Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  2. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.
  3. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Jasna sprawa.
  4. Jeffrey Nero
    Jeffrey Nero odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Dokładnie mega postęp aż się banan na twarzy sam robi!
Nowe style na forum

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowe Zwolnienia z WWE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie ma gimmicku (jak kiedyś wspomnial Stinger - gimmick Benoit to tylko i wyłącznie brak zęba)

hmmm... Benoit nie potrzebuje gimmicku - on pojawia się tylko po to by kopać dupska... i to jest jego gimmick :D

b) był facem, a to jak publika reaguje na face'a w walce z super heelem, którym na RAW jest HHH najlepiej było widać na RAW po tym jak zareagowali na Sheltona Benjamina

hmm HBK też jest chyba face'em (chyba, bo przed WM miałem małą rozłąke z wrestlingiem)

dlatego Benoit po czterech latach walki w mid cardzie wreszcie stał się main eventorem (chociaż do WWE przybyl jako main eventor WCW)

Na początku w wwf też był ME... później jakoś mu to się ulotniło :P No, ale grunt, że ma pas :)

Czytając Wasze posty stwierdzam, że prawda leży pośrodku :D ...a raczej piszecie to samo patrząc z różnych stron :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Odpowiedzi 36
  • Wyświetleń 21,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Six przeciez dokladnie napisalem ze dla fanow w usa rownie wazne sa mic skillsy i te cale scenki!!!!!A dla mnie bardziej sie liczy to co zapasnik prezentuje w ringu.

Wiec nie rozumiem z czym masz sie nie zgadzac?

A co do WMXX to HBK tez jest facem i huj z tego???Dla MSG liczyl sie tej nocy tylko Benoit.Zauwaz ze jak Michaels wykonywal Suplexy na Benoit to slychac bylo gwizdy w calej hali ,wiec nie gadaj ze byli za nim tylko dlatego ze byl facem.

"U suck" do Takera nie slyszales....obejrzyj jeszcze raz bylo slychac i to dosc dobrze :)

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Opublikowano

rey i mnih... HBK był facem... przynajmniej formalnie, bo jak wiadomo rolę głównego heela w tej walce pełnił Triple H. Tylko jeśli ktoś oglądał RAW sprzed WM (a wierzę, że ktoś to robił) to widać tam wyraźnie wszystkie bójki Benoit z HBK (nawet jeśli występowali jako tag team), potem... HBK dał jeszcze Benoit Sweet Chin Music i to nie przez przypadek... pełnił rolę tego agresora mimo iż był facem (nawet zalatywało mi to heel turnem, który myślałem że nastąpi), a więc Benoit był najbardziej face'owy w całej tej walce można powiedzieć. No a teraz HBK znów jest "czystym" facem... taka zagrywka przed WM.

PS: rey jeden "!" by mi wystarczył, nie musisz się drzeć :/

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano

Jakos samo z siebie mi sie nacisnelo...

Eee..tam nie zgadzam sie z toba Six ,moze cos w tym jest co mowisz ale ja i tak wciaz obstaje przy swoim.

Dla mnie publika byla za Benoit bo MSG sie zna na rzeczy i wiedziala ze mu sie najbardziej ten pas nalezy.A nie dlatego ze byl najbardziej face'owy... :roll:

Ale podkreslam to jest moje zdanie nie musisz sie z nim zgadzac

Opublikowano

To nie o to czy ja się z Tobą zgadzam czy nie... zgadzam się, że publiczność była za Benoit no ale już daaaawno temu poruszany był temat tego "za kim jest publiczność" i po prostu... jak walczy face z heelem to publika zawsze jest za facem i zapewniam Cię, że gdyby Benoit był heelem, a Triple H (swoją drogą jako heel znienawidzony) facem to sytuacja byłaby zupelnie inna. To tak jak w filmie... zawsze sie podświadomie chce żeby dobro wygrało i jeśli Benoit byłby heelem to na widowni w czasie walki nikt by nie pomyślał zapewne, że pas mu sie należy jeśli nawet faktycznie by tak było. Więc obstawiaj przy swoim ale nie wmówisz mi, że to czy wrestler jest heelem czy facem nie wpływa na reakcję publiki.

PS: nie przywołujmy tutaj tego, że Goldberga jako face'a wygwizdano, bo dobrze wiadomo za co.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano

Ale ty starasz sie powiedziec ze byli za nim bo byl facem i tylko dlatego wiec ja ci mowie ze nie tylko dlatego.Taker rowniez byl facem a i jemu sie dostalo (HBK rowniez).

Wiadomo ze face jest lubiany a heel nie to jest oczywiste ,publika mial wybor albo HBK albo Benoit wybrala Chris i to o czyms swiadczy ,nie....

Jest wiele przykladow gdzie to heel byl dopingowany a face nie np. Summer Slam 2002 The Rock vs Lesnar czy tez Benoit vs Sting na Nitro w 1999 roku kiedy to Sting byl heelem a mial wiekszy pop od poubliki.To tak na marginesie

Opublikowano

Hmm to oczywiste ze publika jest za face'em, jesli dobrze gra swoja role. Ale na WMXX bylo troche inaczej. Daje sobie dupe uciac ze nawet gdyby Benoit byl heelem, dostal by cheer. Dowod ? Michaels, ktory dostaje mosnter pop na kazdej gali, ma WMXX dostal niesamowity heel heat (najlepsze bylo 'booooooo' po kazdym stompie (wiecie co to stomp, wiecie ? :P) Poprostu MSG chcialo mu przez to powiedziec 'wypierdalaj, teraz kolej Benoit'. Dla nich Benoit to gosc ktory pracowal ciezko na ten wlasnie moment, i MSG wlasnie to docenilo. Po raz kolejny.. dziekuje MSG.

Co do 'you suck' w strone Takera - yup, podskoczylem z radosci gdy to uslyszalem - znow, dziekuje MSG.

Mnih - dokladnie - to jest wlasnie gimmick Benoit. Tzw. silent but violent. I mnie taki gimmick pasuje. Wolelibyscie zeby dostal gimmick doradcy finansowego ? :P

4302049614329261d90190.jpg