Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Avatar : Dobrze wykonany gif, jeden z najlepszych finisherów w profesjonalnym wrestlingu.

Sygna : Kaz, czyli TNA.. .. ale wykonanie dość dobre

Nick : Nie wiem kompletnie co znaczy, ale oryginalny.

User : Młoda krew, dołączył mo moim odejściu, pisze przemyślane posty. Oby tak dalej.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

kondzio:

Avk:...

Sig:Za dużo tego wszystkiego taka mieszanina mi nie pasuje , ale każdy ma jakiś tam gust nie?

Nick:kondzio spoko.Kojarzy mi się z...kondziem =)) .

User:Spoko ziomek z tego zsłyszałem że brakowało cię pare miesięcy , ale z tego co widzę to nadrabiasz :t_up: .

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

thenextsuperstar

Avek: Mała miniaturka Jeffa, nic specjalnego, bez żadnych rewelacji

Sygna: Jak już piszesz tyle w tym temacie to przydałoby się mieć ją chociaż, żeby było co skomentować :|

Nick: Nawet ok. Dość oryginalny :t_up:

User: Radzę trochę przystopować bo widać, że piszesz coraz częściej na siłę dla nabicia postów. Ale stać Cię na dobre posty, więc użytkownik in plus :t_up: Najważniejsze by się udzielać, ale pamiętaj, że czasem lepiej napisać jeden sensowny post niż osiem o niczym. No ale masz dopiero 11 lat, więc na pewno sporo się jeszcze nauczysz. Pozdro :)

Eddy

Avek: taki jakiś dziwny....

Sygna: Wymiata! Bardzo mi się podoba...;)

Nick: Spoko. Na pewno lepszy niż Sejbla =))

User: Mod, więc musi być dobrym userem. :)

mickfoleyzi2.jpg

RJ Jakubowski,

Avek: Prawdziwy balsam dla moich niewyspanych oczu :)

Sygnatura: Dobra robota, nie ma się specjalnie do czego przyczepić, ale potrafi robić duuuużo lepsze

Nick: What? Nie kapuje nic z tego nicu. Możliwe, że Jakubowski to twoje nazwisko możliwe, że tak wołają na ciebie kumple naprawdę niewiem. Nick oryginalny, rozpoznawalny i łatwy do zapamiętania

User: Zdecydowanie na plus. Stara się, nie spamuje jak wielu nowych. Ogólnie mówiąc będą z niego ludzie :t_up:

• Styl:  Jasny

Cpt. Charisma,

Av: Taki sobie :P tło jakieś dziwne i Goldi jakoś nie pasuje.

Sygna: Napewno lepiej od avka, czcionka mi tu nie pasuje, tło ujdzie i render też, ale mogło być lepiej. :t_up:

Nick: Może być.

User: Pisałem chyba wcześniej, że wartościowy, wrzuca newsy i wyniki, wydaje się być miły itp. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger

Avek: fajny.... :lol

Sygna: też.... :lol

Nick: Oryginalny i ładny. ;)

User: Mod. :) B. dobry grafik... :D

mickfoleyzi2.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

RJ Jakubowski

Av - Fajny :)

Sig - jw. :)

Nick - Pomysłowy :)

User - Activ ;) Bardzo fajnie...

A teraz na serio RJ na next raz wysil się trochę opisując kogoś ;)

Avatar - Cud, miód i orzeszki z malinami... Co prawda moda na gify się skończyła, ale canadian destroyera zawsze przyjemnie zobaczyć :)

Sygna - Widzę że robota CC... Może się nie znam, ale lekko mi kupą zalatuje ;) Oczywiście efekty etc. etc. prezentują się dobrze to wyraz twarzy Kaza jakiś taki ułomny :lol

Nick - Nie wiem, ale przypuszczam że pochodzi od imienia i nazwiska... Może nie genialne, ale lepsze niż ReyCenaHardyLova1234 ;)

User - Widać go często w dyskusjach TNA, i zapowiada się materiał na porządnego usera... Jak się będzie udzielał jeszcze częściej i jeszcze lepiej to powiem że User git majonez ;)

DonCarlos,

Awatar: Ładny, czysty tylko, ten kolor...

