Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

IOOT_DZIKO

Avek: Narysowany Taker,zdążyłem sie do niego przyzwyczaić i nie wyobrażam sobie Dzika bez niego :8

Sygna: Jest chyba w jego profilu dłużej niż ja na BGZ ;P W sumie troszkę przestarzała

Nick: Cały czas nie rozumiem tego IOOT ??

User: Nie będę pisał że to podpora BGZ,i że albo robi coś dobrze albo wogóle,powiem o tym że Dzikowi dużo zawdzięczam,bo to jedna z osób która wyprostowała mi psychikę jeśli chodzi o wrestling,wytłumaczył mi co i jak i że Cena nie jest taki dobry tylko jest po prostu c*%^*y.

Nie zapomnę jak za spoilerowałem mu chyba No Mercy 07? Chciał mnie zabić,dostałem za to Bana:P

PS Dzięki Dzikoo

pezetvi7.png
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Baryla

Avek: Nie przepadam za Marią, ale tutaj wyszła świetnie. Wygląda strasznie seksi :)

Sygna: Już od długiego czasu ta sama, i dobrze, bo mi się podoba ;) Wszystko ładnie, estetycznie, zdecydowanie na plus.

Nick: Taki "podwórkowy". Swojsko brzmi, łatwy do zapamiętania, lux.

User: Udziela się na backu WSF, na TTD mój Storm miał walkę z jego HHH :D Pisze sensownie, udziela się w dyskusjach, robi ciekawe, przemyślane tematy, nie na siłę. Oczywiście na plus.

Ranga: Jeszcze nie gwiazda, ale może jeśli będzie trzymał poziom, to kto wie?

Danielsson

avek: trudno się do niego przyczepić. Świetnie dobrany stock i wspaniałe wykonanie.

sygna: Chyba jedyna sygnaturka z Sabin'em na BGZ...do tego wykonana przez CC :D

nick: nietypowy. Mi się podoba.

user: podobają mi się jego wypowiedzi na backu. Potrafi się wczuć w wrestlera. Po za WSF także trzyma poziom. Mądre wypowiedzi w dyskusjach. No i to tyle :D

ranga: jak na razie active user.

rmsig3.png

2483_1.png

kristerio

avek: hmm co tu dużo mówić postać i napis nic specialnego.

sygna: Tu już lepiej podoba mi się.

nick: nie wiem za bardzo co on oznacza.

user: jeszcze nic o nim nie wiem gdyż jestem tutaj nowy.

ranga: z tego co widzę to active user.

hbkoh9.jpg

• Styl:  Jasny

Pele

Av: Za mały i w ogóle słaby.. do wymiany. :t_down:

Sig: Przyzwoity, mi sie nawet podoba, widać, że " coś " z Ciebie będzie jeśli chodzi o grafikę.

Nick: Prosty, ale ujdzie w tłoku. :t_up:

User: Nic szczególnego nie można powiedzieć, bo nowy, więc udzielaj się kolego, a potem napiszemy coś więcej. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger

Avek:... szczerze mówiąc... Co to jest??? Brzydki, trochę Weemana mi przypomina, także za każdym razem odwracam wzrok jak się na to patrzę. Bez problemu możesz skombinować sobie lepszy avek :|

Sygna: Master sygna zamieszcza w swoim podpisie Mariję... Sygna, tak jak każda Stingera trzyma wysoki poziom :) Miło się na nią patrzy, ale wydaje mi się taka... taka ciut pusta... Tak czy siak idzie na plus :)

Nick: Trochę taki mało pomysłowy, jednak ujdzie :t_up: Łatwy do zapamiętania i że tak powiem przyjemnie się na niego "patrzy" :D

Ranga: A tutaj kurde bele jego mac moderator :) I to zasłużony... Girls Corner, Divas Corner, Wrestle Gallery. Zasłużył sobie i dzielnie pełni służbę moda :)

