Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TNS...

Avek: Nawet fajny, dobrze się komponuje z sygną w paczce

Sygna jak wyżej :)

Nick: Długi, ale już w skrócie lepiej, ja bym takiego nie chciał, ale zły nie jest :t_up:

User: aktywny jak ... nie wiem co :8 Strasznie dużo pisze, młody, jeszcze troszkę nieokrzesany, przejdzie mu, ważne że wiedza o wrs jest dobra :)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Whitedruid

avek: avek nawet fajny...szkoda tylko, że evan jest strasznie nie wyraźny.

sygna: to już jest mistrzostwo...jedna z najlepszych na forum.

nick: świadczy, że jesteś fanem fantasy...czyli dla mnie na +

user: świeżak na forum...dobra buduje sobie reputację, ale można już o nim powiedzieć, że posiada sporą wiedzę o wrestlingu. Do tego starannie się wypowiada i nie robi z forum śmietnika. Oby było takich więcej na forum :thumb:

rmsig3.png

2483_1.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

kristerio

Avatar : Evan Bourne...avatar fajny , fajna poza

;)

Sygnatura : Layla...choć wykonanie takie średnie , na pewno fajnie , lecz jakieś takie dziwne.

Nick : od razu przypominający Rey'a Mysterio...ale w swój oryginalny sposób.

Ranga : Active User xD

User : znam go z mojej wcześniejszej internetowej federacji. Jakoś kiedyś zapodałem mu link na BGZ no i w końcu pojawił się. Wniósł trochę świeżości na forum...pokazując że nowy wcale nie znaczy nie znający się. Piszę mądrze i z sensem. Cóż fan Bujaki...ale inteligentny fan bujaki. Jego przyszłość na tym forum może okazać się kolorowa ;)

The_Icon, sorry za brak kolorka, ale nie mogę trafić w ten odpowiedni :P

Avek: Niestety nie robiony, ale żywcem wzięty z gugli, tak wygląda przynajmniej. Dreamer'a nie lubię, więc sorka, ale avek mi się nie podoba.

Sygna: Też jak chcę zmienić sygnę to walę do CC, bo najlepiej to robi. Z HBK'em wyszło całkiem całkiem, ogólnie nie widziałem jakiejś rewelacyjnej sygnatury z Michaelsem, ale ta daje radę, może dzięki dobremu wykonaniu.

Nick:Ikona, prosty, krótki węzłowaty. Niepotrzebna ta dolna spacja, **** wie jak to się nazywa. Może niezbyt oryginalny, ale łatwy do zapmiętania :t_up:

Ranga: Poprzednia dużoo lepsza po zajebiście współgrała z nickiem i w ogóle z tobą ogólnie. Teraz z ikony przerodzileś się w serce i duszę, niby nie głupie, ale jak już pisałem stary podpis bardziej mi się podobał. Nie przejmuj się jednak, bo ja mam spaprany gust - podoba mi się to co się innym nie podoba i na odwrót :P

User: Zaprosił na forum pół rodziny i znajomych z tego co widzę. Pisze gdzie tylko ma coś do powiedzenia, aktywnie w dyskusjach, ale i rookie zone nie omija szerokim łukiem, co się chwali bo takie tematy też są forum potrzebne. Stracił ostatnio WSF'a, własciwie sam się zrzekł, pewnie też bym tak zrobił gdybym wchodził na BGZ, patrzył do SB, a tam wpis pod wpisem: "Gdzie jest k***a wsf :sting: ". No cóż, nie wszyscy rozumieją, że człowiek poza internetem i kompem ma też obowiązki... Kiedy ja przybyłem na BGZ on pracował w myjni toples..ups...sorka na parkingu w dojczlandzie, więc okazji do zaziomkowania jeszcze nie było, teraz pewnie też nie będzie, bo na kompie siedzę w domu krótko i to zazwyczaj wtedy jak nikogo innego nie ma, czyli rano. Niedługo może się to zmieni to zapewne pogadamy na gg jak się nawinie jakiś temat.

Eddy

Avatar : Chyba jeden z najzabawniejszych na forum. Króliczki z chyba Raymana rządzą :)

Sygnatura : Layla...bardzo ładna dziewczynka , brunetki ech...rozmarzyłem się. Wolę sygny w kolorze ale ta jest na prawdę ładna :)

Nick : Kojarzy się z Eddy'm z Ed , Edd i Eddy a tą bajkę jakoś lubię więc bardzo pozytywnie , z innej strony kojarzy się z Eddiem Guerrero więc też bardzo fajnie.

Ranga : xxx

User : Wniósł coś na to forum z tego co widzę. Stara się udzielać i dobrze. Pisze mądrze i z sensem a to najważniejsze chyba . :)

One of a Kind

Avek: RVD, wykonuje jakiś skok na kolesiu xD Nie wiem co to jest, ale wygląda efektownie.

