Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dlaczego nie glosujecie na Batiste ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Są wrestlerzy, którzy nawet ze stojakiem na parasole zrobiliby niezłą walkę

Do tych ktorych wymieniles koniecznie trzeba dodac Naitcha. Flair w swoim najlepszym okresie mogl zrobic pieciogwiazdkowy mecz z miotla. Przyklad to jego mecz z Ronniem Garvinem ktorego zaliczylbym do tych wlasnie narzedzi domowych :)

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

11

• Spojler

7

• -Raven-

6

• the sandman

5

Top użytkownicy w tym temacie

NIemam nic do Batisty ale jego walki niestety sa monotonne i nudne.Nawet go lubie ale czasem jak ogladam jakas jego walke to przewijam na sam koniec zobaczyc czy wygral poniewaz niechce mi sie jego walk ogladac. :-)

Chłopie, zanim coś napiszesz to popatrz na datę ostatniego posta... Marcin napisał posta ponad rok temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Nialler
      Ja Demon Balora pamiętam ostatnio z którejś gali Extreme Rules gdzie Romek go poskładał jak peta chyba i byłem zdenerwowany, że tak grzebią jego postać (wait odpalam wikipedie). 2021 rok. Sam się wręcz modlę o przywrócenie Demona do łask a i x lat wcześniej na pewno sam Finn na to naciskał, żeby pociągnąć za spust. Lepszej okazji nie będzie. Nie oglądałem nigdy AAA i nie wiem czy ewentualnie Demon by się tam odnalazł z Doma mistrzostwem, ale podobno liczą się tam gimmicki więc mógłby na WMce zab
    • Bastian
      W szafce szkolnej zmarłego ucznia.
    • VictorV2
      Lola, Blake (Jeśli jeszcze nie wezmą jej dalej, choć powinni), Jaida, Kendall, Zaria...lista robi się całkiem długa. Każda z nich moim zdaniem spokojnie mogłaby dostać pas i nie miałbym wiele złego do powiedzenia. Co jest bardzo dobre, bo jak powiedziałeś - główne aktorki czeka niedługo awans, więc fakt że jest sporo innych które mogą zając ich miejsce pokazuje jak dobry jest obecnie kobiecy roster NXT. Dorzucę jeszcze jedno nazwisko - Kelani Jordan. Spędziłem chyba cały zeszły rok marudząc ze p
    • Grok
      Tatum Paxley czuje się gotowa na debiut w głównym rosterze WWE, ale nie spieszy się z opuszczeniem NXT. W programie Busted Open Radio Paxley odniosła się do powolnego początku swojej kariery w NXT. Po pięciu latach w brandzie jest gotowa na main roster, tak jak wielu rówieśników, z którymi się rozwijała. Wie jednak, że timing to klucz do jej ewentualnego call-upu. Cały wywiad z Tatum Paxley. Paxley miała obiecujący 2025 rok. Po raz pierwszy w karierze wywalczyła NXT Women’s Championshi
    • Grok
      Death Riders nie dostali nazwy w ramach jakiegoś wielkiego planu – w rzeczywistości wywodzi się ona z zaskakująco przypadkowego odkrycia związanego z hardcore'ową gimmicką Jona Moxleya. W rozmowie z Renee Paquette w programie AEW Close Up, Moxley zdradził pochodzenie nazwy grupy i jej znaczenie. Powiązał ją z czasem spędzonym w New Japan Pro Wrestling w 2019 roku, przypominając, jak przypadkowe znalezienie tej frazy przerodziło się w coś o wiele większego, niż ktokolwiek mógł się spodziewać.
  • Dodaj nową pozycję...