Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Stinger

Avatar : Hmm panienki raczej nie znam niby fajna a stanik w serduszka ma :P

Sygnatura : O ile mnie oczy nie myla to jest Kelly Kelly tak? Divy przewijam wiec moge byc w bledzie :P Nawet fajna sygna ale ten napis wyglada jak tatuaz a i rozowego nie cierpie :P

Nick : Taki Stingowaty , ale podobno moj tez taki jest wiec sie nie czepiam.

User : Mialem z nim juz nie jedna okazje do podyskutowania i nie narzekam. Lubie sobie z gosciem pogadac i uwazam ze to wporzadku kolo i na piwo wybrac sie z nim moglbym. Swietny grafik :)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

The_Icon

Av: No co tutaj będziemy się czarować, ładny, ale jest to jedna z wielu projekcji Stingera, które niewiele się różnią. Poza tym, to okej, ale fryzura Meliny mi się nie podoba, ale dekolt nadrabia 8)

Sig: IMO nie powinno się komentować swoich prac, ale chce napisać tylko, że mi się osobiście podoba. Tylko jedną pracę takim stylem zrobiłem.

Nick: Selfish taki, ale... ogólnie fajny. Pierwsze skojarzenie = HBK i Sting.

User: Duży minus to fakt, że nie ogląda TNA i w LTST oddał strzał w MCMG gdy byli w rundzie z Edgeheads, ale poza tym spoko koleś. Teraz gdzieś w Niemczech robi podobno na parkingu, ale ja wiem co on tam już wyczynia... :thinking: Czekamy na ciebie Icon i na powrót WSF :t_up: User na 102 :)

jrthqr.jpg

>CC<,

Awatar: Praca, mi się podoba, ładnie połączył Ortona z tą Czachą i ten efekt na Ortonie, fajnie wygląda. :)

Sygnatura: Kolory ładne i wszyscy wrestlerzy, na tej sygnie pasują, do siebie. :t_up:

Nick: Łatwo zapamiętać, przyjemnie się kojarzy. Ogólnie, OK.

User: Świetny grafik, można się z nim dogadać, daje sobie rade jako mod, LMST dawało sobie rade, a LTST, dorównuje mu poziomem. :t_up:

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dexter

Avek : baardzo ładny :). Wiadomo dlaczego:). Kolory pasujące i ta słodka minka Christy :thumb:

Sygna : Meeeeeeeeeelina :D jedna z moim ulubionych div :) od kiedy ja ujrzałem:).

Widze ze twoja praca to powiem ci ze bardzo dobry pomysł na to co znajduje sie na drugim planie xD

duzy + za sygne:)

Nick: ogolnie kojarzy mi sie z bajką xD coś tam "tajne laboratorium dextera" czy coś, kiedyś sie ogladalo to sie wie 8) :8

User : z tego co widze to chyba troszku podpadł na forum :) . Teraz nadrabia straty. nigdy na gg nie gadałem a nawet nie dyskutowałem w temacie. Wiec nic wiecej o nim powiedzieć nie moge.

sws.png

31576.png

• Reputacja:   1

Dexter,

Av: Strasznie mi się podoba, az kusi żeby podpier... :D

Sygna: Chyba najlepsza, albo przynajmniej jedna z lepszych w Twoim wykonaniu. Choc miejscami widoczne sa jakieś takie... dziwne piksele... nie wiem czy to zamierzone.

Nick: Kojarzy mi się z najlepszym, obok PB, serialem, jaki w życiu widziałem. Oczywiście nie mam tu na myśli kreskówki, a Dextera Morgana- seryjnego zabójcę.

User: Moim zdaniem od swojego debiutu na forum wyrobił się mocno. Jego posty trzymają coraz wyższy poziom, grafika jest coraz milsza dla oka... Znikaja już minusowe punkty reputacji. Oby tak dalej :t_up:

edit: doszedł jeszcze SilverWolf,

av: Nawet dobry, choć własciwie wcale nie pasuje do sygny (a tak miało chyba byc w założeniu) i na napisie 'LA' wszelkie analogie sie kończa...

sygna: Ładna, schludna, ale sam bym czegoś takiego nie wstawił :P Od razu na myśl przychodzi mi świetna sygna IILa sprzed jakiegos czasu z takim 'żyjącym miastem'.

nick: Jakby wyjety z jakiejś gry o tematyce fantasy... Choc takową nawet lubie to nick tak srednio mi sie podoba. No ale kto co woli- pewnie o moim większość powiedziałaby to samo... :roll:

user: W sumie to niedawno zaliczył powrót, pisze dużo... Chyba większość czasu spędza w girls/divas galery na ocenianiu panienek ;) Przez gg czy co tam z nim nie gadałem, wiec tyle.

Kieska

Avek: Podoba mi sie bo też jestem fanem Juve....

