Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Straight Edge,

Avek:Jeśli mu sie Beth podoba to czemu nie

Sygna:Cm.....hmmmm.......no niezły lepszy byłby chyba w kolorach,moim zdaniem.

Nick: No na pewno lepszy niż poprzedni.Czyli na +

Avek: 3 razy user miesiąca ??To chyba coś znaczy,udziela sie czasem tam coś przegnie...ale ok

pezetvi7.png
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

baryla

Avatar : Avek jest kurdę super , bardzo fajnie wyszła tutaj Maria.

Sygnatura : Triple H z motywem DX , muszę przyznać że ko9lejny trafny wybór kolegi baryły.

Mick : Tutaj tak jakoś nie oryginalnie , baryla kojarzy się z weemkiem...

User : Zrobił wielkie postępy w swoich wypowiedziach. Odkąd pogadałem z nim opieprzyłem go za jego wypowiedzi to się zmienił. Dobrze

Innowacja nowa opcja oceń usera

Podpis Usera : Star of BGZ czy gwiazda BGZ to można polemizować , na taki status musi jeszcze długo pracować.

The Icon

Avatar : Avek bardzo fajny - ładnie wyszła Gail

Sygnatura : Santino i Beth - bardzo dobrze dobrany

Nick :The Icon - no w sumie nie oryginalnie ale ciekawy

User : Ma bardzo mądre wypowiedzi i piszę super gale

Podpis Usera :The Icon of BGZ - No wysoka poprzeczka ale tylko wysokie cele powinniśmy sobie dawać

StoneCold

Avek: Trochę mały, niemrawy i tani... jednak coś w sobie ma :thinking: Nie wiem co ale mi sie podoba :t_up:

Sygna: Mniam mniam :D Jak dla mnie najlepsza sygna na forum, ale chyba zbytnio markuje SCSA :D ogólnie bardzo fajnie

Nick: Srutu tu.... słabo, mało innowacyjnie...

User: A tutaj user na duży plus :D się udziela i to jest najważniejsze. Pisze jeszcze gale, którymi zainspirował mnie do napisania swoich wypocin. Więcej nie napisze bo nie znam :roll:

Podpis: Active user...

Avek: Gdybym miał oceniać to 6/10

Sygna: HBK nawet spoko, ale mogła by być bardziej żółta.

Nick: Co tu duzo gadać, świetny. Podoba mi się.

User: Bardzo dużo postów, duzo mowi xD

Podpis: Rozwala mnie :PP Śwoetny

rvwzyx.jpg

• Urządzenie:  Windows

Archer93

Avek - Fajnie wykonany lekko zdenerwowany Show(to chyba zdjęcie z czasów feudu z Floydem). Wygląda naprawdę dobrze :)

Syg - Mimo że bardzo przypomina avka to jak dla mnie ssie, Paul jest ucięty jest sporo niewykorzystanej przestrzeni... Mogło być lepiej ;)

Nick - 93 to rocznik jak mniemam, Archer... jakiś związek z archaiczny... Kij wie... Ale trzeba przyznać że oryginalny :P

User - Na razie niczym się nie popisał, ani jeśli chodzi o pozytyw czy negatyw... Sądzę jednak że jest to materiał na dobrego usera :D

Ranga - Activ user... :8

DonCarlos

Avatar : Kennedy przy mikrofonie, czyli Kennedy w swoim żywiole... Avatar ogólnie ładnie wykonany, do tego fajny stock dobrany...nawet dałbym 10

Sygnatura : Ze smutkiem to mówię, ale ładniejsza od mojej. Moim zdaniem najlepsza sygna z laylą na BGZ.

Nick : Don...wiadomo, kojarzy się z szefem, a Carlos kojarzy mi się z Roberto Carlosem, dlatego podoba mi się :t_up:

User : Cóż wystarczy spojrzeć na rangę. Moda nie dostaje się za nic. Tym bardziej Globalnego. Jest ważną częścią BGZ...wypowiedzi zawsze trzymają wysoki poziom...no i jest dobrym przykładem dla początkujących active userów.

Podpis Usera : Dobry - w tym co robi na pewno, zły - takiego go jeszcze nie widziałem, brzydki - nie jestem gejem, dlatego pozostawię to bez mojej oceny :D

rmsig3.png

2483_1.png

Avek : Avek nie za specjalny . Zwykłe zdjęcie i czcionka . Tamten z Mysterio był o wiele lepszy

Sygna : Sygna wręcz cudowna . Fajnie wklejony render i dobry bursh . Sygna jedna z najlepszych na forum .

Nick: Nick mi sie podoba . Łatwy do zapamiętania chociaż za orginalny nie jest . Ale podoba mi się :t_up:

User: User piszę mądrze i dość często . Nie dawno co dołączył na forum i chociaż jest fanem reya jest znakomitym userem .

