Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 073
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

>CC<,

Avek: ssie :roll:

Signatura: nawet, nawet jednak moim zdaniem lepiej by to wyszło, gdyby Christian był tam sam, reszta po bokach jest jakoś kiepsko wkomponowana.

Nick: może być, lepszy od poprzedniego.

User: Fajny koleś, twierdzi że lubi z mną dyskutować, pamiętam te kłótnie na ircu nt. świetności Stylesa i Cage'a ^^ lubię go, ale czasem załazi za skórę :roll:

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

IIL

Avek: Bardzo fajny i oryginalny. Nigdzie indziej tego nie widziałem. Takie ładne prace to tylko na BGZ-cie. :)

Sygna: Troche mi się przejadł już ten Sandman. IIL pomyśl nad zmianą, bo Ci to na dobre wyjdzue. ;)

Nick: Nie wiem wprawdzie co znaczy, ale łatwo się kojarzy. 8)

User: Admin. :D Ale widać, że spoko kolo. Miły dla nowych (sprawdziło sie :P ). ;)

mickfoleyzi2.jpg

• Styl:  Jasny

RJ Jakubowski,

Av: Jeden z najlepszych finisherów obecnie.. :t_up: Choć normalne avki wyglądają lepiej. :)

Sig: Bez komentarza.

Nick: Chyba to twoje nazwisko.. na plus bo coś nowego. :)

User: Pisze dużo ale mało, większych kontaktów nie mam z nim, ale robi wrażenie spoko gościa. :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger,

Av : Avek fajny czarno-biały w twoim stylu . Podoba mi sie taki tajemniczy jakiś gościu z TNA bo widzę po hali ale nie wiem kto :D . Avek jak najbardziej na plus

Sygna : Sygnaturka czarno-biała a ja lubię takie prace . Fajny render i burshe i zawaliście wklejona flaga . Dla mnie najlepsza z twoich prac i jedna albo i najlepsza sygna na BGZ

Nick : Nick może za orginalny nie jest ale fajnie brzmi i łatwy do zapamiętania

User: User jest zajebistym grafikiem . Jest aktywny na forum i dobry z niego mod . Ogólnie user cud , miód , malina :t_up: .

f6dfb83c87.png

SE,

Av:Chyba nie muszę pisać jak bardzo mi się podoba :) .

Sig:Bardzo fajna z CM by Stinger.Super dodane zdjęcia i wogule.

Nick:Trudny do zapamiętania , ale bardzo orginalny.

User:Gadamy na GG(teraz nie możemy).Miły jest activ userem stara się pisać mądre posty i dużo.Ogólnie user cud , miód , truskawka :D .

Ps.No w końcu mam jakiś sig :t_up: .

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

thenextsuperstar

Avatar: Nie przepadam za KK, ale tu bardzo ładnie wyszła. Ładna pupcia, nice, nice :D

Sygnatura: Tutaj super. Dobrze dopasowane zdjęcia, ładna rameczka i napis. Jeśli się nie mylę, to jest to praca Gabislawa :t_up:

Nick: Fajniej by wyglądało The Next Superstar, ale to też jest fajne. Ciekawy i da się zapamiętać.

User: Spoko gościu, nie gadam z nim, ale wydaje się light. Może czasem trochę nabija posty, ale da się wytrzymać :P

Danielsson

Avek: Dobry, podoba mi się. Jednak fakt faktem, taki sam jak każdy Stingera :) IMO jeden z jego lepszych.

Sig: Storma tak średnio lubię. Czcionka może być, ogólnie styl tego siga jest taki... ja to nazywam pierwotny. Wszystko w sumie ładnie wygląda.

Nick: Lepiej wygląda bez cyferek. Łatwo się zapamiętuje i fajnie brzmi.

User: Rising Star of BGZ ? Tak. Piszę regularnie, z sensem no i fan Christiana za co w moich oczach ogromny plus :8 Możliwe, że przyszły mod :) Często moje tematy odwiedza :)

jrthqr.jpg

>CC<

Avk:Lepszy od tamtego wcześniejszego no i bardzo dobrze że na avku są twoi ulubieńcy.

Sig:Tak szczerzę to mi się wpgule nie podoba nie wiem dlaczego , ale tak jest.Ta wcześniejsza była sto razy lepsza.

