Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

AEW Dynamite & Rampage - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Chris Jericho gdzie nie pójdzie jest tam najlepszą rzeczą. Celebracja była świetna... nie była bezbłędna ale w wielu momentach się uśmiechnąłem. Papa Jericho rozłożył mnie na łopatki :D. Jeśli już coś bym sobie darował to ten fragment z kozą... wyszło niezręcznie. Wydawałoby się, że po sytuacji z psem i pyro w wejściówce Codiego będą mieli na uwadze fakt, że zwierzęta nie zawsze chcą współpracować ale najwidoczniej nie nauczyli się na błędach.

Ależ ta walka pań była straszna... nawet jak na roster kobiet AEW. Jedynym plusem tego pojedynku jest to, że Chicago buczało na Emi Sakurę... miło zobaczyć, że nie tylko do mnie gimmick fanki Freddiego Mercurego nie przemawia ^^.

Obowiązkowo - Cody z festyniarską wejściówką. Jaka wiocha... :D

Czy króliczkiem przypadkiem nie jest Allie? Chyba nawet Excalibur powiedział, że to ona. Dziwi mnie taka nagła zmiana gimmicku ale trzeba przyznać, że dobrego startu w AEW i tak nie miała. A ten typ - Blade. Wydaje mi się, że kojarzę go z TNA ale nie pamiętam jaki był jego ring name. To chyba real life partner Allie. Debiut nie wyszedł za dobrze, nikt nie wie kim jest ta dwójka więc impaktu nie robi ona żadnego. Króliczek skradł show... ale połączenie królika z dwoma rzeźnikami jest dziwne.

Pojedynek Omegi z PAC'iem znacznie gorszy od tego z All Out a tamten też nie był wybitny. Polecam przewinąć.

MJF zdobywa diamentowy pierścień. Do tej pory nie wiem na chuj to komu. Komentatorzy nie wypowiadają się o tym jakby pojedynek wyłaniał posiadacza, gadali o tym bardziej jakby chcieli stworzyć jakąś coroczną tradycję. Na razie mnie to nie interesuje choć może MJF zrobi z tym coś ciekawego.

Pojedynek o pierścień też dupy nie urwał, Maxwell w sumie nic nie pokazał, był gościem do bicia. Do tego spieprzył Cross Rhodes, które no nie oszukujmy się - nie jest trudnym do wykonania finisherem. Dobrze, że jest zajebisty za mikrofonem.

A na koniec Jericho broni pas i zgodnie z moim życzeniem z zeszłego tygodnia - przychodzi Moxley. Nie miałbym nic przeciwko gdyby przejął złoto.

Zarówno NXT jak i Dynamite dzisiaj mocno poniżej oczekiwań.

NXT: 6

AEW: 2

Remis: 1

https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-rampage-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/7/#findComment-441346

• Urządzenie:  Windows

Celebracja Jericho prowadzona przez Virgila :twisted: W sumie spoko segment, choć nie najlepszy Chrisa. I spodziewałem się lepszej reakcji na SCU ratujących Robertsa.

IW odpuścili z indykiem, to zaś tutaj Orange musiał wbić w tym stroju.

Jeszcze wracając do Dark - Trent pokonujący Pentagona to nieporozumienie. A dziś Best Friends wygrywają z Lucha Bros. Oni ponoć robią ratingi. Szczerze? Prędzej uwierzę, że to zasługa Cassidy'ego.

Kris Statlander wydaje się OK, ale wybitna też nie jest. W sumie to jak większość rosteru pań.

Co znaczyła trójka przy Codym? Że jest trzeci w rankingu? Skoro nie może walczyć o pas, to powinien być tam uwzględniany?

Matt Knicks, lokalny jobber. Nie przeszkadza mi, że takich używają.

Z ringu wyleźli i zaatakowali Cody'ego... Butcher i Blade? Kto to jest? Pierwsze słyszę. A, jeden z nich to Sutter. Czyli lipnie. Ale mają ze sobą Allie, to jest jakiś plus. Szczególnie jak ograniczy walki ;)

Mam wrażenie, że co tydzień majstrują przy theme songu PACa.

Kolejna dobra walka z Omegą, niektóre akcje wyglądały zabójczo. Tylko dziwi mnie, że Kenny to ugrał. Czyżby im nie pasowało, że heel był i na szczycie rankingu, i z pasem?

...czyli Diamond Ring jest warty kupę hajsu i to w sumie jedyny powód, dla którego o niego walczą?