Sygna: Znakomicie wykonana sygnatura RVD. Stinger ma talent 8)

Nick: One of a Kind, związane z RVD, jak chyba wszytko u niego :D

Ranga: Zastanawia mnie, dlaczego jest ona Active, a nie ma uzytkownika na niebiesko?;>

User: Mało go znam, i chyba dużo osób też, narazie 35 postów. Dawaj koleś :D może dołącz do WSF? Ale RVD zajęty ;)

rvwzyx.jpg

Archer93

Avek - nawet fajny podoba mi się. 8/10

Sygna -podobnie niż avek. 8/10

Nick - Związany z łucznikiem i dany numerek ale nie wiem co on oznacza.

Ranga - Activ user :P

User - Nie wiem jestem nowy mało osób co znam.

hbkoh9.jpg

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

Maradona

Avek - nie fajny, nie podoba mi się

Sygna - fajny, ale nie podoba mi się

Ranga - nie ma, ale podoba mi się

Nick - związany z piłkarzem, ale nie podoba mi się

User – fajny, ale podoba mi się.

ver. 2

Avek - wyczesany!! Rey Mysterio - TEŻ KOCHAM GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sygna - JAK WYRŻEJ!!!!!!!!!!!

Ramga - NiE ma!!

User - jest nowy!!!!!

ver. 3

Avek - patrząc na jakość wykonania można dostrzec pewne niedociągnięcia. Przede wszystkim czcionka. Jej wypełnienie nie pasuje do renderu Rey'a Mysterio. Innym poważnym mankamentem jest tło. Niestety, Panie Damianie, ale muszę powiedzieć, że jest bardzo słabe. Wygląda jak gotowiec ściągnięty z Internetu. No i pozostał render. Tutaj moje oczęta zarejestrowały dziwnie rozmazane barki człowieka w masce. Przepraszam, ja daję słowo, że następnym razem nic nie wezmę do ust, gdy przyjdzie mi oceniać takich userów, jak Pan Damian.

Sygna - Dużo wypasionych rzeczy. Niestety większość do siebie nie pasuje. Rozumie mnie Pan Damian, o co co mi chodzi? Nie rozumie? Hmmm... jesteś - czysto teoretycznie - głodny. Idziesz do kuchni, otwierasz lodówkę, a tam:

a) ogórki

b) jakieś dziwnie wyglądające owoce typu gruszka.

c) coś, co wygląda jak plastry sera, ale naprawdę tym nie jest.

d) coś do picia, załóżmy mleko

Wszystko - jak widać - jest wypasione, teraz robisz z tego szejka (NIE, NIE PRÓBUJESZ ZŁOŻYĆ Z TEGO LUDZIKA W DZIWNYM BERECIE!) Dobra, mieszasz wszystko i jesz. Wiesz co ci się od tego wypasionego żarcia stanie? Nie wiesz?

Ranga - Niezwykle frapująca nazwa. Jest tak tajemnicza, że aż jej nie widać. Muszę cię niestety po raz pierwszy zawieść (nie, nie zawieźć, nie będzie to opuszczony hotel, nie teraz, a precz z łapskami!), po wyczerpującej medytacji nadal to paskudztwo mi się nie wyświetla. Chciej wiedzieć, że jestem tym faktem zbulwersowany!

User - Noooo, tu już same pochwały. Pisze bardzo, ale to bardzo, bardzo mądrze. Jest bardzo inteligentny, ma świetne poczucie humoru, mogę też wam w tajemnicy powiedzieć, że jest bardzo przystojny (hihi, no weź te łapska, mówię!). User, który już wkrótce będzie pełnił kluczową rolę na forum o tematyce wrestlingowej - BGZ (Bill Goldberg Zone). Pan Damian lubi WWE, a także walczącego w tej federacji Rey'a Mysterio, za co należy mu się duży plus. Ja też go lubię, hihi (ręce przy sobie!). Bardzo obiecujący user!

ver. 4

Avek - fajny, ale biedny :)

Sygna - nie podoba mi się. Ale w sumie jest fajna. :)

Nick - Bardzo oryginalne. Pele. Super. Pewnie będzie tak sławny, jak ten piłkarz, hehe :):):)

Ranga - nie ma :)

User - dopiero się zarejestrował. Nie znam go, ale wydaje się być fajnym kolesiem. :)

Ogłaszam wszem i wobec, że ostatnie zdanie (vide ver. 4, user) staje się oficjalnym hasłem tego działu! Rzekłem to ja – ssijbla. :P

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Avek: trochę jak życie, ale bez czarno-białej gradient mapy. Zresztą ładnie komponuje się z danymi poniżej.

Sygna: subtelna i niekonwencjonalna, będąca najwyraźniej połączeniem sztuki Sumerów i impresjonizmu w sytuacji, gdy jest zima i nie mamy nic do malowania.

Nick: kojarzy mi się z Chrisem Sabinem i blazą. Po przekształceniu wzoru glina + gówno = ormowiec otrzymamy coś w rodzaju Jima Duggana w polskim rządzie. Nie ma wątpliwości, że ktoś powinien kilku osobom przywalić z deski, ale jednak nie kojarzy mi się to z userem.