User: Dobrze sie nie znamy, jednak chłopak się wyróżnia, głównie umiejętnościami artystycznymi :) Niegdyś uznany, nieoficjalnym mistrzem grafiki BGZ, tak jest chyba dalej. Ciekawie potrafi rozwinąć swoja wypowiedź, stoi murem za TNA a po dupie kopie WWE, a szkoda :P Po za tym, jak nie trudno się domyślić ogromny fan Stinga. Ogólnie rzecz biorąc, dobry, systematyczny i pomocny user :t_up:

• Reputacja:   1

Conman

Avatar : Ciekawy , nie można odmówić. Nie wiem co to za wrestler , ale avek fajny.

Sygnatura : Świetnie wykonana sygna z HBK. Bardzo mi się podoba i nawet skradłbym ją do podpisu :)

Nick : Conam , jak już było pisane kojarzące się z Konanem , jednak pisownia pokazuje że nie o to chodzi , jeden z oryginalniejszych nicków.

Ranga : Cóż tutaj to już ogólnie odpał. Ciemna strona pomidora tak? No cóż , ciekawie , zabawnie i ..zwariowanie.

User : Bardzo mądrze piszący jako WSF Stone Cold , jeden z lepiej znających się użytkowników na forum , trochę skryty ale co tam. Mądrze piszę , nie wchodzi mi w drogę czyli pełen wypas.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Di ajkon,

Avatar : Szczerze m.ówiać na bank lepszy niż ten poprzedni z Shawnem Michaels'em , nie dość , że render byłwklejony na jakieś tam tło z ringiem i czcionką jak w notatniku napisane Icon , to jeszcze rozmiarem spokojnie służyć by mógł za tapete na pulpit ...ten tez nie jest bajeczny - ot tak żeby puste miejsce nie było..

Sygnatura : Autorstwa Stinger'a. Oj no ładna , nie powiem , nie ma sie do czego przyczepić - nie wiem tylko czy robil ją special for you , czy po prostu podpieprzyłes mu ją z galeri. Bo jak to pierwsze to po cholere sie podpisywał to nie wiem. Nie lubi walić Swojego nicka na pół sygny którą ma ktoś nosić później.

Nick : Tak w sumie to kit, ani za bardzo do wrestlingu ...bo w koncu nie jest to jakies john-Hardy-619 , ani za bardzo z podwórka - bo w koncu nie jest to baryla. :P Podkreslnik zbędny , wyglądało by w tym przypadku lepiej. ;]

Ranga : Jak na nick i forum to mysle że w stonowanych charakterze trafiłeś Rafałku w dyszkę. Dałbym ci maksik niczym na fotce py ly , ale chętnie zhakowałbym ten portal wstawiąjąc zdjęcie gołej dupy na strone głowną ..wiec maksika nie dostaniesz ;]

User : A propo gołej dupy ...jest jeden z nielicznych zaraz obok cyca userów który nie wstydzi sie pokazywać goło na około ....cyc z bratem machali fajfusami a icon biega po naszej klasie z gołym tyłem i myśli że nikt o tym nie wie :thumb:

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT DZIKO

Avatar: Dobrze narysowany ołówkiem Undertaker. Oddaje tego kogo Ioot lubi najbardziej.

Sygnatura: Znowu Undertaker, REAL POLISH BAD ASS THE IOOT =)) świetne.

Nick: Nie za bardzo wiem o co chodzi. IOOT_DZIKO? hmm no nie wiem, ale w kazdym razie ORYGINALNIE.

Ranga: Znowu coś związane z Takerem, Single in Black. Tak jakoś tajemniczo.

User: Bardzo aktywny, mądrze się wypowiada..... Dobrze odgrywa Takera na WSF.

rvwzyx.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Archer93

Nick : Archer kojarzy mi się z mobkami z gier online :)

Sygna : J/W . Sympatyczny komplecik.

