Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Stinger

Avatar : Hmm panienki raczej nie znam niby fajna a stanik w serduszka ma :P

Sygnatura : O ile mnie oczy nie myla to jest Kelly Kelly tak? Divy przewijam wiec moge byc w bledzie :P Nawet fajna sygna ale ten napis wyglada jak tatuaz a i rozowego nie cierpie :P

Nick : Taki Stingowaty , ale podobno moj tez taki jest wiec sie nie czepiam.

User : Mialem z nim juz nie jedna okazje do podyskutowania i nie narzekam. Lubie sobie z gosciem pogadac i uwazam ze to wporzadku kolo i na piwo wybrac sie z nim moglbym. Swietny grafik :)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

The_Icon

Av: No co tutaj będziemy się czarować, ładny, ale jest to jedna z wielu projekcji Stingera, które niewiele się różnią. Poza tym, to okej, ale fryzura Meliny mi się nie podoba, ale dekolt nadrabia 8)

Sig: IMO nie powinno się komentować swoich prac, ale chce napisać tylko, że mi się osobiście podoba. Tylko jedną pracę takim stylem zrobiłem.

Nick: Selfish taki, ale... ogólnie fajny. Pierwsze skojarzenie = HBK i Sting.

User: Duży minus to fakt, że nie ogląda TNA i w LTST oddał strzał w MCMG gdy byli w rundzie z Edgeheads, ale poza tym spoko koleś. Teraz gdzieś w Niemczech robi podobno na parkingu, ale ja wiem co on tam już wyczynia... :thinking: Czekamy na ciebie Icon i na powrót WSF :t_up: User na 102 :)

jrthqr.jpg

>CC<,

Awatar: Praca, mi się podoba, ładnie połączył Ortona z tą Czachą i ten efekt na Ortonie, fajnie wygląda. :)

Sygnatura: Kolory ładne i wszyscy wrestlerzy, na tej sygnie pasują, do siebie. :t_up:

Nick: Łatwo zapamiętać, przyjemnie się kojarzy. Ogólnie, OK.

User: Świetny grafik, można się z nim dogadać, daje sobie rade jako mod, LMST dawało sobie rade, a LTST, dorównuje mu poziomem. :t_up:

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dexter

Avek : baardzo ładny :). Wiadomo dlaczego:). Kolory pasujące i ta słodka minka Christy :thumb:

Sygna : Meeeeeeeeeelina :D jedna z moim ulubionych div :) od kiedy ja ujrzałem:).

Widze ze twoja praca to powiem ci ze bardzo dobry pomysł na to co znajduje sie na drugim planie xD

duzy + za sygne:)

Nick: ogolnie kojarzy mi sie z bajką xD coś tam "tajne laboratorium dextera" czy coś, kiedyś sie ogladalo to sie wie 8) :8

User : z tego co widze to chyba troszku podpadł na forum :) . Teraz nadrabia straty. nigdy na gg nie gadałem a nawet nie dyskutowałem w temacie. Wiec nic wiecej o nim powiedzieć nie moge.

sws.png

31576.png

• Reputacja:   1

Dexter,

Av: Strasznie mi się podoba, az kusi żeby podpier... :D

Sygna: Chyba najlepsza, albo przynajmniej jedna z lepszych w Twoim wykonaniu. Choc miejscami widoczne sa jakieś takie... dziwne piksele... nie wiem czy to zamierzone.

Nick: Kojarzy mi się z najlepszym, obok PB, serialem, jaki w życiu widziałem. Oczywiście nie mam tu na myśli kreskówki, a Dextera Morgana- seryjnego zabójcę.

User: Moim zdaniem od swojego debiutu na forum wyrobił się mocno. Jego posty trzymają coraz wyższy poziom, grafika jest coraz milsza dla oka... Znikaja już minusowe punkty reputacji. Oby tak dalej :t_up:

edit: doszedł jeszcze SilverWolf,

av: Nawet dobry, choć własciwie wcale nie pasuje do sygny (a tak miało chyba byc w założeniu) i na napisie 'LA' wszelkie analogie sie kończa...

sygna: Ładna, schludna, ale sam bym czegoś takiego nie wstawił :P Od razu na myśl przychodzi mi świetna sygna IILa sprzed jakiegos czasu z takim 'żyjącym miastem'.

nick: Jakby wyjety z jakiejś gry o tematyce fantasy... Choc takową nawet lubie to nick tak srednio mi sie podoba. No ale kto co woli- pewnie o moim większość powiedziałaby to samo... :roll:

user: W sumie to niedawno zaliczył powrót, pisze dużo... Chyba większość czasu spędza w girls/divas galery na ocenianiu panienek ;) Przez gg czy co tam z nim nie gadałem, wiec tyle.

Kieska

Avek: Podoba mi sie bo też jestem fanem Juve....