Nick:Wiadomo od Christian Cage , łatwy do zapamiętania nic do nicku nie mam.

User:Nie gadamy może bardzo dużo , ale to taka moja niania.Naprawdę pisze mądre posty i jest spoko gościu.

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

thenextsuperstar

Avek: Fajnie zrobiony. Kelly Kelly zawsze fajnie w bieliźnie wygląda. :twisted:

Sygna: Ładna praca z CM Punkiem. Taka jakaś inna od reszty. ;)

Nick: Oryginalny i łatwy do zapamiętania. Poza tym na forum prawie wszedzie pisze thenextsuperstar. :P

User: Bardzo aktywny. Ścigamy się ostatnio o miano spamera miesiąca. ;) Wydaje się być z spoko choć nie mam z nim żadniego kontaktu. User zdecydowanie na plus. :D

mickfoleyzi2.jpg

RJ Jakubowski

Avk:Kolejny jakiś finisher radził bym zmienić na normalnego avka , ale ten finisher podoba mi się.

Sig:Niby praca Stingera którego uważam za najlepszego grafika forum jednak mi się wogule nie podoba.

Nick:Spoko taki jakiś...spoko.

User:Jak na pisałeś walczymy o miano najaktywniejszego usera miesiąca i będziesz maił szansę wygrać ponieważ jadę na tydzień w góry.A tak to activ userem jest wydaje się być spoko gościu.

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

• 2 tygodnie później...

thenextsuperstar,

Awatar: Mmm, co za krągłości. Świetna praca Stingera'a, radzę ci na razie go nie zmieniać... :t_up:

Sygnatura: Brak, tylko znaczna ilość User Bar'ów.

Nick: Fajny, łatwo go zapamiętać ale, lepiej było go zmienić na TheNextSuperstar. :thumb:

User: Na plus, stara się i jest chyba najmłodszym, udzielającym się user'em na forum, nie gadałem z nim ale, się stara i to jest najważniejsze.

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Dexter

Avatar : Cóż powiem szczerze...ble....nie dość że za cholere nie nie mogę się przemóc dp Marii (chyba jak kiedyś za głupiutką Marią okej) to tym bardziej te kolory tutaj nie pasują.

Sygnatura : Cholera zrąbana sygna z Meliną...już już tłumaczę o co chodzi. Obrazek czy tam stock jak uważacie fajny , tylko na tej sygnie wygląda jakby Melina miała celulit na udach. Ale że Melina....mniam.

Nick : Jak z bajki , może jakiś mądry jesteś? Hmm?

User : No user całkiem solidny , trochę jeszcze musi się nauczyć ale z posta na post coraz lepiej. Tak 3mać :)

Ajkon:)

Avek: Dobra robota :) Avek nie rzuca się zbytnio w oczy, a jak się już mu przyjrzy to widać całą prace grafika :) Po za tym piękna pani na tle stoi ;)

Sig: Tutaj wrażenia są podobne, chociaż strona Beth taka niemrawa... Za to Marella bez zarzutów :)

Nick: Taki Ajkonowy... po za tym wszystko wporzo :thumb:

User: Solidny, miły, grzeczny, dzieci się na niego nie skarżą... Pisze świetne gale i chwała mu za to! Na wrs. się zna, na forum się często i dożo udziela. Daje dobry przykład :8

Conman

Avek: Fajnie zrobiony, narazie nie zmieniaj tego avatara. :8

Sygnatura: hmmmm z ''jakiejś'' bajki, ale może być. 8)

Nick: Fajny nick, łatwy do zapamiętania.

User: Nie znam go dobrze, ale myślę że jest w porządku.Duży plus za udzielanie się na forum.

Amarru,

Awatar: Nic ciekawego, może gdyby inna ramka to lepiej by to wyglądało.

Sygnatura: Ta czerwień zbyt wyrazista i słabo widać Kane'a

Nick: Taki trochę dziwny, nigdy się z takim nie spotkałem, ale liczy się oryginalność i to że łatwo go można zapamiętać.

User: Oczywiście na plus, zna się na wrestlingu i ostatnio zaczął dodawać newsy. :t_up:

PS: The_Icon, na moim awatarze jest Christy Hemme, a nie Maria. :)

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...