Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   991
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

>CC<,

Avek: ssie :roll:

Signatura: nawet, nawet jednak moim zdaniem lepiej by to wyszło, gdyby Christian był tam sam, reszta po bokach jest jakoś kiepsko wkomponowana.

Nick: może być, lepszy od poprzedniego.

User: Fajny koleś, twierdzi że lubi z mną dyskutować, pamiętam te kłótnie na ircu nt. świetności Stylesa i Cage'a ^^ lubię go, ale czasem załazi za skórę :roll:

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

IIL

Avek: Bardzo fajny i oryginalny. Nigdzie indziej tego nie widziałem. Takie ładne prace to tylko na BGZ-cie. :)

Sygna: Troche mi się przejadł już ten Sandman. IIL pomyśl nad zmianą, bo Ci to na dobre wyjdzue. ;)

Nick: Nie wiem wprawdzie co znaczy, ale łatwo się kojarzy. 8)

User: Admin. :D Ale widać, że spoko kolo. Miły dla nowych (sprawdziło sie :P ). ;)

mickfoleyzi2.jpg

• Styl:  Jasny

RJ Jakubowski,

Av: Jeden z najlepszych finisherów obecnie.. :t_up: Choć normalne avki wyglądają lepiej. :)

Sig: Bez komentarza.

Nick: Chyba to twoje nazwisko.. na plus bo coś nowego. :)

User: Pisze dużo ale mało, większych kontaktów nie mam z nim, ale robi wrażenie spoko gościa. :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger,

Av : Avek fajny czarno-biały w twoim stylu . Podoba mi sie taki tajemniczy jakiś gościu z TNA bo widzę po hali ale nie wiem kto :D . Avek jak najbardziej na plus

Sygna : Sygnaturka czarno-biała a ja lubię takie prace . Fajny render i burshe i zawaliście wklejona flaga . Dla mnie najlepsza z twoich prac i jedna albo i najlepsza sygna na BGZ

Nick : Nick może za orginalny nie jest ale fajnie brzmi i łatwy do zapamiętania

User: User jest zajebistym grafikiem . Jest aktywny na forum i dobry z niego mod . Ogólnie user cud , miód , malina :t_up: .

f6dfb83c87.png

SE,

Av:Chyba nie muszę pisać jak bardzo mi się podoba :) .

Sig:Bardzo fajna z CM by Stinger.Super dodane zdjęcia i wogule.

Nick:Trudny do zapamiętania , ale bardzo orginalny.

User:Gadamy na GG(teraz nie możemy).Miły jest activ userem stara się pisać mądre posty i dużo.Ogólnie user cud , miód , truskawka :D .

Ps.No w końcu mam jakiś sig :t_up: .

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

thenextsuperstar

Avatar: Nie przepadam za KK, ale tu bardzo ładnie wyszła. Ładna pupcia, nice, nice :D

Sygnatura: Tutaj super. Dobrze dopasowane zdjęcia, ładna rameczka i napis. Jeśli się nie mylę, to jest to praca Gabislawa :t_up:

Nick: Fajniej by wyglądało The Next Superstar, ale to też jest fajne. Ciekawy i da się zapamiętać.

User: Spoko gościu, nie gadam z nim, ale wydaje się light. Może czasem trochę nabija posty, ale da się wytrzymać :P

Danielsson

Avek: Dobry, podoba mi się. Jednak fakt faktem, taki sam jak każdy Stingera :) IMO jeden z jego lepszych.

Sig: Storma tak średnio lubię. Czcionka może być, ogólnie styl tego siga jest taki... ja to nazywam pierwotny. Wszystko w sumie ładnie wygląda.

Nick: Lepiej wygląda bez cyferek. Łatwo się zapamiętuje i fajnie brzmi.

User: Rising Star of BGZ ? Tak. Piszę regularnie, z sensem no i fan Christiana za co w moich oczach ogromny plus :8 Możliwe, że przyszły mod :) Często moje tematy odwiedza :)

jrthqr.jpg

>CC<

Avk:Lepszy od tamtego wcześniejszego no i bardzo dobrze że na avku są twoi ulubieńcy.

Sig:Tak szczerzę to mi się wpgule nie podoba nie wiem dlaczego , ale tak jest.Ta wcześniejsza była sto razy lepsza.

