Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jakiemu wrestlerowi markujecie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Zaskoczenie ze markuje ? Bez markowania nie ma frajdy.. trzeba komus markowac, a jak sie juz wymarkowujesz dla kogos, to podwojny wymaxior ;P

4302049614329261d90190.jpg

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

5

• rey023

3

• Wee Man

3

• -Raven-

3

Top użytkownicy w tym temacie

Fakt.Markowanie to najlepszy okres życia fana wrestlingu...Bo potem mimo,że walki czy tesh angle lepsze,ale nie te same emocje,bo sie szuka co tu jest fake a co nie....

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Nie nie, ja mowie o markowaniu wrestlera, nie o tym podstawowym markowaniu. To podstawowe tez rzadzi, chyba nawet bardziej.

Jeżeli chodzi o markowanie wrestlerom to u mnie się to nie zmienia i sa nimi: SCSA, Bret Hart, HBK, wszystkie gimmicki Foley'a, wczesny Kane, Benoit, Guerrero, RVD, Taz (z ECW), w sumie to 90% rosteru ECW, Angle, Briscoe Brothers, Trent Acid do roku 2002, Low Ki, American Dragon, Michael Shane, Paul London itd.

ale czy sie wymarkowujesz dla kogos ? O to wlasciwie chodzi w tym pytaniu ;P

Aktualnie wyamrkowywuje się jedynei przy Undertakerze a przedewszystkim Kurcie Angle i The Rocku :lol: Uwielbiam jak wchodzą na ring zwłaszcza Angle i Rock :)

Dawniej na maksa markowałem Stingowi.W roku 94 dochodziło do tego że zrobiłem sobie makijaż taki jak on ma hehehe to były czasy 8) I to był praktycznie jedyny zawodnik kótremu markowałem an maksa.

Później przeżyciłem się na Flaira i The Rocka ale oto juz inna historia :wink:

A aktualnie największe amocje wzbudzają we mnie jeszcze: MIck Foley,Amazing Red,Scott Hall o tak jemu też nie źle markowalem i powtarzałem jego texty :D,Rey MIsterio,Benoit,Terry Funk,Sandman!,Raven! i Sabu ioraz przedewszsytkim gwiazdy starszego pokolenia.

tagów to przedewsztkim:The Outsiders,LoD,Nasty Boys,Eleminators,Dudleys! i Gangsters.

Nowe młode gwiazdy jakoś wogóle we mnie nie wzbudzają emocji czy to :Orton,Cena,czy też ktoś z La Resistance zerowe emocje nie stety.

1872433537428f0b46b98ce.gif

No u mnie to się zamienia niestety w obsesję...

Idę do szkoły jakiś palant mnie wyzywa,a ja mu pierw pokazuję Cenowe U Can't C Me a potem dałem mu F-U...

HEH,dobrze pomarzyć... :lol:

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Wg mnie, najlepszy wrestlem jest:

WWE - Kane

WWE - Undertaker

NWA-TNA - Raven

Szczególnie Raven lubię! Koleś jest masakryszny! W WWE nie pokazywa na co go stać! Pamiętam czasy ECW (aż łezka w oku się kręci). Raven też sobie teraz nieźle radzi w TNA!

Quoth the Dr.Qźniak - Nevermore

690213987405c64f51adc3.jpg

No jeśli chodzi o takie wymarkowywanie się to muszę powiedzieć, że niedość, że zawsze robię z Flairem "WOOOOOOO", to drę się też jak inni zawodnicy sobie wypalają chopsy :) Oprócz tego, zawsze kiedy na ring idzie Benoit czy Arn, podnoszę do góry ręce z wyciągiętymi czterema palcami :D Zostało mi to z czasów 4H i to już chyba nieuleczalne :) Zgadzam się z Wami, że takie reakcje podczas oglądania to bardzo fajna sprawa :)

Dawniej na maksa markowałem Stingowi.W roku 94 dochodziło do tego że zrobiłem sobie makijaż taki jak on ma hehehe to były czasy
- też to przeżyłem :) Jeszcze gdzieś mam zdjęcia z tym make upem :D Pamiętam, że przyszedł do mnie kumpel i mnie nie poznał :D

Ok, pod wpływem rozmowy z reyem przypomniały mi się dwie rzeczy - kiedyś obkleiłem sobie palce plastrem (tak jak ma Flair :) ), innym razem porwałem koszulkę, bo chciałem być jak the immortal one :P

Weźcie piszcie więcej o waszych markowych wybrykach, bo nie wierzę, że takowych nie było :D :P

Edytowane przez Marcin
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

• Urządzenie:  Windows

Shawn Michaels The rock Kurt Angle John Cena

• Reputacja:   1

Ja markuję głównie Benoit & Flair'owi (Whoooooooooo:)

A z innych zawodników to Low-Ki (zawsze przy kickach:), Christopher Daniels (hehehe, kurwa, gimmick nawiedzonego księdza rulz:P), i masa zawodników z Japonii (Kawada, Nakamura, Kojima, Mutoh, Nagata, Sasaki itd.)