MJF wygrywa przez piąchę Wardlowa i Cross Rhodes, najs. A potem DDP wręcza nagrodę. I wyglądało to na promowanie walki, która raczej się nie wydarzy, bo Dallasowi się do ringu nie spieszy.

Dustin Rhodes ma problemy z Hagerem, a leją go wszyscy oprócz niego. Przynajmniej ustawią sobie 6-man taga na przyszły tydzień... Co w sumie jest typową zagrywką w stylu WWE i tak jak tam przewijam takie zapchajdziury, tak tu będzie podobnie.

Kolejna winieta Dark Order - spoko to jest. I nawet zrobili im stronę w necie! JoinDarkOrder.com

Mówią, że wszyscy poza zawodnikami są "banned from ringside", a Hager i tak przyszedł i go nikt nie wywalił. Dopiero jak reszta SCU się na niego rzuciła, nagle pani sędzia się nimi zainteresowała. OK?

Scorpio Sky nie dostał w walce z Jericho nawet jednego porządnego momentu, gdzie dałoby się zwątpić.

Następny w kolejne będzie pewnie Moxley. Swoją drogą, mogliby się zastanowić, co chcą robić na koniec show. Bo jak ostatnia minuta, jak nie lepiej, to tylko przerzucanie kamery z jednego na drugiego, to wygląda to głupio.

Edytowane przez aRo
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-rampage-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/7/#findComment-441348

• Reputacja:   1

Super otwiercie show. Kupa funu. Typowy segment wrestlingowy na wysokim poziomie i tyle.

Te dwa tag teamy #nikogo, ale coś musi się dziać. Ja bym przydzielił kolejne zwycięstwo Hikaru.

Fajny materiał z Moxley’em. Był klimat jak przy jego promach sprzed WWE.

Cody se skopał jobbera, a później PAC i Omega męczyli się ze sobą, będąc godnymi przeciwnikami. I to jest właśnie największy problem z tym win-loss. Jeden nabija punkty na mięsie armatnim, a drugi musi się nieźle napocić.

Wracając do Codiego, mamy nowy tag team. Widziałem ich kiedyś gdzieś tam w Blackcraft Wrestling, ale tak naprawdę to niewiadoma. Nie podobało mi się, że komentator od razu wiedział kto to. Lepszy efekt byłby, gdyby wszyscy byli zdziwieni. Jest tu pewne zaskoczenie, bo przewodzi im Allie. Jak dla mnie spoko, ale niech to wyjaśnią. W tej wersji wygląda super.

MJF wygrał ten pierścień, a przed walką mówili, że walka o to będzie coroczną tradycją. No spoko, ale czemu to wszystko wyszło totalnie z dupy? Jeśli miało to być jakieś wydarzenie, to nie wyszło. Fajnie wyglądał DDP z pierścieniem WWE Hall of Fame :P A MJF chowający się za większym kumplem zyskuje jako wyszczekany heel.

Zaprezentowali kolejne fajne promo Dark Order, ale podtrzymuję, że to w ogóle nie pasuje do tych dwóch. Tu potrzebny jest ktoś z gadką Jake’a Robertsa.

Main event był atrakcyjny, bo był podbudowany. Bardzo dobry segment sprzed tygodnia, a jeszcze jakby cofnąć się bardziej, to po wygraniu pasa, a przed debiutem Bubbly, Jericho na zapleczu powiedział Scorpio Sky, że ten nigdy nie dostanie shota. Drobiazg, a cieszy. Nawalili tam near-fallów i mimo tego, że wynik był oczywisty, to momentami dreszczyk się pojawił.

Moxley wszedł na wojenną ścieżkę z Jericho. To będzie dobre. To było dobre już w WWE. Były jakieś plotki, że Chris straci pas na początku przyszłego roku. Myślę, że to może być to.

Dobry odcinek. To AEW jest cholernie nierówne. W jednym tygodniu dają show, które chcę oglądać, w następnym indy wrestling przez półtorej godziny, w następnym mieszankę. Ciężko się nakręcić na kolejną tygodniówkę, bo to niewiadoma.

Obowiązkowo - Cody z festyniarską wejściówką. Jaka wiocha...

No nie? Za każdym razem przez sekundę zastanawiam się, co się dzieje :lol:

Edytowane przez Rogos
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-rampage-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/7/#findComment-441351

Jakby kto pytał to w rolę "The Butchera" wcielił się niejaki Andy Williams, z zawodu gitarzysta kapeli punkowej o wdzięcznej i dźwięcznej nazwie Everytime I Die. :D

Gość trochę się pokazywał na scenie niezależnej. W sumie obaj Panowie byli swego czasu mistrzami tag teamowymi Pro Wrestling Rampage

Edytowane przez nauro
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-rampage-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/7/#findComment-441357

Podkreślają, że Guevara dostał ksywę "Spanish God" od swojego "father figure" Jericho :twisted: Te dopiski na nameplate'ach to czasem złoto.

Wierzę, że opener był spoko, ale nie interesował mnie wcale. Widziałem pojedyncze akcje i na pewno publikę rozgrzali.

Finisz to akcja zerżnięta od Yoshino z Dragon Gate, w dodatku chyba nigdy nie użyta jako finisher (choć tam to był dropkick, a nie piledrivery). Cwaniaczki, ściągnijcie ich choć na chwilę, skoro nie macie dostępu do NJPW :P

Fenix uwalił Trenta. Całe szczęście, bo już myślałem, że typ pojedzie Lucha Brosów na każdy możliwy sposób. I tak już ugrał za dużo w tym "feudzie".

Cody z kolejnym dobrym promem w stronę MJF'a. Choć jak gadał o rodzinie, to miałem wrażenie, że ma wywalone na to, co robi Brandi.

Dalej za bardzo nie wiadomo, o co chodzi z sekciarzami z Dark Order, ale filmiki dalej fajne.

Nyla rozwala - meh

Jericho z nową listą - świetny segment. Mało kto dostarcza tyle rozrywki co on.

Wybrał sobie ostatniego rywala w tym roku. I będzie to... Jungle Boy. Gość bez wygranych. W sumie heel powinien takich wybierać, jakiś sens to ma, a i może ruszy karierę młodego Perry'ego. A na Luchasaurusa jeszcze przyjdzie czas, na pewno.

Czy gimmick Statlander to kosmitka? E? Mniejsza o to, walka z Shidą była niezła, tego tej dywizji trzeba. Choć wygrana Kris to dziwna decyzja. Już nie chcą Hikaru na górze drabinki?

Z proma Brandi wynika, że ona też chce swoją mini sektę? Jakaś laska z publiki się zgłosiła i jej ścięły włosy (chyba miało być na łyso, niestety maszynka nie współpracowała :lol: ). Na bank wrestlerka, ale nie kojarzę.

Daniels nie miał singlowej walki od pół roku, wow. No i przegrał z Pentagonem, który raczej nie zamierza szybko opuszczać dywizji TT.

Janela w ME, ech... To tylko gość do zniszczenie przez Moxa, ale jednak.

A na koniec Le Champion robi to samo, co Jon tydzień temu. To będzie ciągnięte jeszcze długo. I dobrze.

Edytowane przez aRo
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-rampage-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/7/#findComment-441441

Znowu 15-minutowa walka na początek. Pechowy tydzień, bo Impact zrobił podobnie. Kogo to interesuje? Odpowiedź: 600k osób :roll:

Trent vs Fenix. 15 minut bez żadnej stawki :roll:

Cody działa na zbyt wielu frontach. Już nigdy nie może zawalczyć o pas, sprawa jest poważna, a skwitował to jednym zdaniem. Niby ma tych Butcherów, a nic z tego nie wynikło. Dopiero podczas walki kobiet dali jakąś grafikę. Chce zapłacić MJF’owi za walkę… To już jest głupkowate. Może najpierw zapytaj? Tak face to face. A w ogóle ten kto nie widział tweeta MJFa, ten nie wie o co chodzi.

Kolejne fajne promo Dark Order. Naprawdę szkoda, że nie stoi za tym Jake Roberts.

Nyle Cringe… po występie na komentatorce podczas Dark już nigdy nie wezmę jej na poważnie. Ten brawl był kiepski. Najpierw Nyla się kręci, że niby nie widzi blondi na narożniku, a potem blondi takiego dzika bije po klacie. No tak, w ten sposób jej zaszkodzisz :roll:

Jericho jak zwykle genialny. Bez niego nie ma AEW. Odbywa się poważny segment, wymieniani są poważni gracze, a przerwał mu Park Jurajski :) W sumie szkoda ex-Devlina na postać dinozaura, ale przynajmniej jest over. Inaczej mogłoby być różnie. Jericho wybrał sobie łatwego przeciwnika. Tym tropem powinien wybrać Marco Stunta.

Shida przegrała, ale co to zmienia, skoro prowadzi w tabeli? Kiedy dostanie shota? Nawet podobał mi się segment z Brandi, trochę to ruszyło. Mam takie ale, że lepiej by było gdyby Brandi od razu pojawiła się w tej postaci. Bez tych kilku występów, które odbyła wcześniej.

Daniels vs Pentagon miało sens i nie trwało 15 minut. Można?

Fajne promo 3x B, ale znowu: Allie w jednym tygodniu jest wesołą, różową Allie, a w następnym przewodzi rzeźnikom.

Przyzwoity main event. Głównie dlatego, że obu lubię. Janela zaczął dobrze wyglądać. Fajne spodnie, fajny włosy, od czasu indysa zrzucił bęben. Można go pokazywać w telewizji. Po walce przyszedł Jericho. No fajnie to wyglądało, mimo tego, że tydzień temu było to samo.

Nie było tragicznie, ale mogło być lepiej. Plus, że były segmenty, ale znowu minus za długie walki bez stawki. Ciężko, żeby gość wchodzący do squashu na jobberze jak HHH na WM-ce schował ego i zatrudnił jakiegoś writera, ale to jest konieczne. Szkoda marnować potencjał.

https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-rampage-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/7/#findComment-441443

• Reputacja:   2

Czy tylko mnie wkurza Jim Ross? Nie moge słuchać tego gościa, odechciewa mi się to oglądac jak go słysze ... :|

Mogliby wrzucać urywki z BTE bo jak ktoś nie ogląda dodatkowych materiałów to czasem ciężko się połapać i to całkiem często. A czasu jest sporo i można sobie darować jakąś walkę na rzecz tego np. początek

Straciłem zainteresowanie tą federacją po 5 odcinku. Nie mogę się wczuć w ten klimat .. Ipact jest dużo ciekawszym produktem, szkoda, że tak słabo promowanym a wwe i aew podkupuje coraz więcej. Ciekawe kiedy poleci Tessa

Edytowane przez BPG
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-rampage-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/7/#findComment-441444

Fajny 6 man tag w openerze. Chyba pierwszy raz od zaczęcia środowych wojn - walka tygodnia należy do AEW. Inner Circle znowu moczą... mało z nich dominująca główna stajnia w rosterze.

Cody już chyba tak ma. Nie jest w title picture i nigdy nie będzie ale wciąż wiele się wokół niego kręci. Walkę z MJF'em chyba zostawiają sobie na PPV(mam przynajmniej taką nadzieje) a za tydzień walka z rzeźnikami. Swoją drogą fajnie, że wykorzystali też promo Codiego do przybliżenia trochę kim oni są. Dużym plusem AEW jest to, że uwzględniają swoje błędy... a nawet cisną po sobie jak robią coś kiczowatego :twisted:

Nyla Rose jest słaba. Tu pisze o jej ring skillu i całej reszcie... ale nie będę się nawet bawił w poprawność polityczną. Nie pasuje mi to, że transwestyta bije się z kobietami. Wrestling to teoretycznie(w kayfabie) sport walki. To tak jak Joe Rogan kiedyś mówił w swoim podcaście o MMA. Jest przeciwny walkom transwestytów z kobietami bo nawet jeśli ten transwestyta jest teraz kobietą to wciąż posiada anatomię faceta. Napierdala kobiety z siłą faceta i idzie po ich złota mimo znacznej przewagi fizycznej - to jest po prostu głupie. Nyla Rose jest robiona na dominatorkę ale tego nie da się kupić mając wiedzę, że była kiedyś facetem. To nawet działa na jej niekorzyść... bo mając swój handicap ona już dawno powinna być mistrzynią. Jak chujowym trzeba być, że mimo posiadania przewagi fizycznej nie jesteś w stanie zdobyć mistrzostwa kobiet? ^^

No ale jedno trzeba AEW oddać... to mrugnięcie w stronę Takeovera i pokazania Britt Baker - piękne :lol:

Jericho kradnie każde Dynamite. Tydzień po tygodniu - on jest gwiazdą. Znów świetny przy mikrofonie, znów niesamowicie zabawny. Wybrał Jungle Boy'a jako swojego ostatniego rywala w tym roku - książkowy heel. Fakt, zrobiłby jeszcze lepiej jakby wybrał Marko Stunta ale no... bez przesady, wciąż chcemy obejrzeć dobry pojedynek :D

Pierwsza dobra walka kobiet na tygodniówce AEW! O tak! Teraz nie chce oglądać żadnego innego zestawienia - Statlander vs Shida do końca czasu i przestrzeni :twisted: . Kris pokazała się bardzo dobrze i... nie potrzebowała zwycięstwa w starciu z pretendentką. Sam fakt, że wyszła i była twardym orzechem do zgryzienia dla Hikaru by wystarczył. To jest w sumie kolejny problem w AEW, który nawet na tej tygodniówce przejawił się wielokrotnie(porażka Inner Circle, Fenix i Trent wymieniający zwycięstwa itd.). Chcą promować każdego... i w gruncie rzeczy nie promują nikogo. Nie wszystko na raz!

Po walce wpadły Brandi i Awesome Kong, które jak się okazuje - zbierają członków do stajni. Wciąż mnie ten projekt nie interesuje ale ciekaw jestem kogo zwerbowały. Nie znam tej pani, trzeba będzie poczekać aż zobaczymy ją w ringu.

Janela jest spoko w deathmatchach. Bumpuje jak popierdoleniec i przez to często ogląda się go dobrze... ale on mnie totalnie nie interesuje. W sumie te ostatnie tygodnie gdy nie łazi boso po pinezkach i nie przyjmuje skoku z deskorolką na plecy pokazały, że poza deathmatchami nie ma on za wiele do zaoferowania. Nudny jest strasznie, postaci też tam nie znajdziesz co jest niesamowite bo z samym nickname'em "Bad boy" można zrobić wiele fajnych rzeczy. Serio, jeśli dostanie kiedyś title shota to tylko za to, że jest rozpoznawalny - bo nie za wartość merytoryczną.

Promocje konfrontacji Moxa z Jericho zaczynają powolutku - bardzo dobrze.

NXT: 6

AEW: 3

Remis: 1

Bardzo łatwy punkt dla AEW. Rolę się odwróciły.

Edytowane przez DashingNoMore
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-rampage-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/7/#findComment-441450

Nudny jest strasznie, postaci też tam nie znajdziesz co jest niesamowite bo z samym nickname'em "Bad boy" można zrobić wiele fajnych rzeczy.

Obwiniam AEW. W GCW Janela tryskał charyzmą. On tylko tam wyszedł i już było show. Ciężko, żeby zauważyć tam jakąś postać, skoro gość pojawił się ze dwa razy i to w samych walkach. No, w tym odcinku jeszcze dał 3-sekundowe promo. Wystarczyłby jakiś krótki segment, scenka na parkingu, cokolwiek w ten deseń i już można budować postać. Writer potrzebny od zaraz.

Edytowane przez Rogos
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-rampage-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/7/#findComment-441452

Mox pobił rekord, najszybsza wygrana w AEW.

Jericho chce Jona w Inner Circle. W sumie logiczne. Ale sam segment to nic specjalnego, pierwszy raz nie szaleli za mikrofonem.

W sumie jestem ciekaw, jak sobie w ringu poradzą Butcher i Blade (choć ten drugi w IW był nudny), ale poczekam, aż ich zestawią z dobrymi rywalami. Cody i QT są tu przez story, nie żeby podnieść poziom.

Darby będzie kumplem Cody'ego? W sumie mu się opłaci, czemu nie :P

MJF nauczył się Cross Rhodes :twisted: Nadal zawodowy dupek. Walka z Codym się wydarzy, ale będą stypulacje, na które jeszcze poczekamy do stycznia. Co zapewnia więcej prom Maxwella, więc spoko.

Dark Order inwigilują w hotelu :D I wykorzystują tu Beaver Boys, którzy ciągle przegrywają (nawet dziś w openerze). Dobre.

Big Swole debiutuje na Dynamite i przerywa losing streak. I tak obstawiam, że ktoś ją pociśnie w najbliższych tygodniach, by się podbudować przed walką z Riho w nowym roku. Baker lub Statlander. O ile w ogóle będzie kiedy zrobić taką walkę.

Z nameplate'ów dowiedziałem się, że Page wczoraj sam wychlał whiskacza :twisted:

Janela związał Blancharda, by zrobić na złość Spearsowi. W sumie jedyna ciekawa rzecz jakoś związana z tym trochę randomowym TT matchem.

Kim był łysol w promie Brandi? To chyba nie był Dustin?

Kolejna ciekawostka - Guevarze odbija, jak nie ma telefonu w zasięgu :twisted:

Luchasaurus leje Sammy'ego, po czym dostajemy przedsmak przyszłego tygodnia. Ten "pin" Jungle Boya może być jego jedynym w tym roku.

Kolejne PPV to Revolution w Chicago. Na pewno nazwa lepsza niż Full Gear.

Texas Street Fight zaczęty zrzuceniem Cutlera z rampy na stół, IndyTakerem na Sammym na rampie i sentonem jednego z Bucksów na stół z tunelu/wejścia. Tyle na samym starcie. PnP i Bucksi poszaleli. Możliwe, że było tu więcej spotów, niż zobaczymy na całym TLC :twisted: Niektóre loty na stoły był przedobrzone, ale większość rzeczy im wyszła. Dziwię się tylko, że drabina przy ringu nie była użyta. Tak czy siak, świetny ME, który ustawia YB vs SCU za tydzień o pasy.

https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-rampage-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/7/#findComment-441565

Tym razem zaczęło się konkretnie. Przyszedł Moxley, zesquashował typa, skonfrontował się z Jericho. Ten drugi zapobiegawczo, w imię zasady „nie możesz go pokonać, przyłącz się do niego” zaproponował temu pierwszemu współpracę. Dobry początek. Około milion razy lepszy niż 15-minutowa walka.

Butcher i Blade zadebiutowali w ringu i wygląda na to, że nie dowiemy się dlaczego Allie przeszła przemianę i im przewodzi. To co zrobił Darby było… niespodziewane. Tu mają moją uwagę.

MJF’owi przypadło cotygodniowe dobre promo, a wcześniej kazał komuś pocałować pierścień pod groźbą spotkania z Wardlowem. Dobre. Swoją drogą śmieszne, że w WWE Wardlow wcale by nie robił wrażenia. Ciekawe jakie stypulacje wymyśli. Cokolwiek to będzie, Codiemu się oberwie. Wątpię, żeby MJF wtopił.

Reynolds i Silver dołączą do Dark Order? Lepsze bycie jobberem z ciekawej stajni, niż bycie jobberem anonimowym.

„Swole” według urban dictionary to ktoś napakowany. Duża Napakowana? Słabe. Żeński Mercury też słaby.

Wciąż nie wiadomo dlaczego niby Ford buja się z jakimś nołnejmem zamiast z Janelą. A ten atakuje Blancharda i Spearsa. Przypomnieli sobie o tej rywalizacji po kilku tygodniach?

Brandi chce Kris Statlander. No spoko, niech zbierze tę rodzinę i pokaże co dalej, bo cała otoczka mi się podoba.

Jericho na komentatorce, więc chciałem nawet obejrzeć walkę, ale i tak odbyła się ona w trakcie reklamy. To jest właśnie brak writera ogarniającego formatowanie show.

Spoko demolka w main evencie, zwłaszcza początek. Fajny Senton Jeff Hardy style. W ringu trochę się dłużyło, a niektóre bumpy były na siłę. Najbardziej rzucił mi się w oczu Santana robiący fikołka na stół.

https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-rampage-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/7/#findComment-441566

Jericho na komentatorce, więc chciałem nawet obejrzeć walkę, ale i tak odbyła się ona w trakcie reklamy. To jest właśnie brak writera ogarniającego formatowanie show.

Kup sobie abonament na FITE za 2 dyszki na miesiąc i oglądasz bez reklam.

Ależ ten gimmick króliczka pasuje do Allie, świetna jest :-)

Piszecie o braku writera ale tutaj wszystko się trzyma kupy, dablju ma writerów i co? i nic.

https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-rampage-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/7/#findComment-441568

Kup sobie abonament na FITE za 2 dyszki na miesiąc i oglądasz bez reklam.

Chyba nie tędy droga. To nie widz ma płacić, żeby oglądać show bez reklam, tylko oni powinni się nauczyć formatować to jak nalezy.

Edytowane przez Rogos
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-rampage-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/7/#findComment-441574

Coś w tym jest. Nie wiem jak w tym tygodniu bo oglądałem na FITE ale w zeszłym akurat w czasie reklam Brandi z Kongiem goliły tą babeczkę z trybun. Mogli to zrobić w bocznym headlocku :twisted:
https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-rampage-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/7/#findComment-441575

Coś w tym jest. Nie wiem jak w tym tygodniu bo oglądałem na FITE ale w zeszłym akurat w czasie reklam Brandi z Kongiem goliły tą babeczkę z trybun. Mogli to zrobić w bocznym headlocku

Jak mało interesujące by to nie było... jest to character development i postęp w angle'u a takie rzeczy powinny się odbywać na antenie.

https://forum.wrestling.pl/topic/48615-aew-dynamite-rampage-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/7/#findComment-441576