User : Szczerze mówiąc nie znam :) Bez kitu, jakoś mało go na forum widać. Z jednej strony to źle o nim świadczy, jednak z drugiej strony fajnie, że nie spamuje gdzie tylko popadnie by podbijać sobie licznik postów ;) Mam nadzieję, że przyjdzie nam kiedyś podyskutować nt. wrestlingowe.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

LegendKiller

A teraz to ja chyba odbiegne od schematu wypowiedzi pt. Nick , Sygna i bla bla bla. Zamiast tego z chęcią napisze , że pewnie i tak nie wyrobie się żeby być "pierwszym" który oceni LK , bo zlęcą się tu autorzy jednozdaniówek , którzy własćiwie Killer'a widzą na forum może miesiąć ale już muszą go opisać , bo nie ma to jak wazelinka 8) Ale po tym wstępie , powiem że jeśli uda mi sie być pierwszym to dobrze , jesli nie to trudno , bedę drugi. Jesli już mam pisać o avku - no to ładny , ale źle mi sie kojarzy z ostatnim Survivor Series i walką HIAC. Co do Sygny , to moze technicznie nie powala , ale Maryse potrafi zatrzymac oko na dłużej mimo takiej "zimnej suki" bijącej jej z twarzy , a co do userbarka - ostatnimi czasy niestety sama prawda. Range to ja sobie pomine , bo zmienia jak rękawiczki ostatnio - teraz go naszło na DiBiasego , niedługo może walnie sobie "Żółte Gacie , Kody Rhodes" :D

A co do user'a , teraz już mogę pochwalić się że znam osobiście - widziałem , byłem wódke razem piłem :D ....szkoda tylko że zmarnowały sie plastikowe kubeczki od Jaśka Niezbędnego , który pani z żabki tqk beztrosko doliczyła nam do rachunku , ale Caprio też okazało sie dobrym rozwiązaniem.

P.S Zmień sobie stary nick na "sławek" ....znajdziesz z IILkiem wspólny język =))

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT

Avek: A no zdążyłem się przyzwyczaić, ale Undertaker jako Big Evil... 8)

Sygna: No i właśnie mi się podoba... staram się zrobić taką samą tyle, że z trzema osobami, jednak gdy robię z więcej niż jedną to... się sypie :(

Nick: Dziko, lub IOOT wystarcza... Caps Lock sux :P=))

User: To chyba pierwsza osoba na PSW jaką poznałem. No i utrzymuje z nim kontakty do dzisiaj... co za cipex :8 A tak w ogóle to zasłużony admin. Jego fed z Hassiem wymiatał totalnie :applause:

jrthqr.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

IOOT_DZIKO

Skoro drogi Patryś pozwolił sobie odbiec od standardowego schematu to ja także to uczynię :) Jak kolega już wspomniał można stwierdzić, że znamy się osobiście. Wspólne piwo, wódka i .. kebaby były :) Backyard na peronie i awantura z babcią klozetową również, więc wspominam jak najbardziej pozytywnie. Awatar, ranga i sygna nie zmieniają się od dłuższego czasu co świadczy o tym, że IOOT jest wierny :lol Całe szczęście, że wszystko wygląda w miarę schludnie i nie bolą od tego oczy.

Co do kubeczków, to przed parę dni leżały w moim plecaku, bez kitu. Carpio ? Chyba resztka Caprio :D

Sławek ? Może Ty tak postąp ? No wiesz, Hulk Hogan i te sprawy =))

LK

Avek - stereotypowa praca w wykonaniu LK, nie jest może zbytnio powalająca, ale mimo wszystko przykuwa wzrok ;) Troszkę irytuje mnie jedynie cholernie sztuczny wyraz twarzy Edge'a ;)

Sygna - jedna z lepszych prac tego cipola, no ale sygna z najpiękniejszą divą nie może być słaba :) Ładna kolorystyka + ciekawy render/stock zaowocowało bardzo udaną pracą.

