Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWC SHOW #7

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Styles: Witamy na kolejnym show! Dzisiaj...

JBL: Tak, dzisiaj będzie się działo, poznamy pierwszego mistrza WWC w walce TLC! Któż nim będzie? CM Punk? Vampiro? Monty Brown? Ja tego nie wiem, ale dzisiaj się dowiemy!

Styles: No tak... ale nie ma twojego faworyta - Sheltona Benjamina!

JBL: Nie wracajmy do tego tematu! On jeszcze będzie mistrzem!

Styles: Dzisiaj wszystko będzie się kręciło wokół Main Eventu i już teraz mamy pierwszy wywiad.

CM Punk jako pierwszy z trójki finalistów udziela wywiadu. CM Punk przyznał, że jego przeciwnicy są dobrymi wrestlerami, ale ma na nich sposób i wie, że to on wyjdzie z tej hali z tytułem Heavyweight Champa! Zwycięstwa nad MVP i Carlito dodały CM Punkowi pewności siebie i wierzy w swe umiejętności. Dodał, że zrobi wszystko by zwyciężyć.

Match: Teddy Hart (w/Harry Smith) vs Alex Shelley (w/Austin Aries)

Końcówka: Bardzo krótka walka. Alex Shelley stał w narożniku i wysłuchiwał rad Ariesa. Hart nie czekając długo podbiegł do Shelleya i wykonał roll up, 1, 2, 3 i koniec walki!

Winner: Teddy Hart

Wywiad z Monty Brownem, który jest bardzo pewny siebie. Alpha Male uważa, że jego dzisiejsi przeciwnicy nie są na tyle dobrzy, by przeszkodzić mu w odniesieniu zwycięstwa. Brown dodał, że nikt nie ucieknie przed jego Pouuuuuuunce'm i dzisiaj nie będzie wyjątków.

Match: Delirious vs Elijah Burke

Końcówka: Delirious przeważa wielokrotnie uderzając Burke pięścią w twarz. Burke wyszedł z ringu, a sędzia zaczął odliczać do 10. Delirious poszedł po Burke'a, znów uderzył go kilka razy i wrzucił z powrotem na ring. Burke wyciągnął z buta kastet, zalożył na rękę i uderzył Deliriousa, ale sędzia to zauważył, powstrzymał Elijaha przed dalszymi atakami i przyznał zwycięstwo Deliriousowi przez DQ.

Winner: Delirious by DQ

Na ring wpada Ron Killings. Atakuje Elijaha Burke'a, a Delirious próbuje odciągnąć Killingsa, jednak ten uderzył Deliriousa w twarz. Zdenerowany Delirious rzucił się na Killingsa i wykonał Chemical Imbalance. Pomógł wstać Burke'owi, podał mu rękę, jednak Burke wykonał The Elijah Experience na Deliriousie, poczym opuścił ring.

Wywiad z Vampiro, który powiedział tylko jedno zdanie: "Ten tytuł będzie mój!" i odszedł.

6-men Tag Team Match: Carlito & Homicide & Sonjay Dutt vs Shelton Benjamin & MVP & Johnny Jeter

Końcówka: Shelton Benjamin już w połowie walki machnął ręką i opuścił arenę, przez co zrobił się handicap. Mimo to MVP i Jeter na zmiane obijali Dutta, ale nie udało się go policzyć, bo ciągle interweniował Homicide. Dutt znalazł siły, by wykonać The Bombay Buster na Jeterze i zmienić się z Carlito. Gdy Carlito wchodził na ring, Jeter zmierzał wolnym i chwiejnym krokiem do MVP, by się zmienić, ale nie zdążył dojść, bo Carlito wykonał The Back-cracker, wyrzucił jeszcze MVP i policzył Jetera.

Winner: Carlito & Homicide & Sonjay Dutt

Styles: Przed nami już tylko walka o pas!

JBL: Tak, nie mogę się tego doczekać, bo już dość długo czekamy...

Styles: Po pasjonującym turnieju przychodzi wielki finał. Kto jest twoim faworytem?

JBL: Mój faworyt już odpadł. A dzisiaj nikomu nie kibicuje, liczę na dobrą walkę.

Styles: I taką napewno zobaczymy... ale co to? Chris Hero wchodzi na ring!

Chris Hero wyszedł na ring z mikrofonem by powiedzieć kilka słów o Jimmy Rave'ie. Mówił m.in. o tym, że już od dawna go nie lubi i najchętniej skopał by mu tyłek, ale nie będzie z nim walczyć, bo w jego opinii Rave nie zasłużył sobie na taki pojedynek, a on sam nie będzie mu sprawiał prezentów w postaci pojedynku. W tym momencie pojawia się Jimmy Rave wciągający za nogi Teddy Harta, który jest cały we krwi. Rave powiedział, że Hero skończy tak samo, a Hero nie wytrzymał nerwowo i zaczął biec w stronę Rave'a, ale ten uciekł.

Oglądamy urywki z walk 2 rundy turnieju o Heavyweight Title: CM Punk def Carlito, Vampiro def Benjamin i Monty Brown def Homicide.

