! No ale jeszcze został Killer Champion. O niego w walce NO DQ będzie walczył : Raven, Abyss, Gregory Helms, Jack Evans, Chris Hero i Elijah Burke. No a więc zacznijmy tą imprezę! Ale na początek 2 walki które nie będą o pas!”

Mr. X schodzi z ringu. A my czekamy na pierwszą walkę!

Match 1

Single Match

Bryan Danielson vs. Nigel McGuinness vs. Homicide /w. Hernandez

Końcówka walki :

Homicide i Hernandez leżą za ringiem a Nigel trzyma Bryana w Cobra Cluch. Bryan ucieka i whip w narożnik. Teraz biegnie próbuje Clotesline ale Nigel wystawia nogę na którą nadziewa się Bryan. McGuinness biegnie i chce zrobić Clotesline ale Danielson unika, łapie przeciwnika i German Suplex! Teraz wchodzi na narożnik i Diving Headbutt. Pin 1…2…Ale Nigel ucieka. Sędzia zostaje wyciągnięty z ringu prze Homicide’a a Hernandez wchodzi na ring łapie go za szyje i CrackerJack!! Szybko schodzi a na ringu pojawia się Homicide podnosi Nigela i łapie go i Da Cop Killa!! Teraz Pin…1…2…3… KONIEC! Homicide wygrywa! Teraz Homicide dostaje mikrofon.

Homicide – No to L.A.X. przybył do AWF! Pokażemy wam co to znaczy walka! Jesteśmy Latynoską Nacją! Nikt nas nie zatrzyma! Jeżeli jest ktoś mocny to zapraszamy na ring a wtedy zobaczymy kto jest lepszy! Ja i mój ziom Hernandez nie przyszliśmy tutaj by dawać się pokonywać! My tutaj przybyliśmy by pokonywać! Pamiętajcie! ORALE VIVA LA RAZA!!

Backstage :

Widzimy CM Punka który wchodzi do szatni gdzie siedzi Samoa Joe.

CM Punk – Kogo ja tutaj widzę Samoa Joe. I co tam stary?

Samoa Joe – Stary?? Do mnie mówisz Punk??

Cm Punk – Oj Joe nie zmienisz się nigdy! Nie pamiętasz te nasze walki w ROH gdzie pokonywałem Cię nie raz.

Samoa Joe – Nie nie pamiętam! Pamiętam jedynie to że ja potrafiłem Ci skopać dupe za każdym razem gdy wchodziłeś na ring! Ja byłem Mistrzem a nie ty! Nie pamiętasz?

Cm Punk – Haha. Czy to ważne? Ja pokonałem Cię nie jeden raz i powtórzę to dzisiaj!

CM Punk wychodzi a Samoa Joe się śmieje

Match 2

Tag Team Match

Motor City MachineGuns vs. Cryme Tyme

Końcówka walki :

Sabin i Shad są na ringu. Shad Back Body Drop na Sabinie. Alex wbiega na ring i Arm Drag na nim. Teraz na narożnik wchodzi JTG i Missile Dropkick na Chrisie który wypada za ring. Teraz Shad łapie Shelley i szykuje się na G9! JTG biegnie i jest! Teraz Pin…1…2… Ale Sabin w odpowiednim momencie wbiega na ring i ratuje swojego partnera. Teraz sam musi walczyć z dwoma! Ale sędzia wygania Shad’a z ringu! A więc na ringu zostali Chris Sabin i JTG. Sabin biegnie i Dropkick na JTG. Teraz staje za linkami i czeka kiedy wstanie JTG. Springbord i Tornado DDT!!! Co za akcja w wykonaniu Sabina. Shelley powoli wstaje a to zauważa Sabin. Biegnie w strone Shad’a, wybija się od pleców Alexa i Dropkick, Shad wpada plecami w barierki! To się szybko nie podniesie teraz Sabin podnosi Shelley’a. Łapią JTG i Spinning Sole Kick przez Sabin’a zaraz po tym Superkick Shelley’a szybko po tym Enzuigiri i Superkick!! Co za akcja! Teraz Shelley pokazuje żeby Sabin go wykończył. Sabin do podnosi, bierze na plecy i Cradle Shock!! Teraz Pin…1…2…3… Moto Citi MachineGuns wygrywają!