Nick:Wiadomo od Christian Cage , łatwy do zapamiętania nic do nicku nie mam.

User:Nie gadamy może bardzo dużo , ale to taka moja niania.Naprawdę pisze mądre posty i jest spoko gościu.

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

thenextsuperstar

Avek: Fajnie zrobiony. Kelly Kelly zawsze fajnie w bieliźnie wygląda. :twisted:

Sygna: Ładna praca z CM Punkiem. Taka jakaś inna od reszty. ;)

Nick: Oryginalny i łatwy do zapamiętania. Poza tym na forum prawie wszedzie pisze thenextsuperstar. :P

User: Bardzo aktywny. Ścigamy się ostatnio o miano spamera miesiąca. ;) Wydaje się być z spoko choć nie mam z nim żadniego kontaktu. User zdecydowanie na plus. :D

mickfoleyzi2.jpg

RJ Jakubowski

Avk:Kolejny jakiś finisher radził bym zmienić na normalnego avka , ale ten finisher podoba mi się.

Sig:Niby praca Stingera którego uważam za najlepszego grafika forum jednak mi się wogule nie podoba.

Nick:Spoko taki jakiś...spoko.

User:Jak na pisałeś walczymy o miano najaktywniejszego usera miesiąca i będziesz maił szansę wygrać ponieważ jadę na tydzień w góry.A tak to activ userem jest wydaje się być spoko gościu.

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

• 2 tygodnie później...

thenextsuperstar,

Awatar: Mmm, co za krągłości. Świetna praca Stingera'a, radzę ci na razie go nie zmieniać... :t_up:

Sygnatura: Brak, tylko znaczna ilość User Bar'ów.

Nick: Fajny, łatwo go zapamiętać ale, lepiej było go zmienić na TheNextSuperstar. :thumb:

User: Na plus, stara się i jest chyba najmłodszym, udzielającym się user'em na forum, nie gadałem z nim ale, się stara i to jest najważniejsze.

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Dexter

Avatar : Cóż powiem szczerze...ble....nie dość że za cholere nie nie mogę się przemóc dp Marii (chyba jak kiedyś za głupiutką Marią okej) to tym bardziej te kolory tutaj nie pasują.

Sygnatura : Cholera zrąbana sygna z Meliną...już już tłumaczę o co chodzi. Obrazek czy tam stock jak uważacie fajny , tylko na tej sygnie wygląda jakby Melina miała celulit na udach. Ale że Melina....mniam.

Nick : Jak z bajki , może jakiś mądry jesteś? Hmm?

User : No user całkiem solidny , trochę jeszcze musi się nauczyć ale z posta na post coraz lepiej. Tak 3mać :)

Ajkon:)

Avek: Dobra robota :) Avek nie rzuca się zbytnio w oczy, a jak się już mu przyjrzy to widać całą prace grafika :) Po za tym piękna pani na tle stoi ;)

Sig: Tutaj wrażenia są podobne, chociaż strona Beth taka niemrawa... Za to Marella bez zarzutów :)

Nick: Taki Ajkonowy... po za tym wszystko wporzo :thumb:

User: Solidny, miły, grzeczny, dzieci się na niego nie skarżą... Pisze świetne gale i chwała mu za to! Na wrs. się zna, na forum się często i dożo udziela. Daje dobry przykład :8

Conman

Avek: Fajnie zrobiony, narazie nie zmieniaj tego avatara. :8

Sygnatura: hmmmm z ''jakiejś'' bajki, ale może być. 8)

Nick: Fajny nick, łatwy do zapamiętania.

User: Nie znam go dobrze, ale myślę że jest w porządku.Duży plus za udzielanie się na forum.

Amarru,

Awatar: Nic ciekawego, może gdyby inna ramka to lepiej by to wyglądało.

Sygnatura: Ta czerwień zbyt wyrazista i słabo widać Kane'a

Nick: Taki trochę dziwny, nigdy się z takim nie spotkałem, ale liczy się oryginalność i to że łatwo go można zapamiętać.

User: Oczywiście na plus, zna się na wrestlingu i ostatnio zaczął dodawać newsy. :t_up:

PS: The_Icon, na moim awatarze jest Christy Hemme, a nie Maria. :)

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...