Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Straight Edge,

Avek:Jeśli mu sie Beth podoba to czemu nie

Sygna:Cm.....hmmmm.......no niezły lepszy byłby chyba w kolorach,moim zdaniem.

Nick: No na pewno lepszy niż poprzedni.Czyli na +

Avek: 3 razy user miesiąca ??To chyba coś znaczy,udziela sie czasem tam coś przegnie...ale ok

pezetvi7.png
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

baryla

Avatar : Avek jest kurdę super , bardzo fajnie wyszła tutaj Maria.

Sygnatura : Triple H z motywem DX , muszę przyznać że ko9lejny trafny wybór kolegi baryły.

Mick : Tutaj tak jakoś nie oryginalnie , baryla kojarzy się z weemkiem...

User : Zrobił wielkie postępy w swoich wypowiedziach. Odkąd pogadałem z nim opieprzyłem go za jego wypowiedzi to się zmienił. Dobrze

Innowacja nowa opcja oceń usera

Podpis Usera : Star of BGZ czy gwiazda BGZ to można polemizować , na taki status musi jeszcze długo pracować.

The Icon

Avatar : Avek bardzo fajny - ładnie wyszła Gail

Sygnatura : Santino i Beth - bardzo dobrze dobrany

Nick :The Icon - no w sumie nie oryginalnie ale ciekawy

User : Ma bardzo mądre wypowiedzi i piszę super gale

Podpis Usera :The Icon of BGZ - No wysoka poprzeczka ale tylko wysokie cele powinniśmy sobie dawać

StoneCold

Avek: Trochę mały, niemrawy i tani... jednak coś w sobie ma :thinking: Nie wiem co ale mi sie podoba :t_up:

Sygna: Mniam mniam :D Jak dla mnie najlepsza sygna na forum, ale chyba zbytnio markuje SCSA :D ogólnie bardzo fajnie

Nick: Srutu tu.... słabo, mało innowacyjnie...

User: A tutaj user na duży plus :D się udziela i to jest najważniejsze. Pisze jeszcze gale, którymi zainspirował mnie do napisania swoich wypocin. Więcej nie napisze bo nie znam :roll:

Podpis: Active user...

Avek: Gdybym miał oceniać to 6/10

Sygna: HBK nawet spoko, ale mogła by być bardziej żółta.

Nick: Co tu duzo gadać, świetny. Podoba mi się.

User: Bardzo dużo postów, duzo mowi xD

Podpis: Rozwala mnie :PP Śwoetny

rvwzyx.jpg

• Urządzenie:  Windows

Archer93

Avek - Fajnie wykonany lekko zdenerwowany Show(to chyba zdjęcie z czasów feudu z Floydem). Wygląda naprawdę dobrze :)

Syg - Mimo że bardzo przypomina avka to jak dla mnie ssie, Paul jest ucięty jest sporo niewykorzystanej przestrzeni... Mogło być lepiej ;)

Nick - 93 to rocznik jak mniemam, Archer... jakiś związek z archaiczny... Kij wie... Ale trzeba przyznać że oryginalny :P

User - Na razie niczym się nie popisał, ani jeśli chodzi o pozytyw czy negatyw... Sądzę jednak że jest to materiał na dobrego usera :D

Ranga - Activ user... :8

DonCarlos

Avatar : Kennedy przy mikrofonie, czyli Kennedy w swoim żywiole... Avatar ogólnie ładnie wykonany, do tego fajny stock dobrany...nawet dałbym 10

Sygnatura : Ze smutkiem to mówię, ale ładniejsza od mojej. Moim zdaniem najlepsza sygna z laylą na BGZ.

Nick : Don...wiadomo, kojarzy się z szefem, a Carlos kojarzy mi się z Roberto Carlosem, dlatego podoba mi się :t_up:

User : Cóż wystarczy spojrzeć na rangę. Moda nie dostaje się za nic. Tym bardziej Globalnego. Jest ważną częścią BGZ...wypowiedzi zawsze trzymają wysoki poziom...no i jest dobrym przykładem dla początkujących active userów.

Podpis Usera : Dobry - w tym co robi na pewno, zły - takiego go jeszcze nie widziałem, brzydki - nie jestem gejem, dlatego pozostawię to bez mojej oceny :D

rmsig3.png

2483_1.png

Avek : Avek nie za specjalny . Zwykłe zdjęcie i czcionka . Tamten z Mysterio był o wiele lepszy

Sygna : Sygna wręcz cudowna . Fajnie wklejony render i dobry bursh . Sygna jedna z najlepszych na forum .

Nick: Nick mi sie podoba . Łatwy do zapamiętania chociaż za orginalny nie jest . Ale podoba mi się :t_up:

User: User piszę mądrze i dość często . Nie dawno co dołączył na forum i chociaż jest fanem reya jest znakomitym userem .