Co do rangi to popieram zdanie cipola.. jakoś tak chyba kamilkowi odbiło chwilowo z priclesami, obstawiam, że niedługo to się zmieni :D

Nick - Nic specjalnego. Co by tu więcej pisać .. :arrow:

user - No cóż, jedna z moich ulubionych, jeśli nie ulubiona osoba z PSW. Bez kitu świetnie się rozumiemy i dogadujemy, z reguły od dłuższego czasu mamy prawie identyczne zdanie na tematy wrestlingowe i nie tylko :) Idealna osoba, z którą można obgadać i wyśmiać każdego =)) oraz zjechać czwartkowy, wyczesany w morde impekt :lol: Ogólnie rzecz biorąc porządny typ, świetny kumpel, z którym jak najprędzej skurwiłbym jakiegoś litra czy cuś podobnego :t_up: Pzdr kotas.

• Reputacja:   1

Kojot

Avatar : nie rozumiem szału na punkcie tej dziewczyny , ona nie dość że bije głupotą to jeszcze jest strasznie brzydka z twarzy. Cóż są gusta i guściki pewno ja jestem w tych drugich.

Sygnatura : Bardzo fajna maszyna , przyznam e pomimo że nie jestem nastawiony pozytywnie kiedy ktoś ma inną sygnę niż temat forum , to jednak w tym wypadku sprawdza się bardzo ładnie :)

Nick : Poranek Kojota świetny film , więc nick jest bardzo dobry :)

Ranga : Ghost Rider , cóż Yamaha w podpisie i jazda. Film jak dla mnie świetny pomimo mojej antypatii do Nicolasa Cage'a.

User : Cóż bardzo lubię czytać jego posty. Fan WWE więc same plusy jak na razie. Potrafi każde swoje słowo podeprzeć argumentami co się chwali. Fan Attitude Ery czyli tak samo jak ja. Bardzo bardzo fajnie :)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
    • Grok
      22-letnia Bozilla poinformowała w czwartek w mediach społecznościowych, że niedawno przeszła udaną operację ACL. Doznała zerwania ACL na gali Stardom New Year Stars w Tokio 11 stycznia. Bozilla, córka niemieckiego wrestlera Ulf Hermana, zebrała wiele pochwał za występ w four-way o TBS title na AEW x NJPW Forbidden Door w sierpniu zeszłego roku. Mercedes Moné obroniła pas, pinekując Persephone w meczu z udziałem Alex Windsor. Dave Meltzer ocenił ten pojedynek na cztery i ćwierć gwiazdy. Boz
    • Grok
      Po latach nieobecności w grach z serii WWE 2K Jeff i Matt Hardy powracają. Kilka godzin przed premierą wczesnego dostępu oficjalne konto WWE 2K26 opublikowało na social mediach wideo, ogłaszając powrót The Hardys do serii. Matt Hardy ostatni raz pojawił się w WWE 2K20, podczas gdy Jeff Hardy był obecny w WWE 2K22. Choć dokładne daty nie zostały potwierdzone, Season 4 Ringside Pass do WWE 2K26 zaplanowano na lipiec 2026 roku. W tym roku gra zawiera również różnych nowych zawodników z
    • Grok
      Po kilku latach przerwy od WWE, Chelsea Green powróciła na Royal Rumble 2023, stając się potem stałym elementem rosteru. W podcaście The Ghosts of Hollywood Green zdradziła, że WWE pierwotnie planowało dla niej „cool grunge” gimmick – alternatywną postać, którą ostatecznie porzucono na rzecz roli „Karen”. Green weszła do Royal Rumble jako dwudziesta i została wyeliminowana po zaledwie 5 sekundach przez Rheę Ripley, która ostatecznie wygrała ten mecz. Źródło: Chelsea Green reveals WWE
  • Dodaj nową pozycję...