Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mast,

Avek: Dobra robota . Avek ładny i schludny więc nie ma się do czego specjalnie przyczepić.

Sygnatura: Prawie jak wyżej, ale wydaje mi się, że ktoś na forum ma bardzo podobną, ale zawsze może mi się to tylko wydawać :thinking:

Nick: Rozpoznawalny i łatwy do zapamiętania więc również na plusik

User: No tutaj już oooooooooooogroooooooooooooomny plus. Odwala na forum zaje*istą robotę. Jeszcze nie miałem z przyjemności z nim pogadać wiec trzeba będzie niedługo odrobić zaległości. :t_up:

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Cpt.Charisma

Avek:Nie lubię Goldberga , ale ten avek mi się podoba.

Syg:fajny z Benjaminem.Do tego fajnie że Shelton się śmieje.

Nick:Fajny , orginalny nic do niego nie mam.

User.Naprawdę bardzo dobry moderator forum BGZ.

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

thenextsuperstar,

Avek - Po raz kolejny jakiś rysuneczek, tym razem widnieje na min The Rock, lepsze to niż nochal :P Ale po raz kolejny słaba jakość i mały ten avek. Ogólnie słabo.

Sygnaturka - Tu niestety nie mogę nic powiedzieć, bo nie posiadasz.

Nick - Brzmi nieźle, ale wygląda gorzej, wydaje się trudny do zapamiętania

User - Cóż, z tego co widzę młody chłopak mieszkający w Hiszpanii z wielką pasją, aktywny, stara się nie pisać głupot. Inni młodzi użytkownicy mogą brać z niego przykład.

Domeneq

Avk:Nie mam nic przeciwko.Taki sobie.

Syg:Bardzo fajna z Aj.Z twojim nickiem , bardzo mi się podoba.

Nick:Podoba mi się , do zapamiętania łatwy , nie mam nic przeciwko.

User:Dobry user nie pli głupot , oby tak dalej :) .

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

thenextsuperstar

Avk: Jeff ? Jak na fana Jeffa to nie najgorszy :)

Syg: Niema :(

Nick: Zarypiście długi xD trudno zapamiętac, ale wiadomo co oznacza po polsku przynajmnij :D

User: Jeszce tak dokładnie nie poznałem ale widze że aktywny a to good

Szymek997,

Av; Awatar mi sie podoba . Fajna czcionka i fajne tło to chyba nawet koszulka HHH . Zdjęcie też fajne ale jedyne co mi sie nie podoba to za duży rozmiar . Ustaw sobie gdzieś 100x150 albo coś takiego .

Sygna ; Sygna już trochę gorsza . Czcionka Brock Lesnar i Here comes to pain fajnie wygląda ale jakby był inny kolor . Ta sygna ładniejsza by była czarno-biała . Zdjęcie wkleiłbym na środku , imię wrestlera wkleiłbym do prawego rogu a napis HCTP trochę bardziej w lewo . Ale ogólnie da sie przeżyć :t_up:

Nick : Nick może nie należy do najorginalniejszych ale jakoś mi nie przeszkadza . Może jesteś psem ? Wiesz 997 :D

User : szybko dostał miano activie usera . Narazie jest aktywny i żebyś 3mał tak dalej . Usera nie znam dopiero co przyszedł na bgz więc nie mogę dużo o nim powiedzieć .

f6dfb83c87.png

Oto 997 to była fajna Histria bo miało byc SzymekFUCK997 ale głupi to brzmiał więc wszędzie dałem Szymek997 ale ten numer jest specjalnie własnie zrobiony (co innego nieznosze i sram na psy) xD

Sry za Offtopa :thumb:

Szymek997:

Avk:Taki sobię , za duży rozmiar.Typowa mina HHH jako heel nie mam do tego avatara.

Syg:Już gorsza.Po pierwsze nie lubię Brocka a po drugię nie pasują mi kolor.

Nick:Taki sobię , ale mi nie przeszkadza.