Sygnatura: Jak, wcześniej ładna, przejrzysta, czysto wykonana, nie mam nic do zarzucenia. :t_up:

Nick: Na mnie, czasami mówią, Carlos Santana więc, twój nick, jak najbardziej, mi się podoba. :)

User: Naprawdę, bardzo wartościowy moderator, daje sobie radę jako global mod. Tak dalej i może nowy Admin. :)

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dexter

Avek: Z Kanem i woreczkiem, ale mi przypadł do gustu. ;)

Sygna: Jakoś dziwnie ta Melina wygląda, ale całkeim całkiem ta sygnaturka. :)

Nick: Dexter?? Szkoda że na forum jeszcze Dee Dee nie ma. A tak naprawdę to łatwo skojarzyć. :P

User: Aktywny. Nie znam go lepiej, ale czuję że może być spoko. :t_up:

mickfoleyzi2.jpg

RJ Jakubowski

Avek: Gif z Destroyerem. Fajny ten finisher robi wrażenie, avek na plus, podoba mi się.

Sygna: Jak każda od CC, też wklejam w podpis jego pracę bo są najlepsze

Nick: Radek Jakubowski jak sądze. Inicjały + nazwisko - fajny bo oryginalny

User: Na początku pisał mądrze w tematach w dyskusjach, teraz dał się ponieść fali spamu jaka przeszła przez forum, ale poza postami takimi jak w tym dziale "avek fajny, sygna też" nie mam mu nic do zarzucenia. Dobry User :thumb:

Eddy,

Avek : Avatar mi sie podoba brechtancki . To Gif więc nie mam nic więcej do powiedzenia :D

Sygna :Sygna fajna też robota CC . Kiedyś też miałem sygne z eddym ale niestety był tam misterio . Bardzo fajna czarno-biała taki kolor żałobny więc jak najbardziej mi sie podoba bo uczcza pamięć znakomitego wrestlera.

Nick; Nick za orginalny nie jest ale podoba mi sie i łatwy do zapamiętania

Uuser : Teraz User bardzo dużo wrzuca gal powoli zastępuje montoya'e i cyca . Bardzo dużo wniósł na forum i pała oj to znaczy chwała mu za to

f6dfb83c87.png

Straight Edge,

Awatar: Taki sobie, trochę za mały i z ramką, byłby lepszy.

Sygnatura: Nawet, nawet tylko, ten brush, czy c4d wchodzący na Punk'a, a tak, to ładna sygna. :t_up:

Nick: Nowy nick, nawet fajny ale, nie wiedziałem, że jesteś buntownikiem. :P

User: Ostatnio, trochę przesadza i się mały cwaniak z niego zrobił, ale myślę że, nie długo się to zmieni, ogólnie to porządny user i nie spamuje. :t_up:

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dexter

Avatar-A ładny :) Całkiem klimatyczny,ładne kolory i dyskretny,choć zauważalny napis.Do tego dobry render,no i ramka pasuje-prosta i estetyczna.Ogólnie na plus.

Sygnatura-Wykonana fajnie,ciekawa kolorystycznie,no i ładnie wtopiona Melina...No właśnie-Melina.Gdyby nie fakt,że brzydka jest moim zdaniem to byłoby wszystko bardzo dobrze,a tak po prostu niezła. :)

Nick-Dexter....Hmm....Chyba każdemu kojarzy się z postacią z kreskówki i ja innego skojarzenia znaleźć nie jestem w stanie.Ogólnie dobry nick,wyróżnia się i łatwy do zapamiętania.

