Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  2. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.
  3. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Jasna sprawa.
  4. Jeffrey Nero
    Jeffrey Nero odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Dokładnie mega postęp aż się banan na twarzy sam robi!
Nowe style na forum

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowe Zwolnienia z WWE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wwe.com podali informacje ze z federacji zostaly zwolnione kolejne 2 osoby. Pierwsza to Terri Runnels. Podobno Terri doszla do porozumienia z federacja i wszystko ustalila. Terri była zwiazana z WWE przez ostatnie 7 lat.

Druga osoba jest Sean O`Haire. Sean przyszedl do WWE po wykupieniu WCW i nie pojawial się prawie wogole w TV>

Pozostaje informacje:

DDP zamierza powrocic do wrestlingu. Chce pojawiac się na galach federacjach niezaleznych. Lekarze odradzaja mu to, ponieważ grozi to paralizem. Jednak DDP nie zamierza zrezygnowac ze swojego pomyslu.

Smackdown uzyskal rating 4.0 to jest dobrym wynikiem

Randy Orton nie wystepuje w tegoweekendowych House Showach ponieważ ma zapalenie migdalkow. Na jutrzejszym RAW prawdopodobnie pojawi się i wezmie udzial w planowanym segmencie

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 36
  • Wyświetleń 21,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Sean to obiecujący zapaśnik... szkoda, że WWE miało na niego pomysł tylko jak był Roddy Piper

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

Opublikowano

Szkoda O'Haire miał naprawde zadatki na dobrego wrestlera i i po odpowiednim

wypromowaniu mugłby sie stać jednym z ważniwjszych na Smackdown jednym

słowem spierdolili takie jest moje zdanie. Wogule nie rozumiem trzymają takie

beztalencia jak A-Train a wywalają takich wrestlerów jak O'Haire.

ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

Opublikowano
  • Autor
tez mi sie tak wydaje :)

14412508044c725aa0e19e.gif

Opublikowano
No cóż WWE ma głupie pomysły dzień w dzień :) . Może Sean bedzie walczył w jakieś innej federacji i tam przynajmniej coś osiągnie ?
Opublikowano
Razor 4.0 to był rating overnight, finałowy rating SmackDown! to 3.2, co nie jest na pewno dobrym wynikiem, jest wręcz fatalnym :/.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
Aha... a co do Seana O'Haire... wątpie by długo był bezrobotny... myślę, że szybko znajdzie zatrudnienie w NWA-TNA.

Opublikowano
NWA-tna bedzie miec niedlugo roster lepszy od wwe jak juz nie mają
Opublikowano
Niech WWE wymysli cos lepszego , a nie tylko zwalnia
Opublikowano
Sowa NWA-TNA ma dobry roster, ale czy lepszy od WWE? Lepszego mieć raczej nie będą, gdyz WWE wyłapuje wszystkie największe gwiazdy (lub samo je tworzy), a poza tym mogą zaoferować dużo lepsze warunki finansowe, przez co niektórzy po prostu je wybierają. ElKoyote racja... zwłaszcza, że z O'Haire można było zrobić... hmmm... może main eventora to nie, ale upper mid carderem mógł być. Jeśli pójdzie do TNA to możliwe, że tam się sprawdzi jako main eventor, bo ma do tego predyspozycje.

Opublikowano
W koncu ktos pochwalil moje zdanie :shock: .Dzieki SixKiller tego mi brakowalo
Opublikowano
ElKoyote bo to nie było głupie... więc nie miałem nawet powodu żeby tego nie podzielić.

Opublikowano

Kruca fix bardzo lubilem O'Haira takoz Terri :( :( :( :( :(

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

Opublikowano
NWA-TNA ma w porzadku roster jak najbardziej, ale nie powinni tez bezmyslnie pochlaniac kazdego zwolnionego wrestlera z WWE. Tak jak to mowiono ze stanie sie ze Spankym. O'Haire bylby jednak dobrym nabytkiem.
Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

Opublikowano

Terri byla przejebana. Tylko takie slowo mi sie nasuwa gdy o niej pomysle.

O'haire byl tak zadkim gosciem na galach ze nie wyczuwam zadnej roznicy czy jest czy nie w rosterze...

A co do DDP. Wolalbym powrotu Kimberly i to najlepiej za Sable... Ten sam wiek ale wyglad po stronie Kim zdecydowanie.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg