Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dlaczego nie glosujecie na Batiste ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ludzie na Batiste jeden głos? Czy nikt tu Smackdowna nie ogląda? Przecież on odebrał wreszcie pas znienawidzonemu King Bookerowi a później obronił go w walce z koalicją Booker i Finlay, to mało :shock: ?
  • Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

11

• Spojler

7

• -Raven-

6

• the sandman

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Nie, ale wystarczająco dużo znaczy to, że mało kto go tu lubi ;]. Poza tym jego zwycięstwo nad Bookerem co poniektórych przygnębiło. All hail King Booker!

1005187806541accfacb3d6.jpg

Chyba nie piszesz poważnie? Wolicie Bookera od Batisty? Jeszcze sie z takimi nie spotkałem, no coż kolejne doświadczenie :P

Za to z chęcią przeczytam za co można lubić Batistę ;). Każdy ma swoich ulubieńców, ale dziwi mnie Twoje zaskoczenie. W końcu Batista to żaden fenomen, ani na ringu, ani przy mikrofonie ;). Oczywiście nie oznacza to, że nie można go lubić.

Niektórych sie lubi bo są przystojni ( :) ) innych bo ciekawie walczą a niektórych sie lubi tak poprostu. Batista należy u mnie do tej ostatniej grupy. Nie wiem czemu go lubie. Są osoby które np. lubią Undertakera czy Kane'a a za co? Przecież ich walki są zazwyczaj śmiertelnie nudne. Można też Batisty nie lubić ale że ktoś woli Bookera, zawszcza z tym gimmikiem który tylko z karata potrafi kopac od niego to mnie dziwi bardzo :P

• Styl:  Jasny

Są osoby które np. lubią Undertakera czy Kane'a a za co? Przecież ich walki są zazwyczaj śmiertelnie nudne.

Ich walki w porównaniu do walk Batisty są po prostu rewelacyjne.

Można też Batisty nie lubić ale że ktoś woli Bookera, zawszcza z tym gimmikiem który tylko z karata potrafi kopac od niego to mnie dziwi bardzo

Większość lubi Booker'a za to co pokazywał jeszcze za czasów WCW i na początku swojej przygody z WWE. Teraz też jeżeli chodzi o jego umiejętności nie jest najgorzej i taki Batista stanąć koło niego nie może. Co do gimmicku to powiem jedno, "stary" Booker był świetny, gimmick King'a nie przypadł mi do gustu, ale sposób w jaki Booker potrafi to sprzedać jest świetny i sam chętnie mówię, All Hail King Booker :)

15974308365193fac7b7921.jpg

Ej, nie porównajcie Kane'a do Batisty, bo to tak jakby zestawić Mercedesa z Maluchem.

Gdzie Batista jest mercedesem? :lol: Walki Kane z Umagą próbowałem ogladać 6 razy, za każdym razem usypiałem. Same pancze widziałem. Przy drugiej walce dopiero w końcówce sie zorientowałem że nie ogladam pierwszej walki. Jak ktoś temu zaprzeczy to chyba nie te walki ogladał.

A tak wogóle to ja chyba z innego świata jest albo inny wrestling oglądam niz wy 8)

Gdzie Batista jest mercedesem?

Specjalnie napisałem w takiej kolejności, żeby nie było wątpliwości. Skoro zarówno Kane'a, jak i Mercedesa wymieniłem pierwszych, to chyba dalsze wyjaśnienia są zbędne. Gdyby Batista był Mercem, to chyba z zatartym silnikiem, bo prawie się nie rusza. Dlatego porównanie go do Malucha jest uzasadnione. Chociaż Dave'a w przeciwieństwie do wysłużonego 126p nie da się ruszyć szczotką, monetą, ani paskiem. Mam na to nawet dowód, Batista dostał pasek (całkiem duży) i dalej się nie rusza :D.

Reszty nie będę komentował, bo chyba walki Kane'a z Umagą (i ew. jego potyczki na SD!) są jedynymi, które widziałeś, a to dużo za mało żeby racjonalnie oceniać Big Red Machine'a ;).

Specjalnie napisałem w takiej kolejności, żeby nie było wątpliwości. Skoro zarówno Kane'a, jak i Mercedesa wymieniłem pierwszych, to chyba dalsze wyjaśnienia są zbędne.

Nie miałem wątpliwości ani przez chwile o co ci chodzi :razz:

Reszty nie będę komentował, bo chyba walki Kane'a z Umagą (i ew. jego potyczki na SD!) są jedynymi, które widziałeś, a to dużo za mało żeby racjonalnie oceniać Big Red Machine'a ;) .

Teraz ty prowokujesz, nie znam sie tak dobrze ale bez przesady :D. Może poprstu ogladałem te gorsze

Może trochę ;). W każdym razie jeżeli niedawno powróciłeś do oglądania, to na pewno nie widziałeś najlepszych walk Kane'a, bo począwszy od... eee... było to tak dawno, że już nie pamiętam, jest permanentnie szmacony i wrzucany tam, gdzie zwykle nie da się wypaść dobrze ;).

Ej, nie porównajcie Kane'a do Batisty, bo to tak jakby zestawić Mercedesa z Maluchem.

Dokładnie... Kane jest o wiele lepszym zapaśnikiem niż Batista, a Undertaker nie jest już młodzieniaszkiem, ale i tak jak się wysili potrafi zrobić dobry pojedynek... Tymczasem Batista bez odpowiedniego carry'ingu nic nie zrobi, tylko spieprzy kilkanaście prostych spotów i będzie chodził po ringu zamiast biegać.

Nie chcę tu bynajmniej napisać, że Batista jest jakiś beznadziejny... Jest oczywiście wielu gorszych. Ale porównywać Dave'a z Kane'm czy Taker'em to bluźnierstwo.

Reszty nie będę komentował, bo chyba walki Kane'a z Umagą (i ew. jego potyczki na SD!) są jedynymi, które widziałeś, a to dużo za mało żeby racjonalnie oceniać Big Red Machine'a

Dokładnie, poza tym te pojedynki były wg mnie nieco źle zabookowane, za mało czasu było przeznaczone... Ale i tak nie mogę powiedzieć, że był to słaby match, żadna wielka finezja, ale całkiem solidny pokaz power wrestlingu ze strony obu panów.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   48
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Może przenieść wam tą dyskusje do osobnego tematu :P

A tak ogólnie to nie wiem dlaczego ale poziomem Kane kojarzy mi się z właśnie z Wrestlerem Listopada :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Są osoby które np. lubią Undertakera czy Kane'a a za co? Przecież ich walki są zazwyczaj śmiertelnie nudne.

przepraszam, ale to już przesada! Lubisz Batistę, a piszesz, że walki Kane'a i Takera są śmiertlenie nudne?? Jesli ja bym uwielbiał Gianta Gonzalesa (chociaż nie jestem pewien, czy wiesz kto to, patrząc na wszystkie Twoje dosyć markowe posty ;)), to po oglądnięciu walki Ceny uznałbym go za boga wrestlingu. Tak samo jest z Batistą. Jeśli jego walki Ci się podobają, to walki Kane'a i Taker'a powinny być dla Ciebie naprawdę świetne...chociażby ostatnia walka Angle vs Undertaker, która była naprawdę dobra. Inny przykład. Undertaker potrafił wycisnąć z Henry'ego dużo więcej, niż Batista. Zresztą, wątpię, żeby cokolwiek Cię przekonało, bo jak sam piszesz, chyba oglądasz inny wrestling niż my :D

Co do wrestlera miesiąca - właściwie dobrze się stało. Abyss na szczeście obronił pas na TP i życze mu jak najlepiej, może w końcu trafił na swoje "5 minut", na które czekał dosyć długo :)

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Jedyne co wycisnął Batista z Henry'ego to pot.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Kolekcja pasów Mercedes Moné się kurczy — ona postawi na szali dwa kolejne tytuły podczas gali Revolution Pro Wrestling High Stakes 2026. RevPro ogłosiło, że Moné zmierzy się z Alexxis Falcon w obronie swojego Bodyslam Women’s Championship oraz Discovery Wrestling Women’s Championship na evencie High Stakes. Gala odbędzie się w The Hangar w Wolverhampton w sobotę, 21 marca 2026. HIGH STAKES 2026 Sobota, 21 marca 2026 The Hangar, Wolverhampton Bodyslam Wrestling i Discovery Wres
    • Kaczy316
      Co go nagle ugryzło, w sensie Lesnar miał zawsze spore ego, ale jak miał przegrać z sensem to nie słyszałem, żeby miał o to jakikolwiek problem, więcej problemów miał kiedy miał wygrać bez sensu jak swego czasu z Romualdem na WM 34.   Dobrze, że dojenie kasy też powoli się kończy, bardzo powoli, ale jednak, swoimi decyzjami, nawet nie bookingowymi ale chociażby takimi, żeby WM odbywała się drugi raz pod rząd w tym samym miejscu i to jednym z najdroższych o ile nie najdroższym miejscu
    • Grins
      Tak wczoraj pisaliśmy o tym że WWE nie potrafi przyjąć krytyki na klatę okazuje się że ESPN rezygnuje z ocen gal WWE Ciekawe dlaczego, serio w tej federacji nikt nie potrafi przyjąć krytyki i sprężyć poślady i zacząć coś robić aby poprawić produkt, dla mnie to jest już lenistwo, tylko doić kasę i nic nie robić, chociaż ostatnio coś tam robią ale to i tak dalekie od ideału.  Jeszcze lepiej, a oni znając życie wejdą mu do dupy w całości i komuś podłożą, niech trzymają Obiego z dala od tego
    • Grok
      Update Dopiero co ogłoszono, że Road Dogg pojawi się także na evencie Diamond Championship Wrestling w Alabamie 20 marca. Po odejściu z WWE Brian „Road Dogg” James został zapowiedziany na kilka występów. Tydzień temu doniesiono, że James — członek WWE Hall of Fame — odszedł z ekipy kreatywnej WWE. Teraz ma pojawić się na konwencie pod koniec miesiąca. Squared Circle Expo ogłosiło, że James będzie obecny na ich evencie w Indianapolis w stanie Indiana w dniach 27-28 marca. Zobacz ten pos
    • Grok
      Jeff Jarrett i Conrad Thompson niedawno porozmawiali o Konnanie w najnowszym odcinku podcastu My World. Z doniesień wynika, że Konnan jest obecnie hospitalizowany w San Diego, gdzie niedawno amputowano mu jedną nogę z powodu komplikacji zdrowotnych. Jarrett zdradził, że wysłał SMS-a do Konnana zaraz po usłyszeniu tej wieści i zauważył, że ten był w dobrym nastroju. Jarrett stwierdził: Jarrett wypowiedział się też o ogromnym wpływie Konnana na sukces WCW Nitro, podkreślając, że sprowadz
  • Dodaj nową pozycję...