Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Warto oglądać TNA?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline

Ruckusa o dziwo jeszcze w akcji nie widziałem ale Evans to naprawdę fantastyczny wrestler i według mnie można by mu z czystym sercem przyznać miano najlepszego crusera na świecie. Najlepszymi wrestlerami świata biorąc pod uwagę również heavyweightów są: HBK, Taker, Abyss, Hoyt, Samoa Joe i AJ Styles (teraz w heavyweightach występuje).

Jeśli chodzi o Rikishiego to z tego co widziałem jego taniec wprawiał widownię w nie

mniejszą ekstazę niż wejście Rocka. Według mnie jak na swoje warunki fizyczne prezentował olbrzymi poziom i świetną kondycję. Na RR 2000 poprostu wymiatał.

I mój nick pisze się Milos. Wymowa: milos, miłosz, milosz albo majlosz.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ulvhedin

18

• Spojler

17

• SixKiller

16

• Ceglak

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Ruckusa o dziwo jeszcze w akcji nie widziałem ale Evans to naprawdę fantastyczny wrestler i według mnie można by mu z czystym sercem przyznać miano najlepszego crusera na świecie.

heh, mu mozna przyznac co najwyzej tytul najlepszego akrobaty wsrod wrestlerow bo cruiserow lepszych są dziesiatki...

Wydaję mi się, że cruiserweight to taki rodzaj wrestlingu, w którym umiejętność robienia akrobacji jest najważniejszym wyznacznikiem.

Milos, do grona najlepszych heavweighterów dodaj jeszcze Shark Boya i Erica Younga...

Hoyt? Czym się wyróżnia z tłumu oprócz warunków fizycznych? Niczym...

Ogólnie odnoszę wrażenie, że kierujesz się markowym punktem widzenia i jesteś zapatrzony w TNA.

Przeczytałem również, że Styles oprócz high-flyingu nie pokazuje niczego innego...

Proponuję zobaczyć jeszcze raz pojedynki chociażby z ubiegłorocznych PPV z Joe i Danielsem oraz gościnne występy w niezależnych federacjach.

Wydaję mi się, że cruiserweight to taki rodzaj wrestlingu, w którym umiejętność robienia akrobacji jest najważniejszym wyznacznikiem.

no coz generalnie mamy troche inna wizje wrestlingu.. :P

Przeczytałem również, że Styles oprócz high-flyingu nie pokazuje niczego innego...

Proponuję zobaczyć jeszcze raz pojedynki chociażby z ubiegłorocznych PPV z Joe i Danielsem oraz gościnne występy w niezależnych federacjach.

nie, ze tylko high- flying, ale raczej spotowy wrestler, kompletnie olewajacy psychologie i sprzedawanie akcji przeciwnika... walki z Danielsem i Joe byly niezle przyznaje, ale w federacjach niezaleznych dalej byl dalej tym samym spotowym AJ STyles'em..

aha zeby bylo jasne - nie uwazam ze Styles jest slabym wrestlerem, tylko po prostu uwazam, iz nie jest wybitny i są od niego lepsi...

Hoyt dostaje mało czasu antenowego ale wymiata. Prezentuje olbrzymie umiejętności. Zobacz sobie kilka walk z nim. On ma w sobie dużo więcej high flyingu i techniki niż normalnie taki byk.

Nie oceniaj książki po okładce. Prawdziwy wrestler nie-superheavyweight powinien posiadać 4 cechy: wytrzymałość, technikę, high flying i szybkość. AJ ma wszystko. Przyznaję, że Styles nie jest mistrzem w graniu segmentów i pokazywania emocji. Ale on ma coś w sobie. Potrafi bez problemu sprawić, że go kochasz, albo go nienawidzisz. To wybitny wrestler.

Wytrzymałość?? Stary markujesz jak dziesięciolatek! Rikishi Hoyt? Jeśli chodzi o HW to gdzie Muta, Sting, Jericho czy Bret Hart?? Nie pomijajmy też extremu czyli Raven czy Tommy Dreamer. W wadze lekkiej liczy sie tylko akrobatyka stary pomyśl zanim coś powiesz a co z Ultimo Dragonem, Ligerem czy La Parką najbardziej szanowanymi w tym biznesie.W wadze lekkiej liczy się BARDZO umiejętność mat wrestlingu czy wykonywanie ciosów typu PileDriver lub Tornado DDT. Sorry ale trochę sie wnerwiłem.

8363302634890420816486.jpg

. Ale on ma coś w sobie. Potrafi bez problemu sprawić, że go kochasz, albo go nienawidzisz. To wybitny wrestler.

hehe no popatrz ja go nie kocham ani nie nienawidze :P lubie poogladac czasem jego walki ale do wybitnosci mu duuuzooo brakuje :P

If I can be serious for a second...

Po drugie pisząc że Lashley jest tak słaby jak Batista to sam wystawiasz sobie świadectwo.

chyba nie wmowisz mi ze jestes tak zapatrzony na ktoregos z nich ze nie dostrzegasz ze pieprza oni swoje podstawowe akcje, takich partaczy naprawde ze swieca szukac mozna.

no i chyba teraz Spojler widzisz po tym jaki mi wytlumaczyles ze sie "zle odczytalem Twoj wpis" ze prawdziwych(!!) heavyweightow WWE ma tez tylko dwoch. Po co komus prawdziwy heavyweight ktory nie jest nawet sredniakiem lub wrecz partaczem

Napisales ze Hernandez uzywa troche wszystkiego po trochu, ale przewaza w tym wszystkim zdecydowanie uzycie power moves, a z drugiej strony to jak znam dobrze Undertakera i Kane to tez nie raz sie odrywali od ziemi i pokazuja nie tylko power moves...