A dawniej takim zawodnikom jak: Taker, Sting, Savage, Austin, Vader, Rhino, i - oczywiście - Steamboat :)

46204812740b7d45acaa48.gif

a wiec tak :

-Brock Lesnar,Kevin Nash,Kane,Tazz ( z ECW ,poprostu wymiatal),Rhyno(ECW),RVD,DDP,Dudley Boyz (Spike,D-Von,Bubba)Ric Flair,The Rock,Sting,Norman Smiley :D big wiggle rzadzilo:P

576009130413fce83f1b12.jpg

..oczywiscie the outsiders....jajcarze z nich zajebisci...moze w ringu nie sa najlepsi :) ale tworzyli oni zajebisty klimat....za to ich cenie....a co do stinga to tesh mam zdjecie jak sie za niego pshebralem z podstawowce na halloween(ponoc bylem nawet podobny do niego...jak jeshcze mialem dlugie hairy :D

[EVERYTHING ARROUNDS US CAN BE REPRESENTED AND UNDERSTOOD TROUGHT THE NUMBERS]

Roman The Barbarian Giertych toosh po urodzeniu karmiony byl ambrozja i mlekiem od wsieklych kroof a po glowie bity patykiem

27355234741037e1a50926.jpg

• Urządzenie:  Macintosh

Kiedyś mark'owałem Sting'owi, ale teraz jakoś mi przeszło, choć nadal czuję sentyment do Tego wrestlera :).

A teraz mark'uje głównie Homicide'owi, Low Ki, Samoa Joe (ole, ole, ole :D) i masie inny wrestler'ów z ROH i kilku z CZW.

J-Ro marks out for... Hogan, Piper & Foley... Tak jak ktoś by jeszcze tego nie wiedział...

Dlaczego Hogan & Piper? Kto wie? Może dlatego, że ich przeważnie widziałem podczas moich pierwszych zetknięć w wrestlingiem... A może dlatego, że lubie być w opozycji :P... A może poprostu dlatego, że w moich dziecięcych czasach uwielbiałem superbohaterów i superprzestępców - Batman vs Joker... Supcio vs Luthor... Castle vs Kingpin... Hogan vs Piper... Doskonale wiem, że ani jeden, ani drugi nigdy nie był niesamowitym technikiem - zdaję sobię z tego sprawę... Ale czy to mi przeszkadza? Nie... Do tej pory mam ciarki przy entrance'ach obu panów... Bottom line? - dla tych dwóch fanów wymarkoutowuje maksymalnie (słowotwórstwo rulez, aiiight?)...

Dlaczego Foley?... Come on - learn the basics - to człowiek, obok którego nie można przejść obojętnie... Nie ważne czy aktualnie jest zajęty wrestlingiem, czy też pisaniem książek (oryginały "Have A Nice Day" & "Foley Is Good" nadal trzymają zasłużoną pozycję w mojej biblioteczce - i nadal potrafią mnie rozśmieszyć, zaskoczyć lub zaszokować)... Foley był, jest i będzie dla mnie facetem, który od dziecka dążył by osiągnąć to co sobie wymarzył... I udało mu się... I jest w tym dobry... Foley Jest Bogiem... Poprostu...

Są inni, którym "zaledwie" markuje... Czy kiedyś dołączą do powyższego grona? Wątpliwe... Każdy z nas, ma i będzie miał wrestlerów, którzy będą mu się kojarzyli z dobrą zabawą... Fuckhead nadal będzie uwielbiał Austina, Hartfan - Breta, Rabol - Stinga... Każdy z nich doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że ich ulubieńcy nie są idealni... Ale czy to nam w czymś przeszkodzi? Nie... I to jest właśnie to... Każdy z nas kiedyś przestaje być wrestle-markiem... Na szczęscie, nie przestajemy markować naszym "numerom jeden" - wydaje mi się, że wtedy nie mielibyśmy takiej frajdy z całego tego biznesu... A tak? Nadal z zainteresowaniem czytamy newsy ("Może jednak wróci?"), nadal oglądamy nowe ("Podobno miał się na niej pojawić") i stare gale ("To była jedna z jego lepszych walk")...

Rozpisałem się - wiem... Jedni się ze mną zgodzą, inni nie, a jeszcze inni w ogóle nie przeczytają tego tematu (I'm talkin' to you, fuckin' ghosts!)... Ale nareszcie mogłem napisać parę słów o tym temacie...

2097541974d29f370d001a.jpg