Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dexter

Avek: Christy... Świetny... Gratuluję tak dobrej pracy. ;)

Sygna: Znowu kobietka... Widać że się chłopak rozgląda. :) A tak nawiasem to ładny. Mnie się bardzo podoba. :D

Nick: Kojarzy się mi z "Laboratorium Dextera" dlatego jakos tak dziwnie... Ale oryginalnie trzeba powiedzieć... :D

User: Aktywny, bardzo dobry grafik. Szkoda tylko że mark WWE ale to już inna sprawa... :P8)

mickfoleyzi2.jpg
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Avatar: hmm coś jakby podwójny swantom bomb xD Super!

Sygna: Jack nawet fajny ale tło troche ciemniejsze było by lepsze :) ale jest extra, widać dużo pracy!

Nick: RJ to chyba pierwsze litery imion, a Jakubowski to chyba nazwisko. Nawet nawet:D

User: Aktywny, walczy Kazem w WSF! Szkoda ze lubi TNA a nie WWE.:P

rvwzyx.jpg

Archer93

Avek: Blee :t_down: Jakiś obrazek z images.google, nawet napis z dołu nie wycięty i czcionka dodana w paincie. Nie ma co dalej komentować

Sygna: Userbar, jeden, nic więcej nie można napisać

Nick: Obił mi się o uszy, ale ogólnie ok. Pospamuj troszkę w rookie zone, wbij do active userów i usuń cyferki

User: Koncentruje się na WSF, teraz zaczął też pisać coś też w innych działach. Wiele o Tobie nie mogę na chwilę obecną. Pracuj, pisz jak najmądrzejsze posty i będzie ok :t_up:

hmm coś jakby podwójny swantom bomb xD Super

Owned =))

Edi

Avek: Szczerze mi się nie podoba... Grałem w rabbitsy i mi się podobało, a tu dupa :| Sam nie wiem co ale strasznie odpycha od tego avka...

Sygna: Ładna, przemyślana praca CC :) A że ja grafik nie jestem to nie będę zanudzał stockowaniem czy co to tam jest, napisze że praca jest fajna i miło się na nią patrzy :t_up:

Nick: Prosty, czytelny, w dodatku zielony.... także bardzo fajny

User: A no my się jeszcze nie znamy :) A to wielka szkoda, bo widać że się chłopak stara :) Jak dwa miechy temu wyjeżdżałem to go tu jeszcze nie było... a teraz! Chłopina jak się patrzy... no i modek jest :) Podsumowując, dobry systematyczny user, takich tylko trzymać i pielęgnować :D

• Styl:  Jasny

Conman,

Av: Ciekawy, fajnie ujęcie twarzy wrestlera, czcionka pasi, więc na plus. :t_up:

Sig: Bardzo mały i ucięta głowa Shawn'a, a poza tym nic specjalnego.

Nick: Mi się podoba, dobrze, że nie z serii john619 :8

User: Fan Lucha Libre, pisze sensowne posty i chyba bawi się też grafiką, można go polubić. :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger

Avatar:Piękny. :) Niby tylko zdjęcie i ramka,ale za to JAKIE zdjęcie,a raczej KTO na nim jest.Ładna kobieta na fajnym tle i ramka-to jest to.

Sygnatura:Tutaj też muszę powiedzieć,że mi się podoba.Ładnie wygląda to wszystko,dyskretny podpis w rogu,wszystko jest super.No i z moją ulubioną Divą,za co dodatkowy plus. :)

Nick:

Wrestler: Sting
WSF Roster: Sting
I wszystko jasne. ;) Fan Stinga,to i taki ma nick,może niezbyt odkrywczy,ale podoba mi się.

User:Po pierwsze fan TNA.Po drugie wrzuca świetne galerie Div i Knockouts.Po trzecie mój imiennik.Dodatkowo mądrze się udziela i jest aktywny,czego więcej chcieć? ;)

e916f7e946.png

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

Mast

Avatar: Jeśli chodzi o jakość wykonania, to nie mam zastrzeżeń. Problemem może być sama Maria, która dla jednych jest brzydka jak noc, a dla drugich jeszcze bardziej :D Mi ona jest zupełnie obojętna. Ni ładna, ni brzydka. Jak to ktoś kiedyś powiedział: w ciuszkach wychodzi lepiej, niż bez. I jak to ktoś kiedyś powiedział: Na bezrybiu, eeee, avatar ok.

Sygnatura: Jeśli chodzi o urodę, to Kelly Kelly jest w ścisłej czołówce. Według mnie ofkors. Na tej sygnaturce zaś wyszła dziwnie imo. Cała sygnatura przeciętna.

Nick: Nie wiem skąd się wziął, może gdzieś to wyjaśniłeś a ja to przegapiłem – możliwe. Pewne jest tylko to, że mi szklana kula nawaliła i mogę tylko strzelać, a że oko mam dobre, to widzę oderwany człon od słowa Master. Można i tak. W każdym bądź razie lepiej niż Rey13, Cena14, Taker15, Willem, czy Fan_Undertaker619.