Match 3

No DQ

Walka o Killer Championship

Raven vs. Abyss vs. Gregory Helms vs. Jack Evans vs. Chris Hero vs. Elijah Burke

Końcówka walki :

Na ringu znajduje się krzesło i paczka z pineskami! Jack Evans biegnie i Suicide Dive na całą 5 która stała obok ringu! Teraz Evans wchodzi na ring, a za nim Elijah Burke który od razu łapie za krzesło, Jack biegnie i dostaje Chair Shota! Łapie się naroznika i próbuje wstać teraz Burke widzi swoją okazję ściąga opaski na kolana, biegnie i Elijah Express! Teraz na ringu pojawił się Gregory Helms biegnie i Shining Wizard!! Co za akcja! Teraz na ringu pojawia się Chris Hero podchodzi do Helmsa łapie go i Hero's Welcom!! MASAKRA! Teraz na ringu pojawia się Raven łapie Hero i Raven Effect DDT!! Teraz na ringu pojawia się Abyss! Raven i Abyss patrzą się na siebie nagle Raven biegnie i Clotesline! Abyss szybko wstaje i Big Boot! Abyss podnosi Ravena, bierze go na plecy i Shock Treatment! Czy to koniec?? 1…2…ale Raven jeszcze ucieka. Teraz Abyss wstaje i rozsypuje pineski! Raven szybko podbiega łapie Abyssa i Raven Effect DDT prosto w pineski. Pin…1…2…3…Raven wygrywa! Oto nasz pierwszy Killer Champion!

Backstage :

Sam Report spotyka Ruckus’a.

Sam Report – Ruckus co zamierzasz zrobić dzisiaj??

Ruckus – To co zwykle… Jarać blanty.

Sam Report – Ale masz dzisiaj walkę o najważniejszy pas w tej federacji!?

Ruckus – Tak?? Kurna nawet nie wiedziałem. Ale dzięki że mi mówisz.

Sam Report – Nie wiedziałeś że walczysz z pięcioma innymi przeciwnikami o pas AWF??

Ruckus – A wiedziałem czekaj z kim walczę. Z Dzikim kotem, Sexy panem, z czarnym ziomem, Parówą i moim ziomem od stafu CM Punkiem.

Sam Report – Ziomem od stafu?? O co chodzi??

Ruckus – Stary chodzi o towar, palenie, liście, ziele szczęścia wiesz o co chodzi?? No a z CM Punkiem się trzeba zakumulować bo widzie że nieźle jeździ z tym koksem!

Pojawia się CM Punk

CM Punk – Nie jestem ćpunem!!

Ruckus – Stary ja też nie ale lubię sobie zapalić raz dziennie by było kolorowo!

CM Punk – Ja w ogóle nie jaram i nie pije!

Ruckus – A te przypałowe tatuaże to Ci walnęli jak byłeś w normalnym stanie? Nie no znaczek Pepsi a od Sprita gdzie masz na tyłku??

CM Punk – Bardzo śmieszne! Wiesz dobrze jaka jest prawda, ale skoro się mnie czepiasz to pokaże ci w trakcie naszej walki na razie żegnam.

Ochodzi jednak za chwile wraca i sprzedaje strzała w twarz Ruckusowi, po czym odchodzi na stałe.

Ruckus – Co on taki sztywny na żartach się nie zna?? No ale cóż postawia mu dobry towar to będzie wszystko spoko.

Ruckus odchodzi.

Match 4

Tag Team Match

Walka o Tag Team Champioship

The Briscoe Brothers vs. The Hardys vs. London&Kendrick

Końcówka walki :