Sygna: Christy w różnych pozach ??Sweet :D

Nick: Oryginalny,nietypowy

User: Szczerze mówiąc nigdy przez GG z nim nie gadałem,jakoś nie było okazji,na forum jest moderatorem wiec wydaje sie być wporzo

pezetvi7.png

baryla,

Av : Uff gorący i śliczny co to za laska, jakaś diva ? Ogólnie zajebisty :D zwykł prosty avatarek

Sygna : Sygna też zajefajna jak wszystkie prace stingera ; Fajny render i burshe i podoba mi sie też render z krzyżem ogólnie malinka

Nick : Baryla hmm ciekawe co on może oznaczać :thinking: Ale pomysł spoko to chyba miało być baryła co ? :D

User: Usera zbytnio nie znam nie miałem okazji pogadać na gg więc nie wiem co o nim napisać

f6dfb83c87.png

Straight Edge

Avatar-Wykonanie,kolory,pomysł,napis i render jak najbardziej w porządku,bardzo dobre,tak samo jak ramka,ale jeden szczegół.Czemu Beth?!Tyle ładnych Div w WWE,a tu z czymś takim na ekran...Ale to kwestia gustu i tyle. :) Ogólnie spoko.

Sygnatura-A bardzo fajna.Dobrze wkomponowane obrazki,dwa ciekawe rendery,no i świetny napis.Na dodatek czarno biała,a lubię takie,więc ogólnie bardzo mi się podoba.

Nick-Cóż,na pewno lepszy niż Hardy12,no i tak jakoś...hmm...poważniej brzmi,że się tak wyrażę.Ogólnie łatwy do zapamiętania,charakterystyczny nick-okej. :)

User-Co tu dużo mówić-maszynka do pisania postów. :] Na dodatek w większości całkiem przyjemnie się te posty czyta,więc jeśli o to chodzi jest okej.Oprócz tego ma swoją galerię,stara się kombinowac z grafiką-bardzo dobrze.User na plus.

e916f7e946.png

Mast

Avek: Nie wiem dlaczego ale strasznie mi sie podoba,prosty a zarazem świetny.

Sygna: Komplecik z Avkiem,bardzo dobrze do siebie pasują.

Nick : MAST = MASTER :D:P Cała prawda o tobie

User : Nie dawno w sumie dołączył do BGZ a już ma Global Mod,który moim zdaniem jest całkiem zasłużony,wymiata aż sie kurzy

pezetvi7.png

baryla

Avek: komu się nie podoba pół naga Maria?? Avek bardzo fajny. :lol

Sygna: Trajpel by Stinger. Całkiem ładny, ale jakoś tak czegoś mi tu brakuje... :D

Nick: baryla - całkiem oryginalny i bardzo łatwy do zapamiętania. ;)

User: Nie wiem czy tylko ja, ale widze go dosyć rzadko w dyskusjach. Gdyby był bardziej aktywny to user gites, majonez, Hernandez... :D

mickfoleyzi2.jpg

RJ Jakubowski,

Awatar: Bardzo, efektowny finisher, nie lubię gifów, ale ten, mi się podoba.

Sygnatura: Ogólnie, ładne wykonanie, chociaż trochę sraczkowata ta sygna (bez urazy CC :P), po lewej za dużo brush'a i to psuje, cały efekt.

Nick: Łatwo zapamiętać i przyjemnie się kojarzy.

User: Ostatnio, znowu zaczął, się udzielać, nie gadałem z nim, ale chyba jest, spoko... :t_up:

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dexter

Avek: Nie lubię Christy, więc ocenię samo wykonanie. Moim zdaniem zbyt jaskrawo, ale w sumie nie jest źle.

Sygna: Mmm. tu jest świetnie, Melina jest boska, a sygna z nią powala, najlepsza twoja praca - powiem Ci, że niezły z Ciebie grafik

Nick: Podobnie jak mój kojarzy się z kreskówkami, ale przypuszczam, że prawdopodobnie jak mój wcale bohatera bajki miał nie symbolizować. Nick łatwy do zapamiętania.

User: Coraz bardziej na plus. Poczatek z forum nie udany, ale nadrobił ujemne pkt reputacji i jest bardzo aktywny. Oby tak dalej :thumb:

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Eddy

Avek : Gdy pierwszy raz go zobaczyłem, to przez 5 minut uśmiech nie znikał z mojej twarzy :)

Sygna : Średniawa

Nick : Całkiem spoko ;) Oczywiste skojarzenie z postacią z Tekkena.

User : Awansował podczas mojej nieobecności. Pisze całkiem z sensem i jak dla mnie, to będą z niego ludzie pod warunkiem, że nie ujdzie z niego para.

LegendKiller

Avek: gifek :P ladny gifek , Gail a dokladnie co mi sie najbardziej podoba to jej dupeczka xD

Sygna : osobiscie mi sie nie podoba , ta z Ortonem o niebo lepsza xD .

Nick : ... wiadomo. Randy Orton :P.

User: aaa dobry człowiek xD . na gg piszemy czasami. Chyba najebany do mnie dzwonił :D itd :P Ogolnie spoko ziomuś :t_up:

sws.png

31576.png

SilverWolf

Avek: Poprzedni według mnie dużo lepszy. Ten taki... no fajny.

Sig: Nowy i ... gorszy... ramka fajna, ale to białe wokół niej psuje cały efekt. Średniawe.

Nick: Niczym z gry wyciągnięty. W sumie jest okej.

User: O mały włos nie został spamerem miesiąca. Fajnie się z nim gada, tylko trochę facet wulgarny jest. Ogólnie my peep :)

jrthqr.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...