Z innej beczki trzeba miec niezle podejscie do wrestlingu skoro ocenia sie wrestling na podstawie tego co sie przeczytalo - gratuluje!! jakeigos rodzaju wrestling award sie za to nalezy

Dalej, Hoyt to moze nadzieja na przyszlosc, ale brakuje mu doswiadczenia i timingu

ulvhedin rozprawiasz o Stylesie ze olewa sprzedawanie i psychologie, no to na pewno rozczaruje Cie fakt ze w opinii wielu znawcow wrestlingu(nie pisze tu o jakichs Polskich znawcach, ani wybrykow PWI gdzie wrestlerrem roku zostaje Cena) jest jednym z najlepiej sprzedajacych ciosy a co za tym idzie wyczuwajacym psychologie pojedynku(wie kiedy ma odebgrac odpowiednia role, czy to zranionego czy tez niesionego dopingiem i "zastrzykiem adrenaliny"). Polecam obczaic jako przyklad walke Abyss - Styles z Lockdown

p.s.

sorry Milos, zdarzaja mi sie literowki, nic z mojej strony nie jest zlosliwie wpisywane

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

ulvhedin rozprawiasz o Stylesie ze olewa sprzedawanie i psychologie, no to na pewno rozczaruje Cie fakt ze w opinii wielu znawcow wrestlingu(nie pisze tu o jakichs Polskich znawcach, ani wybrykow PWI gdzie wrestlerrem roku zostaje Cena) jest jednym z najlepiej sprzedajacych ciosy a co za tym idzie wyczuwajacym psychologie pojedynku(wie kiedy ma odebgrac odpowiednia role, czy to zranionego czy tez niesionego dopingiem i "zastrzykiem adrenaliny"). Polecam obczaic jako przyklad walke Abyss - Styles z Lockdown

czego mam byc rozczarowany? ? kazdy ma prawo do wlasnej opinii przeciez.. a co do opinii o Styles'ie to uwierz mi ze rownie wielu znawcow ma o nim podobne zdanie jak ja...

a walke obczaje bo przyznam sie ze nie widzialem

chyba nie wmowisz mi ze jestes tak zapatrzony na ktoregos z nich ze nie dostrzegasz ze pieprza oni swoje podstawowe akcje, takich partaczy naprawde ze swieca szukac mozna.

Nie patrz na avatar nie ja go wsadziłem. Moim zdaniem nie da sie porównywać Lashleya do Batisty bo Lashley jest dużo lepszy, szybszy, dynamiczniejszy i choć knoci akcje to jednak jest o klase lepszym zawodnikiem niz obecny Batista.

no i chyba teraz Spojler widzisz po tym jaki mi wytlumaczyles ze sie "zle odczytalem Twoj wpis" ze prawdziwych(!!) heavyweightow WWE ma tez tylko dwoch. Po co komus prawdziwy heavyweight ktory nie jest nawet sredniakiem lub wrecz partaczem

Subiektywna bardzo ocena że jak ktoś jest cieńkim hevyweightem to nie jest hevyweightem? To dobre. Czyli Grejt Khali to też nie jest hevyweight?

Undertaker i Kane też odrywali sie od ziemi jednak to nie to samo co Hernandez ze swoich najlepszych walk, dlatego starałem sie ich rozdzielić.

hehe no popatrz ja go nie kocham ani nie nienawidze :P lubie poogladac czasem jego walki ale do wybitnosci mu duuuzooo brakuje :P

Ja mam tak samo z Randy Ortonem. Wszyscy mówią że z niego jest genialny heel a jak ja mam to ocenić skoro bardzo go lubie :lol:

Edytowane przez Spojler

Ja mam tak samo z Randy Ortonem. Wszyscy mówią że z niego jest genialny heel a jak ja mam to ocenić skoro bardzo go lubie :lol:

hmm? chyba nie do konca o to samo nam chodzilo :P nie rozumiem dlaczego nie mozesz oceniac Ortona jako heela..?

Nie patrz na avatar nie ja go wsadziłem

w koncu moglbys zmienic avatar. A i jeszcze czemu wczesniej pozwoliles mlodszemu bratu nabic posta, ktory wychwala Animala. Jezeli dla Ciebie Lashley i Batista to swietni wrestlerzy :lol: Zachwujesz sie jakbys co sekunde zmienial kryterium ocenia. Co raz odrzucenie Twej tezy Ci sie nie podoba, chociaz dowodow na Twoj blad jest bardzo duzo, wiec po co z Toba dyskutowac ?

Edytowane przez Lil Abyss

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

No a jak moge oceniać kogoś jakoś heela jak go lubie :shock: . Heelów sie nienawidzi, tak jak Scott Steinera czy Mr Kennedyyyyyyyyyy

Zachwujesz sie jakbys co sekunde zmienial kryterium, wiec po co z Toba dyskutowac ?

Możesz rozszerzyć tą myśl, a jak ci nie pasuje to zaraz zmieniam ;)

Czlowieku jestes takim markiem jak roznica poziomu walk w TNA i WWE(na niekorzysc McMahonii). Mam nadzieje ze to wyzej Ci starczy :?: bo edytowalem jakbys niezauwalyl Edytowane przez Lil Abyss

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg