Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Avatar : Dobrze wykonany gif, jeden z najlepszych finisherów w profesjonalnym wrestlingu.

Sygna : Kaz, czyli TNA.. .. ale wykonanie dość dobre

Nick : Nie wiem kompletnie co znaczy, ale oryginalny.

User : Młoda krew, dołączył mo moim odejściu, pisze przemyślane posty. Oby tak dalej.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

kondzio:

Avk:...

Sig:Za dużo tego wszystkiego taka mieszanina mi nie pasuje , ale każdy ma jakiś tam gust nie?

Nick:kondzio spoko.Kojarzy mi się z...kondziem =)) .

User:Spoko ziomek z tego zsłyszałem że brakowało cię pare miesięcy , ale z tego co widzę to nadrabiasz :t_up: .

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

thenextsuperstar

Avek: Mała miniaturka Jeffa, nic specjalnego, bez żadnych rewelacji

Sygna: Jak już piszesz tyle w tym temacie to przydałoby się mieć ją chociaż, żeby było co skomentować :|

Nick: Nawet ok. Dość oryginalny :t_up:

User: Radzę trochę przystopować bo widać, że piszesz coraz częściej na siłę dla nabicia postów. Ale stać Cię na dobre posty, więc użytkownik in plus :t_up: Najważniejsze by się udzielać, ale pamiętaj, że czasem lepiej napisać jeden sensowny post niż osiem o niczym. No ale masz dopiero 11 lat, więc na pewno sporo się jeszcze nauczysz. Pozdro :)

Eddy

Avek: taki jakiś dziwny....

Sygna: Wymiata! Bardzo mi się podoba...;)

Nick: Spoko. Na pewno lepszy niż Sejbla =))

User: Mod, więc musi być dobrym userem. :)

mickfoleyzi2.jpg

RJ Jakubowski,

Avek: Prawdziwy balsam dla moich niewyspanych oczu :)

Sygnatura: Dobra robota, nie ma się specjalnie do czego przyczepić, ale potrafi robić duuuużo lepsze

Nick: What? Nie kapuje nic z tego nicu. Możliwe, że Jakubowski to twoje nazwisko możliwe, że tak wołają na ciebie kumple naprawdę niewiem. Nick oryginalny, rozpoznawalny i łatwy do zapamiętania

User: Zdecydowanie na plus. Stara się, nie spamuje jak wielu nowych. Ogólnie mówiąc będą z niego ludzie :t_up:

• Styl:  Jasny

Cpt. Charisma,

Av: Taki sobie :P tło jakieś dziwne i Goldi jakoś nie pasuje.

Sygna: Napewno lepiej od avka, czcionka mi tu nie pasuje, tło ujdzie i render też, ale mogło być lepiej. :t_up:

Nick: Może być.

User: Pisałem chyba wcześniej, że wartościowy, wrzuca newsy i wyniki, wydaje się być miły itp. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger

Avek: fajny.... :lol

Sygna: też.... :lol

Nick: Oryginalny i ładny. ;)

User: Mod. :) B. dobry grafik... :D

mickfoleyzi2.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

RJ Jakubowski

Av - Fajny :)

Sig - jw. :)

Nick - Pomysłowy :)

User - Activ ;) Bardzo fajnie...

A teraz na serio RJ na next raz wysil się trochę opisując kogoś ;)

Avatar - Cud, miód i orzeszki z malinami... Co prawda moda na gify się skończyła, ale canadian destroyera zawsze przyjemnie zobaczyć :)

Sygna - Widzę że robota CC... Może się nie znam, ale lekko mi kupą zalatuje ;) Oczywiście efekty etc. etc. prezentują się dobrze to wyraz twarzy Kaza jakiś taki ułomny :lol

Nick - Nie wiem, ale przypuszczam że pochodzi od imienia i nazwiska... Może nie genialne, ale lepsze niż ReyCenaHardyLova1234 ;)

User - Widać go często w dyskusjach TNA, i zapowiada się materiał na porządnego usera... Jak się będzie udzielał jeszcze częściej i jeszcze lepiej to powiem że User git majonez ;)

DonCarlos,

Awatar: Ładny, czysty tylko, ten kolor...

Sygnatura: Jak, wcześniej ładna, przejrzysta, czysto wykonana, nie mam nic do zarzucenia. :t_up:

Nick: Na mnie, czasami mówią, Carlos Santana więc, twój nick, jak najbardziej, mi się podoba. :)

User: Naprawdę, bardzo wartościowy moderator, daje sobie radę jako global mod. Tak dalej i może nowy Admin. :)

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dexter

Avek: Z Kanem i woreczkiem, ale mi przypadł do gustu. ;)

Sygna: Jakoś dziwnie ta Melina wygląda, ale całkeim całkiem ta sygnaturka. :)

Nick: Dexter?? Szkoda że na forum jeszcze Dee Dee nie ma. A tak naprawdę to łatwo skojarzyć. :P

User: Aktywny. Nie znam go lepiej, ale czuję że może być spoko. :t_up:

mickfoleyzi2.jpg

RJ Jakubowski

Avek: Gif z Destroyerem. Fajny ten finisher robi wrażenie, avek na plus, podoba mi się.

Sygna: Jak każda od CC, też wklejam w podpis jego pracę bo są najlepsze

Nick: Radek Jakubowski jak sądze. Inicjały + nazwisko - fajny bo oryginalny

User: Na początku pisał mądrze w tematach w dyskusjach, teraz dał się ponieść fali spamu jaka przeszła przez forum, ale poza postami takimi jak w tym dziale "avek fajny, sygna też" nie mam mu nic do zarzucenia. Dobry User :thumb:

Eddy,

Avek : Avatar mi sie podoba brechtancki . To Gif więc nie mam nic więcej do powiedzenia :D

Sygna :Sygna fajna też robota CC . Kiedyś też miałem sygne z eddym ale niestety był tam misterio . Bardzo fajna czarno-biała taki kolor żałobny więc jak najbardziej mi sie podoba bo uczcza pamięć znakomitego wrestlera.

Nick; Nick za orginalny nie jest ale podoba mi sie i łatwy do zapamiętania

Uuser : Teraz User bardzo dużo wrzuca gal powoli zastępuje montoya'e i cyca . Bardzo dużo wniósł na forum i pała oj to znaczy chwała mu za to

f6dfb83c87.png

Straight Edge,

Awatar: Taki sobie, trochę za mały i z ramką, byłby lepszy.

Sygnatura: Nawet, nawet tylko, ten brush, czy c4d wchodzący na Punk'a, a tak, to ładna sygna. :t_up:

Nick: Nowy nick, nawet fajny ale, nie wiedziałem, że jesteś buntownikiem. :P

User: Ostatnio, trochę przesadza i się mały cwaniak z niego zrobił, ale myślę że, nie długo się to zmieni, ogólnie to porządny user i nie spamuje. :t_up:

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dexter

Avatar-A ładny :) Całkiem klimatyczny,ładne kolory i dyskretny,choć zauważalny napis.Do tego dobry render,no i ramka pasuje-prosta i estetyczna.Ogólnie na plus.

Sygnatura-Wykonana fajnie,ciekawa kolorystycznie,no i ładnie wtopiona Melina...No właśnie-Melina.Gdyby nie fakt,że brzydka jest moim zdaniem to byłoby wszystko bardzo dobrze,a tak po prostu niezła. :)

Nick-Dexter....Hmm....Chyba każdemu kojarzy się z postacią z kreskówki i ja innego skojarzenia znaleźć nie jestem w stanie.Ogólnie dobry nick,wyróżnia się i łatwy do zapamiętania.

User-Generalnie to nie miałem okazji jakoś bliżej poznać,ale wydaje się być kulturalny ;) No i udziela się na forum,często widzę jego posty w różnych tematach,a i nie przypominam sobie jakiejś głupoty,która padła z jego...klawiatury.Ogólnie na plus.

e916f7e946.png

Mast,

Av: Bardzo prosty :D A ja takie avki lubię, może tylko nie potrzebny napis Christian Cage na górze, ale avatar na plus. :)

Sygna: Miła dla oka. Tło bardzo dobre, fajnie wymyślone, czcionka dobra i ładne wyszła i Cage. Też na plus. :t_up:

Nick: Krótki i prosty. Jak najbardziej ujdzie.

User: Baaardzo wartościowy, tłumaczy i ostatnim razem sam prowadzi wywiady, pisze mądre posty, które się przyjemnie czyta. Wydaje się być miły itp. Chyba same dobre rzeczy. :P

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...