Podpis Usera : Naraize jeszcze nie ma rangi bo ma za mało postów :P

f6dfb83c87.png

Avatar: Nawet fajnie zrobiony z Beth... Widziałem ładniejsze divy, ale skoro chce... :)

Sygna: z CM punkiem, nawet fajna, dobrze wykonana :t_up:

Nick: Dużo lepszy od poprzedniego, ten nawiązuje do CM Punka, którego jest fanem :)

User: Duuuuuuuuuuuuuuużo postów pisze, widocznie spędza ogrom czasu na BGZ :) Dobry user, choć młody wiekowo... :t_up:

Ranga: Nawiązująca do Jeffa, średnia...

Whitedruid

avek: Niezły syf :t_down: Z lewej strony ścięty, z prawej nie, na górze jest sporo gołej przestrzeni... Chyba wyglądałby lepiej w normalnych kolorach, aniżeli w bieli i czerni. Dochodzi do tego jeszcze napis, który nie dość, że zasłania sporą część wrestlera, to jeszcze jest prawie nieczytelny... Zmień to lepiej :P

sygna: Tu jest wręcz przeciwnie. Bardzo ładna, czysta praca; razi mine tylko jedno- tło po lewej stronie postaci jest zupełnie inne niż po prawej... Ale i tak chętnie bym się z taką grafiką po forum powoził.

nick: Zapewne fan fantasy. Lubię te klimaty, ale nick średnio mi podchodzi; ale co tam ja- ważne, żeby Tobie się podobał.

user: Jest z nami od niedawna i kojarzę chyba tylko ze sposobu oceniania gal; czyli masz u mnie średnią 6,7525 ;)

kieska:

avatar: nie mam nic do "Starej Damy" także na plus :)

sygnatura: zajebista! mówię o tej głównej z Christy oczywiście, taka w sumie skromna, ale bardzo mi się podoba.

nick: oryginalny. nie mam pojęcia od czego mógł zostać zaczerpnięty :thinking: ogólnie - podoba mi się.

user: wydaje się być spoko kolesiem, słynie ze swoich wyczesanych newspacków, dobry user :t_up:

johncena4iryszi7ll8.gif

irysek

av. Kochany Jaś ;) ani to ładne ani to brzydkie xD takie "se"

sig. znowu ten pan z telewizji tym razem nie sam... znowu takie "se"... zmień już to kolego ;)

nick. Cukiereczek ;) Kwiatek ;) ciekawie :)

user. o! To ten od dziewczyn ;) szczerze mówiąc podziwiam cię za to że co tydzień sumiennie wstawiasz babki ;) bardzoładne zresztą... jak już chyba pisałem gdzieś wg. mnie jesteś jedynym NORMALNYM fanem Ceny... Hail !

Podpis: Jak na fana przystało ;)

Agatka :t_up:

Avek: No mi się podoba. Może i zwykłe zdjęcie, jakby to Jacuś powiedział, ale fajny klimat się tworzy.

Sig: Tutaj to raczej średniawo-dobrze... bo tak... kolory jakoś się ze sobą nie mieszają. Boba lubię, ale to wszystko... mogłeś się lepiej postarać :D

Nick: Zmień na Agata/Hogata :)

User: Ano znam... dobry user, grafik w miarę, prowadził swego czasu SotW, co powinno wrócić :thinking: , BGZ liga, pomysłowy. :t_up:

jrthqr.jpg

Crystianek

Avek ; Ojj ładna to pani Mikołajowa,chciałbym żeby taka do mnie przyszła..... :roll:

Sygna: A raczej sygny czyli Wszystkie THE BEST of <>

Nick : Zapewne skrót od Cristian Cage.Fany,fany ;D

User : Wcześniej już pisałem,na grafice zna sie dobrze nawet bardzo,jeden z najlepszych na BGz,zawsze z chęcią wykona Sygne czy tam Avka.

Bardzo cenny dla Forum,a przy tym naprawdę miły człowiek

pezetvi7.png

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Baryla !!

Avas : Wyjątkowo dobre ujęcie Marii , na tym zdjęciu wygląda quite sexy i musze przyznać że dzięki temu avek bardzo mi sie podoba.

Sygna : Muszę tu powiedzieć , że może i estetyczna i prosto sipmly ale co za tym idzie nie ma tu nic szczególnego , ot taka sobie jest sygienka i już - fajnie że jest i kropka.

Nick : To jest nick z grupy albo "Przezwisk z podwórka" albo z tych "Lepszych niż john-Tombstone_619" ...generalnie jest taki jak sygna - po prostu jest ale także nic w nim nie błyszczy.

User - Ostatnio stał się członkiem tajnej organizacji "BGZ CL" , mimo że nawet on o tym nie wie ...grupa jest tajna i liczy 5 członków , w której baryla jest ważną postacią. Póki co grupa pozostanie tajna wiec nie pytać mi o nią :P hehe

915802072594e34bce782c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...