TLC Match for WWC Hevayweight Title:

Vampiro vs Monty Brown vs CM Punk

Końcówka: Monty Brown przeważa zdecydowanie w walce i nie daje szans swoim przeciwnikom by weszli na drabinę po pas, ale Brown również jest skutecznie powstrzymywany. CM Punk i Vampiro połączyli swoje siły i razem zaatakowali Alpha Male'a wyrzucając go z ringu. CM Punk po wyrzuceniu Browna odwrócił i odrazu dostał krzesłem w głowę od Vampiro, który ruszył na drabinę po pas, ale... przerwał mu Shelton Benjamin, który wbiegł na arenę i zaatakował Vampiro. Obaj panowie spadli z ringu i trafili na trybuny. Udział Vampiro w walce na tym się zakończył. CM Punk wstał i ruszył po drabinie po pas, ale na ring powrócił Monty Brown. Punk zaatakował go i ułożył w ringu na stole. Gdy wspinał sie po drabinie, Brown wstał, podbiegł pod CM Punka i wykonał Powerbomb na stół. Zmęczeni zawodnicy leżeli na ringu. Prędzej podniósł się Brown i ostatkami sił wszedł na szczyt drabiny sięgając po mistrzowski pas.

Winner: Monty Brown

Monty Brown świętuje swoje zwycięstwo, a CM Punk nie ma sił, by się podnieść. Wielka radość Alpha Male'a, ale publiczność nie cieszy się razem z nim. Z trybun słychać buczenie i gwizdy, a co chwilę w stronę nowego mistrza lecą kubki po napojach, jednak Brown nadal świętował nieprzejmując się reakcją kibiców.

Zapraszam do komentowania!

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• Elliott

1

• estevez

1

• Sobiera

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

czytając ostatnią walke sądziłem, że Shelton po interwencji "ukradnie" pas :) ale roztrzygnięcie też całkiem w porządku

• Reputacja:   0

Tak myślałem ze Monty zdobedzie pas. Calkiem fajna gala. Nie widze troche sensu ciagniecia feudu pomiedzy Teddym Hartem&Harrym Smithem a Alexem Shelley&Austin Aries. Ale i tak pisanie gal idzie ci bardzo fajnie i ciekawie. Czekam z niecierpliwoscia na kolejny odcinek. :)

65353178847073c1fdb485.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

W ramach protstu przeciwko temu, że ani Vampiro, ani CM Punk, nie maja pasa (tak jak Raven kiedyś tam, wymaluje sobie na klacie: Die Monty, Die), nie wypowiem się o tej gali. Jest mi bardzo przykro, gdyż chciałem pochwalić autora za ciekawe prowadzenie diary, wysoki poziom gal i ogólną sumienność. Jeszcze raz zaznacze, że rzykro mi :P
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: HKPW Live At The Black Rabbit Data: 27.11.2025 Federacja: Hard Knox Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Limerick, Ireland Arena: The Black Rabbit Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Real World Tag League 2025 - Dzień 3 Data: 29.11.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Food Exchange Hall Publiczność: 378 Format: Live Data emisji: 28.11.2025 Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Bastian
      Survivor Series Elimination Tag Team Match z udziałem low cardu i mid cardu, ale aż człowiek zatęsknil za tymi walkami na SS.  Kula się ten Last Time Is Now Tournament, ale to trochę czekanie aż Gunther wreszcie to wygra. Chyba, że jednak rywalem będzie Uso i to na Cenie przejdzie ten wyczekiwany heel turn. Nie ma to jak jednym ruchem zakopać dwie mistrzynie. Jeśli tak ma wyglądać początek drugiego runu Chelsea Green z US Title to jestem ciekaw, co WWE ugotuje na koniec. Jade Cargill i
    • VictorV2
      Feudy nie muszą trwać długo, jeśli mają sens. In today's episode of "Hey, booking pro wrestling show doesn't take a rocket scientist": Mamy ta nieszczęsną WMnie, po której Orton zaatakował Cenę. Ciągniemy storyline podobnie jak było, bo sam ten okres, podobnie jak okres z Punk'iem w izolacji nie był zły. Jedyna zmiana, Rock jest aktywny i (O ZGROZO TO TAKIE NIEHUMANITARNE) pojawia się raz na miesiąc, w stylu - po Backlash, jest gdzieś na backstage'u i rozmawia z Hunter'em: Hmmm...Randy
    • GGGGG9707
      Tak, zgadzam się z tym. Heel run wyszedł kiepsko, Rock i Scott na wielki minus w tym wszystkim i tylko zepsuli. Feudy były na szybko bez odpowiedniej podbudowy a face turn pełna zgoda jeden z najgorszych w historii. Ale to wpisuje się w ostatnie miesiące w WWE gdzie to dotyczy wszystkich feudów. Gdyby pożegnalny rok był 3 lata temu to by to inaczej wyglądało. Jednak dużo się wokół Ceny kręciło i nie zrobili z niego to co z Kurtem Angle który nic nie mógł wygrać. Cena zaczynał rok jako ktoś
  • Dodaj nową pozycję...