User: Jeśli założyć, że Pablo jest ojcem wszystkich TNAowców, to Mast jest ich ojcem chrzestnym… lub na takiego wyrasta. Niestety jest fanem podwórkowej federacji zwanej TNA, której skrót potrafią rozszyfrować tylko nieliczni. Broni jej jak lwica swoje dzieci. Nic do cipola nie mam, ale ta jedna mega wada kłuje strasznie. :P Tak poza tym jeden z nielicznych, który zasłużył na... jakiś tam ciemny kolor :P Wrzuca przetłumaczone wywiady i chwała mu za to. Pisze nawet z sensem, zna się na ortografii. Na pewno, gdy ktoś zaczepi mnie na ulicy i rzuci hasłem "Mast" :lol , odpowiem: "Aaa, tak, to ten cipol, co pisał takie duże tematy" :D Tym też się w jakiś sposób wyróżnił z tłumu. Jest strasznie spokojny. Rzuciłby raz czy dwa mięchem, a nie: to robisz źle, ooo, a to piszemy przez rz. Tam przecinek, a tam kropka. Poprawiłem ci te 47 błędów w tym czterozdaniowym poście, ale następnym razem postaraj się pisać poprawnie. Mogę ci polecić Fajerfoksa, bo on poprawia błędy. Przez grzeczność tego wpisu ci nie usunę, ale na przyszłość pamiętaj, dobrze? Ja, po napisaniu już trzeciego takiego posta, dostałbym gorączki :P

Aha, i jest to jedyny (chyba) user na forum, który nie wie, że po znakach interpunkcyjnych dajemy spację. Przez to jego posty czyta się niezbyt przyjemnie.

Sejbla

Avatar: Od miesięcy nie zmienny,Taker i Taker ;D

Sygna:: NI ma ?:D

Nick: Nie wiem czemu ale Sejbla kojarzy mi sie z Szajbą =)) Nie wiem Co znaczy ;D

User: Ojj o nim to można felieton napisać,kawał fana WWE,a szczególnie Grabarza,czasem jak pierdzielnie tekstem to z krzesła można spaść,jakoś bliżej nie miałem go okazji poznać,ale mam nadzieje że sie to zmień

pezetvi7.png

baryla,

Avk:Niezła laska , praca stingera z tego co wiem :).Ogólnie ładna ta Maria.

Sig:Niezła praca i też stingera :P.Do sejbly masz pretensje że avka nie zmienia , a kto tu nie zmienia sygny :P ?Ogólnie bardzo dobrze wykonana praca stingera.

Nick:Mój kolega ma tak na przezwisko , więc nick na plus , nie przeszkadza i łatwy do zapamiętania więc jest git jarzyna :t_up: .

User:Nie gadałem z nim nigdy , ale z tego co widzę do jest dobrym active userem.Miał chyba przerwę , ale to wakacje i każdemu się należą.User wydaję się spoko.

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

tns .

Sig : Stingerowaty.

Nick : Za długi i jakiś taki nieskładny.

User : Budzi wiele kontrowersji i momentami nie do końca pozytywnych emocji. Młody, więc raczej się wyrobi. Musi uważać, żeby przed wyrobieniem się, nie pożegnał się z forum.

LegendKillah

Avatar: Dziwne wyraz twarzy Adasia, ale avek świetny :t_up: Darzę Edge'a ogromną sympatią, tak więc zawsze miło się popatrzy na jego miłą mordkę na tym obrazeczku :)

Sygna: Pani mi się niezbyt podoba, ale co ja mam do gadania? :) Tam jest czaszka w lewym dolnym rogu czy mi się tylko zdaje?

Nick: Od razu przychodzi na myśl Randy, tak więc odczucia też bardzo pozytywne.

User: Administrator, niedawno wszedł w dorosłość, fan Górnika, cóż jeszcze mogę powiedzieć? Spełnia swoją rolę znakomicie, od czasu do czasu jeszcze wrzuca newspacki, ale niestety nie gadałem z nim, więc dobrze go nie znam. :thumb:

Avatar: Co do avatara to bardzo mi się podoba.

Sygna: Też ładna ale moim zdaniem była by lepsza innych kolorach.

Nick: Z tego co widzę to nick pochodzący od imienia Daniel.

User: Z powodu, że jestem nowy to jeszcze nie znam tego usera.

hbkoh9.jpg

Avatar: Takie jakieś...słabe :| .Radzę ci zmienić avka na jakąś divę lub wrestlera :t_up: .

Sig:Fajny CM Punk , mój ulubiony wrestler.Ty go zrobiłeś?Jeżeli tak to radzę założyć temat "Pele Gallery" :t_up: .

Nick:Oryginalny ciekawy , od piłkarza bardzo znanego zresztą.Ważne że jest Orginal i łatwy do zapamiętania.

User:Na razie nic o tobie pele nie wiadomo , pożyjemy zobaczymy :D .

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

thenextsuperstar,

Avek: Fajny, tylko jakaś śmieszna twarz tej Kelly :|

Sygna: Rozbudowana, Cm Punk dobry i kilka Userbarów... ogólnie git

Nick: Nieco dziwny, ale najważniejsze że można go skompresować do TNS

User: Z początku dobry user -> dobry spamer -> kontrowersyjny user ale aktywny więc to się liczy :t_up:

Whitedruid,

Avek : Avek trochę cienki . Wykonanie ma dużo do życzenia i ta czcionka nie wyraźna w ogóle nic nie widać tylko jakieś czerwone kreski

Sygna : Sygna lepsza . CC robi fajne pracki i ta też jest niezła . Tło fajne czcionka taka jak zawsze . Spoko :t_up:

Nick : Nick fajny , kojarzy mi sie z grą "Tibia" . Fajnie brzmi i łatwy do zapamiętania także ok

User : User raczej nie spamuję , regularnie się udziela ,fajny kolegia i ogólnie wartościowy user

f6dfb83c87.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...