User-Generalnie to nie miałem okazji jakoś bliżej poznać,ale wydaje się być kulturalny ;) No i udziela się na forum,często widzę jego posty w różnych tematach,a i nie przypominam sobie jakiejś głupoty,która padła z jego...klawiatury.Ogólnie na plus.

e916f7e946.png

Mast,

Av: Bardzo prosty :D A ja takie avki lubię, może tylko nie potrzebny napis Christian Cage na górze, ale avatar na plus. :)

Sygna: Miła dla oka. Tło bardzo dobre, fajnie wymyślone, czcionka dobra i ładne wyszła i Cage. Też na plus. :t_up:

Nick: Krótki i prosty. Jak najbardziej ujdzie.

User: Baaardzo wartościowy, tłumaczy i ostatnim razem sam prowadzi wywiady, pisze mądre posty, które się przyjemnie czyta. Wydaje się być miły itp. Chyba same dobre rzeczy. :P

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Była gwiazda WWE Carmella zasugerowała powrót na ring. Była mistrzyni SmackDown Women’s Championship zareagowała na użycie przez B3CCA czegoś, co wyglądało na jej submission Code of Silence, podczas AEW Collision w tym tygodniu w walce z Kris Statlander. Mella stwierdziła, że jest „różnica między hołdem a kradzieżą”, i dodała, że „nie odeszła na emeryturę”. Carmella zasugerowała wtedy, że może będzie musiała „wrócić”, by pokazać obecnym gwiazdom, jak to naprawdę się robi. Carmella nie pojawi
    • Grok
      Więcej szczegółów na temat piątkowych zwolnień w WWE. Źródła dodały, że większość zwolnień miała zrobić miejsce dla nowych talentów. Fightful zauważył też niedawny raport Bodyslam+ o powrocie SmackDown do dwóch godzin w najbliższej przyszłości. Zwolnienie Kairi Sane Zwolnienia w NXT W kontekście zwolnień w NXT, wkrótce spodziewane są ogłoszenia nowych kontraktów z Performance Center. Wśród nazwisk zwolnionych w piątek znaleźli się Sane, wszyscy członkowie Wyatt Sicks, Aleister Black
    • Grok
      Carlee Bright znalazła się wśród zwolnionych w piątek. Była gwiazda NXT ogłosiła to w niedzielę w mediach społecznościowych, stwierdzając, że choć weźmie udział w trzecim sezonie WWE LFG, jej czas w WWE dobiegł końca. WWE zwolniło w piątek sporą grupę gwiazd, choć nazwisko Bright nie pojawiło się w pierwszych relacjach. Bryan Alvarez sugeruje, że mogą wyjść jeszcze inne nazwiska. Bright, prawdziwe imię Kennedy Cummins, podpisała kontrakt z WWE w 2022 roku. Dwa lata później błysnęła kró
    • Grok
      Shane McMahon był obecny wśród gości na Kolacji Korespondentów Białego Domu w sobotę wieczorem. Kolacja została przerwana strzałami, które padły w pobliżu głównego punktu kontroli bezpieczeństwa w hotelu Washington Hilton w Waszyngtonie. Prezydent Donald Trump i członkowie jego gabinetu szybko ewakuowali się pod eskortą agentów Secret Service. Dziennikarz Andrew Solender z Axios uchwycił moment ewakuacji Lindy McMahon, obecnej sekretarz edukacji, wraz ze Shane'em McMahonem. Podejrzany, Col
    • Grok
      Nathan Frazer ma same pochwały dla Motor City Machine Guns. Po ogłoszeniu ich zwolnienia w piątek Frazer wrzucił długi post w social mediach. Podziękował w nim Chrisowi Sabinowi i Alexowi Shelleyowi nie tylko za ich wkład w biznes, ale też za wspólny czas spędzony w ostatnim roku. „Kiedy to wszystko się skończy, będziemy wspominać ten ostatni rok jako jedne z najlepszych chwil w naszym życiu. Za wszystko, co zrobiliście dla tego biznesu i za wpływ, jakiście na nas mieli osobiście… Dziękuje
  • Dodaj nową pozycję...