User:Widać że dopiero jest pare dni na forum , ale jest aktywny piszę posty a to bardzo dobrze :t_up: .

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

thenextsuperstar

Avek: Fajny, tylko mały. Podoba mi się czcionka. Jeff z telefonem, niczego sobie.

Sig: I don't really understand :D czyt. nie szpanuj, tylko sobie jakiś sig tam wrzuć :P

Nick: Podoba mi się, bo odzwierciedla cię bardzo (o tym napisze niżej). Mógłbyś go poprawić na np. The Next Superstar, bądź the next superstar, bo tak razem pisane nie wygląda dobrze, ale ogólnie gdybyś poprawił to jeden z lepszych na forum.

User: On rzeczywiście jest thenextsuperstar, future superstar of bgz. Jeżeli mówimy o tym całym "promowaniu" nowych userów, to jest właśnie tego przykład. Zaraz koło Domeneq'a i paru innych to oni są przyszłością BGZ. Poprawisz nick, avek i wstawisz sobie sig i będzie gitara :)

jrthqr.jpg

>CC<:

Avek:Zarąbisty , strasznie mi się podoba , dobrze dobrany kolor i do tego cycki Brooks achh... :D

Syg:Już gorszę.Nie lubię Y2J i Edga , ale fajnie że dobrany kolor do avka.

Nick:Co tu pisać:krótki , fajny xD.

User:Dobry moderator , Głupot nie pali , poprostu "dobry moderator".

ps.Sig sobie nie dodam bo ta moja "Poezja" mnie kurde podnieca , co do Jeffa to lubię takie małe i też chyba nie zmienię :D a co do nicka to nie mogę zmienić(nie wiem dlaczego :thinking: )(ale chętnie bym zmienił na the next superstar).

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

thenextsuperstar,

avek : nawet fajny trochę przypomina jakby Jeff grał w Prison Break.

Sygnaturka : nie posiadasz tak owej .

Nick: normalny jak to nick.

User : Hmm nie zbyt się znamy ale piszesz mądrze jak na 10 lat .

kebeb:

Avk:Spoko fajne kolory dobrze dobrane.Popieram to co pisze.

Sig:Jeszcze lepsza od avka.Ciekawe co by było gdyby taki Cena był by prezydentem.Wszystkich by w kiepskich Marinów zamienił.

Nick:Ogólnie nie lubię kebeba , ale mi nie przeszkadza.

User:Jeszcze go dobże nie znam , ale jest spoko gościu :D .

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

• Reputacja:   1

thenextsuperstar,

avek: Potwierdzam to, co napisano wyżej- ma jakiś taki klimacik PB :D Mimo to specjalnie mi się nie podoba.

sygna: :thinking:

nick: Powiedziałbym, że mniej więcej z tej samej półki, co The_Icon. Lekko bije jednak w oczy- powstawiałbym tam te pare spacji czy desek.

user: Zważywszy na wiek nie mam żadnych zastrzeżeń. Jego posty są na zdecydowanie wyższym poziomie niż niektórych nowych, niby-starszych userów :roll: czy innych tam 'dwónastek'...

Kieska

Avek : troszku mały , ale ważne ze jest. W sumie nic specjlanego.

Sygna : Pierwsza klasa i nadrabia raze dwa za avwek:). Super wykonanie no i Christy xD

Nick : nie wiem czemu ale z niczym mi sie nie kojarzy . Zwykły nick , nie wpada w ucho :P .

user :Ogolnie nigdy nie rozmawiałem z nim na gg ale skoro ma moderatora na forum:). No to user musi być przydatny .

:))

sws.png

31576.png

SilverWolf

Avek: Fajny. :) Lubię LA. ;)

Sygna: Jak wyżej. :D

Nick: Kojarzy się mi z grami RPG, które bardzo lubię. :lol

User: Piszę dużo, ale z sensem. Nie znam osobiście i nigdy nie gadałem, ale wygląda na spoko kolesia. :D

mickfoleyzi2.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...