Na ringu leży Paul London a Jeff i Matt wykonują na nim Omega Event. Matt po tym zaraz schodzi a Jeff zajmuje się Londonem. Jay i Matt Briscoe podchodzą do Briana i Matta. Jay łapie Briana, ściąga go z rongu i robi mu J-Driller! A Matt łapie Hardego i robi mu Cut-Throat Driver!! Teraz obaj wchodzą na ring. Biegną i Dropkick. Jay łapie Jeffa i robi mu The Crucible i wyrzuca go z ringu. Matt zaś łapie Paula i robi mu Fisherman brainbuster. Paul leży na środku ringu a bracia wchodzą na narożniki. Matt Shooting star press a Jay Diving leg drop! Teraz szybki Pin…1…2…3…THE BRISCOE BROTHERS PIERWSZYMI TAG TEAM CHAMPIONS. Na ring wbiegają L.A.X. Homicide biegnie i Yakuza kick na Jay’u a Hernandez biegnie i Big Boot na drugim z braci. Teraz Homicide pokazuje żeby skończyć z nimi Hernandez podnosi Matt’a i Border Toss! A Homicide podnosi Jay’a i Da Cop Killa! Teraz Homicide kładzie się na Jay’u a Hernandez liczy. 1…2…3… Podnoszą się i wybuchają radością, po czym podnoszą pasy Tag Team i udają się za ring.

Homicide – No to teraz my jesteśmy mistrzami! Pokonaliśmy ich tak szybko że nawet nie zauważyli co ich uderzyło!

Jay – (oszołomiony) Homicide i Hernandez! Za tydzień zabierzemy wam nasze pasy!

Matt – Mecz Last Team Standing!

Homicide – A więc jest! Ale jestem pewny że to L.A.X. Zatrzymają pasy przy sobie!

Ma ringu pojawia się Mr. X

Mr. X – Z niewiadomych powodów na dzisiejszej gali nie może pojawić się Delirious! A więc zwalniamy tego oto wrestlera a na jego miejsce w rosterze zajmie B-Boy! Który w tej walce również weźmie udział za Delirious! Zapraszam wrestlerów na ring i zaczynajmy walkę!

Match 5

6-way Match

Walka o Evolution Championship

Rey Mysterio vs. El Generico vs. B-Boy vs. Senshi vs. Sonjay Dutt vs. AJ Styles

Końcówka walki :

Rey Mysterio Enzugiri na El Generico! Teraz Rey Mysterio wchodzi na narożnik, szybko na ring wbiega Senshi i rozpędzony kopie Reya który wypada z ringu na Aj Styles’a. Sesji biegnie i otrzymuje Japanese Dropkick od B-Boya. Teraz Na ring wbiega Dutt. B-Boy go łapie i bierze na plecy, zaczyna biec do przodu i B-Cide!! B-Boy wchodzi na narożnik i Tanuje do publiczności, Senshi podchodzi do niego i Yakuza Kick w plecy teraz podnosi go i Ki Krusher!! El Generico jednak nie daje mu pinować! Podnosi go w górę i Brainbuster! Teraz wchodzi na narożnik i 450° Splash! Ale nie trafia w Senshiego który jakoś unika ten atak. Wstaje B-Boy i widzi wstającego bardzo wolno Dutta. Biegnie i Shining Wizard! Dutt wypada za ring. B-Boy wstaje a El Generico "Olé”!! B-Boy za ringiem teraz Sesji kopie go w tył głowy a ten upada na drugą linę. Na ring wbiega AJ który właśnie się podniósł i Clotesline! Obaj wypadają za ring! Rey wchodzi i widzi okazję. Odbija się od linek, biegnie i 619!!! Teraz czeka i West Coast Pop! Pin…1…2…3…Rey Mysterio nowym Evolution Champion! Rey schodzi z ringu i na rampie cieszy się ze swojego nowego pasa!

Main Event

6-Way Match

Walka o AWF Championship

Samoa Joe vs. Ruckus vs. John Morrisom vs. CM Punk vs. Shelton Benjamin vs. Chris Harris

Końcówka walki :

