Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWC SHOW #19

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Styles: Witamy wszystkich! To już 19 show WWC! Czekają nas dzisiaj wielkie emocje! I to już za chwilę!

JBL: Walka o Tag Team Title! Nie rozumiem jednak decyzji Londona i Kendricka by walczyć już dziś.

Styles: Tak, zaskoczyli wszystkich... to będzie niezła walka!

JBL: A będzie jeszcze lepsza, jak Hero i Rave obronią pasy!

Tag Team Title Match: Chris Hero & Jimmy Rave © vs Brian Kendrick & Paul London

Końcówka: Hero okłada Londona już przez dłuższy czas. Zmienia się z Ravem, ale obaj atakują Kendricka i kopią swego przeciwnika. Sędzia opycha Hero i Rave'a i tłumaczy im, że tak nie wolno. W tym czasie London zmienia się z Kendrickem, który odrazu wpada na ring robi Small Package na Rave'a! 1, 2 i... sędzia przerywa liczenie mówiąc, że nie widział jak London zmienił się z Kendrickem. Kendrick łapie się za głowę, a London wchodzi na narożnik i wykonuje Moonsault prosto na Rave odrazu go pinując i wygrywając walkę!

Winners: Kendrick & London

Wielka radość Kendricka i Londona po zdobyciu pasów zostaje przerwana przez Chrisa Hero, który wpadł na ring z krzesłem i uderzył każdego z nich po kilka razy. Potem wniósł drabinę na ring, rozstawił ją i wszedł na nią wciągając też Paula Londona. Wykonał na nim The Hero DDT, po czym rave wziął mikrofon i powiedział, że na 20. gali odbędzie się walka rewanżowa i będzie to Ladder Match. Na dziesiątej gali właśnie w Ladder Matchu Rave i Hero wygrali pasy Tag Team.

Wywiad z Ronem Killingsem, któremu asystują Ruckus i Sabian. Jednak tylko Killing miał coś do powiedzenia: "Vampiro! Popełniłeś największy błąd w życiu. Wybrałeś walkę Hardcore i myślisz, że z nami wygrasz? Hardcore to nasze drugie imię, Ruckus i Sabian wiedzą jak zachować się w takiej walce i nawet jeśli w to nie wierzysz to przekonasz się o tym już za tydzień. By ci to udowodnić pokażemy ci dziś na co nas stać w ringu."

Na ringu stoi Johnny Jeter, a to oznacza, że za chwilę odbędzie się kolejna walka z jego udziałem przeciwko jednemu z zamaskowanych wrestlerów. Dziś czas na Excalibura. Po zeszlotygodniowym zwycięstwie nad Jigsawem, Jeterowi brakuje tylko dwóch zwycięstw by pozbawić czwórkę zamaskowanych wreslerów ich masek.

Match: Johnny Jeter vs Excalibur

Końcówka: Jeter prowadzi w walce i zbliża się ku końcowi. Robi Irish Whip i szykuje się do wykonania Clothesline, ale Excaliobur wykonuje unik i też chce zrobić Clothesline, ale unik także ze strony Jetera. Jeter się odwraca, kopie przeciwnika w brzuch i wykonuje Piledrivera, dzieki czemu zwycięża.

Winner: Johnny Jeter

Tak jak po zeszłotygodniowym zwycięstwie tak i teraz Jeter sięgnął pod ring po replikę maski Excalibura i podpalił ją. Za tydzień na 20. gali odbędzie się walka pomiędzy Jeterem a El Generico. Jeśli Jeter wygra czwórka zamaskowanych wrestlerów straci maski.

Do biura Bischoffa wchodzi Jack Evans. Bischoff informuje go, że podczas przyszłotygodniowej walki z Sheltonem Benjaminem będzie w narożniku Evansa. Bischoff wyjaśnia, że ta walka nie będzie tylko ważna między dwoma wrestlerami. Ponieważ Dusty Rhodes nie potrafił wywiązać się z zadania General Managera WWC ta walka będzie o jego przyszłość. Jeśli Evans wygra to Rhodes wylatuje, jeśli przegra Rhodes zostaje na stanowisku GM'a, a wtedy Evans może mieć ciężki żywot w WWC. Do biura wchodzą Dusty Rhodes i Shelton Benjamin. Rhodes mówi, że Evans niech lepiej już dziś odejdzie z WWC, bo za tydzień przegra i Rhodes stworzy mu piekło. Evans pokazał środkowy palec GM'owi. Rhodes dodaje, że nadal jest GM'em i dlatego organizuje walkę - Evans vs Homicide.

Match: Jack Evans vs Homicide

Końcówka: Homicide miał przewagę nad nieprzygotowanym do walki Evasnem, który zmęczony i poobijnay siedział w narożniku. Homicde chce zaatakować Evansa kolanem, ale ten odsuwa się i latynos nie trafia. Evans wykonuje Jumping Sitdown Powerbomb i szybko wskakuje na narożnik by zrobić Corkscrew 630. Jednak w tym momencie spod ringu wyskakuje Benjamin, wskaukuje na narożnik, na którym stał Evans i wykonał German Suplex, a sędzia przerwał walkę.