User: Tu bez żartów - sprawia wrażenie miłego gościa z talentem poetyckim. Poza tym od jakiegoś czasu przejął obowiązki wprowadzania humoru na forum. No i idzie mu to całkiem nieźle. W dodatku słuchamy podobnej muzyki (Bon Jovi, Scorpions, Nightwish, Metallica). A taki zestaw w XXI wieku technopoprapu zdarza się coraz rzadziej. Nie żebym coś miał do popu i rapu.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Milos

Awatar: Zajebisty gif, nie słuchaj się tych, co mówią że gify wyszły z mody. Te chop'y, są niepowtarzalne. :lol

Sygnatura: Piękne wykonanie, napis kolorystyka i postać całkiem, całkiem wtopiona. Denerwuje mnie tylko, to coś z napisem "EUROPE", które wchodzi na render. Wykonanie chyba CC, albo Stinger'a. Jak dla mnie, to na 8/10

Nick: Nie wiem dlaczego, ale z Włochami, mi się kojarzy. Po prostu, jak widziałem po raz pierwszy ten nick, to tak się skojarzyło i do teraz zostało.

User: Fan ROH, na tym forum jest już od dwóch lat, za bardzo go nie znam, ale z tego co widzę to nie jest wredny... :P

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dexter

Avatar - Zajebisty avek z Christy Hemme. Dobry kolor pasujący do niej. Też fajna czcionka z serduszkiem. Jednym słowam tylko się wpatrywać :twisted: .

Sygna - Ali G - poprostu bekowy gość. Zależy kto lubi jego wcielenia. Ja tam Borata średnio lubię. Fan charyzmatycznych wrestlerów/wrestlerek, Melina & Kane co za mieszanka :t_up: .

Nick - bajka jaka bajka? ja takiej nie znam =)) . Serial jest może być fajny dopiero go poznaje.

User - jedna z paru osób która bawi się w robienie sygn oraz avatarów. Nieźle mu to wychodzi. W moim wieku i fan WWE. Kciuki w góre :t_up: .

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

pietreqNH

Avatar : Słaby i na dodatek jakby za wielki :)

Sygna : Tutaj z kolei podoba mi się. Całkiem fajna kolorystyka i postać na niej pierwsza klasa :t_up:

Nick : Przekombinowany. Można z niego wywnioskować, że jesteś Piotrek i mieszkasz w Nowej Hucie. Nie lepiej było po prostu użyć PNH lub czegoś w tym stylu ?

User : Jak na razie, to wielka niewiadoma. 14 lat, jednakże pisze nie najgłupiej. Napiszę to, co zawsze piszę w takich przypadkach - mam nadzieję, że się wyrobi.

Avatar :Fajny, tylko, Edge jakby taki mało podobny :)

Sygna : z Maryse... Ależ ona jest piękna, troszkę chyba za jasna, Ale i tak bym się z nią powoził po forum...

Nick : LK... LegendKiller... LKey... Do wyboru, do koloru, miód...

User : Legenda Forum to po pierwsze, admin? hmm... Dobry, próbuje utrzymać forum w dobrej formie, bez syfu... Admin ostry i surowy, ale tak powinno być :t_up:

Whitedruid

Avek : Spoko ładna robota . Fajna ramka , dobre tło i fajna poza Evana

SYgna : sygna też spoko ale jakoś te kolory mi nie przypadły o gustu . ładnie wtopiony render i fajne burshe tak jak zawsze u CC :t_up:

Nick : Nick fajny strasznie kojarzy mi się z grą o nazwie Tibia . Podoba mi się bo spędziłem kilka niezłych chwil przy tej gierce

User : User to fajny gość. Teraz dość dużo się udziela i przyjemnie się z nim rozmawia . User miód , cud , orzeszki

Ranga : narazie jeszcze nie posiada własnej rangi oprócz activie user :)

f6dfb83c87.png

Straight Edge

Avek: Boski :t_up: Kurcze taka niecodzienna kolorystyka :P Pokazuje charakter Ortona...

Sygna: Damn! Kiedy ty sygny zacząłeś robić... Ostatnio jestem wybredny, ale kurde sygna prosta a zajefajna.... w dodatku AJ i dobrze że to nie zdjęcie :t_up:

Nick: A dupa wołowa... dla mnie i tak jesteś Hardy12 i tyle :P

Ranga: Jeff Warrior of rainbow... Jakbyś se jeszcze tego Jeffa w polu Wrestler zostawił to miodzio ;)

User: Bardzo dobry :) Z początku spamer jak cholera! Każdy temat dwa razy obleciał i cztery razy sprawdzał czy nie mógłby czegoś napisać. Bodajże trzykrotny triumfator w konkursie spamer miesiąca czy jakoś tak :roll: Z czasem się jednak wyrobił. Zaczął pisać coraz poważniejsze posty i przełamał barierę tzw. "trzech postów". Całkiem niedawno (chyba), kilka potworów z forum pokazało mu TNA i zaczął chłopak markować federacji Jarreta :roll: Tak czy inaczej to świetny kumpel :t_up: Od czasu do czasu pogada się z nim na gg i tak zbywa się czas ( of korz pozytywnie ;) ) Bezkonfliktowy (zazwyczaj), ale ostatnio cuś się nad wymądrza :8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...