Chris Harris biegnie i Spear na Joe, teraz pin.1…ale Shelton przerywa pin. Podnosi go i whip w linki, stoi w miejscu i Clotesline ale Harris unika odbija się od drugich linek i kolejny Spear. Ruckus jednak od razu i whip w narożnik. Razzle Dazzle teraz biegnie ale John Morrison zatrzymuje go Superkickiem! Teraz CM Punk podnosi Ruckusa i G.T.S.!!! Jednak nie liczy tylko biegnie na Morrisona ale i go zatrzymuje Superkickiem! Shelton jednak wstaje i łapie Johna! T-Bone Suplex! Pin…1…2…ale Chris Harris jakoś przerywa pin. Na ring wchodzi Joe ale zatrzymuje go Super Kick Sheltona. Harris podnosi Sheltona i robi mu Catatonic! Pin…1…2…Ale CM Punk instynktownie przerywa. Teraz CM Punk podnosi Harrisa i uderza go kolanami, whip w narożnik, biegnie i charging high knee i Bulldog! Cm Punk zaczyna dominować! Ale Joe wstaje łapie go w Coquina Cluch!! Jednak CM Punk nie poddaje się! Ruckus wstaje i przerywa submission! Podnosi Joe i wyrzuca go za ring. Sam wchodzi i otrzymuje Super Kicka od Morrisona! Ruckus wylatuje z ringu patrząc że Shelton leży na ringu robi mu Breakdance Legdrop! Teraz wstaje ale łapie go CM Punk. Bierze go i G.T.S. po czym John wylatuje z ringu. Cm Punk podnosi Sheltona i wyrzuca go za ring ale zostawia Harrisa i zmierza na narożnik. Wchodzi na niego ale Samoa Joe biegnie i Kick w CM Punka teraz łapie go i Muscle Buster! Teraz biegnie i robi mu to że CM Punk spada na Chrisa Harrisa. 1…2…3… Sędzia liczył ponieważ CM Punk leżał na Harrisie a Joe nie wiedział o co chodzi a więc CM PUNK JEST NOWYM AWF CHAMPIONEM! Joe nie może uwierzyć i schodzi z ringu!

AWF SCHODZI Z ANTENY!

Na następnej gali :

Walka : L.A.X. vs. The Briscoe Brothers - Last Team Stand o Tag Team Championship

Co ma do powiedzenia nasz nowy mistrz??

Mr. X ma coś nam do powiedzenia!

To i wiele innych na następnej gali AWF!

Prosze o :
Komentarze dotyczące Gali 
Plusy i minusy gali 
własne odczucie

Za każdą odpowiedź wielkie dzięki!

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ganzes

1

• estevez

1

• The Sickman

1

• Simson

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Ciekawy roster, nieźle napisane, pracuj dalej...

Tylko jest jeden duży minus w opisach walk: ciągle używasz stwierdzenia "teraz na ringu", "teraz cośtam". Musisz urozmaicić język bo dziwnie się czyta gdy każde zdanie zaczyna się od "teraz..."

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Ciekawie napisane, roster w miarę mi pasuje... tylko jak wspominał Estewu - rozwiń przedstawianie walk. Zobaczymy, jak to się rozwinie.

Pierwsza gala wypadła całkiem przyzwoicie tylko nazwa federacji trochę razi w oczy i kojarzy się inaczej.

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

• 1 miesiąc temu...

• Urządzenie:  Windows

W czasie pinowania kiedy jakiś wrestler roni kick out itp. ty piszesz że "ktośtam ucieka" no i to "teraz cośtam"

Ale gala bardzo fajna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Godziny zostały do ostatniego pojedynku (Gala Premium rzecz jasna – Później już zostaje tylko finałowa walka na WWE Saturday Night's Main Event) legendarnego Johna Ceny, który to zmierzy się z Dominikem Mysterio. Żeby oddać Cenie hołd wrzucam jego pojedynek z dawnych lat. Rywal akurat nieprzypadkowy. Nigdy tego nie widziałem. Fajny klimat trzeba przyznać.
    • Mr_Hardy
      Walka słaba, ale theme song do którego wychodził przeciwnik Mondo to chyba theme El Generico.
    • KyRenLo
      Oho. Gunther już gotowy do akcji 
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW World Tag League 2025 - Dzień 7 Data: 29.11.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Mutsu, Aomori, Japan Arena: Mutsu Maeda Arena Publiczność: 1.208 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Komentarz: Haruo Murata & Milano Collection AT Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • MattDevitto
      Z racji tego, że streamują to też na kanałach WWE ciężko o jakieś większe oszacowanie. Ja osobiście czasem spojrzę, ale obecnie zdecydowanie bliżej mi do CMLL - produkt jest po prostu lepszy. W AAA brakuje mi w tym wszystkim ciągłości, chyba, że w końcu będą regularnie transmitować kolejne gale.
  • Dodaj nową pozycję...