Podpis Usera : Naraize jeszcze nie ma rangi bo ma za mało postów :P

f6dfb83c87.png

Avatar: Nawet fajnie zrobiony z Beth... Widziałem ładniejsze divy, ale skoro chce... :)

Sygna: z CM punkiem, nawet fajna, dobrze wykonana :t_up:

Nick: Dużo lepszy od poprzedniego, ten nawiązuje do CM Punka, którego jest fanem :)

User: Duuuuuuuuuuuuuuużo postów pisze, widocznie spędza ogrom czasu na BGZ :) Dobry user, choć młody wiekowo... :t_up:

Ranga: Nawiązująca do Jeffa, średnia...

Whitedruid

avek: Niezły syf :t_down: Z lewej strony ścięty, z prawej nie, na górze jest sporo gołej przestrzeni... Chyba wyglądałby lepiej w normalnych kolorach, aniżeli w bieli i czerni. Dochodzi do tego jeszcze napis, który nie dość, że zasłania sporą część wrestlera, to jeszcze jest prawie nieczytelny... Zmień to lepiej :P

sygna: Tu jest wręcz przeciwnie. Bardzo ładna, czysta praca; razi mine tylko jedno- tło po lewej stronie postaci jest zupełnie inne niż po prawej... Ale i tak chętnie bym się z taką grafiką po forum powoził.

nick: Zapewne fan fantasy. Lubię te klimaty, ale nick średnio mi podchodzi; ale co tam ja- ważne, żeby Tobie się podobał.

user: Jest z nami od niedawna i kojarzę chyba tylko ze sposobu oceniania gal; czyli masz u mnie średnią 6,7525 ;)

kieska:

avatar: nie mam nic do "Starej Damy" także na plus :)

sygnatura: zajebista! mówię o tej głównej z Christy oczywiście, taka w sumie skromna, ale bardzo mi się podoba.

nick: oryginalny. nie mam pojęcia od czego mógł zostać zaczerpnięty :thinking: ogólnie - podoba mi się.

user: wydaje się być spoko kolesiem, słynie ze swoich wyczesanych newspacków, dobry user :t_up:

johncena4iryszi7ll8.gif

irysek

av. Kochany Jaś ;) ani to ładne ani to brzydkie xD takie "se"

sig. znowu ten pan z telewizji tym razem nie sam... znowu takie "se"... zmień już to kolego ;)

nick. Cukiereczek ;) Kwiatek ;) ciekawie :)

user. o! To ten od dziewczyn ;) szczerze mówiąc podziwiam cię za to że co tydzień sumiennie wstawiasz babki ;) bardzoładne zresztą... jak już chyba pisałem gdzieś wg. mnie jesteś jedynym NORMALNYM fanem Ceny... Hail !

Podpis: Jak na fana przystało ;)

Agatka :t_up:

Avek: No mi się podoba. Może i zwykłe zdjęcie, jakby to Jacuś powiedział, ale fajny klimat się tworzy.

Sig: Tutaj to raczej średniawo-dobrze... bo tak... kolory jakoś się ze sobą nie mieszają. Boba lubię, ale to wszystko... mogłeś się lepiej postarać :D

Nick: Zmień na Agata/Hogata :)

User: Ano znam... dobry user, grafik w miarę, prowadził swego czasu SotW, co powinno wrócić :thinking: , BGZ liga, pomysłowy. :t_up:

jrthqr.jpg

Crystianek

Avek ; Ojj ładna to pani Mikołajowa,chciałbym żeby taka do mnie przyszła..... :roll:

Sygna: A raczej sygny czyli Wszystkie THE BEST of <>

Nick : Zapewne skrót od Cristian Cage.Fany,fany ;D

User : Wcześniej już pisałem,na grafice zna sie dobrze nawet bardzo,jeden z najlepszych na BGz,zawsze z chęcią wykona Sygne czy tam Avka.

Bardzo cenny dla Forum,a przy tym naprawdę miły człowiek

pezetvi7.png

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Baryla !!

Avas : Wyjątkowo dobre ujęcie Marii , na tym zdjęciu wygląda quite sexy i musze przyznać że dzięki temu avek bardzo mi sie podoba.

Sygna : Muszę tu powiedzieć , że może i estetyczna i prosto sipmly ale co za tym idzie nie ma tu nic szczególnego , ot taka sobie jest sygienka i już - fajnie że jest i kropka.

Nick : To jest nick z grupy albo "Przezwisk z podwórka" albo z tych "Lepszych niż john-Tombstone_619" ...generalnie jest taki jak sygna - po prostu jest ale także nic w nim nie błyszczy.

User - Ostatnio stał się członkiem tajnej organizacji "BGZ CL" , mimo że nawet on o tym nie wie ...grupa jest tajna i liczy 5 członków , w której baryla jest ważną postacią. Póki co grupa pozostanie tajna wiec nie pytać mi o nią :P hehe

915802072594e34bce782c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...