Sygna: Christy w różnych pozach ??Sweet :D

Nick: Oryginalny,nietypowy

User: Szczerze mówiąc nigdy przez GG z nim nie gadałem,jakoś nie było okazji,na forum jest moderatorem wiec wydaje sie być wporzo

pezetvi7.png

baryla,

Av : Uff gorący i śliczny co to za laska, jakaś diva ? Ogólnie zajebisty :D zwykł prosty avatarek

Sygna : Sygna też zajefajna jak wszystkie prace stingera ; Fajny render i burshe i podoba mi sie też render z krzyżem ogólnie malinka

Nick : Baryla hmm ciekawe co on może oznaczać :thinking: Ale pomysł spoko to chyba miało być baryła co ? :D

User: Usera zbytnio nie znam nie miałem okazji pogadać na gg więc nie wiem co o nim napisać

f6dfb83c87.png

Straight Edge

Avatar-Wykonanie,kolory,pomysł,napis i render jak najbardziej w porządku,bardzo dobre,tak samo jak ramka,ale jeden szczegół.Czemu Beth?!Tyle ładnych Div w WWE,a tu z czymś takim na ekran...Ale to kwestia gustu i tyle. :) Ogólnie spoko.

Sygnatura-A bardzo fajna.Dobrze wkomponowane obrazki,dwa ciekawe rendery,no i świetny napis.Na dodatek czarno biała,a lubię takie,więc ogólnie bardzo mi się podoba.

Nick-Cóż,na pewno lepszy niż Hardy12,no i tak jakoś...hmm...poważniej brzmi,że się tak wyrażę.Ogólnie łatwy do zapamiętania,charakterystyczny nick-okej. :)

User-Co tu dużo mówić-maszynka do pisania postów. :] Na dodatek w większości całkiem przyjemnie się te posty czyta,więc jeśli o to chodzi jest okej.Oprócz tego ma swoją galerię,stara się kombinowac z grafiką-bardzo dobrze.User na plus.

e916f7e946.png

Mast

Avek: Nie wiem dlaczego ale strasznie mi sie podoba,prosty a zarazem świetny.

Sygna: Komplecik z Avkiem,bardzo dobrze do siebie pasują.

Nick : MAST = MASTER :D:P Cała prawda o tobie

User : Nie dawno w sumie dołączył do BGZ a już ma Global Mod,który moim zdaniem jest całkiem zasłużony,wymiata aż sie kurzy

pezetvi7.png

baryla

Avek: komu się nie podoba pół naga Maria?? Avek bardzo fajny. :lol

Sygna: Trajpel by Stinger. Całkiem ładny, ale jakoś tak czegoś mi tu brakuje... :D

Nick: baryla - całkiem oryginalny i bardzo łatwy do zapamiętania. ;)

User: Nie wiem czy tylko ja, ale widze go dosyć rzadko w dyskusjach. Gdyby był bardziej aktywny to user gites, majonez, Hernandez... :D

mickfoleyzi2.jpg

RJ Jakubowski,

Awatar: Bardzo, efektowny finisher, nie lubię gifów, ale ten, mi się podoba.

Sygnatura: Ogólnie, ładne wykonanie, chociaż trochę sraczkowata ta sygna (bez urazy CC :P), po lewej za dużo brush'a i to psuje, cały efekt.

Nick: Łatwo zapamiętać i przyjemnie się kojarzy.

User: Ostatnio, znowu zaczął, się udzielać, nie gadałem z nim, ale chyba jest, spoko... :t_up:

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dexter

Avek: Nie lubię Christy, więc ocenię samo wykonanie. Moim zdaniem zbyt jaskrawo, ale w sumie nie jest źle.

Sygna: Mmm. tu jest świetnie, Melina jest boska, a sygna z nią powala, najlepsza twoja praca - powiem Ci, że niezły z Ciebie grafik

Nick: Podobnie jak mój kojarzy się z kreskówkami, ale przypuszczam, że prawdopodobnie jak mój wcale bohatera bajki miał nie symbolizować. Nick łatwy do zapamiętania.

User: Coraz bardziej na plus. Poczatek z forum nie udany, ale nadrobił ujemne pkt reputacji i jest bardzo aktywny. Oby tak dalej :thumb:

• Reputacja:   70
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Eddy

Avek : Gdy pierwszy raz go zobaczyłem, to przez 5 minut uśmiech nie znikał z mojej twarzy :)

Sygna : Średniawa

Nick : Całkiem spoko ;) Oczywiste skojarzenie z postacią z Tekkena.

User : Awansował podczas mojej nieobecności. Pisze całkiem z sensem i jak dla mnie, to będą z niego ludzie pod warunkiem, że nie ujdzie z niego para.

LegendKiller

Avek: gifek :P ladny gifek , Gail a dokladnie co mi sie najbardziej podoba to jej dupeczka xD

Sygna : osobiscie mi sie nie podoba , ta z Ortonem o niebo lepsza xD .

Nick : ... wiadomo. Randy Orton :P.

User: aaa dobry człowiek xD . na gg piszemy czasami. Chyba najebany do mnie dzwonił :D itd :P Ogolnie spoko ziomuś :t_up:

sws.png

31576.png

SilverWolf

Avek: Poprzedni według mnie dużo lepszy. Ten taki... no fajny.

Sig: Nowy i ... gorszy... ramka fajna, ale to białe wokół niej psuje cały efekt. Średniawe.

Nick: Niczym z gry wyciągnięty. W sumie jest okej.

User: O mały włos nie został spamerem miesiąca. Fajnie się z nim gada, tylko trochę facet wulgarny jest. Ogólnie my peep :)

jrthqr.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...