Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

The_Ajkon

Avatar: Zwykły prosty Tommy,bez rewelacji...:D

Sygna: Tu już moim zdaniem bardzo dobrze,HBK ucieszkony...Good......

Nick: Icon to Icon nie ma o czym dyskutować

User: Kiedyś pamiętam jak dostałem od tego pana porządną zjebe,brzydko mówiąc,za to co pisałem i tak dalej....wtedy pomyślałem ,,Hello'' nie liczy sie ile postów nabijesz tylko jaką one będą mieć wartość.Postanowiłem udowodnić Ajkonowi że mogę być wartościowym userem.Nie wiem czy dałem rade,czy jeszcze muszę pracować........

pezetvi7.png
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Baryla

Avek: Jakaś laseczka xD Piękna :PP

Sygna: Triple h, taki groźny, ale mi się osobiście nie podoba.

Nick: Baryla. hmm... mam takiego kolegę xD taki gruby;] a wracajac do Ciebie, nawet daje rade choc trochę prymitywny.

User: Wielka gaduła ;) znakomity Triple H na WSF. Zobaczymy co dalej pokaze ;) mądrze się wypowiada :t_up:

rvwzyx.jpg

Archer93

Avek: Podoba mi się. Widać, że jest porządnie wykonany.

Sygna: O niej już nie można powiedzieć tego samego. Big Show jest cały poucinany i wygląda jak by była niedokończona.

Nick: Archer kojarzy mi się z łucznikami z gier Online.

User: Ciężko powiedzieć o tym, czy potrafi się wypowiadać na dany temat, bo zazwyczaj albo udziela się na WSF, albo komentuje wszystko nie związane z wrestlingiem :P U mnie facet ma dużego plusa, bo bierze udział WSF. Choć czasem przesadza to i tak liczą się chęci.

rmsig3.png

2483_1.png

Kristerio

Avek - Podoba mi się sposób wykonania, w dodatku ciekawe ujęcie lecącego Sydal'a ;) Jak najbardziej ok.

Sygna - pomimo tego, iż lubię Laylę, to sygna średnio mi się podoba, render wtopiony jest o wiele za mocno, a sama kolorystyka jakoś tak nie pasuje do Layli. No, ale ważne że jemu się podoba, hehe.

Nick - nie jest zły, choć troszkę za bardzo odwołuje się do bujaki ;)

User - no cóż, na pierwszy rzut oka pomyślałem, że to kolejny z epoki 619, ale szybko zmieniłem zdanie, bo pisze mądre posty, nie spamuje, oraz generalnie nie wadzi nikomu chyba, w przeciwieństwie do różnorakich Ryderów czy innych TNSów =)) Jeden z nielicznych, udanych fanów Rey'a, do tego świeża krew na forum, będą z niego jeszcze ludzie :D

• Styl:  Jasny

Kojot

Avek- Chyba moje wykonanie. :P

Sig- Taki średniawy, troszkę kolory mi nie pasują i napis.

Nick- Ujdzie w tłoku.

User: I tu chyba same dobre rzeczy, bardzo wartościowy user, piszący mądre posty, poza tym dobry kolega. :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger

Awatar: Stary, ale świetne wykonanie i nadal trzyma poziom... xD

Sygnatura: Nie wiem czy to stara czy nowa, ale tak jak awek świetny, chyba nie potrafisz zrobić złej sygnatury. :)

Nick: Niby mało oryginalny, ale szczerze to mi się podoba i nie trzeba nic zmieniać

User: Przede wszsytkim świetny grafik, dobry moderator i bardzo wartościowy user, zagorzały fan Sting'a i chyba jest spoko. :t_up:

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dexter

Avk: Bardzo fajnie :) Mi się tam podoba... niby zbytnio fioletowy, jednak przyciąga wzrok i ukazuje piękno Christy (chyba :8 )

Sygna: A tu już chyba dupa :( Ale nie jasna dupa ino trochę z ciemna i tak jak chyba CC uwagę zwrócił, za dużo usraństwa na tym! Niemalże nie widać, że Łaj Tu Dżej jest mistrzem :8 ... Czcionka natomiast mi się podoba :)

Nick: Nie za bardzo wiem skąd się wziął... sam user nie pamięta nawet tego :8 Tak czy inaczej nick przyjemny, niezbyt wariacki, żadne Cena_ itd. ogólnie ujdzie na plus, bo łatwo go zapamiętać :t_up:

Podpis: Coś tam miał, al nie bardzo pamiętam co :8

User: Podsumowując tego o to pana, zabrałem wszystkie za i przeciw. Jak dla mnie ujdzie jako.... bardzo duzy plus. Z początku, sam chyba nie wiedział co tu robi. Niby to tylko rejestracja dla modu w grze WWE RAW, a jednak się zaaklimatyzował. Z czasem zaczął biernie brać udział w forumowych dyskusjach, aż zaczął pisać mądre, bądź mądrzejsze tezy. Jakiś czas temu wy niedobrzy grafiką go zaraziliście :P Którą wynikiem jest avek, sygna i wiele innych. Jak na razie idzie mu jako tako, ale stale się rozwija i ćwiczy swoje umiejętności. Tak czy inaczej.... dobra chłopina z niego :t_up:

• Reputacja:   1

Conman

AV: imo zdecydowanie najlepszy na forum. bardzo klimatyczny, tylko rozmiar napisu zmniejszyłbym o 1 tak, żeby się z ciałem nie zlewała. A kto na niej jest? Z pewnością jakiś luchador... te koraliki przywołuja mi na myśl Zorro, ale z oczy zupełnie inaczej mu patrzy.

SIG: dopiero co ją zobaczyłem i strasznie mi się podoba. Wykonana z pomysłem i nie jest na tle różnokolorowej sraki, ale 'czegoś' <--- jak ja kocham takie sigi :D Sam ją robiłeś? :P

Ranga: nie czaję, może jakiś lokalny grypsik :thinking: Sam bym takiego czegoś nie chciał.

nick: kojarzy się jak chyba większości z Konnanem Barbarzyńcą, kiedyś chyba pisałeś, że to od kogoś ze street balla czy czego; nawet spoko.

user: krótko mówiąc dobry. Chyba przez całe wakacje go nie było- a szkoda. Jednak nie raz czytając jego posty w sekcji wrs na myśli miałem tylko 'co ty, k*rwa pie*dolisz!?' mając totalnie inne zdanie. Ale przynajmniej potrafi elegancko wyrazić swoją opinię i czymśtam ją poprzeć.

kieska

Avek:Juventus i zebra?Niby nie mają nic wspólnego bo przecież juve to stara dama , a tutaj patrzymy i widzimy że przecież to są te same barwy :D !No popatrz co za zbieg okoliczności :P .Ja to fanów juve nie należę , raczej do anty fanów więc...

Sig:Christy po prostu wymiata , sam bym chciał taką miec lecz...ja...mam...Jeff'a ;P.Nie sig naprawdę bardzo fajny , nie umiem oceniac sigów , ale grunt że ci i mi się podoba :).

Ranga:________

Nick:Kieska?hmmmmm :thinking: .Trudny nick , dosyc trudny , ciekawy i orginalny.Nie wiem jak to powiedziec , ale taki tajemniczy bardziej :P .

User:Bardzo dobry moderator.Zawsze na temat , zawsze dużo pisze...I zawsze ma ciekawe wypowiedzi.Kontaktu z kieską ni mam , ale zdaje mi się że jesteś wporzo gościu :t_up: .

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

thenextsuperstar

Avek: Powiem szczerze, że od bardzo dawna hoduję w sobie antypatie do tego wrestlera, dlatego nie przypadł mi do gustu. Co do samego avka...bardzo estetyczny i wyrazisty. Zdecydowanie najlepszy avek z Hardym.

Sygna: No..to już jest popis umiejętności graficznych autora. Dużo efektów, ale wcale się na siebie nie nakładają i "nie gryzą". Jedna z najlepszych prac CC!

Ranga: Active user...pomijam.

Nick: Thenextsuperstar...kojarzy się z wrestlengiem, dlatego to akurat ci się udało ;)

User: Chyba najbardziej rozgadany forumowicz. Swoją opinię wyraża prawie w każdym temacie. Teraz wziął się za siebie i zaczął pisać z głową. Został przez adminów, że tak powiem wyleczony ze spammowania :P Miałem już przyjemność z nim rozmawiać i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest w porządku. W dodatku ma dopiero 11 lat, a już posiada większą wiedzę o wrestlingu niż nie jeden fan w moim wieku :t_up:

rmsig3.png

2483_1.png

Avek: Fajny... ja też czekam na jakiś avek z Evanem... Bardzo fajnie zrobiony :applause:

Sygna: Też ładna, fajnie Layla dopasowana, choć troche zbyt jaskrawa skóratroszkę psuje efekt :)

Nick: Z nicka wychodzi że jestes fanem Reya :) Jak widze lubisz High - Flying

User: Dobry, dużo się wypowiada w tematach wrs. i nie tylko. W SB także aktywny także na +

Whitedruid

Awatar: Porażka, sory ale jak najszybciej musisz zmienić ten awatar, bo aż w oczy razi. :t_down:

Sygnatura: Już lepiej, wszystko ładnie wyszło, niby nic nie można zarzucić, ale to nie styl jaki mi się podoba i CC, stać na więcej. :)

Nick: Taki fantasy jakiś, nie wiem co znaczy, łatwo można go zapamiętać, ogółem może być.

User: Na forum, w sumie to od nie dawna i jakoś sobie radzi, nie znam go osobiście ale sądząc po postach, nie jest źle. :thumb:

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dexter

Awatar : Tu się postarałeś :t_up: . Bardzo fajny avatar , dobrze wtopiony render i ładny kolor . I jeszcze ta urocza knockouts w tle . Także awatar jest zajebisty :t_up:

Sygna : Sygna też dobra . Fajna czcionka i nieźle wtopiony render . Tak jak w avku też dobrze dobrane tło . Jedyne co mi się nie podoba to to takie coś na obramowaniu ramki i mogła by być trochę większa .

Nick : Nick tak jak już wieeele razy pisałem ... fajny . Teraz oprócz bajki jest jeszcze jakiś film z Dexterem . Łatwy do zapamiętania i w ogóle Dexter to fajna bajka była więc dobrze mi się kojarzy

User : pare razy się z nim kłóciłem ale na razie wszystko jest w normie :P . User raczej nie spamuje przynajmniej nie na moich oczach :P . Nie dawno co dołączył do WSF i jak na razie nieźle tam pisze .

Ranga : za 4 posty się o niej wypowiem :D

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Straight Edge

Avatar - Robótka CC jeśli mnie pamięć nie myli. Avatar wykonany naprawdę porządnie, chyba nie pomylę się jeśli powiem że jeden z najlepszych na forum :)

Syg - Kolejny raz made by CC, ale tym razem troszkę gorzej niż w przypadku avka. Nie wiem co z Nią nie tak, ale kurde razi czymś w oczy... Oczywiście i tak jest niezła, ale w porównaniu do avka ssie z deczka ;)

Nick - Prosta krawędź... Nie wiem czy nie lepiej było zostawić to Hardy 11... W sumie minimalnie lepszy niż Cena4321, ale bywało lepiej... :lol

User - W porządku, co prawda cierpi na zaniki pamięci(potrafił się mnie trzy dni z rzędu pytać czy gram w WSF i kim, trzy razy otrzymał różne odpowiedzi i chyba tą ostatnią łyknął), ale na swój sposób da się lubić. Chociaż ostatnio zauważyłem że zaczął trochę cwaniakować na forum :roll:

Ranga - Czyli Hardy12 V2.0 =))

DonCarlos,(teraz już tylko zielony...)

Avek:Bardzo ładan praca , chyba też CC , ale nie jestem pewien.Kenndey typowo z mikrofonem , wszystko pasuje idealnie , i też mi się zdaje że jeden z lepszych na forum.

Sig:Tutaj już gorzej.Po pierwsze nie lubię Layly , a po drugie jakoś mi tak świeci w czy tą czernią , nie podoba mi się i tyle , ale to już kwestia gustu :).

Nick:DonCarlos...hmmmm... :thinking: .Kojarzy mi się z Roberto Carlosem z Fenerbache.Ale ty masz nick DonCarlos więc tu na pewno nie chodzi o piłkarza.Orginalny , łatwy do zapamiętania , tylko dlaczego nie zmieniasz na SorlacNod :lol ?

User:Ostatnie trochszeczkę zielony się zrobił , ale się jakoś specialnie nie przeją tylko pisze dalej w dyskusjach o rosjanach =)) .Mądry moderator , głupot nie pali , nie gadam z nim , ale myśle że jest git Sorlac :lol .

Ranga:Czyli tak:Face jak Rey Mysterio , Heel jak Randy Orton and ugly jak Umaga =)) .Czy nie tak?

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team, Jeff Hardy i Matt Hardy, mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swannem i BDE w four-way tag team number one contenders matchu o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, kończąc wal
    • Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
  • Dodaj nową pozycję...