Winner: Jack Evans by DQ

Na ring wchodzi Eric Bischooff. Tak jak obiecał ogłosi nazwę gali numer dwadzieścia. Za nim jednak to uczynił powiedział: "Chciałbym, by ta gala była szczególna, niezapomniana. Odbedzie się ladder match, hardcore match, walki o pasy, walka o przyszłość Dusty Rhodesa. Jednak walka o głowny pas WWC nie ma stypulacji, a to mi się nie podoba, dlatego..." Wtedy na ring wchodzi Monty Brown, który protestuje. Nie chce on by ich walka była zwyczajnym single matchem, a że w kontrakcie miał sam to ustalać to i tak chce by to zostało. Brown dodał, że właśnie w takim meczu najlepiej będzie widać o ile jest lepszy od Stronga. Wtedy to mistrz WWC wagi ciężkiej - Roderick Strong wpadł na ring i od razu rzucił się na Browna. Obaj wrestlerzy wymieniali się ciosami. Bischoff nakazał im przestać, by go wysłuchali: "Za tydzień spotkacie się w Steel Cage Matchu na gali o nazwie... HELL HAVOC"

Styles: No to już wszystko wiadamo! Znamy już kartę galę i znamy nazwę gali!

JBL: Hell Havoc zapowiada się ekscytująco! Monty Brown na mistrza!

Styles: To już za tydzień, a teraz jeszcze nasz main event!

JBL: A potem wyczekiwanie do 7 września na następną galę. Już nie mogę się doczekać!

No DQ 6-men Tag Team Match: Killings & Ruckus & Sabian vs Teddy Hart & Harry Smith & Elijah Burke

Końcówka: W czasie walki Teddy Hart doznał urazu i nie mógł kontynuować walki. Ruckus walczy w ringu z Harry Smithem i ma wyraźną przewagę. Jednak zmęczony już Smith ostatkami sił wykonuje Backdrop Suplex i zmienia się z Burkem, który jest wyraźnie na gazie i atakuje Ruckusa. Do walki włączają się Killings i Sabian, ale obaj wylatują z ringu. Później także Ruckus został z niego wyrzucony, a Burke tauntuje w stronę publiczności. Drużyna Killingsa wyciąga spod ringu kije baseballowe i wszyscy razem atakują Burke'a i okładają go kijami. Po kilkunastu sekundach Ruckus spinował Burke.

Winner: Killings & Ruckus & Sabian

Po meczu drużyna Killingsa nadal znęca się nad rywalami. Killings kładzie Burke'a na stole. Nagle na ring wpada Vampiro oraz CM Punk i atakują swych przyszłotygodniowych rywali. Killings odrazu uciekł z ringu, a CM Punk wyrzucił Ruckusa. Vampiro i CM Punk wykonali na Sabianie kombinacje Powerbomb-Neckbreaker prosto na stół. Ruckus chciał jeszcze powrócić na ring, ale powstrzymał go przed tym Killings.

I tradycyjne już... :P :D

http://img49.imageshack.us/img49/2369/wwc20zt3.jpg

Zapraszam do komentowania! :)

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• Elliott

1

• majonez

1

• Biggmac

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Kolejna fajna gale,lubie czytać Twoje diary. Noo a karta na Hell Havoc prezentuje się znakomicie:D Najbardziej czekam na starcie Vampiro i Punka z teamem Killingsa no i na mecz Jetera z El Generico...mam nadzieje że luchadorzy nie stracą swoich masek.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Dobra gala. Daje cheer na koniec, gdy na ring uderzają Punk i Vampiro. Zaś Hell Havoc zapowiada się niezwykle kusząco. Coś mi mówi, że Johnny Jeter przegra z Deliriousem. Bo maski muszą pozostać. I jeszce jeden typ: Roderick obroni pas. Dlaczego? By kontynuować feud z CM Punkiem. Edytowane przez Vaclav

No właśnie, jak lucha stracą maski to ja przestanę czytać Twoje diary hehehehe :twisted: także wiesz... ;)

4143166924a5dc43430e70.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      Chyba ma. A zdjęcia fajne. Byłby lepsze, gdyby nie pokazywała gęby bo psuje cały efekt.
    • vieiraa55
      No właśnie dzisiaj na twitterze wyskoczyło mi zdjęcie Markovej z pasem, a przecież gdzieś w głowie zakodowane miałem że została mistrzynią dużo wcześniej. No i o co kaman ja się pytam, niezły burdello
    • MattDevitto
      I jak tam oglądacie NWA? Świetnie, bo ja też nie, ale aż muszę napisać o tym co przeczytałem w sieci, ponieważ jestem w szoku, że w dzisiejszych realiach wrs można jeszcze tak funkcjonować. Z drugiej strony wiele to wyjaśnia czemu NWA jest tam gdzie jest - czyli w d..., sami wiecie Do rzeczy - fedka ma swój pas kobiet, wcześniej trzymała go m.in Kamille ponad 800! dni. Ostatnio mistrzynią była Kenzie Paige. Latem po ponad 700! dniach panowania pokonała ją Natalia Markova, która wtedy został
    • Bastian
      Ostatnie NXT to bardziej odliczanie do Gold Rush. Za tydzień aż cztery walki mistrzowskie. Za dwa tygodnie Fatal Influence może mieć trzy tytuły w posiadaniu. Oby tak się nie stało, choć jak patrzę na "ekspresję" Tatum Paxley to chyba szybko skończy mi się do niej cierpliwość, jako do mistrzyni. Do pełni szczęścia brakuje jeszcze Evansa z NXT Title u mężczyzn.   Zanim Evans, to Ricky Saints będzie musiał stawić czoła wracającemu "Rulerowi". Williams przegrał LSM, który poza końcowym bumpem
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #811 Data: 11.11.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dysk
  • Dodaj nową pozycję...